36194
  • ldavid
    de csak 25 megás fájlokat tölthetsz fel ingyen, abban mi a jó?
  • Jim Morrison
    pill, már rég letöltöttem de még nem indiitottam el :D

szerk: regizel, kilépesz, belépsz, és akkor kidob egy üzit, hogy megvan az 50GB od :)
  • FZoleee
    Hi, kellene egy LG-s, vagy Sony Ericsson XPeria-s ember. A box.net-en van egy promo, ha ezekről a telefonokról belép valaki a box.net alkalmazáson keresztül egy fiókba, akkor kap 50 giga tárhelyet örökre. Valaki megtenné nekem azt, hogy belép egyszer? Utána letörölheti a francba az egészet :D
  • skinnyman
    Manapság semmi sem tökéletesen biztos, de a ha google-tól rossz kezekbe kerülnének az adataid, abból világ méretű botrány lenne, így biztos lehetsz benne, hogy mindent intézkedést megtesznek, jó ilyesmi ne történhessen meg...
  • Solten
  • SzirmosSzisza
    Googlenél biztonságosabb helyen szerintem nem nagyon lehetne :)
  • benkoszabi
    Olyan kockázattal nem jár a Market-es vásárlás, hogy sok pénzt vesz le, avagy adatok kiadása stb?
  • skinnyman
    Ez is elég geci :)
  • skinnyman

• [HUN]FaTaL
    Első vásárlásnál (kártyaaktiváláskor) levesz 1$-t, de ezt később visszakapod.

Annyit, esetenként rájön az ÁFA, ha EU-n kívüli fejlesztőtől vásárolsz, de mikor nyomsz a továbbra, akkor ez is fel van tűntetve.
  • Rage47
    Netes vásárlás kockázatát hordozza magában.
    Annyi pénzt.
  • benkoszabi
    Üdv! Marketen valo vasarlas jar barmi kockazattal? Am annyi penzt vesznek le amennyi fel van tuntetve vagy tobbet?
  • Jim Morrison
    kiivánságod számomra parancs (többet nem kiivánhatsz)
  • GregSB
    Bocs, ezt benéztem. A WP7-es készülékek után kell ennyit fizetniük. Töröljétek :D
  • Jim Morrison
    egyébként nekem nagyon bejön, terjedhetne jobban is :D
  • skinnyman
    -- 700K phones are lit up every day-- and I’m pleased to announce 250M Android devices in total, up 50M since our last announcement just in November.
    -- In just two days over the holiday weekend, 3.7M Androids were activated.
    -- And today we’re announcing over 11BN downloads from Android Market. Wow!
  • ba32107
    Bazzeg :D Ha ezt tudom, meg se veszem.
  • [HUN]FaTaL
    30-35 nap mire visszakapod a pénzt, ne aggódj.
  • ba32107
    Hi! Vettem marketen egy appot, és nem tetszett, ezért visszatérítést kértem. Le is törölte az alkalmazást a telóról meg minden, de a pénzt nem kaptam vissza (ez volt kb. fél órája). Ilyenkor mi van? Vissza fog jönni?
  • bardocz
    McAfee-t hogy a fenébe lehet leállítani? Alkalmazásokban a futó folyamatok között ha kilövöm, kapásból újraindul.
  • aate
    SD kártyán.
  • emixa
    igen, utánaolvastam, valóban ez volt a megoldás. köszönöm :)
  • benkoszabi
    és én az ilyen könyvtárakat hol találom? SD kártya, vagy alkalmazáskezelő? Vagy rejtve vannak?
  • aate
    Nem szemetel ,de néha marad utána egy könyvtár az alkalmazás nevével.
  • benkoszabi
    Üdv! Ha egy appot letörlök, utána bármennyiszer visszarakhatom, avagy kell vmi Registry, cache pucoló app? Vagy ez nem Windows, és lehet őket bármennyiszer reinstallálni? Nem szemetelik tele a rendszert?:)
  • Nivea
    Nem. Én fogalmaztam lehet rosszul. A hölgy a képernyöre rajzolta a karaktereket és a telefon felismerte mit ir.
  • papi08
    Esetleg ez? :)
  • Jim Morrison
    nem a billenyzűzet nyelvére gondolsz? azt át tudod álliitani.
  • Nivea
    Hello! Láttam valamelyik nap a metron h egy nö kézzel irta (sztem kinai karaktereket) az sms-t iphoneon. Van ilyen app Androidra is? Vagy csak text to speech illetve speech to text?
  • [HUN]FaTaL
    Később is tudsz, sőt bármennyi kártyát felvehetsz. Belépsz a checkout.google.com-on és ki is törölheted a kártyát, ha ismerősével többet nem akarsz vásárolni.
  • benkoszabi
    Üdv! Ha Market-en vásárolok, az ott megadott adatok eltárolódnak a rendszerben, és később "CSAK!" azzal a számlaszámmal tudok majd vásárolni, avagy megadhatok a későbbiekben másikat is?

(Nekem nincs bankszámlám, így máséról tudnék venni appokat...de a későbbiekben tervezem a számlanyitást...)
  • Narxis
    Nem szép dolog a kukkolás... :D
  • [HUN]FaTaL
    Túl lassú lenne. Bár attól függ mennyire folyamatos képet küld a webcam.
  • akyyy
    közbe meg lehet jó lenne csak maga az ustream vacakol. vagy én basztam el most telóval kolis nettel :DDD
  • kifli
    hátőőő, elindítod a webcam progit, és team viewer lesed?
  • akyyy
    olyan progit keresek amivel a laptop webkameráját tudom kukkolni a telón.

ustreamot próbáltam, de a gond az vele, hogy a telón csak böngészőbe müködik ami picit eléggé gázul néz ki, a kliens progi meg mindig errrort ír ki :S (gondolom kolis net miatt, mert a gtalk meg a gmail se müködik, csak ha böngészőstűl nézem.)
  • oneal1
    gyári adatok visszaállítása, lett a vége...

asszony teheti vissza a programjait:D:D
  • oneal1
    megcsináltam már de semmi változás:S:S

többiek, valaki?
  • theone91
    Alkalmazáskezelőben állítsd le, töröld az összes adatot, és úgy indítsd el megint, hátha.
  • oneal1
    Htc incedible s, az android market nem tolt be.

Forog a jel es irja h betoltes de ezen kivul nem tortenik semmi!:S

Mi a teendo?