36194
  • riccardogardoni
    erre nincs probléma! :)
  • ldavid
    HD kijelzővel szerelt Galaxy S II érkezik
    azért illett volna ICS-t rakni rá szvsz
  • skinnyman
    Steve Wozniak: sokat kell az iOS-nek tanulnia az Android-tól: Link
  • [HUN]FaTaL
    data/app, de újra kell forgatnod az apk-t. Kérj segítséget rootruleztől a ph-n, ő tudni fogja, hogy kell. Esetleg körül is nézhetsz a magyarított android alkalmazások topicban, mert lehet, hogy már le is van fordítva.
  • acsati
    Szedtem le egy battery widget-et. Nem tudja valaki, hogy azt hol tárolja a telefon és, hogy azt hogyan tudnám kicsit módosítani? Igazából csak a szövegeket szeretném megpróbálni átírni magyarra.
  • jaszy
    Ugyan ezt produkálja az asszony telefonja. Gyári hiba :) Gyári beállítások visszaállítása oldja meg a problémát!
  • Falkon
    Rendben, köszi! :)
  • [HUN]FaTaL
    Bármilyen mail klienssel pop3on vagy imapon ha van.
  • Falkon
    Van olyan app, ahol a freemail-emet tudnom kezelni?
  • Solten
    Klassz ahogy hugy*z szellel szemben a rodhatd alma.
  • Rage47
    az én galaxy 3-momra volt olyan hogy hard reset, mikor nem bootolt be. próbálj egy hard resetet
  • zoliii
    Sikerült valahogy tégláznom a gt540-met :( Nem tom bekapcsolni a telót.
    5let? android 2.3.7 volt rajta, és a gyárit szerettem volna visszatenni, csak a kdz update progi nem ment végig! :(
  • kifli
    jó telefon volt amúgy, szinte régi nokiákhoz hasonló volt a megbízhatósága, hála annak, hogy a navigáló joy-t gombokra cserélték.
  • bardocz
    Nekem is ugyan ez volt azzal a telómmal, viszont azon kívül minden hibátlanul működik, soha nem fogom eladni, nagyon jó teló.
  • kifli
    nyilván, ma már a mikro usb, és a jack csati miatt megoldódtaka  gondok, de azért ez 2 tervezési hiba volt.

(volt v630i-m is, abból újkora óta potyogott a füles, cserélték a telefont, és ugyanúgy szar volt. Egy a csatlakozóba beleszorított papírdarab megoldotta, na de akkoris :S)
  • skinnyman
    Megint kezdődik :S Link...
  • skinnyman
    A legenergiahatékonyabb ha nem használsz semmilyen antivírust és ésszel telepíted a programokat...
  • ldavid
    minek az egyáltalán?
  • riccardogardoni
    antivirus-ba mit ajánlotok? melyik lehet a legjobb, ami nem is eszik annyi energiát, de még is hatékony? fizetős is lehet!
  • [HUN]FaTaL
    A joystickok valóban könnyen tönkremehettek, de nem minden típuson és szó nélkül cserélték.

A fastportos csatlakozók tudtak elég szarok lenni, kiesett belőle a headset zsebben, de azt is szó nélkül cserélték a szerívzben, kb 20 perc alatt, helyben megvártam.

Viszont a mostani sonykat ugye egyik probléma sem érinti.

Én meg a motorolától ódzkodom, bár ugye azoknak a szoftvere volt kurvaszar. Volt egy V550-em egyik telefont sem utáltam annyira, mint azt. Borzalmasan lassú volt és a töltője is tönkrement egy év alatt (csatlakozó), mondjuk azt is cserélték, de nem helyben. :)

Szerintem nem érdemes márkához ragaszkodni, pláne több évvel ezelőtti tapasztalatok alapján. Én a support hiánya miatt nem vettem DEFYt.
  • Rage47
    ja, a K700-asom nekem használt volt, alapból sz.r volt a joy :D de azt hittem azért, mert beleborult az előző gazda pacsulija
  • kifli
    nem agyatlanul nyomkodás miatt ment tönkre, hanem sima használat miatt. Az osztályolmban akkor 3 ermbernek volt k700i-je, és mindhárom el volt baszódva a joy. Azé ha van 1 telefonom, azt néha használnám is, nem úgy állok hozzá, hát, most ezt meg ezt nem nézem meg, tovább tartson a joystik :D
  • Rage47
    nekem jó volt az is, épen tudtam eladni, finoman kell kezelni a műszaki dolgokat, nem esztelenül nyomkodni :D

ja és a K700-hoz vett HPM-82 fülest használom még ma is, kicsit megbütykölve jó a Galaxy 3-hoz is
  • TomBond
    Nekem az első a T65 volt! Azóta van Sony és nem is akarok másra váltani! :-)
  • kifli
    nameg azon kívül is, hogy a navigáló gombja kurvagyorsan tönkrement :D
  • Rage47
    nekem SE K700 és K800i volt, mindegyik tökéletes, azt leszámítva, hogy féltettem a kameravédőt az utóbbin, mert nagyon kiállt.
  • Firerock
    két Sony-m volt(kül korszakokból),mindkettő borzalmas volt,életem legrosszabb telefonjai voltak,használhatatlan újítások,walkman telefonként volt hirdetve,na az az egy amire használhatatlan volt,plusz a töltőt gumizni kellet,akkor elhatároztam hogy soha többé sony! Ellenben ez a motorola igen kellemes csalódás volt nekem,örülök hogy ezt vettem!
  • Narxis
    Jaja. :D
  • Narxis
    Miért nem? :O
  • [HUN]FaTaL
    A jó support csodákra képes mi?:)

Már megint eltűntek a telefontípusok a topikból :D
  • jazzy
    Pedig a köv nekem is az lesz :)
  • Firerock
    ha fizetnének se vennék Sony-t:)
  • Narxis
    Én is úgy érzem...ja ööö mégsem, következő Sony lesz(addigra már Ericsson nélkül).
  • Firerock
    úgyérzem a következő telefonom (is) Motorola lesz:)
  • bardocz
    Az oké, de gondoltam, hogy csak akkor fog szinkronizálni, hogy ha wifit bekapcsolom, mivel hogy mobil net még nincs, meg nem is lesz, erre én nem tudom hogyan, de kikapcsolt adatforgalommal is szinkronizál:D
  • Vadnokedli
    Dehogy jelzi. Melyik bolygón élsz? :D Szinkronizációt offold.
  • bardocz
    Ha az adatforgalmat kikapcsoltam, és a wifi is éppen ki van kapcsolva, akkor mégis hogyan frissíti a teló az emaileket? o.O Jelzi, hogy jön új, csak nem tudom min keresztül.
  • riccardogardoni
    nincs valakinek telenor one touch (alcatel ot-990) telefonja?
  • Vadnokedli
    Kicsit olcsó lett?
  • Jim Morrison
    lehet a kép urljének másolása akkor már sok lett volna nekem :D sima link meg nem vót.