Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi idõ alatt megnyitok egy topikot, elolvasok egy új hozzászólást, és már nézem is, hogy hova írtak még...😄
Az Apple szerint hibás a Blaze Software böngészõtesztje
Termeszetesen... <#rolleyes>#rolleyes> <#alien>#alien>
Saor Alba
De ezeknek a hibáknak rettentõ pici az esélye, szóval szinte nyugodtan bele lehet kezdeni.
Én személy szerint azért nem root-olom a telefonomat, mert tudom, hogy mekkora egy szerencsétlen vagyok, nálam lenne valami hótziher. 😄
Mivel 2.1-en az SD-re telepítéssel szintén root-olni kell, ugyanez a válasz, mint a fentire, mivel azt is semmissé lehet tenni, ha leszeded róla a root-ot.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Azt mondta, hogy állítólag a root-lás, meg hogy sd kártyára tudjak telepíteni módosítás nem jár gari vesztéssel? Ez igaz?
Ha ez igaz érdekel a dolog! LG GT540 telómat akkor megpróbálnám így megcsinálni, mert dühítõ, hogy a 2gb-os kártyámra nem tudok telepíteni!
Remélem hivatalosan lesz majd Android 2.2 erre a telóra, mert a garanciát nem akarom elbukni, rom frissítéssel!
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Penetrate valami cucc volt a neve. Sokra nem jó. 😄DD
köszi
Viszont azt nem értem, miért nem mutatja, hogy pl. eddig 2 mûholdat talált meg, csak keresi és keresi és hosszú percek után egyszer csak megvan a jel.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A normális IGO-ban van ilyen menüpont, nem lehet ezt valahogy a mobil változaton is megoldani?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Akinek USB problémája van (nem csatlakozik PC-hez), NEM KELL FACTORY RESET!!!!
1. Tárcsázd a következõt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást.
2. Az USB résznél váltsd át MODEM-re majd vissza USB-re
3. Zárd be az alkalmazást
4. Öröm és boldogság😄DD, újra mûködik rendesen az USB"
megjegyzés: nekem USB helyett PDA volt odaírva.
És elvileg szinkronizálja akkor; ja meg jelöld be hogy napi egyszer szinkronizáljon. (nekem így van.)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Olyan widgetet szeretnék ami ha akarom egyszerre mutat idõt, idõjárást, és az alapvetõ sys infókat (akksi, szabad hely, memória). Eddig olyat találtam ami vagy csak az idõjárást, vagy csak sys infókat mutatott egyszerre. Esetleg tudtok nekem konkrét tipped adni?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
hangszorobol ugyanolyan hangminoseget kiepiteni pedig mint fejhallgatoval siman 5-10-szer annyiba kerul, fejhallgatoval nehany (mondjuk 3-4-5) tizezerbol mar egesz jo kis hifi hang erheto el.
Ezután jött a Cx300-II, ami a javított verziója. Nem tudom, hogy mit csináltak vele, de az biztos, hogy ezt sokkal inkább el tudom viselni, nem érzek benne akkora nyomást, mégis nagyon jó basszusa van. Egyedüli problémája, mint minden "agyba" dugósnak, hogy egy idõ után eltömítõdik a szûrõ, így elhalkul, de ezt meg lehet oldani alkoholba áztatással.
SE-hez volt olyanom, amit nagyon mélyen bele kellett dugni a fülbe, na attól azt éreztem, hogy a fülem be van dugulva, és azt reflexesen kidolgoztam valahogy.
Nem tudom milyen füled van, de egy jó fülhallgató biztosan nem esik ki belõle, legalábbis nekem soha nincs ilyen gondom.😊
Itthon meg szóljon csak a hangszóróból.
http://www.tenke.hu
Azért köszi.
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Köszönöm.
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
fülhallgató? ezzel vajon lehet beszélni a mikrofonba amikor hívnak?