36194
  • GregSB
    Aham. Ha megnézed arra a hsz-emre írta ezt, amiben Mathias Duarteról írok. Azt hittem megjelent valami bulvár hír, hogy kémkedik a Palm / HP-nak (ahonnan jött) :D
  • [HUN]FaTaL
    Ahogy olvasom a 7.0 kémkedett csak, elvileg a 7.0.2-ben javították-

Kipróbáltam, nem rossz, de nálam az Opera gyorsabb. Meg szinkronizálja a könyvjelzőimet. :)
  • [HUN]FaTaL
    Valóban:

link

Mondjuk azóta már lehet, hogy kivették.
  • ldavid
    régen kipróbáltam, akkor nem jött be, de lehet újra adok neki egy esélyt
  • desigo
    developer.android.com
  • GregSB
    :DD
    Túl sok hálivúdi filmet nézel.
  • virslyee
    Jó is, de sokan írják hohy kémked....
  • GregSB
    Mire betöltött a buzi Ustream már vége volt :D

Itt a bejelentés.

" Android OEMs and app developers will be provided with a set of in-depth guidelines on how to build atop of Android. All the instructions will be made available on a new website, a subset of the Android Developers website, which will be built out over time with ever more granular and detailed best practice advice."
  • szucsy89
    Omg. Nem hittem volna, hogy ez a Dolphin böngésző ennyire jó lehet, de nagyon veri az Operát... gyorsabb és kényelmesebb is, aki esetleg O-t használ ajánlom figyelmébe, egy próbát megér, nekem nagyon bejött!
  • GregSB
    Aki erre van klikkoljon ide.

Pár percen belül élő interjú Mathias Duarteval a CES-en, be fog jelenteni valamit az Androiddal kapcsolatban.
  • Jim Morrison
    az a baj, hogy ha nekiállnék valszeg csak egy sima mobil fórumos kliens lenne, persze némi előnnyel. Ahhoz hogy tényleg fasza legyen még tanulnom kell :o
  • virslyee
    jpg to pdf?
  • simon7108
    Nem tudom mennyire tartozik ide meg,hogy wareznek szamit e, de nem tudjatok,hogy honnan tudnek letolteni ingyen kepregenyeket tabra? Lehetőleg e-book-ban kellenének mert amiket eddig talaltam neten azok csak be scannelt kepek voltak kulon-kulon ami eleg korulmenyes. Persze magyar nyelvuket keresek.
  • rastaman
    szakik! miért írjs ki azt a market amikor frissíteni szeretném pl az opera böngészőt, vagy bármely tetszőleges telepített programot, hogy: 'nem sikerült a telepítés az usb háttértáron vagy az sd kártyán' ... mióta fenn van a rom ki se szedtem az sd kártyát, semmit el nem állítottam rajta. amelyik programot át tudtam tenni az sd kártyára azt áttettem. ennyi... ötletek?
  • kifli
    fogsz egy csavarhúzót, leszeded a hátlapot, szétszeded a telefont, és az lcd panel hátlapjára van írva.
    Egy kis segítség hogy szedd szét, hogy meg tudd nézni:

-leszeded a hátlapot torx 6-os csavarhúzóval
    -az eddigieket leszarod, és belépsz a beállításokba
    -a telefonról menüpont
    -ott lesz az android verziója

Sok szerencsét a telefon szétbontásához!
  • hitman090
    Ezt hol lehet megnézni?
  • ldavid
    ha kies-on megnézted volna akkor meg se kellett volna kérdezned
    2.3 van rajta?
  • kifli
    állítólag akkor fagy ki ha elhagyod a wifi hatótávot, és nem kapcsolod ki a wifit. bár ez már javítva van a frisebb verziókban ha jóltudom...
  • hitman090
    Sziasztok!

Van egy Galaxy Ace-em és állandóan megfagy meg kikapcsol minden apropó nélkül.Kérdés miért van ez? nincs valami frissítés hozzá? ami ezt megszünteti?

