36194
-
simon7108 #9314 üdv.
nem találtam ennél jobb fórumot szal itt kérdem ha nem baj.
most lett egy Galaxy Tab 10.1-em.a kérdésem az,hogy ha olyan játékot akarok letölteni ami a marketon fizetős le tudom tölteni netről ingyen?
azt tudom,hogy telefonra le lehet mert egyik haveromnak Galax Ace telója van és ő netről tölt le játékokat ingyen,de tabletra is jók ezek? -
#9313 Közben megoldódott, az alap böngészővel nem ajánlotta fel a getjar app letöltését valami miatt.
Viszont ha az opera mini-vel mentem ugyanarra a linkre ott már engedte letölteni, és azon keresztül már facán működött az egész...
szóval megoldódott... :D -
ldavid #9312 nincs a lap legalján a home mellett? -
#9311 Hello!
Biztos én vagyok a hülye, de mikor le akarok tölteni valamit előjön egy ablakocska amiben leírja mit kell tennem a letöltéshez... na ez a quick download amit be kéne jelölni az nem jelenik meg nekem és így nem tudom sehová beírni a kódot. Próbáltam telón, tablet-en egyiken sem látszik... bejelentkeztem facebook-os azonosítóval...stb... mijatökömet kell csinálni még? :D
Tudsz ebben segíteni?
bocs az értetlenkedésért, de még kezdő androidos vagyok...
-
mikiking #9310 épp most akartam rootolni,meg tört launchert rátenni :D -
#9309 Gariba vidd vissza! -
mikiking #9308 Sziasztok,megvettem a Monte Carlot (ZTE Skate) viszont van egfy olyan problémám,hogy én hallok jól mindenkit,viszont engem nagyon gyengén hallanak,nagyon nagyon gyengén. Újonta vettem,szóval még nem volt kibontva sem soha... Ez másnak is előfordul ? Lehet ellene tenni valamit ? -
#9307 Bocs az off-ért de megfelelő forumot nem találtam, ti meg telóban nagyok vagytok! Samsung M8910-re keresnék Gps-t és Skype-t. Nem android nem windows hanem valami Samsung... Bocs mégegyszer és előre is Köszöntem!
-
ldavid #9306 jóság, de igazán rakhatták volna vertikális listára is -
#9305 Engem az idegesít hogy a market kiírja hogy nem kompatibilis a telefonom. Majd én eldöntöm hogy mi jó és mi nem :DDD -
#9304 nálam szépen megy, csak én is agyfaszt kapok az irányítástól :D -
#9303 szerettem volna normálisan kipróbálni de úgy nem sok értelme van ha nem látszik az ellenfél :D ő támad én meg csak lövöldözök találomra :D -
#9302 Én letöröltem mert az irányítás szerintem borzalmas, meg telefonra nem való fps szerintem, csak gondoltam szólok. :) -
#9301 kár hogy nekem gondjai vannak a textúrával :( -
#9300 Duke Nukem 3D két napig free a marketen. :) -
#9299 Köszönöm!:D -
#9298 Ez de durva! -
#9297 Melyik is az az oldal ahol le van riva minden adat rolam és a telefonomrol? -
#9296 Votma? :) Fizetos alkalmazasok ingye... El vagyunk kenyeztetve... :) -
if u have already placed cache and game is asking for cache again and again
then follow this step
-open the game
-when it asks for cache press the back button and immidiately press the home button
-then u will see that in notification pannel its written gta 3 is running
-click on that and VOILLLLA game is started
-
#9294 Applanetes GTA III Nexuson jól megy.(de a játékélmény nagyon gyenge)marad a PC. :P -
#9293 nincsmit -
#9292 haha:D -
#9291 -
#9290 Köszönöm! Ez még hasznos lesz :P -
#9289 nagyon jól lehet vele szopatni is :D -
#9288 nekem jól működött -
#9287 megvan :) -
#9286 Köszi neked is! -
#9285 http://remotedroid.net/ ? -
#9284 Köszönöm mindkettőtöknek! :) -
#9283 RealVNC, Teamviewer meg van még ezer másik, van a Windows távoli asztali kapcsolatához is. :) -
#9282 Van, de foscsi:D ez de találsz többet is, ha beírod, hogy PC remote, vagy remote pc. -
#9281 van.egyszer linkeltem is,de már nem emlékszem a nevére pontosan valami remote benne volt talán -
#9280 Sziasztok! Van olyan app, amivel telóról tudom irányítani a gépet wifin keresztül? -
#9279 minden a régi ismét :) leszámítva a játékokat,de az nem is baj ,mert azokat általában mindig csak feltelepítem, törlésig nem nagyon jutok ,csak ha nem fut :D -
#9278 Ezt is szedtem le, de nem tudom elindulásra bírni. Segítenétek?:) -
#9277 mindent visszatelepített amit ott töltöttem le,most fejezte be.így már nem is maradt sok dolgom szerencsére :D -
#9276 Őőő, nem ? Nekem sose rakta :D -
#9275 nem is tudtam hogy a market automatikusan vissza rakja az ott letöltött progikat