36194
  • [HUN]FaTaL
    Valószínűetlennek találom, hogy a telefon korlátozza az írási sebességet, bár megeshet.

Nekem pl. pont ugyanannyival ír/olvas a telefonom, mint kártyaolvasóval, talán minimális eltérés van. Pedig nem csúcskategóriás készülékem van.
  • skinnyman
    Egyáltalán nem biztos, hogy a kártyával van a baj, sőt, valószínűbb hogy a telefonnal lesz a gond, ennyit enged. Ki lehet próbálni valami kártyaolvasóval, vagy egyébbel, ha mindenhol lassú, az jelentheti hogy a kártya a hibás. Az eddigi tapasztalataim alapján ez valószínűtlen...
  • [HUN]FaTaL
    Vidd vissza, class6-nak minimum 6 megával kéne írnia. Legalábbis mp3 méretű fájlokat, kis vackokat nyílván nem fog annyival írni.
  • Morphin
    Ha már memóriakártyákról volt szó...nekem lentebb linkelt Samu kártyám van csak 8gigás,class6-os.Elméletileg 8-10MB/s-el kéne írnia...ehhez képest 3-4-et is alig éri el.Tetű lassú...békéljek meg vele vagy nálam van a hiba?Olvasáskor nincs problem...teló szépen kezeli.
  • desigo
    6.68 mm vékony mobil a Huaweitől

• kifli
    rock player

egy jóideje tud hw gyorsítást, jól kezeli a különböző hangot/feliratokat is.
  • skinnyman
    Az iPON nevű boltban vettem annó, de most nem látom kiírva, azóta biztos elfogyott...
  • ldavid
    pc-n én is azt használom már ezer éve, csak még androidra nem láttam

Firerock: kártyaügyben a hardveraprón is érdemes szétnézni, pl itt 32GB class 10 12,5-ért
  • Narxis
    Én még PC-ről ismerem, ott meg már régóta van. Feliratkeresés miatt választottam, aztán beletették ezt a hardware accelarate nevű dolgot, azóta az akksi is jobban bírja a filmnézést. Kezelőfelülete is klassz szvsz, semmi codecet nem kell külön telepíteni hozzá.
  • Firerock
    az nagyon baráti ár! Azthittem jóval drágábbak az ilyenek.
    tudnál adni egy linket hogy hol vetted? Én normális márkájút csak 20körül találok! Class 6 elég lenne
  • skinnyman
    12k HUF körül volt asszem... Samsung, Class 10.
  • akyyy
    hogy lehet flash játékokkal játszani böngészőn keresztül? firefox, opera felejtős, gyári meg nem igazán akarja az igazságot :D
  • Firerock
    mennyiért vetted a 32-eset?
  • skinnyman
    Neked lehet, másnak egyáltalán nem biztos.. Énn épphogy elférek 32 GB-oson... :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is ilyen van.:)
  • kifli
    Nekem most ILYEN van a  telóba. Teljesen jó! Volt előtte 8gigás class 10 kingstone-om, de nem érzek különbséget a kettő közt. A noname class 10-eseket meg lazán veri :)

Német ebay-ről nagyonjóáron hozzá lehet jutni!

Ismerősnek van ilyen samsungja csak class10-es, bár neki ace-e van. Majd valamikor elkérem összehasonlítani :)
  • Jim Morrison
    de általánosságban azért igaz :) mondjuk tényleg sokadik classosokat hd kamerákba szoktak venni.
  • [HUN]FaTaL
    "(minél nagyobb annál jobb)"

Ez csak Class6ig igaz.

A Class10-es kártyák csak nagy fájlok írásánál gyorsabbak, mint a Class6osak, kis fájloknál a Class6 gyorsabb. És a telefon többnyire kis fájlokat ír. :)
  • Jim Morrison
    azt nézd hogy class mennyi még. class 4-6tól a jó asszem (minél nagyobb annál jobb)
  • JaSoN HuNTeR #9655
    8-16GB-os bőven elég.
  • Taibi
    Üdv!
    Nekem is video playeres segítség kellene!
    mVideoPlayert használok. Ha egy online videót nézek az mvideoplayeren keresztül, akkor hogy tudnál azt DLNA segítségével a TV-re juttatni?
    Ha a készülékre van mentve a videó akkor simán megy a dolog, de online videót nem sikerül összehozni.
  • mikiking
    ZTE Skate telómhoz kellene valamilyen memória kártyamert az alapot elhagytam :D Milyen méretüt vegyek maximum,ami nem lassitja a telefont ???
  • ldavid
    nem tudom, melyik volt hamarabb, de a BS eléggé hasonlít a mobo-ra (vagy fordítva)
    viszont sokkal többet tud, lehet váltok rá. csak a gombok ne lennének ilyen ocsmányak
  • [HUN]FaTaL
    +1 én is BSPlayert használok.
  • Narxis
    BS player a legjobb.
  • Blasta
    Ok, MX player-hez felraktam 3-4 codeket, most rendben van.
    Koszi!
  • Blasta
    Nem, csak most fedeztem fel a codeceket.
    Letoltsem mindet amit marketen találok MX-hez?
  • ldavid
    bár nexushoz az lehet nem is kell
  • ldavid
    mobo nálam jó, codecet letöltötted hozzá?
  • Blasta
    Sziasztok!

Milyen video playert hasznaltok filmezéshez? Mobo player-t es MX video playert is kiprobaltam (eddig csak egy filmmel, egy sima kis 700megás DVDrip xVid-del), de a hang elcsuszik. (galaxy nexus)

Koszi a segitséget elore is.
  • skinnyman
    Hivatalosan gondolom igen, a gyakorlatban szerintem az esetek jelentős részében vissza lehet gyári állapotra tenni mindent, így nem tudják megmondani, hogyy bármit csináltál volna vele... De konkrét készüléktől is függ a dolog.
  • papi08
    Köszönöm a válaszokat! :)
  • skinnyman
    Szerintem a telefon részéről semmi elvi akadálya a dolognak. Inkább problémás, hogy létezik-e a telefonodra működő WP7 ROM, egy ilyet megcsinálni gondolom igen csak nehézkes, mivel a WP7 teljesen zárt...
  • Pethy23
    Engem az érdekelne mennyire 100%-os gari vesztés a bootloader megnyitása?
  • papi08
    Lehet én értelmezem félre (sőt..) de akár egy WP7-et is? (csupán infót gyűjtök:D)
  • skinnyman
    Gyakorlatilag azt, hogy olyan ROM-ot tehetsz rá, amilyet csak akarsz (szó szerint)
  • papi08
    Pontosan mit jelent a nyitott bootloader? :)
  • mikiking
    ZTE Skate telómhoz kellene valamilyen memória kártya. Milyen méretüt vegyek maximum,ami nem lassitja a telefont ???
  • skinnyman
    Klikk az alján a droidra :)
  • papi08
    Ha jól tudom,akkor ha másoláskor megtartód a könyvtár eredeti szerkezetét, a programok ugyan úgy fognak futni, a játékok megtartják a mentéseiket is. De minden rejtett mappát is másolj!