36194
  • ktomi22
    vettem egy 16 gb os microSDt a hyc desiremben levo 4 gb helyett.. a rajta levo fajlokat at kell masolnom uj karira? (1-2 prodram sd kartyara van masolvan)(nem rootolt telo)
  • [HUN]FaTaL
    Csak a felét teszi át, de az is több mint a semmi. :)

Már egyszer ajánlottam itt, de senki nem reagált, gondoltam senkinek sem kell. Nincs mit amúgy, az a legjobb, hogy ingyenes. :)
  • desigo
    DroidSail Super App2SD

végre sikerült az igot átrakni SDre
    thx !
  • kgb12
    Köszönöm a segítséget,pár appot le is szedek.
  • [HUN]FaTaL
    Pont tegnap írtam egy listát a ph-n, hogy kb milyen appokat használok. Mondjuk van közte, amihez root kell:

AdFree (ROOT, reklámszűrő)
    Alarm Clock Xtreme - Ébresztő
    Barcode Scanner - QR Olvasó
    Calculator++ - Számológép
    BSPlayer Lite - Filmlejátszó
    ConvertPad - Mértékegységátváltó
    DroidSail Super App2SD (ROOT) - Appáthelyező, mindent át tud helyezni a widgeteket és a riasztókat kivéve (azt is át lehet csak működni nem fognak, de root kell neki), ha nincs root a telódon akkor App2SD
    eBuddy (mert egyszerre tudok belépve maradni WLMen a telefonon és a PC-n is) - MSN
    Free Eng-Hun Dictionary - Szótár (Offline)
    Fruit Slice (szerintem jobb mint a ninja) - játék
    Opera Mobile - böngésző
    Go Launcher Ex - launcher
    PlayerPro - zenelejátszó
    QuickPic - képnéző
    SoundHound és Shazam (mindkettő mást talál meg) - zenefelismerő
    Remote VNC - VNC kliens
    TeslaLED - Zseblámpa
    SwiFTP - FTP szerver
    Timerrific - Időzítve lehet rezgést, csengőhangerőt és ilyesmit állítani
    Root Uninstaller Pro (tud fagyasztást és backupot is, bár a program adatait nem tudom visszateszi e, én nem használok backupot csak a freezet és sokkal olcsóbb, mint a TBP) - Eltávolító és fagyasztó szoftver, root kell hozzá
    Total Commander (LAN és FTP pluginnal) - Fájlkezelő
    SeriesGuide - Sorozatkövető
    Wiki Mobile - Wikipédia kliens
    Camera 360 Ultimate (ha valaki fényképez, én nem szoktam, de letöltöttem, mert free volt) - Kamera app
    Angry Birds + Rio + Season - játék
    aTilt 3D Labyrinth - játék
    Traffic Panic 3D (sajnos a tűzoltótól és a tankertől fagy, remélhetőleg majd javítják) - játék

És persze widgetnek a
    Beautiful Widgets - időjárás, óra
    Pure Calendar Widget (Agenda) - naptár widget
    Pure News Widget - rss widget
  • kgb12
    Köszönöm a segítséget!

#9628: Neked is köszönöm a segítséget !
  • DeerHunter01
    ASTRO File manager - ezzel feltudsz telepíteni mindenféle programot amit a gépről szedsz le (apk fájlok)
    Task killer- ki tudod vele lőni a fölösleges alkalmazásokat
    Angry birds :DDD
  • aate
    Ezt olvasd el itt írnak is pár hasznos dolgot,pl Quick settings, astro file manager. Érdemes felrakni a Juice defendert(több aksi időd lesz ) az AVG antivírust.
  • kgb12
    Sziasztok!

Mai nap egy SE Xperia Mini Pro tulajdonosa lettem és eddig nagyon tetszik a telefon és az android rendszerrel is megvagyok elégedve.:)

Annyi segítség kellene hogy nem tudtok egy pár hasznos App-ot ajánlani amit Marketről letudnék szedni?

