36194
-
#9474 Elkezdek félretenni egy Galaxy S 3-ra, az már 4 magos lesz és ICS-vel jön, az lesz majd az igazán baba. Sajnos ezek a főzött ROM-ok még bugosak. :( -
#9473 Nekem pont a felülete nem tetszik. :D De ez teljesen szubjektív. Free Musicra nem tartok igényt, a shoutcast mondjuk jó dolog.
A hamar az túlzás, májusban. Szerintem addigra bőven lesz főzött rom a tiedre is. :) -
#9472 Nem gond. -
#9471 Tetszik a kezelőfelülete, a Shoutcast integrálása és az a Free Music rész amiben teljes albumokat lehet meghallgatni. ICS meg mire lesz... neked könnyű, neked hamar lesz és hivatalos úton. :P -
#9470 Ugyan azok a presetek vannak benne, csak a Tone beállításokban van csak + mély,(PowerAmpban mély, meg magas is van) ezért szoktam néha egy kis magas kiemeléssel megtámogatni. -
#9469 van warez topik, ilyeneket szerintem oda kéne...
-
#9468 Csak annyit tud, mint a gyári lejátszó, akkor meg minek. Ha fizetsz érte kapsz EQ-t, de semmi extra. Ráadásul ICS alatt már lesz EQ a gyáriban is. -
#9467 De lehet letölteni csak bekéne állítani. Nekem még egyszer sem szállt el. -
#9466 Winamp nem szar, nekem teljesen jó. :D Csak javítsák ki még azt a pár FC-t. -
#9465 Hát adtam egy esélyt a Player Pro-nak. 1 perc után el is szált. Elég gáz hogy ahol nincs borító odavágja hogy NO COVER. És persze itt letölteni se lehet hozzá. -
masoma #9464 fruit ninja puss in boots androidra marketen nincs...remélem nemgond a link -
#9463 Winamp egy szar, mondjuk PC-n is AIMPot használok régóta. :D
Saját magad testreszabva a legjobb az EQ. De vannak profilok a PlayerPROban is. -
#9462 Azt nem szeretem mikor nekem kell testre szabni, nem értek annyira hozzá, azt szeretem amikor van sok preset, azokat váltogatom, zenéim is elég vegyesek, sok féle műfaj van. Ha nem FC-ne néha Folder nézetben a Winamp Pro akkor azt használnám, PC-n is azt használom. -
#9461 gecc én voltam a 3,6 999 998-odik, azt a mocskos qva eget! :C -
kisördög #9460 Hali.Vettem egy HTC wildfire s telót nincs saját fálj és csak a külső memória kártyát látja ha gépre dugom.Ha valaki tud segítsen köszi. -
#9459 PlayerPro DSP pakkal egész jól testre lehet szabni a hangzást. -
#9458 A felülete talán. :D Am. próbáltam a PlayerPro EQ-ét és nem hallottam különbséget vele, sőt, néhányszor FC-zett is, mondjuk azóta vettem egy jobb Xears fülest, lehet kipróbálom azzal. -
#9457 3,7 millió Android aktiváció 2 nap alatt -
#9456 Összehasonlítva szerintem ugyan úgy szól, PowerAmpb-n több magast és mélyet lehet külön rá tolni a gyári beállításokhoz de a Playerpro-ban csak +mélyet,de az eq-ban manuálisan belehet állítani a + magast is. Playerpro kezeli a hangerőszabályzó - szám váltást is. -
#9455 Nem azért nem használom. Azért nem használom mert a kijelzőt kell tapicskolni ha számot akarok váltani. És a PlayerPRO ugyanolyan szépen szól. -
#9454 Annak aki azért nem használja a Power AMP-ot mert nem lehet crackelni :D -
#9453 PlayerPro jobb :D -
#9452 Power AMP a best! -
#9451 PlayerPro DSP pack egész jó ! -
#9450 Hangerőszabályzóval való léptetés ott sincs, de az eq. egész tűrhető. -
#9449 Nekem a hangerőszabályzóval való léptetés és a normális eq hiányzik a gyári lejátszóból, bár az ICSé nem tudom milyen, nekem ugye GB van még májusig a telón. :) -
#9448 lehetséges az applanetes is ugyan ez volt,Nálam működik minden az a lényeg :) ( AZ ICS lejátszó sem lenne rossz ha betöltené az album képeket de nem teszi pedig kellene...mert írja is Az ICS leírás meg meg is jelenik egy alap borító de semmi kép . Nincs szemiféle beállítás hozzá. :( -
#9447 Ja, nem nyúlt a helphez. De az 2.22, az eredeti 2.20 bugos volt (restart után widgetek nem mentek). És a marketen is 2.22, dec 24 szerepel. Elfelejtette átírni szerintem a névjegyet. -
#9446 a Help részben az előzmények között nincs is más a verziók alatt csak v.2.20-24 December, meg régebbi 2.12 október. - 2.22 nincs írva.( mobilismról töltöttem le 2.22 néven.) Widget javítás és optimalizálás, ICS támogatás - ilyeneket javítottak a leírás szerint. -
#9445 Ja oké, nem néztem build szémot meg ilyesmit. :)
2.21 óta nincs widget gond, nem tudom a 2.22 mit javított. :) -
#9444 PlayerPro Music Player v2.22 = v.2.20-24
ez fut ugyan azon a néven. Nincs vidget probléma újra indítás után. -
#9443 Thx az infot, mondjuk az még bugos javaslom a 2.22-t :) -
#9442 sziasztok, anyám telója (galaxy gio) elég hamar lemerül, tettem rá 2.3.5-öt, de azzal is ez van, talán a 2.2-el nem csinálta, de az írtóra bugos és lassú-rossz. Van valami ötletetek? Aksit kivettük pár percre, de attól függetlenül fellépek a netre 1-2 perc után simán leszív 5-10%-ot. A teló pár hónapos, az akkumlátoron is nyári dátum van. -
#9441 Megvan - PlayerPro v.2.20-24 működik ICS alatt. -
#9440 Wow, ez tök jó! :D -
#9439 Próbáld a recovery módból történő reset-et.Az is le van írva abban amit linkeltem... -
#9438 GT540 ICS tegnap kipróbáltam, de sajnos tele van buggal! :D Van benne magyar nyelv! :D -
#9437 Lehet, hogy mégis lesz rájuk hivatalosan ICS:
Link. -
#9436 Vicces a rockstar. :D Az 1.2-es GTA3 a NEO SD Datajaval nem fagy a Mini Promon, tökéletesen megy, viszont mostanra felvették a marketen az inkompatibilis készülékek közé. :D
Van egy HVGA SD Data is megnézem avval milyen, de szerintem marad ez, mert teljesen jó. -
simon7108 #9435 ez már megvolt.
na elmondom akkor az egész történetet:)
azt kérdeztem az egyik fórumon,hogy miért nem tudok frissíteni 3.2-re.
erre a válasz az volt,hogy próbáljam meg a hard resetet és utána elméletileg fel tudom frissíteni.
megcsináltam a gyári beállítások visszaállítását,de nem tudtam még mindig frissíteni.erre azt mondták,hogy nem elég a gyári beállítások visszaállítása hanem HARD RESET kell és megadta azt a kódot.
Nem igazán értek az ilyenekhez mivel most van először androidos készülékem.