36194
-
#33550 nekem anno pont avast vagy valamelyik vírusirtó volt, ami spammelte a noti baromat:) -
Konyigery #33549 Általában nem szoktam mindenféle cifra tartalmat feltelepíteni, de átvizsgálom őket. Köszönöm :) -
#33548 nem azután kezdődött "véletlenül" miután feltelepítettél egy alkalmazást? Én elkezdeném az utoljára feltelepített programokat törölgetni... -
Konyigery #33547 Sziasztok az elmúlt pár napban a telefonom önállósítja magát. Megnyit random oldalakat a chrome-mal tele figyelmeztető üzenettel hogy ilyen vírus meg olyan vírus támadta meg. Aztán valamikor pedig a play áruházat nyitja meg vmelyik random játéknál vagy alkalmazásnál hogy töltsem le. Mi lehet ennek az oka, és tudok e ellene valamit tenni? Se a CM security se az avast sem egyik ilyen so called vírusírtó nem észlel semmit. Lenovo S60 Android 5.0-val. Köszönöm előre is :) -
#33546 Remek ajánlat. Még jobb lenne, ha egy EU-s shop is ennyire leértékelné. Bár nem tudom, hogy a Motorolának van-e hivatalos Amazon shopja EU-n belül. -
#33545 [Deal Alert] The Second-Gen Moto G (International GSM Version) Is Just $100 On Amazon, US Version Out Of Stock At The Moment
Vammal egyutt 40k-bol itt van -
#33544 Nekem az a problémám, hogy a rendezést nem állítja át vezetéknévre, hiába állítom át. A megjelenítést meg tudom változtatni.
Névjegyek/Egyebek/Beállítások/Névformátum - működik
Névjegyek/Egyebek/Beállítások/Rendezés szempontja - nem működik
Galaxy S4 I9500 a készülék, de S6 ROM van rajta. -
#33543 Nem ismerem, de fugghet peldaul a telefon nyelvi/regio beallitasatol is. -
#33542 Egyik ismerősöm vett egy Galaxy s6-ot, és olyan problémája lenne, hogy a telefonkönyvben szépen tudja változtatni, hogy a vezeték vagy a keresztnév legyen elöl, amikor megjeleníti a bejegyzéseket, de a hívásnaplóban mindig "amerikai" üzemmódban jelennek meg. Ezt lehet változatni? Vagy alapból erre is hatással kéne lennie a telefonkönyves beállításnak? -
Borg #33541 .de-n is van az akció, onnan meg vám sincs amúgy se... -
#33540 kösz! -
#33539 microsd kartyak szare'-hugye': link
A 64 gigas ara pl lazan vam-hatar alatt van. -
#33538 Nálam most updatelt a friss play storera. Nem rossz, bar en ugyis csak a My apps & games menupontot hasznalom...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.11.25. 11:51:03 -
Bucsek #33537 Erre gondoltam pontosan, köszi :) sajna nincs nekem ilyen beállítás és programot se találtam :( -
#33536 -
#33535 Pedig hasznos, ha mondjuk épp beszélsz valakivel, vagy kocsiban ülsz vagy csak nem akarod a fülednél tartani a telefont addig ameddig felveszik -
#33534 Pontosabban a tárcsázó beállításait is érdemes megnézni (lehet hogy erre gondoltál, csak áltálában további hívásopciók érhetőek el a tárcsázó appban is). -
#33533 Vannak olyan telefonok, ahol a haptic feedbackkel (érintéskor történő rezgéssel) együtt lehet csak a funkciót ki-be kapcsolni.
Rootolt a telefonom, így az Xposed Framework + Gravity Box által vannak különböző opcióim "híváskori rezgésekre". -
#33532 Hívás opciói között keresd a beállítást, vagy kisegítő lehetőségeknél . (már nem emlékszem) -
Bucsek #33531 Azt hiszem elírtam bocsi :) arra gondoltam pl hogy ha felveszi a telefont akkor rezegjen egyet. Ez igazából csak egy jelzés hogy fogadta a hívást. -
#33530 Elég érdekes dolog, de ilyennel én még nem találkoztam (hosszú percekig meg nem szoktam csörgetni senkit, így szerencsére még nem is kellett) -
Bucsek #33529 Még egy kérdésem lenne sziasztok :) van olyan app ami megbuherálja úgy a telót hogy ha hívást kezdeményezek akkor rezegjen ha felveszi a hívott fél? Néhány telóban alapból benne van de én nemtaláltam :( (sony z3) -
Borg #33528 Szerintem nem. A töltőáramot vagy a qi tekercsen át veszi fel, vagy az usb csatin keresztül. Aligha engedné mind a kettőt. -
#33527 Vezeték nélküli töltő + mezei töltés kombó szerintetek működik, hatásos? (Még nem figyeltem meg, de így is elég gyorsan tölt vezetéknélkülin.) -
#33526 Gondolom igen, annal egyszerubb megoldas nem nagyon tudok elkepzeni..
Mas: PSA: You Can Never Change Your Google Account's Country If It's Tied To A Merchant Account (Even If You Close The Latter) -
Bucsek #33525 Sziasztok, van egy sony z3 compact telóm. Van benne egy 8gb-os Sd kártya. Tervezek venni egy 16os class 10-est csak az a kérdésem, hogy hogyan tudnám legegyszerübben a telóban levő sd kártya tartalmát (programok, fényképek, zenék) átmásolni az új kártyára? Az megoldás hogy simán átmásolok mindent a gépre, aztán kiveszem a régit berakom az újat és visszamásolom?
Köszi előre is :) -
#33524 Chrome's Number Of Monthly Active Users On Mobile Devices Has Doubled Over The Past Year
Google+ App Updated To v6.8 To Begin Rolling Out The New UI [APK Download] [Update: Force New UI]
Kicsit optimalizaltak a weben is: -
#33523 Megjött az új kamera update.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.11.18. 22:19:35 -
#33522 :o -
#33521 :o -
#33520 google-can-now-stream-apps-to-your-phone
:o -
#33519 áh, akksija nagyon gyenge... -
#33518 bocsi ha off, eladó, mert nekem...
túl nagy :)
kérésre legújabb rom, bár akkor nem magyar a menü, de jobb energiahasználat. -
#33517 eddigi legjobb nexus a képen :3
btw: Pár napja rendeltem új akksit + kis rézlapot, amit majd hőpasztával rögzítek a procihoz, remélhetőleg sikerül és akkor telót se kell vennem ^^ -
kl24h #33516 Egyetlen sebezhetőséggel feltörhető az Android -
#33515 Mar online is:
-
#33514 Google Will Add The Ability To Downgrade Original Quality Photos To High Quality And Reclaim Space Wednesday, Nov. 18th
Google Begins Rolling Out New Google+ Design With Big Focus On Communities And Collections -
#33513 Minimum purchase price for apps and in-app products reduced on Google Play
Hungary: Ft 125.00 (was Ft 225.00) -
#33512 NVIDIA Re-releases SHIELD Tablet As SHIELD Tablet K1, Drops The Price To $199 [Quick Hands-On]
Eddig is az egyik legjobb vetel volt a piacon, ez utan megjobb lesz :)
Gondolom kozeleg egy X1-es valtozat kozben, ami mondjuk nyilvan dragabb lesz. -
#33511 http://motherboard.vice.com/en_au/read/walmarts-10-smartphone-has-better-specs-than-the-original-iphone?trk_source=recommended jó occó!