Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Jol nyomod.

Saor Alba

bardocz
"ám ennek ellenére is csupán egyetlen másodperccel lassabb az oldalak betöltõdése."

Ennyi idõ alatt megnyitok egy topikot, elolvasok egy új hozzászólást, és már nézem is, hogy hova írtak még...😄
Solten

Az Apple szerint hibás a Blaze Software böngészõtesztje

Termeszetesen... <#rolleyes> <#alien>

Saor Alba

fery02
Root-olás akkor jár garivesztéssel, ha valami oknál fogva szervízbe kéne küldened a telefont, elõtte nem tudod "leszedni" róla a root-ot (pl USB csati sérülés, proci hiba).
De ezeknek a hibáknak rettentõ pici az esélye, szóval szinte nyugodtan bele lehet kezdeni.
Én személy szerint azért nem root-olom a telefonomat, mert tudom, hogy mekkora egy szerencsétlen vagyok, nálam lenne valami hótziher. 😄

Mivel 2.1-en az SD-re telepítéssel szintén root-olni kell, ugyanez a válasz, mint a fentire, mivel azt is semmissé lehet tenni, ha leszeded róla a root-ot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
LG re biztos nem lesz. Fõleg Optimusra nem a 2.2

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

zoliii
Sziasztok! Tegnap Vendi, a FixHD (Restart) csatornán beszélt az androidos telókról, hogy szerinte is jobb teló, mint egy Iphone! 😄 Mert egy ilyen telóval bármit meglehet szinte csinálni, mert nyílt oprendszere van! Meg olcsóbb is, mint egy Iphone! Neki is androidos telója van! 😄
Azt mondta, hogy állítólag a root-lás, meg hogy sd kártyára tudjak telepíteni módosítás nem jár gari vesztéssel? Ez igaz?
Ha ez igaz érdekel a dolog! LG GT540 telómat akkor megpróbálnám így megcsinálni, mert dühítõ, hogy a 2gb-os kártyámra nem tudok telepíteni!
Remélem hivatalosan lesz majd Android 2.2 erre a telóra, mert a garanciát nem akarom elbukni, rom frissítéssel!

Petka
Igen kiírja, ami ugyebár nyilván azt jelenti, hogy sikerült magát pozicionálni. De ilyenkor a térkép még nem üzemel egy ideig. Olyan, mintha még mindig keresné a mûholdakat.

redmonk
értem, köszönöm szépen az információt

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

bardocz
Igen, ingyenes játékokban ez elõrfordul. Ha éppen nincsen net elérésed, akkor a reklámot sem tudja betölteni. illetve a fizetõs verziókban ez már nem szokott benne lenni.
DeerHunter01
eleve a kérdésem egy faszság volt 😄

\"Erről van szó!\"

redmonk
Ez az elsõ androidos telefonon. Kérdésem, hogy az normális, hogy játékokban hírdetések vannak? Hogy tudnám ezt kikapcsolni?

fery02
Nem (csak) a fogalmazással volt ott a baj. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
Ezt én kérdeztem; és nekem van hozzá appom, vagy is volt. de az csak Thomson Routerekhez jó.(Eddig egyel sem találkoztam ezért letöröltem.)

Penetrate valami cucc volt a neve. Sokra nem jó. 😄DD

Máté94
Nem.
régebben már volt egy ilyen kérdés de nem emléxem hogy volt-e rá válasz : van valami progi amivel lehet "lopni" a jelszavazott netet?

köszi

DeerHunter01
na rosszul fogalmaztam meg 😄

\"Erről van szó!\"

Mire gondolsz? Az igo kiírja a szélességi és hosszúsági koordinátákat, a magasságot és a jelenlegi pozíciót is.
Viszont azt nem értem, miért nem mutatja, hogy pl. eddig 2 mûholdat talált meg, csak keresi és keresi és hosszú percek után egyszer csak megvan a jel.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Petka
Nekem az a fura minden térkép szoftvernél, hogy jelzi, hogy megvannak a mûholdak, de nem képes pozicionálni magát, míg egy mezei GPS tesztelõ program pillanatok alatt kiírja a pontos koordinátákat.

Nekem az IGO-val kapcsolatban lenne kérdésem: kicsit idegesítõ, hogy nem lehet megnézni, hogy az adott pillanatban hány mûholdat fogott meg. Mivel sokszor több percet vesz igénybe a kapcsolódás, ezért szeretném valahogy megnézni, hogy áll éppen a folyamat.

A normális IGO-ban van ilyen menüpont, nem lehet ezt valahogy a mobil változaton is megoldani?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Vadnokedli
Hát mondjuk én se értem a GPS röl hogy tudná meg milyen az idõjárás.. 😄

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
nincs.

DeerHunter01
am valami olyan idõjárásos widget van ami nem használ netet csak gps-t ? 😄

\"Erről van szó!\"

Vaxi
az kimaradt, hogy galaxy3-ról van szó 😄

Vaxi
Ha valakinek hasonló gondja lenne:

"Akinek USB problémája van (nem csatlakozik PC-hez), NEM KELL FACTORY RESET!!!!
1. Tárcsázd a következõt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást.
2. Az USB résznél váltsd át MODEM-re majd vissza USB-re
3. Zárd be az alkalmazást
4. Öröm és boldogság😄DD, újra mûködik rendesen az USB"

megjegyzés: nekem USB helyett PDA volt odaírva.

