36194
-
#9674 Valószínűetlennek találom, hogy a telefon korlátozza az írási sebességet, bár megeshet.
Nekem pl. pont ugyanannyival ír/olvas a telefonom, mint kártyaolvasóval, talán minimális eltérés van. Pedig nem csúcskategóriás készülékem van. -
#9673 Egyáltalán nem biztos, hogy a kártyával van a baj, sőt, valószínűbb hogy a telefonnal lesz a gond, ennyit enged. Ki lehet próbálni valami kártyaolvasóval, vagy egyébbel, ha mindenhol lassú, az jelentheti hogy a kártya a hibás. Az eddigi tapasztalataim alapján ez valószínűtlen... -
#9672 Vidd vissza, class6-nak minimum 6 megával kéne írnia. Legalábbis mp3 méretű fájlokat, kis vackokat nyílván nem fog annyival írni. -
#9671 Ha már memóriakártyákról volt szó...nekem lentebb linkelt Samu kártyám van csak 8gigás,class6-os.Elméletileg 8-10MB/s-el kéne írnia...ehhez képest 3-4-et is alig éri el.Tetű lassú...békéljek meg vele vagy nálam van a hiba?Olvasáskor nincs problem...teló szépen kezeli. -
#9670 6.68 mm vékony mobil a Huaweitől
-
#9669 rock player
egy jóideje tud hw gyorsítást, jól kezeli a különböző hangot/feliratokat is. -
#9668 Az iPON nevű boltban vettem annó, de most nem látom kiírva, azóta biztos elfogyott... -
ldavid #9667 pc-n én is azt használom már ezer éve, csak még androidra nem láttam
Firerock: kártyaügyben a hardveraprón is érdemes szétnézni, pl itt 32GB class 10 12,5-ért -
#9666 Én még PC-ről ismerem, ott meg már régóta van. Feliratkeresés miatt választottam, aztán beletették ezt a hardware accelarate nevű dolgot, azóta az akksi is jobban bírja a filmnézést. Kezelőfelülete is klassz szvsz, semmi codecet nem kell külön telepíteni hozzá. -
#9665 az nagyon baráti ár! Azthittem jóval drágábbak az ilyenek.
tudnál adni egy linket hogy hol vetted? Én normális márkájút csak 20körül találok! Class 6 elég lenne -
#9664 12k HUF körül volt asszem... Samsung, Class 10. -
#9663 hogy lehet flash játékokkal játszani böngészőn keresztül? firefox, opera felejtős, gyári meg nem igazán akarja az igazságot :D -
#9662 mennyiért vetted a 32-eset? -
#9661 Neked lehet, másnak egyáltalán nem biztos.. Énn épphogy elférek 32 GB-oson... :) -
#9660 Nekem is ilyen van.:) -
#9659 Nekem most ILYEN van a telóba. Teljesen jó! Volt előtte 8gigás class 10 kingstone-om, de nem érzek különbséget a kettő közt. A noname class 10-eseket meg lazán veri :)
Német ebay-ről nagyonjóáron hozzá lehet jutni!
Ismerősnek van ilyen samsungja csak class10-es, bár neki ace-e van. Majd valamikor elkérem összehasonlítani :)
-
#9658 de általánosságban azért igaz :) mondjuk tényleg sokadik classosokat hd kamerákba szoktak venni. -
#9657 "(minél nagyobb annál jobb)"
Ez csak Class6ig igaz.
A Class10-es kártyák csak nagy fájlok írásánál gyorsabbak, mint a Class6osak, kis fájloknál a Class6 gyorsabb. És a telefon többnyire kis fájlokat ír. :) -
#9656 azt nézd hogy class mennyi még. class 4-6tól a jó asszem (minél nagyobb annál jobb) -
#9655 8-16GB-os bőven elég. -
Taibi #9654 Üdv!
Nekem is video playeres segítség kellene!
mVideoPlayert használok. Ha egy online videót nézek az mvideoplayeren keresztül, akkor hogy tudnál azt DLNA segítségével a TV-re juttatni?
Ha a készülékre van mentve a videó akkor simán megy a dolog, de online videót nem sikerül összehozni. -
mikiking #9653 ZTE Skate telómhoz kellene valamilyen memória kártyamert az alapot elhagytam :D Milyen méretüt vegyek maximum,ami nem lassitja a telefont ??? -
ldavid #9652 nem tudom, melyik volt hamarabb, de a BS eléggé hasonlít a mobo-ra (vagy fordítva)
viszont sokkal többet tud, lehet váltok rá. csak a gombok ne lennének ilyen ocsmányak -
#9651 +1 én is BSPlayert használok. -
#9650 BS player a legjobb. -
#9649 Ok, MX player-hez felraktam 3-4 codeket, most rendben van.
Koszi! -
#9648 Nem, csak most fedeztem fel a codeceket.
Letoltsem mindet amit marketen találok MX-hez? -
ldavid #9647 bár nexushoz az lehet nem is kell -
ldavid #9646 mobo nálam jó, codecet letöltötted hozzá? -
#9645 Sziasztok!
Milyen video playert hasznaltok filmezéshez? Mobo player-t es MX video playert is kiprobaltam (eddig csak egy filmmel, egy sima kis 700megás DVDrip xVid-del), de a hang elcsuszik. (galaxy nexus)
Koszi a segitséget elore is. -
#9644 Hivatalosan gondolom igen, a gyakorlatban szerintem az esetek jelentős részében vissza lehet gyári állapotra tenni mindent, így nem tudják megmondani, hogyy bármit csináltál volna vele... De konkrét készüléktől is függ a dolog. -
#9643 Köszönöm a válaszokat! :) -
#9642 Szerintem a telefon részéről semmi elvi akadálya a dolognak. Inkább problémás, hogy létezik-e a telefonodra működő WP7 ROM, egy ilyet megcsinálni gondolom igen csak nehézkes, mivel a WP7 teljesen zárt... -
#9641 Engem az érdekelne mennyire 100%-os gari vesztés a bootloader megnyitása? -
#9640 Lehet én értelmezem félre (sőt..) de akár egy WP7-et is? (csupán infót gyűjtök:D) -
#9639 Gyakorlatilag azt, hogy olyan ROM-ot tehetsz rá, amilyet csak akarsz (szó szerint) -
#9638 Pontosan mit jelent a nyitott bootloader? :) -
mikiking #9637 ZTE Skate telómhoz kellene valamilyen memória kártya. Milyen méretüt vegyek maximum,ami nem lassitja a telefont ??? -
#9636 Klikk az alján a droidra :) -
#9635 Ha jól tudom,akkor ha másoláskor megtartód a könyvtár eredeti szerkezetét, a programok ugyan úgy fognak futni, a játékok megtartják a mentéseiket is. De minden rejtett mappát is másolj!