36194
-
#33510 BlackBerry Priv pre-order shipments experiencing delays due to high demand -
#33509 Initial Impressions Of The LG Watch Urbane 2 LTE: So This Is What Marshmallow Is Like On A Watch
The Xposed Framework And Installer Are Now Available For Android 6.0 Devices -
#33508 talán 2 év múlva már a telókban lesz ez a akksi... szóval inkább addig várok... -
#33507 Android Audio Latency In-Depth: It's Getting Better, Especially With The Nexus 5X And 6P
Huawei Develops New Lithium-Ion Batteries That Charge Crazy Fast, Possibly Ten Times As Quick As Normal Batteries -
#33506 jogos :) -
Zsoltee_a_bator #33505 Ha igazan oreg leszel 8 colos telefonod lesz, 1 colos betukkel a kepernyon :) -
#33504 öregszem :DDD -
#33503 Én ahogy az utcán látom, már 10-12 évesek között is 5colnál nagyobb telók a népszerűek. -
#33502 Valószínűleg ebből ered, hogy te szívesen használsz nagyobb kijelzővel készüléket (és ki is használod). Én szerintem egy kezemen meg tudom számolni mire használom, és ahhoz mind elég a 4" körüli méret. -
ldavid #33501 samsung akció az edigitalnál. hátha érint valakit. -
#33500 "Ez csak egy nyomorult telefon"
Ezzel annyira nem értek egyet. Ha összeírnék egy listát arról, hogy mire használom a telefonom, akkor telefonálás (és a mobiltelefon klasszikus értelmében történő falhasználása) biztosan a lista utolsó harmadában lenne. Ellenben a lista első fele elég sok olyan pontot tartalmazna, amely esetén igen is jól jön a nagyobb képernyő. -
#33499 Ó, nekem aztán édes mindegy, hogy ki mekkora telefont vesz magának, nincs egyikkel szemben sem előítéletem. Csak arra reflektáltam (bár valószínűleg nem a te bejegyzésedre kellett volna, hanem az ővére, sorry), hogy megértem az aggodalmát. Én is voltam abban a szituban, mint ő, csak én úgy döntöttem akarja a tököm megszokni. Ez csak egy nyomorult telefon :) -
#33498 Az Egyesült Államokban, és legalább az Egyesült Királyságban vannak 30+ másodperces, nem skippelhető reklámok is, így ott többen vágynak már rá.
Plusz azoknak, akik feltöltenek videókat valószínűleg jobb és stabilabb bevételi forrás lesz, mint a felugrálós reklámok - bár erről elég sok vita folyik most, hiszen még nem látják a konkrét számokat. -
#33497 Mobilról nekem is vannak reklámok, de ott kibírom azt az 5 mp-et miután elszkippelhetem. Komolyabban pedig gépen vagy képernyőre castolva nézek Youtube-ot. Meg valahogy nem érzem azt a Youtube tartalmak esetén, hogy ne tudnának megvárni míg hazaérek. -
#33496 A használók több, mint fele már régóta mobilról / táblagépről használja, ott pedig nem olyan egyszerű. Plusz a Red lehetőséget ad arra is, hogy előre letöltsön lejátszólistákat, és azokat offline nézhesd meg, mondjuk egy utazás alatt. -
#33495 Mi a baj az adblockkal? -
#33494 :DDDD -
#33493 Nem nezel youtube videokat es/vagy nem zavarnak ott a reklamok? Mert sokaknal csak emiatt is megeri mar. -
#33492 Mondjuk az tetszik, hogy van egy kis csapat a cupertinoi főhadiszálláson, akiknek minden nap egy vietnám és sorra élik meg személyes poklokat, mikor meg kell érinteniük egy Androidos készüléket!
-
#33491 Ha ugyan az a fejlesztői morál megy bele, mint a Windowsos iTunesba, akkor remélem, hogy nem bánnak kesztyűs kézzel vele.
