36194
-
ktomi22 #9634 vettem egy 16 gb os microSDt a hyc desiremben levo 4 gb helyett.. a rajta levo fajlokat at kell masolnom uj karira? (1-2 prodram sd kartyara van masolvan)(nem rootolt telo) -
#9633 Csak a felét teszi át, de az is több mint a semmi. :)
Már egyszer ajánlottam itt, de senki nem reagált, gondoltam senkinek sem kell. Nincs mit amúgy, az a legjobb, hogy ingyenes. :) -
#9632 DroidSail Super App2SD
végre sikerült az igot átrakni SDre
thx ! -
#9631 Köszönöm a segítséget,pár appot le is szedek. -
#9630 Pont tegnap írtam egy listát a ph-n, hogy kb milyen appokat használok. Mondjuk van közte, amihez root kell:
AdFree (ROOT, reklámszűrő)
Alarm Clock Xtreme - Ébresztő
Barcode Scanner - QR Olvasó
Calculator++ - Számológép
BSPlayer Lite - Filmlejátszó
ConvertPad - Mértékegységátváltó
DroidSail Super App2SD (ROOT) - Appáthelyező, mindent át tud helyezni a widgeteket és a riasztókat kivéve (azt is át lehet csak működni nem fognak, de root kell neki), ha nincs root a telódon akkor App2SD
eBuddy (mert egyszerre tudok belépve maradni WLMen a telefonon és a PC-n is) - MSN
Free Eng-Hun Dictionary - Szótár (Offline)
Fruit Slice (szerintem jobb mint a ninja) - játék
Opera Mobile - böngésző
Go Launcher Ex - launcher
PlayerPro - zenelejátszó
QuickPic - képnéző
SoundHound és Shazam (mindkettő mást talál meg) - zenefelismerő
Remote VNC - VNC kliens
TeslaLED - Zseblámpa
SwiFTP - FTP szerver
Timerrific - Időzítve lehet rezgést, csengőhangerőt és ilyesmit állítani
Root Uninstaller Pro (tud fagyasztást és backupot is, bár a program adatait nem tudom visszateszi e, én nem használok backupot csak a freezet és sokkal olcsóbb, mint a TBP) - Eltávolító és fagyasztó szoftver, root kell hozzá
Total Commander (LAN és FTP pluginnal) - Fájlkezelő
SeriesGuide - Sorozatkövető
Wiki Mobile - Wikipédia kliens
Camera 360 Ultimate (ha valaki fényképez, én nem szoktam, de letöltöttem, mert free volt) - Kamera app
Angry Birds + Rio + Season - játék
aTilt 3D Labyrinth - játék
Traffic Panic 3D (sajnos a tűzoltótól és a tankertől fagy, remélhetőleg majd javítják) - játék
És persze widgetnek a
Beautiful Widgets - időjárás, óra
Pure Calendar Widget (Agenda) - naptár widget
Pure News Widget - rss widget -
#9629 Köszönöm a segítséget!
#9628: Neked is köszönöm a segítséget ! -
#9628 ASTRO File manager - ezzel feltudsz telepíteni mindenféle programot amit a gépről szedsz le (apk fájlok)
Task killer- ki tudod vele lőni a fölösleges alkalmazásokat
Angry birds :DDD -
#9627 Ezt olvasd el itt írnak is pár hasznos dolgot,pl Quick settings, astro file manager. Érdemes felrakni a Juice defendert(több aksi időd lesz ) az AVG antivírust. -
#9626 Sziasztok!
Mai nap egy SE Xperia Mini Pro tulajdonosa lettem és eddig nagyon tetszik a telefon és az android rendszerrel is megvagyok elégedve.:)
Annyi segítség kellene hogy nem tudtok egy pár hasznos App-ot ajánlani amit Marketről letudnék szedni?
