36194
  • Solten
    B.Ú.É.K :)

• aate
    Itt egy ICS Lock Screen
  • desigo
    kipróbálom kösz
  • Truck Driver001
    ICS style-ra gondolsz a "karikás" szó alatt? :D
    WidgetLocker-t próbáld ki, igényesen összerakott kis progi, csak pont Galaxy theme nincs benne. :D
    Jelenleg én is azt használom, jó pár telefon gyári lock-jat tartalmazza, és nem utolsó szempont hogy úgy szerkeszted a felületet, ahogy épp kedved tartja.
  • desigo
    Pont most akartam én is kérdezni.
    Mitől függ,hogy a képernyőzár feloldása milyen?
    Van az alap csúszka van a háttér elmozdítása és van a kör bármilyen irányba való elhúzása.
    Ez ROM függő vagy,hogy?
    Esetleg alkalmazás van-e a karikás módszerre?
  • Truck Driver001
    Éjjelt!

Tud vlki esetleg egy olyan screen locker programot, mely teljesen Galaxy S2 gyári felületű?
    Amikor maga a hátteret húzod el egy irányba, és úgy old fel a készülék. Az baromira tetszik! :D
    LockkBot Pro tud ilyet, de az nagyon gagyi. Esetleg más alternatíva?
  • [HUN]FaTaL
    Igazából a sense widgetek tetszettek, de szinte minden van külön is a marketen. :D Végülis teljesen megvagyok elégedve a go launcherrel is.
  • Rage47
    nem
  • [HUN]FaTaL
    A LauncherPRO-t már nem fejlesztik? Tetszik, de gondolom ICS-n nem megy :(
  • Narxis
    Winamp PRO
  • [HUN]FaTaL
    PowerAMP, PlayerPRO pl.
  • akyyy
    van olyan progi ami FLAC-t le tud játszani?
  • Jim Morrison
    te csináltad?

más: followollak \o/
  • desigo
    Szilveszteri cuccok app
  • Nivea
    megvan! értékelni kell csak azután lehet céleményt irni.
  • Narxis
    Jaja, csak akkor.
  • skinnyman
    Megvetted/letöltötted a cuccot? Szerintem csak akkor tudsz...
  • Nivea
    lehet kicsit alap kérdés lesz, de h a tökömben irok véleményt vmire marketen?:D egyszerüen nem találom!:D
  • simon7108
    már megvolt a tableten a 2. gyári visszaállítás és még mindig nem adja be a 3.2-es frissítést...
    és még mindig néha elkezd akadni a főképernyő pedig alig van kint valami(időjárás,óra,néhány ikon a másik oldalon meg 4 könyvjelző böngészőhöz meg az a AB híres cucc.a többin nincs semmi).
    ha meg élőhátteret teszek be akkor meg nem is megy simán hanem állandóan szaggatottan lapozható.a foglalt RAM a feladatkezelő szerint alapjáraton kb 3-400 között szokott lenni a 724-ből.
  • [HUN]FaTaL
    Na PC-n már észhez tért, még várok kicsit, hogy leessen a telefonos marketnek is. :D
  • [HUN]FaTaL
    Tegnap próbáltam megvenni egy appot, de nem volt elég pénz a számlán ezért elutasította. Most már rákerült annyi pénz viszont nem tudom megvenni, mert azt írja megvásárolva (weben is).

Telepíteni persze nem tudom, mivel megvéve ugye nincsen ezért rögtön 403-as hiba. A megrendelést már töröltettem, de még mindig purchasedet ír.
  • [HUN]FaTaL
    Custom ROM van rá, ha jól tudom, 2.3.
  • simon7108
    X8-ra valahogy lehet tenni 2.1-nél frissebb verziót?
    a frissítés szerint ez a legfrissebb.nem vinne újabbat a telefon?
  • papi08
    Köszi az infót! Ebből azt hiszem 9mm lesz :P
    Bezzeg a Modern Combat 3-at nem akciózzák..:@ :D
  • [HUN]FaTaL
    GameLoft akciózik, minden $1 lesz a marketen. Még várok, hogy mindennek beállítsák az árát, aztán lehet, hogy megveszem az Asphalt 5-t meg az UNO-t:D

