36194
-
ldavid #9875 de csak 25 megás fájlokat tölthetsz fel ingyen, abban mi a jó? -
#9874 pill, már rég letöltöttem de még nem indiitottam el :D
szerk: regizel, kilépesz, belépsz, és akkor kidob egy üzit, hogy megvan az 50GB od :) -
#9873 Hi, kellene egy LG-s, vagy Sony Ericsson XPeria-s ember. A box.net-en van egy promo, ha ezekről a telefonokról belép valaki a box.net alkalmazáson keresztül egy fiókba, akkor kap 50 giga tárhelyet örökre. Valaki megtenné nekem azt, hogy belép egyszer? Utána letörölheti a francba az egészet :D -
#9872 Manapság semmi sem tökéletesen biztos, de a ha google-tól rossz kezekbe kerülnének az adataid, abból világ méretű botrány lenne, így biztos lehetsz benne, hogy mindent intézkedést megtesznek, jó ilyesmi ne történhessen meg... -
#9871 -
#9870 Googlenél biztonságosabb helyen szerintem nem nagyon lehetne :) -
benkoszabi #9869 Olyan kockázattal nem jár a Market-es vásárlás, hogy sok pénzt vesz le, avagy adatok kiadása stb? -
#9868 Ez is elég geci :) -
-
#9866 Első vásárlásnál (kártyaaktiváláskor) levesz 1$-t, de ezt később visszakapod.
Annyit, esetenként rájön az ÁFA, ha EU-n kívüli fejlesztőtől vásárolsz, de mikor nyomsz a továbbra, akkor ez is fel van tűntetve. -
#9865 Netes vásárlás kockázatát hordozza magában.
Annyi pénzt. -
benkoszabi #9864 Üdv! Marketen valo vasarlas jar barmi kockazattal? Am annyi penzt vesznek le amennyi fel van tuntetve vagy tobbet? -
#9863 kiivánságod számomra parancs (többet nem kiivánhatsz) -
#9862 Bocs, ezt benéztem. A WP7-es készülékek után kell ennyit fizetniük. Töröljétek :D -
#9861 egyébként nekem nagyon bejön, terjedhetne jobban is :D -
#9859 -- 700K phones are lit up every day-- and I’m pleased to announce 250M Android devices in total, up 50M since our last announcement just in November.
-- In just two days over the holiday weekend, 3.7M Androids were activated.
-- And today we’re announcing over 11BN downloads from Android Market. Wow! -
ba32107 #9858 Bazzeg :D Ha ezt tudom, meg se veszem. -
#9857 30-35 nap mire visszakapod a pénzt, ne aggódj. -
ba32107 #9856 Hi! Vettem marketen egy appot, és nem tetszett, ezért visszatérítést kértem. Le is törölte az alkalmazást a telóról meg minden, de a pénzt nem kaptam vissza (ez volt kb. fél órája). Ilyenkor mi van? Vissza fog jönni? -
#9855 McAfee-t hogy a fenébe lehet leállítani? Alkalmazásokban a futó folyamatok között ha kilövöm, kapásból újraindul. -
#9854 SD kártyán. -
emixa #9853 igen, utánaolvastam, valóban ez volt a megoldás. köszönöm :) -
benkoszabi #9852 és én az ilyen könyvtárakat hol találom? SD kártya, vagy alkalmazáskezelő? Vagy rejtve vannak? -
#9851 Nem szemetel ,de néha marad utána egy könyvtár az alkalmazás nevével. -
benkoszabi #9850 Üdv! Ha egy appot letörlök, utána bármennyiszer visszarakhatom, avagy kell vmi Registry, cache pucoló app? Vagy ez nem Windows, és lehet őket bármennyiszer reinstallálni? Nem szemetelik tele a rendszert?:) -
#9849 Nem. Én fogalmaztam lehet rosszul. A hölgy a képernyöre rajzolta a karaktereket és a telefon felismerte mit ir. -
#9848 Esetleg ez? :) -
#9847 nem a billenyzűzet nyelvére gondolsz? azt át tudod álliitani. -
#9846 Hello! Láttam valamelyik nap a metron h egy nö kézzel irta (sztem kinai karaktereket) az sms-t iphoneon. Van ilyen app Androidra is? Vagy csak text to speech illetve speech to text? -
#9845 Később is tudsz, sőt bármennyi kártyát felvehetsz. Belépsz a checkout.google.com-on és ki is törölheted a kártyát, ha ismerősével többet nem akarsz vásárolni. -
benkoszabi #9844 Üdv! Ha Market-en vásárolok, az ott megadott adatok eltárolódnak a rendszerben, és később "CSAK!" azzal a számlaszámmal tudok majd vásárolni, avagy megadhatok a későbbiekben másikat is?
(Nekem nincs bankszámlám, így máséról tudnék venni appokat...de a későbbiekben tervezem a számlanyitást...) -
#9843 Nem szép dolog a kukkolás... :D -
#9842 Túl lassú lenne. Bár attól függ mennyire folyamatos képet küld a webcam. -
#9841 közbe meg lehet jó lenne csak maga az ustream vacakol. vagy én basztam el most telóval kolis nettel :DDD -
#9840 hátőőő, elindítod a webcam progit, és team viewer lesed?
-
#9839 olyan progit keresek amivel a laptop webkameráját tudom kukkolni a telón.
ustreamot próbáltam, de a gond az vele, hogy a telón csak böngészőbe müködik ami picit eléggé gázul néz ki, a kliens progi meg mindig errrort ír ki :S (gondolom kolis net miatt, mert a gtalk meg a gmail se müködik, csak ha böngészőstűl nézem.) -
#9838 gyári adatok visszaállítása, lett a vége...
asszony teheti vissza a programjait:D:D -
#9837 megcsináltam már de semmi változás:S:S
többiek, valaki? -
#9836 Alkalmazáskezelőben állítsd le, töröld az összes adatot, és úgy indítsd el megint, hátha. -
#9835 Htc incedible s, az android market nem tolt be.
Forog a jel es irja h betoltes de ezen kivul nem tortenik semmi!:S
Mi a teendo?