36194
  • Rage47
    olcsóbb, mint az sms
  • Morphin
    Az én egyszerű férfi agyam ezt nem tudja bevenni...
    Ismerek olyat aki sms helyett használja telóról az arckönyv chat-et...alja
  • SirDannyL
    Sziasztok! Hogy lehet az igo myway 8.4 17997-et skinezni?
  • Narxis
    Nézik egymás adatlapját, chatelnek stb. :D
  • skinnyman
    Szerintem 1000 forint a legkissebb olyan csomag aminél nincs túlszámlázás, az 500-asnál még van...
  • Morphin
    Minek lóg egész nap fészbukon?? Ha lenne értelme azt mondom ok...de mit lehet csinálni (telóval) fészbukon amiért annyira g*ciség, hogy nem ingyenes?? Mellesleg tényleg ~500Ft körül van egy alap mobilnet és nincs túlszámlázás sem, csak sávszél csökkentés...
  • Blasta
    Na igen, jelen esetben az ár nem kulonosebben mérvadó tényezo (2 éves contract lesz, valszeg free telóval...)

Koszi a tippeket és a segítséget!
  • Count Adyn
    megtalálta a piaci rést:DD
  • Narxis
    looooooooooooool
  • Solten
    £100
  • skinnyman
    LOL, már itt is: I'm rich app: Link
    47 ezer forintos app, ami semmit nem csinál, csak egy gyémántot mutat.
    1-5 balfasz már meg is vette
  • Solten
    Hi, mindketto mellett annyi a pro es kontra hogy nehez kerdes. Az S2 mellett egy pro hogy a Nexusnal £100-al olcsobb.
  • [HUN]FaTaL
    Az előző telefonján semmi nem használt interneten csak a böngésző, így nem volt mit kilőni. :)

Mondjuk én nem használom azt a szar facebook mobil lapot, mert semmire se jó, így az ingyen facebook nem nagyon érdekel. Szerencsére szinte mindenhol van wifi ahova járok.

Veszel egy 100 megás netet havi 500huf és kész. Frissül az időjárás, jönnek a mailek, szinkronizálja a többi szarságot és lehet facebookozni is.
  • Rage47
    tesómnál az volt a megoldás, hogy kapott egy 30megabájt limites netet, pár száz forint havonta.
    az simán elég fb-ra, meg böngészni
  • Mr_no_NaMe
    Köszönöm a válaszokat! Ezt mondjuk nevetségesnek tartom, hogy egy telefonon ne tudjam beállítani azt alapból, hogy minden netcsatlakozást kilőjön, és csak wifit vagy ingyenfészbukot lehessen használni...az előző telóján ez működött, mondjuk nem volt androidos.

Ha kikapcsoljuk az adatforgalmat, akkor sajna a ingyenfészbuk se működik :/
  • [HUN]FaTaL
    "Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? Úgy hogy az ingyenes facebookot is használni lehessen?"

Nem, max ha rootolod és a böngészőt kivéve minden mást kitiltasz a netről, de ilyenkor ugye wifi sincs. Mondjuk ugyanígy mindenhol le lehet tiltani a szinkronizálást is, de szintén nem szinkronizál akkor WiFivel sem. Pár appban be lehet állítani, hogy csak wifin frissítsen, de a legtöbbön nem.

Amúgymeg kapcsoljátok ki az adatforgalmat a beállításokban és akkor nem veszi le a pénzt.

Illetve nem tudom, hogyha kikapcsoltatjátok a netet a kártyán a szolgáltatónál, akkor az ingyenes facebook elérhető marad e, mert ez lehet még a járható út. Esetleg érdemes lenne megfontolni egy 100 vagy 500 megás mobilnet csomagot.
  • Rage47
    húgomnak a 0.facebookért is vont le pénzt.

kapcsold ki az automatikus szinkronizációt, de előtte a mobilnetet:
    beállítások, wifi, mobilkapcsolatok, adatkapcsolat
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Barátnőmnek van egy Galaxy Mini telója, tébetűs, és havonta kap háromezret a telefonjára amit le tud beszélni. Tegnap éjfélkor már rajta volt a pénz, ma estére maradt rajta 600 forint, pedig nem csinált semmit, nem netezett, max wifin, és csak a 0.facebookot használta ami ingyenes.