Segítséget előre is köszönöm! -
#9625 :DDDDD -
#9624 kicsit kerülöm a használt cuccokat. volt egy SE k700-am és amíg el nem adtam, 1 évig szagolhattam a büdös pacsuli illatot, ami beleborult :D -
#9623 26-ért szerintem előfizuval kapod meg. -
#9622 Nézz szét a használt piacon. -
#9621 ja tényleg benéztem
nemigaz, alig mennek le az árak, azt hittem eddigre már lesz Galaxy S elérhető áron
az a gáz, hogy a hűségem szeptemberben jár le, addig nemtok új kedvezményes telefont venni, addig szívok ezzel a sz.rral -
#9620 Legjobb vétel. Nincs más. Vedd meg. De szerintem nem 26 hanem 40 körül van. -
#9619 30k körül tudtok telefont, amit jobb, mint a Galaxy 3? Elsősorban a CPU gyorsasága és az anyagminőség számítana. SE Xperia minit néztem ki elsőre, az 26k a T-nél, és 1Ghz-es a procija... -
#9618 Eddig egész szimpatikus volt a Samsung Galaxy W de ma megfogdostam élőben és eléggé csalódás volt a burkolat.
Könnyű,kicsit gagyi műanyag hatása van a háznak.
Vett már valaki innen? -
ZsirosKenyer #9617 Én az audiogalaxy-t próbáltam régen, bár lehet, hogy ugyanúgy működik mint a winamp, így neked nem fog tetszeni, de nekem nem volt bajom a minőséggel. -
júzer02 #9616 Üdv. pc hdd-ről szeretnék wifin át zenét lejátszani a telefonomon (galaxy s), lehetőleg egy minőségi, eq-val is rendelkező lejátszón, mégpedig úgy, hogy ez ne valami gagyi webes felületen át menjen (pl.WINAMP). Mit ajánlotok? -
#9615 én is használtam már, tökéletesen ment/visszaállít mindent -
#9614 Kúl Köszi mindkettőtöknek! Ezelőtt már próbálkoztam kimenteni őket de sehogysem jött össze... -
#9613 SMS Backup & Restore, első találat. Én ezt használtam, tökéletesen működött. Azt hiszem xmlbe ment. -
#9612 link.
Neten gmailen keresztül tudod őket böngészni (asszem). -
#9611 van valami megoldás arra hogy egy program ne fusson a háttérben soha? Többféle játék fut a háttérben,tök feleslegesen,nagyon sok ramot használva... -
#9610 Van egy tmobile pulseom, tudtok valami módszert arra, hogy lementsem az smseket róla? Gépen böngészhető formátum lenne a legjobb... de bármi megoldást elfogadok :) -
#9609 Sziasztok!
Van olyan app, ami egy megadott időpontban, egy megadott sms-t elküld a megadott személynek? :D Magyarul be lehessen állítani mikor küldje el az sms-t!
Kicsit hülyén hangzik! :DD
Előre is köszi! :) -
ldavid #9608 az amerikai SGS2 jobban néz ki szvsz -
#9607 Decsúnya... :) -
#9606 "White Galaxy Nexus Hitting The UK Next Month"
-
#9605 *Mármint hivatalosan is, amúgy egyébként is jön :) -
#9604 yeeeee -
#9603 Mégis jön az Ice Cream Sandwich Galaxy S-re és Tab-ra: Link. -
#9602 Nemtudom ki látta már, de mobil forumnál már vannak kedvencek :) -
#9601 gmailt nem találta :( -
#9600 ICS-ben hozzá tudtam rendelni , csak újra keltett minden képet beállítani -
#9599 Ahogy nezem tele a net ideges arcokkal akik szemét ez szintén szúrja, megoldás pedig egyáltalán nincsen rá. Talán majd 1x megszán minket a Zatyaurisstenn és feloldja ezt a korlátot. -
#9598 hm, most, hogy mondod, engem is idegesít... -
#9597 Ujabb kérdés:
Van-e mód már arra, hogy gmail accountban a névjegyzékemben tárolt kontaktokhoz nagyfelbontásu képet rendeljek, hogy a telefon meglehetosen nagy felbontásu kijelzojén ne elmosott szar képek jelenjenek meg híváskor? -
ldavid #9596 na végre -
#9595 trololo