Pár hónapja leszedtem Windowsra az iTunest, csak azért, hogy le tudjam ellenőrizni, hogy az zenei aggregátor rendesen tolta-e ki a zenémet iTunesra és még erre is alkalmatlan volt. Preview-k elindításánál rendszeresen crashelt az egész, keresésnél rendszeresen fagyogatott, mert az ajánlásokat nem tudta behúzni. Arról már nem is beszélve, hogy míg a Spotify kattintásra indul, addig fél perceket kell várni arra, hogy egyáltalán bármilyen vizuális visszajelzést kapjak arról, hogy valóban elindítottam az iTunes-t.
Le lehet szarni más platformok felhasználóit, de szerintem üzleti célokból, felhasználók elhalászásának céljából nem igazán ajánlatos. Azt viszont nem tudom hogy valóban milyen az Apple Music. Lehet, hogy a kommentek közt nem csak a cry-babiek vágják ki a trantrumot, de valahogy nincs energiám ahhoz, hogy regisztráljak egy Apple ID-t (amit amúgy iTunes esetén nem kellett) plusz nincs music scrobble sem. -
#33490 A Youtube Red még tizedannyira sem érdekel mint az Apple Music. -
#33489 3.1
Mondjuk ahogy kommenteket elnézem, elsősorban a bugok miatt adtak most sok 1csillagot. -
#33488 Akkor az esetek kis részébe tartozol, semmi gond ezzel.
Csak azért hozom fel, mert egy lényeges kontroll-csoportról van szó: A power usertől a facebook userig mindenki wall-of-texteket sírt, mikor felfújták az iPhone-t, az utca embere-interjúkból is azt lehetett leszűrni, hogy az emberek többsége nem akar 4" fölé menni, ennek ellenére mégis gigászi rekordot döntött a iPhone 6 és 6 Plus (amit azóta már szintén megdöntöttek az 6S-ek) és úgy illant el az Apple fórumokból, topikokból a képernyő-rinya, mintha nem is létezett volna 3,5" és 4"-es iPhone.
Egyáltalán nem azt mondom, hogy nincsenek azok akik 4" felett nem tudnak már mit kezdeni egy telefonnal, de rengetegszer fordulnak hozzám ismerősök, hogy ajánljak nekik telefont és szinte mindig az jön le az igényeikből, hogy aktív és releváns tapasztalat nélkül rettegnek egy 5"-es telefontól.
Szerintem sokszor ez történik: Horváth Ikszipszilon bemegy a Media Marktba vagy a tépontba, felemel egy egy 5" - 5"+ készüléket és ledöbben, hogy mennyivel nagyobb a képernyője a minden nap nyomogatott és végletekig megszokott 4"-es telefonja helyett. Csak a helyzet fordítva is működik. Ha a kezembe kerül mondjuk egy régebbi telefonom, akkor el sem hiszem azt, hogy milyen kicsi az a kijelző, amit anno még teljesen kielégítőnek tartottam.
Mondjuk már lassan 2016, szerintem lassan nem kell ilyen kommenteket gyártanom. Vagyis remélem.
(nem téged akarlak bármiről is meggyőzni, szimplán a fura vásárlói mentalitás húrját akartam megpengetni) -
#33487 Nem tudom. Lehet, hogy igazad van, de nekem nem ment. Vissza is tértem a 4"-os mérethez, pedig szerintem átlagos méretű a kezem.De ez gondolom egyénenként más, hogy mit tud/akar megszokni. -
#33486 The Google Nexus 5X Review (anandtech)
Ahogy irjak, a soc benne tenyleg nem tul impressziv (ugyanazt irjak mint en, hogy esetleg megvarhattak volna az s820-at, de azert az meg mindig honapokra van, ami gondolom elegge kibillentette volna a viszonylag fix termekciklust..)
Ami viszont kellemes meglepetes, az a kijelzoje: ugy tunik a legpontosabb/legjobb kijelzoje van az egesz piacon, ami durva, plane figyelembeveve az arkategoriajat. -
#33485 Meg ugye egy ideje elindult a youtube red is, ami automatikusan jar play music melle (persze egyelore us only, de az a fo piac nekik gondolom). Ha play music ellen alapbol lett is volna eselye (nem sok), play music + youtube red ellen mar annyi sincs. A tobbi konkurenst pedig meg sem emlitem, amikbol a legtobbhoz kepest az apple music-nak szinten nagyjabol csak hatranya van.. -
#33484 Plusz nincs webes felülete, az iTunes-t meg tölti lefele a faszom maximum. -
#33483 Nem is hiszem h olyan rossz lenne az a G3.. :)
Lenyegi hivatalos info sztem nem nagyon van meg rola h pontosan mik jonnek majd, de nyilvan biztosra veheto, hogy az ev eleje fele bejelentenek egy GS7-et, G5-ot, Sony is biztos valami Z6-ot. Ezek foleg a nagyobbak sztem amikrol tudni lehet.