Azt hallottam, hogy az android, ha lehetősége van rá folyamatosan szedegeti a frissítéseket, az időjárást, meg minden lószart, és ez veszi le a pénzt. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni? Úgy hogy az ingyenes facebookot is használni lehessen?
    Nagyon sokat segítenétek ha ezt meg tudnánk oldani!
  • akyyy
    rádiós ébresztő programot keresek, ha lenne :))
  • SirDannyL
    Meg fogom próbálni,köszi! Remélem nem az utóbbi a baj,2hónapos a telcsi...
  • Jim Morrison
    próbáld meg másik portba dugni a kábelt, vagy az is lehet hogy a kábel érintkezési hibás.
  • SirDannyL
    Húú,máris jól jártam hogy benéztem. Köszi a cuccot!!
  • SirDannyL
    Sziasztok! Segítsetek légyszi,már agyvérzést kapok... Mitől van az,hogy csatlakoztatom a telóm a géphez usb-n,(Telenor One Touch) TC-el elkezdek másolni gépre,és megszakad a kapcsolat,nem látja tovább a gép a telót. Usb elhárítás bekapcsolva,de kapcsolgatom,hátha az a baj,de nem...
  • [HUN]FaTaL
    Egy jó kis app rootolt telóra:

DroidSail Super App2SD

Mindent át tud tenni SDre, azt is, amit egyébként nem lehet.

Persze a widgetes appokat és azokat, amik riasztást adnak nem, legalábbis ezt írja. De pl. áthelyeztem vele a SwiFTP-t és az iGO-t és jól működik. :)
  • Panzeradler #9530
    Ezt tudom ajánlani.
  • Firerock
    Tudtok mondani olyan youtube convertert ami videót tud konvertálni telefon által lejátszható formátumban?Defy...
  • Narxis
    Galaxy Nexus mert érintetlen és valószínűleg sokáig friss androiddal van ellátva.
  • Blasta
    Sziasztok, segítséget kérnék:

Galaxy Nexus vs Galaxy S2

Melyiket vennétek meg most és miért? Érvekre lennék kiváncsi pro-kontra, és elore is koszonom!
  • Solten
    link
  • aate
    Azt nem ismerem...
  • Truck Driver001
    Szerintem félre értettük egymást. :)
    Nem témát, screen lock-ot keresek S2 style-ban! :D
    Nevermind. ;)
  • Jim Morrison
    én még februárban akartam tudod nekiállni annak a bizonyos appnak, de most örülök ha kövi februárban lesz valami :D
  • Vaxi
    igen, a marketen nincs fent a kajás appom :)
    most majd nekilátok még néhánynak, meg kijavítgatom annak a hibáit is, és felrakom.
    csak lenne rá időm :()
  • Jim Morrison
    vaxxi nem is mondtam, hogy kerestem pár hete az appjaidat marketen de csak egyet találta, pedig volt neked még más is. Hol? :D
  • skinnyman
    Jégkrém szendvicsekben gazdag újévet mindenkinek! :D
  • aate
    SG 2 Go launcher theme
  • aate
    Marketen is van egy
  • Truck Driver001
    tyty, de ICS style van, Galaxy S2 témára vadászok! :D
    [ha esetleg diszkréten belinkelnél egy olyat...] :D
  • me and a monkey
    Májusi a legutolsó update.
    A hivatalos fórum szerint lesz további fejlesztés is, kérdés mikor.
    Az ICS-en megy a LP, ezt tudom mert nálam is fent volt de nem éreztem annyira gördülékenynek mint az ICS előtt így leszedtem..
    Egyelőre jól elvagyok az ICS launcher-jével is bár nem nagyon lehet konfigurálni, főleg az nem tetszik, hogy alapból 5 oldalt ad, nekem pl. nem kell ennyi így 3 üresen árválkodik.
    Egy bug azért van a hivatalos fórumban is a LP + ICS "házasságról", ha LP widgetet adunk hozzá akkor FC az eredmény.
  • [HUN]FaTaL
    BUÉK robotok :D