36194
  • aate
    2.3-ban egyforma méret volt és látszott a teljes név meg a méret nagyság is. így egy számomra kicsit összekuszált.Ha név nem fér ki azt megértem de ha rákattintok akkor ki kellene írni a teljes hosszt sok hasonló nevűvel lehet gond.
  • Jim Morrison
    imguró' nem linkelünk :) nem tudom javiitani, csak szerkeszteni.
  • skinnyman
    Meg mindig nem ertem a problemat. Talan azert nem egyformak az ikonok, mert ezek nem is ikonok, hanem widget-ek. Azoknak pedig valtozo a merete :) Azt varod, hogy ugyanakkora legyen egy wifi ki-bekapcs widget, mint egy teljes naptarat mutato? A nevukkel sem lehet sok mindent csinalni, a listaban ennyi betu fer ki gondolom...
  • aate
    pár negatívum: a Widgetek elég rendezetlen formában méretben jelennek meg a menüben,sok helyen hiányos a felírat néhol a menüben sem látszódik a szavak vége. Nincs menü súgó... mikor rákattintasz.Zenelejátszó nem jelenít meg album képet...Widgetek sem mind átméretezhetőek vagy csak fél vagy egész képernyőre lehet méretezni.
  • aate
    Bocsi ez furán jelent meg.(Moderátor vagy Házigazda javítaná...)
    -Ikonok lehettek volna egységes méretűek , a felirat sem jelenik meg jól.
    Nem tis látszik a felírat többi része még ha rákattintasz sem.
  • skinnyman
    Mi baj van a widgetkezelessel?
  • kazuma89
    Vki ért hozzá hogy a processzort hogyan lehet feljebb rakni? ha igen akkor valaki vegyen fel msnre.köszi [email protected]
  • aate
    ICS- Az biztos sokkal jobb a rendszer ,nem laggol-gyorsabb, de megint az az érzés valamit azért csak kihagytak... A legfeltűnőbb hiba a widgetek kezelése de van még...
  • Solten
  • aate
    Némelyik Widget csak bizonyos méretben állítható fél vagy teljes képernyő :(
  • Jim Morrison
    nézd meg a hely és biztonság-Képernyőzár biztonság menüben. Pár telón/tabon itt lehet kikapcsolni.
  • aate
    Kicsit gyorsabb...
  • aate
    Így elsőre elég fura a kezelése...alkalmazás kereső-meg kezelő lehetett volna olyan mint a wp7
  • [HUN]FaTaL
    Akkor részemről marad a PlayerPRO, az lock screenen tudja. Hihetetlen hogy ilyen dolgokat nem oldanak meg, amit már az 5 évvel ezelőtti telefonok is tudtak. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb baj. :)
  • aate
    Nem, de a Lock screenen vannak gombok
  • Narxis
    váááááá, végre, thx, ezzel fogok végigmenni az utcán egyik este xD
  • [HUN]FaTaL
    Lehet már a hangerőszabályzóval léptetni a számok között a gyári lejátszóval?
  • aate
    AVG nem kompatibilis...
  • aate
    Végre használható zene lejátszó és képgaléria.- Hangszínszabályzó...
  • kifli
    ja elég jól néz ki, nekem kamera még nem működik HD2-n de a többi dolog már elég jó :)
  • aate
    K***va JÓ! Igaz Pár ap nem kompatibilis Az egész letöltéssel együtt 10 perc volt.Boot loader alatt majd beszartam...
  • Jim Morrison
    mázlista :)
  • zoliii
    Köszi! Eszembe nem jutott, hogy így írjam be :D Angolul kerestem rá :(
  • aate
    most töltöm le !128 MB
  • aate
    Most kaptam meg az ICS OTA frissítést ! :)
  • Vaxi
    C G F E D C' G F E D C' G F E F D

:DD
  • aate
    Valaki kereste a T mobilos csengőt a reklámból Itt van.
  • SzirmosSzisza
    Én a sima jobbra húzást :)
  • Solten
    En a pattern-zarat hasznalom, egyszeru-nagyszeru.
  • TaRka0107
    Ezt én sem értem:D
  • Jim Morrison
    miért?
  • fery02
    Hali!
    Nem tudjátok melyik az az alkalmazás, ami olyat tud, hgy a fő képernyőn, ha valahova, egyébként láthatatlan felületre koppintok, akkor megnyit egy adott alkalmazást?
    Természetesen ugye ez a felület is tetszőlegesen szerkeszthető.
  • Lullaby
    Hali!
    Akad valakinek egy Ryanza féle one click lag fix-e? Nem találok letölthető verziót, mert fizetős lett és 600+ Ft-ot nem szeretnék adni érte.
    Köszi előre is!

(nem működik a kereső, ezért bátorkodom rákérdezni)
  • kemszi2
    na sikerült beújítani egy htc wildfireS-t pink verzióban XD nem nem vagyok buzi! barátnőmnek lesz :D 26ezerért tmobilnál szerintem nem rossz vétel
  • aate
    Angliában már megérkezett az ICS OTA frissítés !
  • [HUN]FaTaL
    No lock a marketről, de a pin kódot kapcsold ki, mert nem fogod tudni beírni.

#8995: Támogatja az ICS a gombokat, csak nem kötelező. Ami készüléken van fizikai gomb, az továbbra is működni fog és a képernyőn nem lesznek gombok.
  • aate
    A nexus s-n sincs fizikai... csak egy kereső érintőgombbal van több mint a Galaxyn minden funkció marad a helyén.
  • kifli
    HD2 gyárilag nem androidos telefon, így csak custom romok láteznek rá. És alapból rootolt :)

Ami törés kell hozzá, az egy módosított bootloader, de azt nem valami nagy kunszt felrakni...
  • SzirmosSzisza
    Emulál neked gombokat az ICS, pl új Nexuson fizikai gomb nincs is (mmint vissza, meg menu gomb)
  • aate
    Nem rakom most fel várok karácsonyig,azt ha nem jön feltolom ...Milyen gombokra gondolsz ?