36194
-
#9354 mobilism.org -
Jude666 #9353 Úgy értem amivel ingyen tudok letölteni eppeket
-
#9352 Milyen törés? -
Jude666 #9351 Sziasztok!
Van valamiféle törés Andoid 2.1-re?
Ha igen, akkor merre?
-
#9350 http://android.blog.hu/2011/12/23/ma_ingyen_viheto_a_camera_360_ultimate -
mikiking #9349 sajnos még ennyire nem vágom a dolgot,de mégis miben külömbözik mint a sima kamera ? -
#9348 Erről jut eszembe, nincs olyan app, amit rá tudok állítani, néhány alkalmazásra és szól, ha az ára egy bizonyos érték alá esik, vagy ingyenes lesz?
Ilyesmire gondolok: http://appshopper.com/
csak ugye ez i(Phone/Pad) -
#9347 Fényképezni?:)
Felmész a marketre és megnézed. -
mikiking #9346 és az mire jó ?? -
#9345 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok én is az összes topiklakónak -
#9344 Boldog karácsonyt mindenkinek!
Karácsony alkalmából ingyenes a Camera 360 Ultimate, töltsétek. :) -
#9343 Én mindenhol ott vagyok! :D -
Chris Lowe #9342 Köszi szépen, már épp kezdtem ráunni a 23 forintos játékokra. :)))
Itt is van pár alkalmazás amit vétek kihagyni. Apropó van fent radardroid ez ér valamit vagy csak susmus?
Ghostradart is letöltöttem, az is magas nekem...
Kellemes Karácsonyt Kívánok minden androidos, ios-os, badás és symbianos forumozónak!!! -
#9341 'A problem occurred and the download could not be completed successfully. Do you want to restart the downlaod? -
#9340 és az miért van hogy letöltöttem valami bia2 játékot, frissitést akar, le akar szedni vagy 300 mb-t, el is kezdi wifin, aztán megszakad :S gta-val is ezt csinálta, de ott le tudtam tölteni a fűjlokat torentről, de itt nem, (meg hát ez ugye nem warezos :D)
a wifije szar, vagy a router? -
boldogat mindenkinek... -
#9338 GPS gyorsabb kapcsolódáshoz tölthet le mi minimális adatot de az adat forgalom kikapcsolható ilyenkor kell neki több idő ,hogy műholdat találjon.
Navigációhoz ajánlom az IGO-t adatforgalom nélkül navigál. -
#9337 Szinkronizál visszafele is.
Dec 24 - 31 között Xperia Mini 35k dominoban, netről rendelve. :) -
#9336 a névjegyzékemet hogy lehet visszafele szinkronizálni a gmailes cimjegyzékemmel? mert már ott a nevek ott szerepelnek, csak a telefonszámok nem, aztán ma is jól jött volna mert kellet volna egy telefonszám és a telefon ki volt kapcsolva (szét votl szedve :D) -
#9335 Ha googleval navigálsz akkor adatforgalmat igényel igen, mert a netről tölti a térképet. Offline navival nem kell hozzá semmi. -
#9334 Ha van net csomagod , és mikor elfogy akkor is netezhetsz tovább mert nincs túl számlázás csak forgalom korlátozás, lassabb lesz de használható és nincs kellemetlen számla. -
#9333 Tmobil-nál nézz utána a Fun aranykártyás csomagnak.(mindenképpen kell egy alap net csomag ) Ha állítottál be e-mail-t akkor a Fiók beállításainál kikapcsolhatod a szinkronizációt.De valahol (adathasználat )letilthatod az egyéb alkalmazások szinkronizációkat is. Olvad el > ezt is érdemes < quick settings programmal könnyedén tudod tiltani-engedélyezni az adatforgalmat, Érdemes használni a Juice defender programot is hozzá az meg mikor a képernyő kikapcsol letiltja automatikusan. -
#9332 Köszi a válaszokat:)
GPS ügyben ötlet? -
#9331 mobilnetre :) Alapból a net start csomag aktív ami 10ft / kbyte (vagy 10 kbyte nem emlékszem) alapon működik, azt hiszem, gondolhatod milyen gyorsan leszívta a 700 forintot. Úgyhogy kapcsold ki az adatforgalmat (első indításkor kérdezi is), beállítások -> vezeték nélküli és mobilhálózatok -> mobilhálózatok -> adatforgalom elől pipa ki -
#9330 Szedj le APNDroid-ot, azzal le lehet tiltani a mobilnetet és akkor nem eszik. Amúgy szerintem háttérben szinkronizálta a leveleidet meg a satöbbit, aztán nem maradt pénz és ezért nem ment böngészés. Rendes mobilnetes díjcsomag nélkül baszott drága a net és nem éri meg :) -
#9329 Inkább segítenél:P -
#9328 Jajj rohadj meg hogy Te is itt vagy:DDD -
#9327 Csabi, az mindig is okosabb lesz nálad! :DDD -
#9326 Üdv okos emberek!
Ma vettünk egy Xperia Minit. Teljesen okos, egyelőre okosabb mint Én, ezt az állapotot szeretném kiküszöbölni :DDDDD
Sima dominos a cucc, a régi kártyám ment bele. Volt rajta ~700 huf. Wifit nem talált, próbálkoztam böngészőbe lépni, nem töltött be oldalt. Próbáltam GPSt indítani, félsikerrel, illetve behoztam widgetre a hely/időjárás képet, az működik tökéletesen. Netezni, GPSezni nem tudtam, nem frissítettem semmit, 700 huf eltűnt. Kérdés: mire ment el?
Jól értelmezem, hogy ilyen állapotban csak wifivel lehet ingyen böngészni? Facebook, Youtube meg ezek az alap szolgáltatások sem ingyenesek rajta (face a régi telómon az volt). GPS is adatforgalmi díjat igényel? Ha van valamilyen ezzel kapcsolatos FAQ link, annak is örülök, hót hülye vagyok ezekhez egyelőre, nagyon örülnék egy gyorstalpalónak :)
Köszönöm előre is, kellemes ünnepeket:) -
#9325 -
#9324 -
#9323 +fav
Neo V -
#9322 Békés Boldog Karácsonyt és ICS -t mindenkinek! -
#9321 -
#9320 A kedvenc a Bourbon. De alkalomadtán jöhet a scotch is :D -
#9319 Akkor most a scotch vagy a Bourbon whiskey-t szereted ? -
#9318 Egy pici off:
:))) -
#9317 Fuu, be is újítottam egy 5 dolcsis office-ra :) -
#9316 Fent az Alkalmazások menüpontot lehívod és a fekete között van egy olyan, hogy Mobilism, szerintem az a legjobb. Csak hogy gyorsabb legyen: http://forum.mobilism.org -
#9315 igen. Egyébként mostmár van warez topik, kérdezgess ilyenekről ott, ne vesszen már kárba :)