36194
-
#9394 Sziasztok!
Olyat lehet csinálni, hogy a PC hangját átadni a mobilra WiFi-n keresztül, ahol aztán fülhallgatóval hallgathatnám? Ez igazából egy nagyon hosszú fülhallgató lenne :)
Szerintetek megoldható valahogy? :)
Köszönöm! :) -
#9393 Csak azert ragaszkodom a hulye accuweatherhez, mert az altalam kiprobalt 40 kilo weather app-al ellentetben, qrva pontos es er is valamit :) -
#9392 Hm, valóban nincs polaris.
A letölthető lehet, hogy egy fos de van millió weather app, nem használtam még. Polaris valóban nincs, rosszul emlékeztem. :)
Főzött rom lesz, de pl. garit befolyásolhatja. Mondjuk szerintem főzött rom az armv6os csodákra is lesz. Ettől függetlenül röhejesnek tartom, hogy nem adják ki rá. -
#9391 A letoltheto accuweather az egy fosch, social hub az tw 4.0, polarisrol meg dobjal linket pls. Onmagaban mondjuk a tw-re kenni valoban hulye exjuz, akkor adjanak ki rom-ot nelkule...
Amugy tokmindegy mert lesz ket kilo ICS fozott rom az S-re. -
#9390 Accuweatherhez van 800 app, calendarból jó a gyári google, gmailhez szintén, polaris office meg fent van 1:1. Social hub az oké, de az Sense és nem TW, ha jól tudom.
Amúgy meg tényleg nem értem miért nem adják ki az ICS-t, aztán tegyék fel a szaros twjüket a marketre.
Bár én inkább a #9386-ban írtakat sejtem a háttérben. Tudtommal nem eszik több ramot az ICS mint a GB, GB-n mégis befért a RAMba a TW is. -
#9389 accuweather, agenda, calendar, email, mini paper, power savings, program monitor, memo, polaris office, social hub, stb. Konkretan megtalalod ezek bena utanzatat a marketen 5 perc alatt. -
#9388 Konkrétan milyen widget/app van a TWben ami nem pótolható a marketről 5 perc alatt? -
#9387 Pedig igy van, a TW meg a Sense qrva nagy helyet foglal, itt nem csak a feluletrol van szo, tele vannak b@szva widgetekkel es alkalmazasokkal (tobbi gyarto peldat vehetne mondjuk mert nemelyik iszonyat hasznos). -
#9386 Pedig a sima ICS nagyon szépen elfér, vannak már ROMok ahol gyönyörűen működik már most is, HW gyorsítással, mindennel (stabil persze még nincs). A Google is megmondta, hogy amelyik készüléken futott a GB, az ICS is alkalmas rá, hogy fusson. Ha nagyon akarnák, szerintem a fos TW-t is bele tudnák erőltetni. Egyszerűen annyiról lehet szó, hogy mégsem mondhatják, hogy túl régi modell ezért nem áll érdekükben frissíteni, hogy az újabb telóikat többen vegyék, valami hülye indoklást kitaláltak mellé. Engem az egész mizéria nem érdekel, Cyanogen Mod-al úgy is lesz ICS, ami sokkal jobb is szokott lenni a Samsung ROM-jainál. -
#9385 Ha van egy uj nevem és rá akarom menteni sim kártyára akkor meg lehet oldalni, h csak azt az eggyet mentse? mini pro -
#9384 Mondja már meg a samsung, hogy tényleg nem fér el az sgsen az ICS? Ez valami vicc?
Ha a Mini Promon el fog férni, ne viccelődjünk már. Ha ez tényleg így van és a TW miatt nem fér el akkor ez a TouchWiz még annál is nagyobb fos mint gondoltam :D -
#9383 Nyilván nem, a legelső Tab-ra vonatkozik csak, amúgy nem hivatalosan arra is van már ICS... :) -
simon7108 #9382 ez most a Galaxy Tab 10.1-re is vonatkozik?ugye nem?hiszen még csak nem rég jelent meg és 1 GB ram van benne. -
#9381 Napot!
Nem tud valaki véletlen egy olyan launcher-t, vagy programot, ami képes ICS slide effektre? :D [konkrétan arra gondolok, mikor a menüben oldalra lapozol, és az egyik mögül jön elő a másik! :D] like a MeeGo rendszernél.
Go launcher, ADW, semelyikben sincs ilyen effekt. :(
[Nekem csak az lenne a lényeg, nagyon bejön. :D Az ICS style lényegtelen. ;) ]
Válaszokat előre is htx! -
#9380 Annyira nem érdekel, májusban kapom az ics-t, addigra javítva lesz mind :D -
#9379 nem ez az egyetlen egy bug... ha érdekel nézz utánna.. ^_^ -
#9378 Gondolom láttátok már! és bocsi a tulajoktól :) -
#9377 Romcserével lehetséges.
