36194
-
#9594 P*csaba hogy nem jottek ki ezzel korabban... -
#9593 Úgy látszik a Samsung mindenfajta igényt képes kielégíteni a mobil piacon, ugyanis sokat támadták a műagyag borítású készülékek miatt ezért piacra dobja a belépőszintű 9.9 mm vastag ,,fémházas" ? Galaxy M Series típust. -
#9592 Csak custom rom... = XDA -
#9591 Az S2-ben Mali-400 van. -
#9590 Sima S-re gondolsz szerintem, és tényleg olyan: SGX540. Gyengének azért egyáltalán nem mondanám, a GTA3 perfektül fut rajta, de mondjuk tényleg nem a legizmosabb ami létezik ma. Viszont brutál grafikájú játékokon kívül így is simán mindenre elég... -
#9589 Olyanokat olvastam, hogy a Nexus GPU-ja ugyan az mint az S2-jé, csak overclock-olva van. Sokan emiatt temetik máris a telefont, mondjuk nekem nem játékra kell. -
#9588 Majd optimalizálják még gondolom. :) Mire megkapom az ICS-t szerintem már jó lesz. Az ICS launcher nekem nem tetszik, bár ez erősen szubjektív, meg egy percet nem használtam még, csak a videók/képek. -
#9587 Én próbáltam és kompatibilis de lassabb mint az ICS. -
#9586 A Go már kompatibilis azt hiszem. -
#9585 yay! -
#9584 Nincsenek tul nagy kulonbsegek a 3.0 es 4.0 kozott. ICS-nel sajat launchert fogom hasznalni az tuti, vagy a Go-t ha kompatibilisse teszik. -
#9583 Jön a Prime-ra a 4.0 + a bootloader unlock-olása is lehetséges lesz
Asszem egy ideig még ez marad a legjobb tábla a világon... :) -
#9582 Megnéztem ma ismerős S2-jét. Ezen is ugyanolyan borzalom a TW, mint a Minin. -
#9581 Kiprobaltam a telon a Go launchert, mennyivel ertelmesebb mint a TW launcher... -
#9580 Smart App Protector. -
#9579 gmail appot nem lehet valahogy levédetni? tab nem mindig nálam van és nam akarom hogy nézegessék a leveleimet. -
#9578 Note-on 4.0 -
#9577 Akkor töltsd le, mobilism-en megtalálod a legfrissebb verziót. A levélírás nem csak arra jó, hogy le se szarjanak hanem ha elegendő panasz gyűlt össze az adott problémáról akkor elkezdenek foglalkozni vele, ráadásul fizettél a játékért... -
ldavid #9576 a free sem megy? nálam azzal nincs gond - és ha az megy, akkor nyugodtan reklamálhatsz -
#9575 Nekem nincs, most néztem meg, települne. Igaz, nekem armv7es telóm van. -
Chris Lowe #9574 Ezzel csak az a baj, hogy a fejlesztő a Disney és nem egy kis programozó. Szerintem le se szarnak...
Azt viszont kétlem, hogy az update óta nem kompatibilis a telefonommal. Másnak nincs ilyen gondja? -
#9573 Ebben az esetben mindenféleképpen Galaxy Nexus. Ez a legújabb Android "referencia" telefon, erre fognak érkezni a frissítések a leghamarabb. -
#9572 A Samsung rendesen visszabutította az ICS launchert. Még az ikonok is sokkal jobbak a szendvicsen mint ez a Samu TW. -
simon7108 #9571 már próbáltam kapcsolódási hiba elhárítást is,de így sem megy...
megpróbálom újrarakni a Kies-t. -
simon7108 #9570 nekem alapból ki van véve a USB debuggingból a pipa és nem megy...
ezt a Drive recoveryt meg nem találom a Kiesben. -
#9569 Settings -> Applications -> Developments -> USB debuggingbol ki a pipa ha KIES-t hasznalsz. Vagy a KIES-ben: menu -> Driver recovery. Ez a kies egy eleg hulladek program btw. -
#9568 Galaxy SII-n ugyanez... -
#9567 hogy az alap launcher mennyivel szebb mint ez :D
-
#9566 Valoszinu hogy a Samsung tolja ki eloszor a vasaira, mivel a Nexushoz mar korabban megkaptak a forrast. -
#9565 Nem tudom, en nem hasznalok feceszbukot. -
simon7108 #9564 csodás...
frissítettem a Kies-t és most már nem akar csatlakozni sem a géppel. -
simon7108 #9563 remélem tabletra is jönni fog hamar.bár még mindig nem tudtam frissíteni még 3.2-re sem.... -
#9562 Na egy nagy kérdés: Koliba van wifis router (több is) és egyikkel se akar müködni a GTALK-om és a GMAIL a telefonon. ha telenoros nettel megyek fel netre, akkor persze működik minden. :
gondolom a koli routerje van ugy beállitva, kérdés hogy mit kéne beállítani hogy jó legyen? -
#9561 Írj e-mailt a fejlesztőnek. -
Chris Lowe #9560 Sziasztok, és boldog új évet!
Megvettem a Where is my water játékot az akciós marketről decemberben vegigjatszottam, majd töröltem a telefonról, mert a belső memóriáról használja és az meg szűkös az Ace - en. Mostanában jött frissítés a játékhoz, szerettem volna letölteni de azt látom a marketen, hogy nem kompatibilis a telefonommal és emiatt nem tudom újra telepíteni.
Tudtok valami megoldást? -
#9559 A mai nap akciós a Modern Combat 3! :D -
#9558 Külföldi fórumokon is KIES-en keresztül érkező frissítésről számolnak be. -
#9557 Aki nem tud várni csak annak...Fentebb arról számolnak be a kiesen keresztül letölthető és az már hivatalos. -
#9556 "Frissítés: a ROM még nem hivatalos, a végleges változatra még egy bizonyos időt várni kell." -
#9555 Elkezdődött a Samsung Galaxy S2 ICS frissítése