36194
  • [HUN]FaTaL
    Töltsd mobilismról és távolítsd el a régit előtte.
  • Morphin
    elég volt annyit beírnom a google-be, hogy factory reset on galaxy tab...
  • simon7108
    telefonon tudnám is,de éppen a tablet végett kérdezem,hogy hová kell beutni.ha van is én nem találtam tárcsázót rajta.
  • qetuol
    nem tudom beálítani a telefon típusomat, hiába klikkelek az felkínált ikonra, nem történik semmi. chrome.
  • Morphin
    "tácsázóba" üsd be ezeket...(nemtom tableten van-e ilyen)
  • simon7108
    Tab 10.1-en hogy tudok hard resetet csinálni?
    kérdeztem egy másik fórumon és ott ezeket mondták:
    "*2767* 3855#"
    azt viszont nem,hogy mit kellene kezdenem vele:D
    kérdeztem,de választ még nem kaptam hátha itt előbb kapok:)
  • aate
    applanetes nem jön le.... :(
  • Csabesz6
    Köszi szépen a válaszokat. A rejtett mappákat néztem először, de sehol semmi. Akkor marad a formázás:)
  • [HUN]FaTaL
    Na, közben PlayerPro 2.22
  • kennedy69
    Ingyen letölthető 100 népszerű fizetős Android alkalmazás
  • simon7108
    lehet a netemmel van a baj?mert ez a gond wifin volt.
    most sima mobilnettel meg simán frissíti...
    mondjuk a netem valamikor nem nyit meg oldalakat sem.lehet valami nem tetszik neki és azért szarakszik?
  • [HUN]FaTaL
    A rejtett mappákat is nézed? (.-tal kezdődő mappanevek).
  • [HUN]FaTaL
    1,7GB a kapacitás, mert a gyártók 1000-el számolnak, 1024 helyett. Amúgy meg formázd meg, mert a gyári cuccokból nem kell semmi. Promo anyagok meg használati utasítás van rajta. Előtte esetleg Titanium Backuppal mentsd ki a Moxiert meg a McAfeet, ha kell, de ezeket helyreállítja a PC Companion is, illetve a teló gyári resetje is.

Más: Kijött a PlayerPro 2.2.1, javították a widget bugot. Mostmár teljesen jól működik és elvileg ICS kompatibilis. Utóbbit valaki letesztelhetné, mert, ha működik, akkor megveszem.
  • simon7108
    hát én ezt már nem értem:(
    miért nem tudok frissíteni alkalmazást?
    nyíltan ki van írva,hogy van egy frissítés XY alkalmazásomra ami már alapból rajta volt,meg volt egy olyan is amit a marketről töltöttem le.
    rámegyek az update-re és ezt írja "Download of XY was unsuccesful"
    mi a gond?
    és letölteni a marketről is elég körülményes...
    amikor először megyek rá a downloadra el sem indítja.bele kell mennem a My Apps-ba és ott rámenni az Install-ra.Ez persze nem megy mert megint unsuccesfull.
    Vissza kell mennem a marketba.Kikeresni megint az alkalmazást amit le akarok tölteni és megint rámenni a Downloadra.Na ilyenkor már elkezdi tölteni.Mi az isten baja van?
  • RelakS
    Fat32-re vagy formázva?

Az csinál olyat, hogy blokkokban foglal helyet
    példa:
    8kB-os egy blokk
    van 64kB szabad helyed
    4kB-os fájl: nem 64/4=16, hanem 64/8=8 fájlt tudsz tárolni. A 4kB-os fájl 1db 8kB-os blokkot foglal.
    9kB-os fájl: nem 64/9=7, hanem 64/16=4 fájlt tudsz tárolni. A 9kB-os fájl 2db 8kB-os blokkot foglal.
  • morcosqtya
    Üdv!
    Probléma (bug??): [Motorola Defy, Android 2.2.2]

Új zenéket tettem fel az SD kártyára, régieket töröltem (PC-s kapcsolattal, commanderből).
    Mind a PlayerPro mind a gyári lejátszó megtalálja az újakat de kijelzi a régieket is, hiába szkennelem újra vele, hiába törlöm a személyes adatokat, hiába unmountolom majd mountolom az SD-t, hiába uninstallálom a Player Pro-t, megtalálja a régi albumok infóit is (valamilyen indexfile-ból???). Lejátszani persze nem tudja mert nincs már meg.
    Mi a francot lehet tenni??
    Formázzam az SD-t??
  • simon7108
    megint a szoftver verziómról kérdeznék.
    hogy lehet,hogy nekem a 3.1 van rajta?az oké,hogy ez az alap szoftver a 10.1-en,de miért nem tudom frissíteni?egyik haveromnak Asus tabletja van amit a nyáron vett és ő már akkor tudta frissíteni 3.2.1-re.próbáltam Kies-el is,de az szerint is a jelenlegi a legfrissebb...
  • tenkenorman
    2.3 as android gyárilag tudja!
  • akyyy
    én olyan programot keresek amivel ha a telefont rádugom pc-re, akkor mint egy wifi vevő uzemel, és amit lát wifit, megosztja a gépen és lehet netezni :-)
  • Csabesz6
    Szerk:
    Lehet rosszul fogalmaztam, nem itt van a bibi. Hanem itt:
    foglalt hely : 992 mb (és én ebből kb 300 megát érek "tetten" a memóriakártyán)
    szabad hely: 865 mb

