36194
  • emixa
    aggyisten mindenkinek. tanácsot szeretnék kérni market-ügyben. htc wildfire s-em van, android 2.3.5.
    az utóbbi két napban nem tudok letölteni az android marketről, illetve az eddig letöltött dolgokat sem tudom frissíteni. ma reggel frissítette magát az oprendszer, de a probléma már előtte is fennállt. mit állíthattam el? (eddig kiválóan működött minden az itthoni wifivel, az internet most is működik, csak a marketről nem tudok letölteni).
  • Narxis
    Gyári recovery és wipe data-t próbáltad? Nem ismerem az LG-t, de nálam Moto-nál mindig kell ilyet csinálni ha visszateszem a gyárit.
  • zoliii
    gt540-em van. android 2.3.7-ről akartam visszatérni a gyári 2.1-re, mert abban normálisan müxik minden, csak lassú :( Kdz updater-rel visszaraktam rá a gyári 2.1-et, de bekapcsolás után, az android logo villogásánál nem ment tovább :( Ezt miért csinálja? Főzött romok-kal meg jó a teló :D Pedig már sikerült visszaraknom 1 párx a gyári rom-ot, csak most nem akar össze jönni :(
  • skinnyman
    Mért nem tudtál? Simán lehet... :)
  • Jim Morrison
    én meg gugli+ról nem tudtam linkelni...
  • skinnyman
  • csovike10
    Sziasztok!
    Ma találtam a neten egy felhívást, szerintem sokatokat érdekelhet: http://phoneblog.hu/2011/12/27/teszteloket-keresunk/
  • bardocz
    Plants vs zombies már jó, rossz helyre másoltam a játék fájljait, és azért nem indult el. Bár most is kifagyott párszor.
  • rooney8
    köszi, ezt kipróbálom :)
  • Firerock
    Nekem Defy-om van,gyárilag angol,magyarítani teljesen nem lehet,de nálam gyakorlatilag csak a beállítások nincsenek magyarul!
    Rakd fel a MoreLocale appot a marketről,ingyenes!
  • rooney8
    sziasztok
    olyan kérdésem lenne, hogy egy olyan androidos teló került a kezeim közé, amelyen nincs magyar nyelv. megoldható valahogy, a magyar nyelvet rárakása?
  • akyyy
    tudtok olyan kamera progiról, amivel állitható a fókusz?

a neo sima kamerájával nem akar úgy fókuszálni, mint monjduk egy vonalkód olvasó progija, csak ugye az nem fotózásra való, csak ráfókuszál a vonalkódra, beolvassa, és kész, jó lenne ha igy lehetne fotozni is:D
  • Jim Morrison
    Neo mal miért nemtok videó telefonálni? :o
  • virslyee
    Persze hogy oda..tévedni meg kémkedni emberi dolog :P
  • qetuol
    garanciával tuti nem, az nem vonatkozik az user hibájából történt dologra (szép is lenne, ha földhöz vágnád mérgedben, aztán vinnéd kicserélrtetni :D)
  • Narxis
    Tesóm Samsung Galaxy 3 telójára frissítést jelez a KIES, de a 2.2-t már nyáron feltette mert szolgáltatói. Ez a mostani frissítés viszont nem akar felmenni, azt írja egyébként, hogy teljesítményjavítást ad. A KIES a legfrissebb. Factory Reset után felmenne?
  • aate
    Hang beállításnál lent van egy képernyőzár hangja funkció de nekem sem kapcsol ki hiába tiltom le.
  • nyuny01 #9777
    ICS-ben kilehet kapcsolni a Lock Screen rezgést?Mert én nem találtam sehol!

Előre is köszönöm!
  • akyyy
    leesett az ágy mögé a neo, és lett rajta egy picike karc a tetején a kijelzőjén ( alig észrevehető, semmit nem befolyásol a teló müködésébe), de mégis csak ott van.

