36194
-
#9074 Nem. 3500ft körül van marketen. Lehet törtet is használni, de amint felmész marketre látja, hogy nem vetted meg, így letiltja, magyarul nem használhatod a launchert csak ha újra felrakod. -
mikiking #9073 és ez mindegyik Monte Carlo készüléken fent van alapból ?? Mert én csak ezt fogom akkor használni, 1000-szer jobban is néz ki mint az alap,meg sokkal jobb kezelni is -
#9072 SPB Shell Launcher az utolsó amit mutat. -
mikiking #9071 Nézegettem ezt az Orange Montecarlot... Mindenhol a sima androidos sknt láttam,ezen a videón pedig egy nagyon tetszetős teljesen más dizajn lathato... Mi ez ? -
#9070 Egy olyan rendszert szeretnék amihez nem kellene különféle alap alkalmazásokat letöltenem.... -
#9069 "Továbbra sincs hívás-üzenet értesítő még a zárolt képernyőn sem !"
Érdekes. Nekem gyári rommal van, bár ezt már lehet, hogy az SE tákolta bele. -
#9068 Ha hosszan nyomom akkor is egyből hív ! -
#9067 a legjobban az idegesít nem tudok egy egyséfes használható oldalt létrehozni. A G+ meg a facebook állapot ,,ablak "" elfér egymás alatt el is foglal egy oldalt, de a Gmail meg az e-mail már nem fér el egy oldalon pedig méretre hasonlóak.
Továbbra sincs hívás-üzenet értesítő még a zárolt képernyőn sem ! -
#9066 Ha hosszan nyomod az egész sávot akkor lehet szerkeszteni? Ezt tartanám a legnormálisabbnak. Rövid nyomás -> Egyből hív, hosszú -> menü (szerkesztés, törlés, stb.) -
#9065 Nem,- egyből hív, csak az ikon kép alatt szerkeszt.
FaTal- értem én csak meg kell szokni de alapból rányúlok mert így egyértelmű. -
#9064 Ez én jó dolognak tartom, végre nem kell majd 20-at nyomni, hogy felhívja akit akarok. -
#9063 Amúgy Galaxy 3-asok, készül 2.3.7 a telefonunkra \o/ -
#9062 Ha hosszan lenyomod akkor szerkeszti nem ? -
#9061 Azért elég elbaszott így, alapból mellé nyúlok... -
#9060 Na bakker ha az névjegyzék ikonképre kattintasz akkor lehet szerkeszteni > meg sms-t küldeni, de ha a teljes sorra - számra akkor egyből hív. -
#9059 pedig a telefon ikonra kattintva most ez van még üzenet küldés lehetséges is elvették, csak a különálló személyek alkalmazásban lehet szerkeszteni de ez nem elérhető a telefon módban ! -
#9058 Uhh, mi ezzel még 2.1 alatt szívtunk, fater nem tudok rendesen "görgetni" és mindig jobbra/balra húzta a nevet ami miatt felhívta :D -
#9057 Szerintem nincs, de még egy geg: Amikor kiválasztok egy nevet a telefonkönyvben akkor egyből hívja kérdezés nélkül. pedig csak szerkeszteni akartam... -
#9056 Eljutottam oda ,hogy felraktam egy GO laubchert.
A vidgeteket nem lehet rendesen elhelyezni mert ha nagyobb akkor csak 2 db fér el egy oldalon és még az sem biztos...pl E-mai meg a gmail vidget nem fér el egy oldalon mert fent van a Google kereső amit meg nem lehet letörölni.nem tudok egy egységes használható kinézetű oldalt összerakni a vidgetekböl.A galéria vidget egy teljes oldalt elfoglal átméretezni nem lehet még középre rakni sem, csak valamelyik sarokba.Csak 2 ikon fér mellé vidget már nem ! -
ldavid #9055 hívás tiltólista van már? azt jó lenne, ha alapból lenne -
#9054 Hm, talan nem veletlen hogy a tobbi gyarto nem siet az ICS update-el. Persze ra is kell hekkelniuk a sajat UI-it. -
TherÖcsy #9053 Sziiasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. A problémám az, h beállítottam a Tablet-emen(Wayte\ xPad-70) beállítottam a zárat, olyanra, amikor a pontokat kell összekötni, és elfelejtettem, h mi volt az. probálgattam egy csomoszor, de nem találtam ki. és most ha elakarom indítani a tabletet akkor elindu, de nem tölt be, csak a weyteQ felirat villog. Mit tudnék csinálni ? -
#9052 ICS- Így elsőre kicsit többet vártam az új rendszertől. Ha már új alapokra helyezték az egészet akkor felhasználó barátabb lehetne. Gyorsabb ,van pár új dolog (ami egyébként beszerezhető a marketból is ) De valami még mindig hiányzik... -
#9051 Nincs registry, nem windows. :) -
spy803 #9050 Androidon kell registryt takarítani? Elég sok mindent tettem fel, kipróbálásból, majd el is távolítottam, biztos jó szemete már. Az újdonság varázsa. :) Kell-e takarítanom valamit, a memóriakártya is eléggé tele lett már. -
benkoszabi #9049 Akkor az nem mérvadó, hogy telefonnal való formázás 5 másodperc, windows alól meg 30-60 perc? Ha telóból csinálom az is "alapos"? -
#9048 Telefonal csináld mert az akkor újra létre hozza a szükséges rendszer mappákat. -
mikiking #9047 ok köszönöm a gyors válaszokat... -
benkoszabi #9046 Üdv! Ha a készülékemben lévő SD-kártyát szeretném leformázni, tehát mindent törölni róla, akkor ezt Windows alól csináljam, vagy ugyanolyan jó ha a készülék beállításainál végzem el? Üdv! -
#9045 Ezek közül a ZTE Skate. (Orange MC) -
#9044 Az orange montecarlo egy zte skate. Én azt választanám ezek közül, ha ennyivel drágább a wildfire s...
-
mikiking #9043 Sziasztok. Ezek közül szeretném,hogy segitsen nekem valaki választani :
Sony Ericson Xpera x8
Lg P690 Optimus net
Nokia C5-03
Orange Montecarlo
HTC Wildfire S ( ez nemtudom ér-e + 9000 Ft-ot a Monte Carlohoz képest ) -
#9042 NFC-t nem próbáltam fogalmam sincs hogyan működik.
Kihagyták a hang alapú bevitelt...a hangkeresőben van mindenféle nyelv arab, latin- 8 Kínai is. De magyar nincs ! -
#9041 Tényleg, NFC mobilon mennyire működő képes ? Mert pl láttam Sparban van NFC -s cucc a bankkártya leolvasón, de mobillal lehet fizetni ? Ahhoz kéne valami app a banktól nem vagy hogy van ez ? :w -
#9040 NFC, Android Beam van,- facelock nincs. -
#9039 facelock és wallet van e? (nekem még nem jött ota..) -
#9038 2.3-ban a widget-hez tartalmazo ikonokat lattad, azert volt egyseges meretuk, itt viszont konkretan a widget-ek jelennek meg a listaban, teljes valojukban. -
-
#9036 ide töltsd fel -
#9035 Akkor töröld azt felrakom másképpen.