#9376: A beállításaiban?:) Visszamész a homera, beállítások gomb, tulajdonságok és ott lesz valahol. -
#9376 Go Launcher-ben hol találom a dock beállításait? -
Jude666 #9375 Köszi szépen!
csak még egy kérdés:xperia x10 minit lehetséges 2.1 ről 2.2re vagy 2.3ra uppolni? -
simon7108 #9374 Miert nem tudok letolteni?utoljara a fruit ninja THD free-t toltottem le es azota nem tolt le semmit.... Eddig mindig a jobb sarokba volt a letoltes,hogy mennyin all, de most ha ramegyek a downloadra nem tolti hanem rogton waiting for instal es nem lesz semmi:( -
#9373 Van olyan app ami javítja a fényképező minőségét? Esetleg a videóét is? -
#9372 Rossz hir a Galaxy S es Tab tulajdonosoknak
ha mar volt torolheto :) -
simon7108 #9371 Az normalis,hogy a 724 ram-bol folyamatosan 4-500 foglalt amikor minden be van zarva? -
simon7108 #9370 Meg a hiba.ujra kellett inditani a gepet:D -
#9369 BUG: Restart után nem tudja betölteni a widgeteket. Aki megvette írhatna, hogy javítsák. :) Ha javítva van utána megveszem, megérdemli. -
#9368 Mobilarenan ezt írták. De így ok. :)
Más: PlayerPro v2.2
What's in this version:
Customizable/skinnable home screen widgets: option to select skin, option to display artist pictures instead of album artwork, display ratings, display shuffle/repeat, select button color ...
Other enhancements: bigger artwork, bigger buttons (3x3 widget), bug fixes
Skinnable lockscreen widgets + added options to hide ratings/shuffle/repeat buttons
Added custom equalizer screens to Sense, Sense for Her, Pure White, Mystic Blue skins
ICS support
Various bug fixes and UI tweaks
-
#9367 Gyári 3 fájlos rendszert tegyél fel Odinnal pl. KK5-öt. Én MIUI-ra csak rátelepítettem egy másik ROM-ot és úgy brickeltem a telefont, hogy még a download mód se jött be. Szóval Odinnal 3 fájlos gyári KK5, aztán ehhez tartozó CF-Root kernellel tudod rootolni. Én most Illusion XT ROM-ot használok Siyah kernellel. -
#9366 Sziasztok!
Valahogy föltettem a telómra (s2) a MIUI rom-ot, de már fogalmam nincs hogyan, most viszont vagy másik romra, vagy a gyárira vissza szeretném állitani, tudtok ebben segiteni? Milyen romot ajánlotok? Sajnos ezzel a miuival vannak gondok, például néha fagy, illetve a fülhallgatóm egyszerűen halkan szól. (igazából ez lenne a legnagyobb probléma)
Szóval mit tudnátok ajánlani helyette, vagy hogyan tudnám visszaállitani az eredeti rendszert? Ha az eredetit visszaállitom, utána rootolni kell megint? Tudom kurvahülye kérdések, de hátha itt gyorsabban megkapom a választ, köszönöm előre is! -
#9365 Nem ez a hivatalos indok...
Mondjuk ennél nagyobb hülyeséget is olvastam már máshol...
Hivatalosan ennyit mondtak:
"If you received an update notification a little while ago but the update isn't currently available for your phone, this is likely the result of Google pausing the update in your area while we monitor feedback. The Android 4.0 update is continuing to roll out around the world so your phone will receive another update notification when it's available again in your region." -
#9364 Nálam szerencsére aránylag minden OK. Csak jó pár ,,régebbi " program nem kompatibilis. Meg a Gyári zenelejátszó nem tölti be az album képeket. -
#9363 De, 1db. De a tele van buggal az ics az erős kifejezés. :)
#9358: Ezt nem tudom, de ez a hivatalos indok. -
simon7108 #9362 ugy nem megy be.probaltam szal biztos jol van -
#9361 fordiitva tetted be? -
#9360 és az nem bug?
-
#9359 Bizonyos kernel verzióknál fordult elő hiba és a Verzion( USA) szolgáltatónál volt hálózat szakadozás.De ugyan így hibás volt náluk anno a Ginger 2.6 update is. -
#9358 Ezt nem tudom alátámasztani ,mert nekem ugyan úgy 2 nap az aksi idő !(meg másnak is akit ismerek és megkapta.) -
simon7108 #9357 Lenne egy kerdesem.miert nem megy a sim kartya a galaxy tab-be?azt irja,hogy helyezzem be pedig benne van... -
#9356 Nem tele van buggal csak állítólag nagyon szívja az aksit. -
#9355 úgy tűnik a gugli leállította az ICS OTA-ját, mert tele van buggal :/ pedig az hittem karácsonyra megkapom :(