Segítséget előre is köszönöm!
  • Narxis
    :DDDDD
  • Rage47
    kicsit kerülöm a használt cuccokat. volt egy SE k700-am és amíg el nem adtam, 1 évig szagolhattam a büdös pacsuli illatot, ami beleborult :D
  • [HUN]FaTaL
    26-ért szerintem előfizuval kapod meg.
  • Narxis
    Nézz szét a használt piacon.
  • Rage47
    ja tényleg benéztem
    nemigaz, alig mennek le az árak, azt hittem eddigre már lesz Galaxy S elérhető áron

az a gáz, hogy a hűségem szeptemberben jár le, addig nemtok új kedvezményes telefont venni, addig szívok ezzel a sz.rral
  • JaSoN HuNTeR #9620
    Legjobb vétel. Nincs más. Vedd meg. De szerintem nem 26 hanem 40 körül van.
  • Rage47
    30k körül tudtok telefont, amit jobb, mint a Galaxy 3? Elsősorban a CPU gyorsasága és az anyagminőség számítana. SE Xperia minit néztem ki elsőre, az 26k a T-nél, és 1Ghz-es a procija...
  • desigo
    Eddig egész szimpatikus volt a Samsung Galaxy W de ma megfogdostam élőben és eléggé csalódás volt a burkolat.
    Könnyű,kicsit gagyi műanyag hatása van a háznak.
    Vett már valaki innen?
  • ZsirosKenyer
    Én az audiogalaxy-t próbáltam régen, bár lehet, hogy ugyanúgy működik mint a winamp, így neked nem fog tetszeni, de nekem nem volt bajom a minőséggel.
  • júzer02
    Üdv. pc hdd-ről szeretnék wifin át zenét lejátszani a telefonomon (galaxy s), lehetőleg egy minőségi, eq-val is rendelkező lejátszón, mégpedig úgy, hogy ez ne valami gagyi webes felületen át menjen (pl.WINAMP). Mit ajánlotok?
  • rastaman
    én is használtam már, tökéletesen ment/visszaállít mindent
  • S2000
    Kúl Köszi mindkettőtöknek! Ezelőtt már próbálkoztam kimenteni őket de sehogysem jött össze...
  • [HUN]FaTaL
    SMS Backup & Restore, első találat. Én ezt használtam, tökéletesen működött. Azt hiszem xmlbe ment.
  • Jim Morrison
    link.
    Neten gmailen keresztül tudod őket böngészni (asszem).
  • Firerock
    van valami megoldás arra hogy egy program ne fusson a háttérben soha? Többféle játék fut a háttérben,tök feleslegesen,nagyon sok ramot használva...
  • S2000
    Van egy tmobile pulseom, tudtok valami módszert arra, hogy lementsem az smseket róla? Gépen böngészhető formátum lenne a legjobb... de bármi megoldást elfogadok :)
  • Falkon
    Sziasztok!

Van olyan app, ami egy megadott időpontban, egy megadott sms-t elküld a megadott személynek? :D Magyarul be lehessen állítani mikor küldje el az sms-t!
    Kicsit hülyén hangzik! :DD

Előre is köszi! :)
  • ldavid
    az amerikai SGS2 jobban néz ki szvsz
  • skinnyman
    Decsúnya... :)
  • desigo
    "White Galaxy Nexus Hitting The UK Next Month"

• skinnyman
    *Mármint hivatalosan is, amúgy egyébként is jön :)
  • Narxis
    yeeeee
  • skinnyman
    Mégis jön az Ice Cream Sandwich Galaxy S-re és Tab-ra: Link.
  • kifli
    Nemtudom ki látta már, de mobil forumnál már vannak kedvencek :)
  • Jim Morrison
    gmailt nem találta :(
  • aate
    ICS-ben hozzá tudtam rendelni , csak újra keltett minden képet beállítani
  • Blasta
    Ahogy nezem tele a net ideges arcokkal akik szemét ez szintén szúrja, megoldás pedig egyáltalán nincsen rá. Talán majd 1x megszán minket a Zatyaurisstenn és feloldja ezt a korlátot.
  • rastaman
    hm, most, hogy mondod, engem is idegesít...
  • Blasta
    Ujabb kérdés:

Van-e mód már arra, hogy gmail accountban a névjegyzékemben tárolt kontaktokhoz nagyfelbontásu képet rendeljek, hogy a telefon meglehetosen nagy felbontásu kijelzojén ne elmosott szar képek jelenjenek meg híváskor?
  • ldavid
    na végre
  • Solten
    trololo