36194
  • Jim Morrison
    Örülne itt valaki egy alap sg fórum app nak?
  • simon7108
    lehetséges,hogy azért nem tudom frissíteni a tabot 3.2-re mert nekem 3g verzióm van?mert azt hallottam,hogy még csak a wifis verzióra jött ki.
  • hzsolt
    És tényleg, szuper!
  • aaasdd
    Már azt is belerakták.
  • hzsolt
    Szerintem van mobil verziós sg.hu fórum. Csak a kedvencek hiányoznak belőle nekem.
  • Von Dutch
    Engem igazából a flash reklámok és a túl nagy kijelző zavar, hogy kozgatni kell. végülis nem halok bele, csak kényelmesebb lenne egy app.
  • xxxpaulxxx
    Inkább mobil verziós sg fórum kéne:D
  • Narxis
    Akkor van értelme ha tényleg csinálnak egy komoly alkalmazást hozzá. Pl. youtube appot még ha nagyobb kijelzőm lenne se cserélném el a webes felületre.
  • ldavid
    egyetértek. a legjobb, amikor az alkalmazás átdob a böngészőbe, hogy ott olvass el egy cikket - röhely
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem is van, ami teljesen felesleges. De egyszerű a megoldás: nem telepítesz ilyen appokat és meg van moldvai a probléma. :)
  • skinnyman
    Ami azt illeti, nekem a tököm tele van abból, hogy minden weboldalból külön alkalmazást csinálnak, amiknek annyi szerepe van, mint egy könyvjelzőnek a böngészőben... Szerintem ez egy nagyon hülye szokás.
    Egyes korlátozott mobil OS-eken még majdnem érthető, hogy két kattintás helyett (böngésző + könyvjelző) csak egy legyen, de itt ahol bármit kirakhatsz homescreen-re és 1 kattintással bármit elérsz, abszolút semmmi értelmét nem látom...
  • aate
    Okostelefont ,,minimális "net csomag nélkül nem érdemes használni. Vagy kikapcsolod az adatforgalmat. Próbáld ki csak a 2G beállítani ott lehet megy a facebook.0. Egyébként az egyik legjobb csomag a T.nél a Fun vagy a Like. Olcsó lebeszélhető és van minimális adat(40 MB ) ami ha elfogy akkor is netezhetsz tovább kicsit lassabban de nem számláz túl.fb-re és néha egy egy oldal-email-ek olvasásához elég.
  • Firerock
    3g watchdog!
  • Von Dutch
    My data manager free-t próbáltad már?
  • acsati
    óó ne már :( amúgy se a régi kártyával se a vadi újjal nem tudom használni. ilyen buta okostelefonokat :( :D
  • simon7108
    Nem tudtok valami adatforgalom figyelő programot tabra?próbaltam martobbet is de egyik sem méri rendesen....most network counter van fent és nem méri rendesen.megnéztem egy hd videot youtuben és azt irja,hogy 4kb adatforgalmam volt...
  • Von Dutch
    A Tapatalk az angol, meg az XDA is. Végülis nem halok bele ha húzogatni kell a képernyőt, a böngészőlből is elérem.
  • aate
    Ha 2 évnél régebbi a kártya akkor cseréltesd le.Androiddal 3G alatt csak m.0.facebbok.com-ot tudod használni ami nem teljesen ingyenes,azt hiszem 2 g alatt az. De szolgáltatót kérdezd meg inkább.
  • kifli
    nem? :D

van mobil fórum, taptalkal meg nem lesz kompatibilis állítólag. Hogy saját appja legyen, hááát nemtudom megérné-e a belefektetett munka...
  • Von Dutch
    Ti nem hiányoljátok az SG fórumot, mint alkalmazást??
  • Flamer
    thx!
  • acsati
    sziasztok.
    nem tudom jó helyre rakom-e fel a kérdésem, vagy mindenki majd egyből ujjal mutogat rám, azért megpróbálom :$
    a minap vettem egy okostelefont (eddig buta volt) és 30as vagyok a régi sim-emet használom. hogy tudnám az új telefonon is használni az ingyenes facebookot? (http://0.facebook.com)
  • akyyy
    korlátozott kapcsolat?
  • Sippie
    bnőmnek wifis a routere, de valahogy nem megy a net vele rendesen a blade-n.
  • [HUN]FaTaL
    Igen a telefonos marketről kell appot telepíteni. De PCre sehogy sem tudod letölteni az appokat onnan. Nem nagy összeg egy wifi router, szerintem megéri az árát.
  • Sippie
    én itt csak installt látok. Beregisztráltam de mivel nincs androidos készülékem, nem enged semmit csinálni. Ahhoz hogy hozzá tudjam rendelni a gmail fiókhoz telefonról kéne felmenni rá?
  • Rage47
    nokiaprogramok.hu ?
  • Kongy
    ITT szerintem lehet PC-re is letölteni dolgokat, aztán USB-n átnyomjátok telóra.
  • Sippie
    Üdv! Hogy lehet az android marketről nem közvetlenül a mobilra letölteni? Bnőmnek van ZTE blade-je de nincs wifis net elérhető közelségben, és van csomó ingyenes dolog a marketen ami érdekli, azokat hogy lehetne felrakni a telefonra?
    Köszönöm a segítséget
  • kifli
    az annyira nem éri meg az árát szerintem. Jó cucc, de túl drága...

s2 - 140
    sensation xe - 140
    nexus - 180

Átlag árakat írtam, láttam már s2-t 120-ért, gondolom mindből lehet olcsóbban találni...
    Processzorba xe a maga 1,5Ghz-jével elég jó, beats audio, gondolom elég jó füles is jár mellé. Tapintásra is minőségi.
  • skinnyman
    Galaxy Nexus?
  • kifli
    sensation xe
  • Morphin
    "fű alatt" vettem 3e volt...gyári szval nem hamisítvány ez tény...a belső memóriára gyorsabban ír a telefon azt tudom...lehet akk a kártya szocc :S

Apu ma felhívott h mit vegyen Galaxy S2 vagy iPhone^^
    számomra egyértelmű...viszont kérdés h ilyen árkategóriában mik jöhetnek még számításba?
  • Nivea
    azért én emlékszem amikor ráültem a 3310esemre és berört a kijelzö!
  • skinnyman
    7" Asus Tablet ICS-el, Tegra 3-al, 8 megapixeles kamerával 249 dollárért: Link. Képek

Eddig nem nagyon gondolkodtam tabletekben, de ez így már kezd elgondolkodtató lenni... :)
  • skinnyman
    Kijött Prime-ra az ICS, elég szmúsz
  • aate
    Quick settings, vagy quicker free
  • Flamer
    #9675: eheh. pedig mintha elkultem volna amit erre irtam.. nade szoval:
    en meg egy 3210-el keztem. :D az meg jobb volt. amugy haver 3310-esen atment egy kocsi. semmi baja nem lett csak az elolapot kellett cserelni mert az meghajlott kicsit :D jo durva telok voltak :D es akar tobb mint 1 hetig is hasznalhato volt 1 toltessel :D
  • Flamer
    hasznaltok 3g switcher cuccot? marmint hogy ne kelljen a 3gt folyton menubol kapcsolgatni? ha igen melyiket?
  • Solten
    A regi, szep idok...