36194
  • TaRka0107
    Nekem is kell ilyen telefon!
  • ktomi22
    htc hd2-t is olyan nehez rootolni mint desiret?
  • ldavid
    majd írd már meg, hogy hogyan működik a gombokkal, vagy mit kezdtek velük
  • qetuol
    am a házigazdának mondom, kijavíthatná már az "Andriod Market"-et Androidra az Alkalmazások menüben
  • aate
    Leszedtem én is ,de egyenlőre várok kíváncsi vagyok mikor jelenik meg a a telon az OTA.
  • me and a monkey
    Gondolom, nem is hoz lázba csak írtam. :)
  • aate
    Pedig csak szoftver függő nem hardver. :( Előbb utóbb lesz rá ap.
  • Nivea
    És mivan ha eggyiknaprol a másikra levágom a hajam a bajszom és a szakálam?
  • me and a monkey
    Fent van, próbálgatom, arcfelismerő rendszer csak a Galaxy Nexusban lesz, ebben nincs.
  • aate
    Igen én is most olvastam :)
  • me and a monkey
    Nexusra a mai naptól ICS. link
  • Morphin
    Nem rossz dolog ez,bár szerintem teljesen felesleges.(főleg ha olyan bugos marad mint régen volt egy videoban)
    Személyszerint gyűlölöm, hogy miután a feloldó gombot megnyomom még el kell húzni azt a k*rva "üveglapot" (SGS) is...annyira felesleges ez a csúszka szarság...ájfón majmolás.(ott sincs értelme)
    Ha már erről van szó, gondolom nem lehet kiiktatni a lockscreen-t!?
  • kifli
    remélem a hd2 első kamerájával is lehet majd ilyet :D
  • Solten
  • Solten
    Jo ez a Timescape UI is.
  • Narxis
    Nekem is!
  • Firerock
    uTorrent 3.1-nél mi ez a Device menüpont?
    Most csatlakoztattam,de látszólag semmi sem történt.
  • xxxpaulxxx
    Like a boss:D
  • papi08
    Valahogy így csinálják a profik is :DD :P
  • xxxpaulxxx
    Én meg mostanában GBA emun játszottam és ez felbontás miatt egyértelműen telón fain, aztán jött egy olyan rész, ahova kellettek a fizikai gombok-> mentés átrak pcre, játék folytat gamepaddal:D
  • Vadnokedli
    Én ha itthon játszok 34" on játszok
  • papi08
    Háááát' én hiába dolgozgatok grafikusként, a gépem nem a mai kor szülötte, szóval a 19"-os játékok néha rosszabbak mint a 4,3"-osok :D
  • kifli
    én ha itthon ráérek inkább 23"-on játszok mint 4,3"-on :D
  • papi08
    Én is csak itthon, ráérős perceimben játszok ilyenekkel (BackStab, vagy ez) amúgy meg ott a FlickGolf, buszon is, vonaton is kiváló :D
  • kifli
    én leginkább azért nem játszok ilyenekkel, mert idő kell ezekhez, 5 percre beizzítani hülyeség. Az ilyen unblockme vagy hasonló játékokban megcsinálok 1-2 pályát és jólvan. Utazás közben sincs időm ilyenekkel játszani, mert utazás közben az utat kell figyelni :D
  • TaRka0107
    Ilyenekkel én sem szeretek. Maradok az ügyességinél. Ha meg GTA-zni akarok, akkor feldobom pc-re a IV-et.
  • kifli
    nekem sajna elég gyengén fut, itt jön ki a gyengébb gpu. Állítolg chainfire 3d tud segíteni, majd meglesem valamikor. Bár telón valahogy nincs ingerenciám ilyen játékokkal játszani :D
  • kifli
    na kipróbálom ics-t is, így felkerült a 4. oprendszer a telefonra
  • papi08
    Hoztam pár képet a GTA III-ról, amiket az előbb lőttem a DHD-n :)

Talán nem gond :) :$
  • [HUN]FaTaL
    Hm, találtam egy ilyet.

Valaki meg tudja mondani mivel lehet a jogokat állítani? Nem szeretném elcseszni a gyári launchert, nincs kedvem újratenni az egész szart. :D

Arc launcher for Live With Walkman

Hm, bugos a fektetett mód. Akkor mindegy.
  • [HUN]FaTaL
    Igen a kettest én is hiányolom. Nekem csak öt lapom van és általában középen van, úgyhogy az egyes engem nem zavar.

Amit még hiányolok, de az goban sincs, eddig csak a touchwizben láttam, az a wifi és egyéb dolgok kapcsolója a statusbaron. Az elixir nem működik a telómon (rom függő elvileg), de a fejlesztő azt írta, hogy a 4.0ban elvileg minden telón működni fog, úgyhogy végülis ez is teljesen mindegy.
  • Jim Morrison
    nekem két bajom van az alappal, bár az egyik annyira nem fontos.
    1., Mindig a legelső oldalon jön be a menü, még akkor is ha az utolsón voltam utoljára. Tudod ki akar 8lapot gyorsan átlapozni. Vagy megoldhatták volna go launcheresen, hogy a fönti jelzőn tudok gyorsan lapozni
    2., annyira nem fontos de jó lenne ha el lehet rejteni appokat. Bár hivatalos launchernél megértem ha nincs ilyen opció.

#8954:
  • TaRka0107
    Nem kell. Kipróbáltam, de lassú nagyon nálam:D
  • [HUN]FaTaL
    Igen ezt adtam volna. Sajnos mivel nekem minim van, hiába teszem ezt fel, mert ez van fent és a négysarkos felületet tölti be. Valaki hackelhetné, hogy mindenképp a simát töltse. :D

Mondjuk ez egy régebbi verzió, ha kell akkor tudok apk-t adni az újabb verzióhoz is, ha elég kimásolni a system/appból.
  • TaRka0107
    Megtaláltam. Itt van akinek kellene:D
  • TaRka0107
    Tudnál adni linket az SE launcherről? Nem találom marketen:D
  • papi08
    Tudnátok olyan boltot mondani ahonnét meg tudnám rendelni a HTC Desire HD-hoz az Otterbox Commuter tokot? Lehetőleg magyar bolt legyen, s a házhoz szállítási díj ne 6000 Ft legyen mint a htcaccesories-ben...én is keresem, de néhány oldal olyan megbízhatatlannak tűnik :S
    köszi :)
  • jazzy
    Ez így van, köv telefonom 1000% hogy SE lesz, valszeg SE Xperia Pro.
  • Narxis
    Kurva jó! Aki ma frissítésekben hosszú életű okostelót akar venni az Sony Ericsson-t vagy a Google telefont választja.
  • [HUN]FaTaL

Nekem tetszik az SE Launcher, kár, hogy a kicsi kijelzőhöz csak a 4 sarkos felület van, az már annyira nem jön be, mert sok helyet elvesz, jó lenne ha át lehetne állítani a miniken is ilyenre.