36194
-
spy803 #8953 És gombokkal is lehet kezelni :D -
spy803 #8952 Xperia Mini Pron tökéletesen megy a GTA3 csak néha áll meg már tized másodpercre :D -
#8951 Nekem nincs sd kártyám. -
#8950 Nekem 1GB van, de semmi jó játék nem fut, szóval nem para :D -
#8949 Jó, de azért egy ilyen telefonnál/telefonoknál már a 8 sem az a hatalmaaaaaas nagy :D -
#8948 és én egy kettessel? :D ma akartam venni 8asat de nem volt :D -
#8947 Ha megszokod, könnyű lesz irányítani..addig nem..:P
Amúgy akkor én mit mondjak egy 8GB-os kártyával?! :D -
#8946 Valami elkezdődött mert ma hajnaltól lehet megvásárolni a Verzionál a Galaxy nexust, pár órával később már meg is kapta a ICS 4.2 OTA frissítést.
-
#8945 Késik az ICS A Nexusra.....
De ma kaptam egy e-mailt a Google-tól, amelyben a ICS-t mutatja be. Meg egy linket egy androidos avatárhoz a marketen. Idáig Még nem jött a Googletól mail...Talán ez már jelent valamit... -
#8944 március? na nemá'!. Karácsonyra jöjjön ki neo hoz, a többi nem érdekel :D -
xxxpaulxxx #8943 Nah ez jó hír!:D
Csak bakker... már megint egy fél gigás játék... ilyenekkel lesz tele lassan a 16 gb-s kártyám:'D
Amúgy könnyű irányítani? -
#8942 Igen, nem igazan "passzol hozza", mondjuk a szep kis alap ICS launchert is lehet hasznalni a touchwiz helyett... :) Amugy ez erosen beta, lehet hogy ujabb tw-t talalnak ki az ICS-hez (i hope). -
#8941 -
#8940 mondjuk rossz latni, hogy a touchwiz-t eroltetik a szep kis alap ICS launcher helyett. asszem maradok a cyanogen-nel :) -
#8939 Elegge rakapcsoltak a leszarom hozzaallasbol Szoniek (ami dicseretes), talan rajottek hogy igy a kosztumer-vesztes ellenkezoje tortenik. Kozben Samuek sem tokolnek: TouchWizzed Ice Cream Sandwich leaks for Samsung Galaxy S II.
-
#8938 XDA: "Sony Ericsson Releases Official Alpha Build of Ice Cream Sandwich!
With this release, Sony Ericsson has become the first non-Nexus smartphone OEM vendor to provide a legitimate (albeit alpha) Android 4.0 Ice Cream Sandwich Upgrade! What a long way we’ve come."
Hajrá, remélem hamarosan jön a végleges is, márciusig ígérték. :) -
#8937 Nem tudok angolul annyira :S -
Rogerke #8936 http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?p=783548
itt van részletesen -
#8935 Chainfire 3Dvel elvileg ACE-n 20FPSel megy.
Hogyan kell használni ez a Chainfire 3D-t? -
#8934 GTA III: htc desire hd: néha-néha megröccen, de tiszta PC game :O :P -
#8933 Csak a custom rom-on ami fent van nekem, nem volt live wallpaper beállítás, de már igen:) -
#8932 Már megtaláltam, de köszi! -
Rogerke #8931 defy-n próbáltam chainfire3D-vel + a 3 pluginnal mindháromnál csak az intro fut le aztán befagy. :/ -
#8930 most probáltam ki. Eléggé akad. ACEn -
#8929 Magos oldalon írta az egyik srác,hogy korrektul fut -
#8928 honnan veszed hogy fút? :) -
#8927 nem nagyon húznám... amúgy rootolással, keress rá.
-
kazuma89 #8926 Vki tudna segíteni abban hogy Samsung Galaxy Mini-nek hogyan lehetne felhúzni a processzorát? A segítséget előre is köszönöm -
#8925 Valaki próbálta már a GTA-t?
nekem letölti rendesen a fájlokat aztán intro meg minden utána behozza a Gta II anniversary Edition logót és ott vége,megfagy.
Állítólag Galaxy Ace-n is fut,úgyhogy Defy-n is kéne. -
#8924 warez topicba kérnénk valami linket :D -
#8923 Fel gigat kb.
A 2-vel most is barmikor lehet jatszani, mivel ps1-re is kijott, ami kivaloan emulalhato.. -
xxxpaulxxx #8922 Amúgy telóra lehet inkább a 2-t lett volna érdemes megjelentetni:D -
xxxpaulxxx #8921 Mennyi helyet foglal?:) -
#8920 :DD -
#8919 Nagyon komoly lett a GTA3. Aki tudja próbálja ki. -
#8918 Samsungek nem kicsit tokosek...
(ausztral reklam) -
#8917 Bebaszott volna ha a GTA3 koztuk lett volna.. :) -
#8916 Az utolsó adag:
Sentinel 3
Shine Runner
Talking Ben The Dog
Heavy Gunner 3D
Puffle Launch