Vadnokedli
hát menj be a szinkronizációba pipáld be és pipáld ki a facebookot.

És elvileg szinkronizálja akkor; ja meg jelöld be hogy napi egyszer szinkronizáljon. (nekem így van.)

redmonk
Akkor valami nem jó nálam mert naptárba nem vitt át semmit.

Vadnokedli
De ; szinkronizálja. kalendárt. ami a naptárra is kihat.

redmonk
Ez volt az elsõ amit próbáltam de a naptárat nem szinkronizálta

Vadnokedli
Szinkronizációnál. - Facebook.

redmonk
Hogyan tudnám legegyszerûbben importálni az összes facebook születésnapot naptáramba? facebook for android-ra gondoltam de sehogy sem jött össze.

bazza
nekem is ez van, de hogy tudom rávenni, hogy egyszerre mutassa az idõjárást és a sys infókat? nekem csak az egyik, vagy csak a másik látszódnak. (nincs bepipálva az amihez oda van írva hogy kilövi a sys infót)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Én is ezt használom. Viszont azt nemtom hol lehet beállítani, hogy a lock screenen is ezt mutassa, ne a sima digital clockot.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bazza
Sziasztok!
Olyan widgetet szeretnék ami ha akarom egyszerre mutat idõt, idõjárást, és az alapvetõ sys infókat (akksi, szabad hely, memória). Eddig olyat találtam ami vagy csak az idõjárást, vagy csak sys infókat mutatott egyszerre. Esetleg tudtok nekem konkrét tipped adni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

5c0rp330n
egy rendes IEM-et ami felmegy az agyadig semminek nem kene kiraznia a fuledbol..
hangszorobol ugyanolyan hangminoseget kiepiteni pedig mint fejhallgatoval siman 5-10-szer annyiba kerul, fejhallgatoval nehany (mondjuk 3-4-5) tizezerbol mar egesz jo kis hifi hang erheto el.

Ismerõs az érzés: korábban volt dolgom egy Sennheiser Cx300-al, engem is idegesített, állandóan úgy éreztem, hogy ki akarja szívni a dobhártyámat. Tudom, hogy hülyeség, de a nyomás akkor is zavaró.

Ezután jött a Cx300-II, ami a javított verziója. Nem tudom, hogy mit csináltak vele, de az biztos, hogy ezt sokkal inkább el tudom viselni, nem érzek benne akkora nyomást, mégis nagyon jó basszusa van. Egyedüli problémája, mint minden "agyba" dugósnak, hogy egy idõ után eltömítõdik a szûrõ, így elhalkul, de ezt meg lehet oldani alkoholba áztatással.

bardocz
Nekem még csak gondom volt vele😊
SE-hez volt olyanom, amit nagyon mélyen bele kellett dugni a fülbe, na attól azt éreztem, hogy a fülem be van dugulva, és azt reflexesen kidolgoztam valahogy.
Szvsz ez egyénfüggõ..én pl. soha nem vennék fejhallgatót az utcán, mert hülyén néz ki.
Nem tudom milyen füled van, de egy jó fülhallgató biztosan nem esik ki belõle, legalábbis nekem soha nincs ilyen gondom.😊

bardocz
Miért nem való? Fülhallgatót kirázza a fülembõl a busz😊
Itthon meg szóljon csak a hangszóróból.
Vadnokedli
remélem ez nekem szólt. Meshuggah-t vágod? hö!? 😄

5c0rp330n
utcara nem igazan valo fejhallgato egyeltalan. egy jo kis IEM kell esetleg noise cancelling-el, es annal jobb a vilagon nincs. otthonra meg termeszetsen hifi fejhallgato kell, minimum hd555/595 szint 😊

tenkenorman
hehe nem. csak a rock. de lehet igazad van. néha egyszerûen képtelen vagyok kibírni hogy ne küldjem fel maxra + 15% equalézerrel

http://www.tenke.hu

Ogrus
Nos igen ,ezt ismerem.Pont a konvertálást akarom kihagyni,ha lehet.
Azért köszi.

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

De a PDF-et át tudod konvertálni EPUB-ra akár online is, vagy egy konvertáló programmal. Ez pl. elég jó.
Ogrus
Van olyan ebook olvasó androidra ami viszi a PDF file-okat,és a könyvborítókat is megjeleníti.Aldiko nagyon jó lenne,de PDF-et nem tud.
Köszönöm.

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

bardocz
Összehajtható fejhallgatót viszont nem találtam még. sima fülhallgatót nem használnék, mind kiesik a fülembõl.
HiPPoNaX
Szerintem lehet, azert vannak hozza ezek a kulonfele adapterek, hogy mindenfele telefonnal/szamitogeppel mukodjon headsetkent :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Vadnokedli
http://www.pixmania.hu/hu/hu/04134772/art/razer/moray-mikrofonos-fejhallgato.html

fülhallgató? ezzel vajon lehet beszélni a mikrofonba amikor hívnak?

Vadnokedli
mert bömbölteted a szutyok 2000Bpm es teknõt(neem amugy nem, nem tudom mit.) 😞 amúgy szerintem inkább legyen halk egy füles de minõségi