Az oké hogy együtt 1,8 GB, nem is gond...az a bajom, hogy nem tudom mi eszi meg a szabad helyet :D
  • Csabesz6
    Understood, thx:)
  • simon7108
    sehová.nincs rajta több hely.
    a 2 GB-os memkártyán kb 1.7-8 GB hely van.
    minél nagyobb a memkártya annál nagyobb a "hiányzó" hely.
    egy 16 GB-os kártyán pl csak 13-14 GB van.
    egy 500G-os HDD-n meg csak 470 GB van.
  • Csabesz6
    Érdekes dologra lettem figyelmes. Továbbra is Xperia Mini a téma, és azon belül a memóriakártya. Ugye adott a 2GB kapacitás, ebből gyárilag foglalt 1,08gb, és ~700 MB szabad helyem van. Összeszámoltam a kártyán lévő mappákat, kb 500-600 megányi adat van rajta. Hova lett a maradék? O.o
  • Truck Driver001
    Gondolom akkor nem létezik ilyen. :D
  • simon7108
    Am van valami frissites mar 10.1-re? Mert nekem 3.1 van rajta, de nem talal frissitest pedig lattam neten,hogy valakinek mar 3.2 fut rajta.
  • simon7108
    Most toroltem rola nehany felesleges widgetet amit nem hasznalok es igy mar jo. Nem akad a fokepernyo,de meg mindig 3-400 kozott zabalja a ramot alapjaraton...
  • skinnyman
    Nem hiszem, hogy normális lenne... Talán fut a háttérben valami cucc ami leterheli. Megpróbálhatsz egy factory resetet, hátha...
  • mikiking
    Astro fájlkezelő, a Beautiful Widgets azt kihatyam az előbb,pedig az is fent van már... A többit meglesem köszi
  • papi08
    Szia!
    Nekem mostanában az első app az Astro fájlkezelő, a Beautiful Widgets (időjárás, és óra. Szerintem a legjobb), a Dropbox app, a SwiftKey X (szerintem a best billentyű progi), a SiMi Folder (Mappák, nálam a játékok, és a könyvjelzők gyűjtőhelye :D). Ezek az elsők nálam melyek felkerülnek :D
  • mikiking
    Sziasztok,még nem nagyon vagyok otthon az andorid témában,viszont egy éve volt már androidos telóm,szóval alapokat vágom természetesen,a ZTE Skate-re amit most vettem,feldobtam a Go Launcher EX-et,meg témákat,Task killert,élő háttérképeket,játékokat. Melyik programokat vagy játékokat kell még felrakni,amik kihagyhatatlanok ? Gondolom ti nektek már van tapasztalatotok. Nem fontos pont csak ingyenes dolgokra gondolni,jöhetnek fizetősek is
  • simon7108
    az normális,hogy néha veszettül akad a főképernyő a tabon?(Galaxy 10.1)
    nincs rajta sok minden még.asszem kb 1.7 GB-ot foglalnak eddig az alkalmazásaim.még akkor is van ilyen ha mindent bezárok a "memória törlése" gombbal a feladatkezelőben és még ilyenkor is 400 körül van a foglalt RAM a 724-ből.(amit szintén nem értek mert tudtommal 1 GB ram van benne)ez ilyen vagy nálam van valami?mert a videókon amiket néztem youtube-n nem igazán voltak ilyen akadások...
    (a játékok futnak akadás mentesen azokkal nincs gond csak a főképernyő ahol a widgetek vannak akad néha.
  • Truck Driver001
    Nincs benne. :(
  • SzirmosSzisza
    Launcher PRO-ban van vagy 15 effekt, nézd meg.
  • Truck Driver001
    Senki? :)
    Valaki csak tud itt valami okosságot! :D
  • papi08
    Akkor ezek szerint én nem értettem ilyen későn :)
    Köszönöm, rögtön kipróbálom! :) :$
  • [HUN]FaTaL
    És mi a probléma? A VLC nem csak filmet tud lejátszani PC-n, hanem hangot is. Ezt továbbítja a VLC Direct a telefonodra.
  • papi08
    Most valószínű valaki nem ért valakit :D
    Én azt szeretném hogy a gépem által kiadott hangot a telefonom fülhallgatójával halljam wifi-n keresztül :D
  • [HUN]FaTaL
    Filmnézéshez ajánlják úgyhogy gondolom igen, bár nem próbáltam. De kétlem, hogy csak némafilmekkel működne :D
  • papi08
    Köszönöm, az hangot is átad? :)
  • [HUN]FaTaL
    BW-t használok, az is accuweatherrel kommunikál, szóval ugyanolyan pontos. PC-n is accuweather widgetem van, legjobb. :)

Előrejelzésből meg elég nekem amit mutat, csillivilli szarságokra, meg full screen műholdképre nincs szükségem. :D

#9494: Szerintem max úgy, hogy PC-n behúzod VLCbe és a VLC remoteot leszeded a marketről. Más ötletem nincs. :)