Sygic is leárazva, ha érdekel valakit, teljes EU 30 EUR, Közép-Európa 20 EUR.
  • skinnyman
    Millio Kindle Fire hetente
    Viszik, mint a cukrot :)
  • jazzy
    "Valami data valamit ir ki" <- ez lenne a leglényegesebb info az egészből.
  • mikiking
    Baratnom Galaxy telójan miert nem tudok felmenni marketra ?? Akarhogy probalom, probaltam az en google accountommal is,amit a Skatemen hasznalok,azzal sem,probalok ujat nyitni ugysem megy... Nem engedi egyszeruen,egy darabig keres,probal bejelentkezni de semmi... Valami data valamit ir ki. Egyebkent wifin keresztul probalom.
  • SzirmosSzisza
    téé
    - Sony Ericsson XperiaTM mini / 44 990 Ft helyett 34 990 Ft
    - Samsung Galaxy Ace / 48 990 Ft helyett 38 990 Ft
  • Solten
    well said
  • skinnyman
    Olvastam amúgy egy kommentet Engadget-en, amiben sok igazság lehet, bemásolom:
    "Yeah, what's 600,000 activations amongst friends. If Android keeps activating millions of units more than iOS at some point the installed base of Android phones - even if the market is split between many vendors will be a strong enticement for developers to concentrate more on the Android market.

This is the same thing we saw in the 1980s with computer operating systems. One vendor allowed cloning and the others did not. Ultimately that OS vendor dominated the market. At the time, the same kinds of arguments were made about "market fragmentation" and how consumers didn't benefit from the myriad of choices and configurations in the nascent PC market.

I sure wish Commodore and Atari had learned that lesson before they went under."
  • skinnyman
    A hír a címe alapján off lenne, de van Androidos vonatkozása is:
    Döcög Európában az iPhone 4S
  • me and a monkey
    Ami sokat segít ICS-nél az akku idejét illetően.

Google térkép letiltása,
    Google + szolgáltatás letiltása
    Képernyő automatikus fordulása tiltása.

Ez utóbbit én nem pipáltam ki, többet vesztek mint nyerek.
  • aate
    Igen hivatalos 4.0.3v , készenléti időben jobb az ICS, a zenehallgatás ugyan az mint a GB, de játék és net alatt alatt mintha többet fogyasztana. De nem vészes a különbség.
  • Narxis
    Lesz az másfél év is. :D
  • skinnyman
    Gondolom a hivatalos ROMot használod? GB-vel jobban bírta az aksi?
  • aate
    ICS akkumulátor fogyás tapasztalatok 12 nap után:
    - készenléti módban kb 3 nap
    - pár telefon és kevés net használattal(napi max 30-40 perc nem folyamatossan) Akkumulátor idő 2 nap.
    - kb 1 óra a zenehallgatás, kb 1-2 óra net használat Wi-fi alatt, 15 perc játék = 24 óra akksi idő.
  • Rage47
    fél év múlva úgyis kidobhatod a csúcskategóriás kütyüd:D
  • Narxis
    Remélem 4 maggal jön mert különben akkor rá se nézek!!!44

Na jó, viccet félretéve igazából ha már 100 ezer felett veszek új telót akkor kicsit elébe mennék a technológiai fejlődésnek és azért venném a 4 magost. A Defy jó volt első androidos telónak, kitapasztalni a rendszert, tweakelni stb. de megjelenéskor is a középkategóriába szánták.

Szóval most már eljött az idő, hogy egy high-tech androidos telót próbáljak beszerezni. Mondjuk az akkuidőre kíváncsi leszek, mert az 1 magnál is tragikomikus...
  • skinnyman
    Én azért erősen kétlem, hogy 4 maggal jönne, de majd meglátjuk...