36194
  • [HUN]FaTaL
    Én csak érdekességnek néztem meg. Többnyire ilyen Traffic Panic 3D, Angry Birds, Fruit Ninja szintű játékokkal játszom mobilon. :D Esetleg Sonic, most hogy már van natív androidos verzió. :)
  • kifli
    érdekességnek jó. Meghogy a mai telefonok egy része annyit tud, mint tíz éve a pc-k :)
  • kemszi2
    csak kíváncsi voltam rá :D
  • vass17
    Mi ez a nagy Gta mánia? ott van a gép, jobb irányítással, grafikával és nagyobb képernyővel, szerintem mobilra inkább maradjanak a jó logikai és ügyességi játékok:)
  • kemszi2
    zsír gta3 kilőve nálam :D
    húzott órajelen is szaggatott.gondoltam kipróbálom maxon.a készülék behalt csak a "hard reset"segített -.-" szóval rendezkedhetek be rá megint
  • JaSoN HuNTeR #9269
    Ezt ajánlom WildFire S-re.
  • [HUN]FaTaL
    Azon meglepődnék mert gyengébb a vas, mint a te telefonodban. Pontosabban ugyanaz, csak alacsonyabb az órajel.
  • ldavid
    nálam telepítés, letöltés aztán ment
  • joshua
    És tudja valaki, hogy kell rá felrakni? Megvan a telepítő és az Android mappába való sokmegás fájlok.
  • JaSoN HuNTeR #9265
    ezen egész jól megy a GTA 3.
  • kemszi2
    én 26-ért hoztam ki barátnőmnek.jó kis telefon
  • aate
    Egy jó ajánlat :
  • aate
    Nexus S Ice Cream Sandwich frissítését követően az eddigi visszajelzések alapján az új OS számos felhasználó esetén gyors akkumulátor merülést és processzor teljesítménnyel kapcsolatos problémát okozott, ezért átmenetileg felfüggesztették az eszközök OTA frissítését. Reméljük, hogy mihamarabb kiküszöbölik a hibát és folytatódhat a terjesztés.
  • JaSoN HuNTeR #9261
    nyomd meg a vissza gombot utána kb egyszerre meg a home gombot. utána meg noticationsba elinditod.

DE ne az érintőkérnyőn lévő back gombot nyomd hanem a telefonét.[mert akkor teljesen kilép]
  • skinnyman
    IP-t biztosan nem néz, mert nálam ment innen.
    Itt egy leírás hozzá, amerikai adatokat kell megadni.
  • Chris Lowe
    Megpróbáltam beállítani az amazon app store-t, elsősorban a napi 1 ingyenes alkalmazásért. Regiztem elöszőr magyar címmel, kiírta, hogy nem elérhető a régióból, aztán átírtam a címet amerikaira, de úgy sem fogadja el. Bezzeg a kártyaadataimat elfogadta!!! :/
    Tudtok valami megoldást, vagy ip címet néz és azért nem enged?

• theone91
    Hova másolod a játékadatokat? Én az sd/andoid/data mappába, de elindítom és még mindig a netről akarja leszedni a tartalmat.
  • [HUN]FaTaL
    Brutális.
  • skinnyman
    From +Andy Rubin:
    There are now over 700,000 Android devices activated every day.
  • joshua
    Olyat lehet csinálni, hogy a gomb megnyomása után, karikahuzogatós módszert nem akarom (sense 3.0) a képernyőlezárásnál, de a biztonsági mintás lezárást viszont igen. Mert így sok nekem ez a 2, ráadásul még a gombot is nyomni kell...remélem érthető:D Próbáltam a No lock alkalmazást, de ha nincs lock screen, akkor nincs biztonsági mintás képernyő sem...
  • [HUN]FaTaL
    Akkor jól gondoltam, nekem egy 16 gigás kártya van benne, és még vagy 7-8 giga biztosan szabad.
  • Nivea
    Utánna néztem és a kártya szabja meg. Gondolom a 200 mega szabad hely ennyit enged.
  • kifli
    hogy nélkül :D

bemásolod azt csókolom
  • Firerock
    hogy?:)
  • GregSB
    Nem, a gyengébbek nem látják a trollfacet az üzenetben, és mindent véresen komolyan vesznek.
  • kifli
    használható az sd data .1.1-nél is
  • Firerock
    ez gondolom még az előző verzió ami nem fut defy-n:/
  • Solten
    Igy van, ugy tunik a gyengebbek nem kepesek ertelmezni a mobilarena cikkjet.
  • skinnyman
    Ez csak az amerikai, Verizon-os LTE telefonra vonatkozik, és az ingadozó térerővel a legrosszabb formájában is kb 5-ször olyan gyors adatkapcsolata van, mint a leggyorsabb iPhone-nak a legjobb vételi körülmények közt :D
  • JaSoN HuNTeR #9245
    Ha bárkit érdekel a GTA 3 legjobban optimalizást verziója itt megtalálja.

GTA 3

Samsung Galaxy Ace-n próbáltam és jól fút.
  • [HUN]FaTaL
    Attól még nem kéne merevre fagynia, meg a market is azt írja, hogy kompatibilis. És nem csúszik ki a képernyőről se. Na nem mintha telefonon akarnék gtazni csak poén. :)

Mert a fagyáson kívül tökéletesen ment, akadás sem volt.
  • [HUN]FaTaL
    Ezt is lemásolta a Samsung
  • [HUN]FaTaL
    Bár nem vettem még fel vele 1 percnél többet de sehol nem láttam, hogy ilyen korlát lenne.
  • GregSB
    Vételi hibákkal küzd a Galaxy Nexus

Biztos rosszul fogják
  • DeerHunter01
    400 mb körül tölt le a gta 3
  • Solten
    ~ 460 MB-ot tolt le. Nyilvan nem mobilnettel kell nekiallni...

..eeees fut szepen... :)
  • repvez
    Ez a GTA3 mekkora méretű mert megtaláltam egy helyen ott 9 mb ot irt , azt egy kicsit keveslem, miért nem irják ki marketen sem hogy mennyi a program mérete és hogy még mennyit fog leszedni magának telepités után?
    Az X plan is 10mb volt és feltettem az elsö megmozdulásbol már ment is tolteni 100mb-ot alig tudtam leállitani, hogy ne egye meg az egész havi keretemet :(
  • Solten
    Supported Devices :

Android Phones: HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, Samsung Galaxy S2, Sony Ericsson Xperia Play, T-Mobile G2x, Samsung Galaxy S, HTC Sensation XE, My Touch 4G

Android Tablets: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 and 10.1, Sony Tablet S, Toshiba Thrive
  • Solten
    trololo \o/

• TaRka0107
    Nem nekem kellene, csak azért írtam oda,hogy Huawei u8500. Ezen a telefonra kellene a megoldás, vagy minden androidos telón ugyanolyan?