(aztan jo lenne valami olcsobbol is: OnePlus, vagy Nexus (de ezek sztem valoszinutlenek mert most jott mindkettobol uj), esetleg Xiaomi-tol valami..)
Mas: Google Officially Releases Offline Navigation And Search In Maps, Available Starting Today On Android
[APK Download] Maps 9.17 With Offline Navigation, Searching, Much Larger Saved Areas, And Direct Shortcut To Your Contributions
(kiprobaltam, magyarorszagon meg mindig nem lehet offline menteni ahogy latom...) -
#33482 Szerintem G3 után nem lenne neked akkor ugrás, mint nekem 5"-ról 6"-ra és simán szokható pillanatok alatt. :) Amúgy jövő év elején szokásosak. Samsung, HTC, Huaweii, Sony talán kicsit később. -
#33481 ajánlja a Nexus 6P-t is, azért raktam be. nekem amúgy nagyon tetszik, csak ne lenne ilyen baszott nagy...
most úgy döntöttem végül nem cserélem még le a G3-at, tényleg jövő év elején milyen bejelentések várhatóak, nincs valami weboldal ami összegyűjti ezeket? -
#33480 Az alapjan amit hallottam rola, trollkodas sem kene hozza, hogy le legyen csillagozva..
Alapbol jol indit, hogy a 2 tabletembol egyikkel se kompatibilis. Nem mintha felraknam mondjuk.
Szucsy: lol azt a mindenit, a fene se gondolta, hogy az lesz a legjobb
(ez a szemet is kell ide, mint a rak... kulon szeretem ahogy az ajanlojukban szo szerint az osszes telefonnak a kartyafuggetlen arat irjak ki, az osszesnek.. kiveve az iphone-nak. Jobban a szadba se tudnak nyomni. Egy apple reklam objektivebb ennel.) -
#33479 -
#33478 Nem hiszem, hogy nagy sikere lesz a play music mellett. -
#33477 Ha nincs Discover Weekly-szerű és szintű algoritmusa, akkor én passzolom. Meg ahogy írtad, a Spotify az EU-ban jóárasítva van, kétlem, hogy tömegeket vonz majd, az Apple-ösök meg már amúgy is kipróbálták.
Mellesleg megjegyzem nem csak Apple vonatkozásban vannak faszfej kommentelők-értékelők. Ha például csak az átlag magyar, totálisan bipoláris értékelési szokásokat nézzük meg bármelyik Google Play app alatt egy külön szubkultúrát és műfajt találsz. -
#33476 Én a végén maradtam Spotifynál.
Egyrészt azért mert amcsi appstore accal drágább mint Spoti (európaival nem, de most nem akarok átváltani), másrészt meg mert még a 3. hónap végén is bugos volt az offline zene sync, és ez elég gáz szerintem. Azóta mondjuk lehet javították.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.11.10. 19:39:59 -
#33475 valószínűleg nem sok :D
majd talán kipróbálom... valamikor talán még idén, ha ingyen van, akkor ingyen van, letesztelni 3 hónap alatt le lehet :) -
#33474 Megérkezett :D
Van itt is 3 hónapos free trial mint anno iOS-en volt.
Kíváncsi vagyok hány perc kell hogy trollok lecsillagozzák :D -
#33473 Hidd el két nap és két éjszaka és máris megszoktad. Az esetek nagy részében csak konkrét tapasztalat nélkül túl van dramatizálva az egész. -
#33472 Megérkezett az új telóm: LeTV One Pro (X800) :)
Szokni kell még a tepsit (: -
#33471 Meh, de azért beteszem mert amúgy is megállt az élet itt.