Válaszokat előre is köszönöm.
  • simon7108
    szerintem biztosan van.
    de valszeg a magyart nem ismeri szerintem ha van is.
  • ktomi22
    Word Lens

video

van-e ilyesmi androidra.. valami real-time camera translate ? :P
  • papi08
    Én szívesen használnám! :)
  • acsati
    Sziasztok!
    Olyan problémám lenne, hogy nem tudok felmenni a Marketre a sony ericsson xperia x10 mini pro-val. Próbálok felhasználót csinálni, és amikor beírom a nevet, meg a címet után tölt tölt majd ezt írja ki:
    Can't establish a reliable data connection to the server.
    This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. If it continues, call Costumer care.
    Mi lehet a probléma?
    Köszi!
  • Flamer
    marketen mar talaltam parat de van amelyik csak a sajatodat veszi fel, van amelyik aztirjak nagyon halk stb.. szoval gondoltam rakerdek itt a nagyok kozt hogy mi a meno :D
  • Nivea
    hello! Lenne olyan app amivel fel tudok menni wifi hálora és nézelödni rajta mint pc-n?
  • Zozo76
    Ez pl belelog pedig eredeti samsung lehet, az egyik web-boltban lattam ilyet:

http://www.youtube.com/watch?v=WHmFIRO9ADY&list=FLQk5PbNICvU9D5dOfslsRBA&index=6&feature=plpp_video
  • Zozo76
    Koszi, en is utananeztem egyepkent. Amit a gephez arulnak es Samsung az jo lenne, kis tomzsi, de a kamera nagy valoszinuseggel veszi a konzol egy reszet is. Talaltam mast is, ez talan nem is lenne rossz:

http://www.exogear.com/products-exomount-car-mount-holder.html
  • Zozo76
    ez engem is erdekelne! olyan kene ami automatikusan minden beszelgetest rogzit!
  • Flamer
    hasznaltok olyan appot ami rogziti a telefonbeszelgeteseket amit folytattok? ha igen melyiket?
  • Firerock
    nem találok ilyen lehetőséget a beállításoknál....:(
  • DeerHunter01
    a wifi beállításoknál nézd meg, nincs-e arra állítva, hogy kikapcsolja automatikusan 5 perc után ha nincs használva a telefon vagy a képernyő lekapcsolása után
  • Firerock
    miért van az hogy a telefon automatikusan lekapcsolja a wifit hogyha lezárom a telót,kb egy 5 perc után. így szép kis adatforgalmakat generál néha a mobilnetre,pedig itthon ülök a routertől 2 méterre van a telefon, és ezt nem csak itthon csinálja,szóval nem a routerrel van a gond,az energy managment(vagy hogy hívják) Nightsaver-en van(nem csak éjszaka csinálja ezt,hanem mindig)
  • Firerock
    sokan emlegették az utolsó pár oldalon,én mindenképp használnám:)
  • kemszi2
  • kemszi2
    én ilyet használok...bár lehet s2-nek kicsi
  • Zozo76
    Ja es nyilvan a lenyeg hogy a telefon fekvo helyzetben lenne, es a kamerat nem takarhatja ki a tarto semmikeppen sem.
  • Zozo76
    Sziasztok!

Van egy Samsung Galaxy S 2-m, be szeretnem tenni a kocsiba hogy rogzitse videon ami a kocsi elott tortenik. Tudtok valami fele olyan konzolt (tartot) hozza amit a szelvedore lehet rogziteni es lehetoleg stabil? Tehat nem remeg az egesz konzol, mert akkor a video is rohadtul ugralna. :(
  • Narxis
    Kommenteket is jól lehet olvasni benne szerintem bár az nekem annyira nem hangsúlyos.
  • skinnyman
    Van mobilos verziója a legtöbb oldalnak. Reklámokat pedig ugyanúgy blokkolhatod, mint desktopon...
  • ldavid
    én meg amikor csak tudom inkább a webest használom
    az appben egy rakás helyet elvesz az állandóan látható videó, kommenteket olvasni szenvedés benne