Van valami specko folyadék, amivel el lehetne tüntetni, vagy van erre garancia, vagy ki lehet valahogy cserélni?
  • benőmenő
    akkor kryllos lesz, és a one package-t legalább be tudom tallózni
  • Rage47
    nem kell a 2.2-höz felrakni a 2.1-et
    de a hivatalos 2.2 nem fog tetszeni sztem, ha appokat akarsz rápakolni. egy idő után lassulni fog... kyrillos vált be nekem a legjobban eddig, most csinálgatja a v10-et, az már 2.3 lesz...
  • benőmenő
    Egy oc-s kryllos rom, de nem elég stabil, ezért az oc nélkülit akartam eredetileg, de aztán anroidunderground-on láttam, kirakva a hivatalos froyot, de ha a kryllos jobb szerintetek még nem csináltam semmit.
  • Rage47
    mi van most fenn a telódon, milyen rom?
  • benőmenő
    hali lenne egy láma kérdésem az odinnal kapcsolatban
    szeretném feltenni a glalxy 3-amra a hivatalos 2.2-t, de azt olvastam, hogy a custom kernel miatt előbb a hivatalos eclairt kell feltenni. Na most leszedtem egyet, ami az eddigiektől eltérően nem one package-os .tar fájl, hanem vann bootloader, phone, pda, meg csc-s .tar.md5
    Nekem az jött le, hogy akkor ezeket a boot, phone, stb. helyekre kell betallózni, de akérmilyen gyorsan csinálom a 4-ből a 3. után széthal az odin (exe leállt)
    Én csinálok vmit rosszul?
  • bardocz
    Az lehetséges, hogy a képernyőfelbontást nem támogatja, és ezért lép ki?
  • Jim Morrison
    ja :/ na ez már kopi.
  • kifli
    jee,végre szólhatok kittnek az órámon keresztül :DD
  • theone91
    Először azt hittem, hogy egy iPod Nano (6gen) a csuklópántjába pattintva.
  • ldavid
    Android on a Watch
  • papi08
    Sziasztok!
    Egy kicsit offolnék, nem tartozik az Androidhoz, de Androidos telefonról van szó..:P
    Lehetőségem van nagyon akciós áron karcálló, vagy karcálló tükörfóliához jutni.

Meg tudnátok mondani, hogy a tükörfólia miben más? Mik az előnyei, vagy a hátrányai?
    Köszönöm!:)
  • Solten
    Android UI tervezési irányelvek
  • bardocz
    Warezolt játékok miért nem futnak? Töltés közben mind kilép menübe. Próbáltam plants vs zombiest meg reckless racinget, de nem akarnak futni.
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
  • bardocz
    Köszi!
    Szinkronizálást úgy értettem, hogy ha esetleg új telefon lesz, akkor majd a gmail accountomról le tudom szedni a telefonszámokat. De ahogy nézem alapból be van kapcsolva, szóval jó így. Fájlkezelőt meg leszedek akkor, azt hittem van rajta alapból, csak nem találom.
  • [HUN]FaTaL
    Nincsen rajta fájlkezelő, szedj le egyet a marketről, vagy böngészővel a total commandert a weboldaláról.

Az OfficeSuite nyílván nem támogatja az mp3at mivel az egy Office dokumentum megjelenítő.

A gmailes fiókhoz való telefonszám hozzárendelést hogy érted? Beléptél a google accountoddal? Ha igen akkor a beállítások, fiókok és szinkronizálásnál lehet engedélyezni a szinkronizálást. Ha nem, akkor azt hiszem belépni is itt lehet.
  • bardocz
    Basszus, voda845-ön ez pikkpakk megvolt, itt meg már fél órája keresgélem, de nem találom:DD
  • bardocz
    Xperia mini pro-n alapból csak egy office suit nevű programmal tudok belépni a fájlok közé, meg megnézni az ottlévő dolgokat, de ez az mp3 meg telepítő fájlokat nem támogatja. Azokat hol tudom megnézni? Illetve hogyan tudom a gmail-es fiókomhoz hozzárendelni a telefonszámokat? Elég amatőr kérdések, de nem mennek o.O
  • mila69en
    üdv segítségre lenne szükségem nem találtam neki külön topicot.... adott egy polaroid mpc700g tablet, kellene hozzá találnom egy romot ami tartalmaz magyar nyelvet...most froyo 2.2 van rajta, vagy valahogyan bele tudom varázsolni a magyar lokalizációt?
  • [HUN]FaTaL
    Ja bocsánat, nem figyeltem :D Azt hittem a Dolphinra írta :D Szerintem oda is akarta.