36194
-
#9915 CM7/9-et? Nem hiszem, legfeljebb gyári ROM-okat... -
#9914 én új Romot mindig Odinnal rakok fel... -
#9913 Le van írva hogy kell, de röviden: nem, ezeket jellemzően sosem odin-nal, hanem CWM-ből kell felrakni, előtte-utána pedig érdemes wipe-olni mindent... -
#9912 Simán Odinnal ugyanúgy fel lehet rakni mint a gyári cuccokat ugye? :D -
#9911 Itt keresd, később pedig itt :) -
#9910 A cégem kapot iphone-okát és azon van egy cloud alkalmazás. Google-nek nincs ilyen? Koszi -
#9909 Wait a minute, Galaxy S nem kap hivatalosan 4.0-át ugye? Tehát nem fogom megtalálni SamMobile-n.. Hol keressem? És valami minőségit. ? :D -
#9908 Kipróbáltuk: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
-
#9907 Valami bootloop szerűségnek tűnik... Első körben megpróbálnék recovery-be menni, ha nem sikerül, odinnal újra flashelni... -
#9906 Sziasztok! Gyors segítség kéne!
Rövidre is fogom mert sürgős
ezzel ujratettem a telefont, odinban ki is jott hogy pass, viszont fel oraja semmi nem tortenik, csak villog a samsung felirat, aztan megint animacio, megint samsung felirat, es megint megint megint, de kozben a telefon nem indul ujra.
WTF??
mindent a leiras szerint csinaltam
sim, sd kartya nincs benne, usbn meg rajta van, lehuzni nem merem!
helpme -
#9905 köszi -
#9904 Soha nincs bekapcsolva, mert csak wifiről netezek. -
#9903 úgy is , ha kikapcsolod a turbo módot? -
#9902 vagy hosszan nyomja a kikapcs gombot és megjelenik a fel le nyilacskás kis szar. és arra pötty. -
#9901 Settings/Wireless-network/Mobile Networks-ben roaming legyen kikapcsolva, esetleg az egész mobil netet is ki lehet kapcsolni addig ha biztosra akar menni... -
#9900 Sziasztok! Páromnak van egy galaxy sII-es telefonja. Külföldre utazik, es szeretnenk tudni mit kell kikapcsolni hogy még véletlenül se hasznalja a telefon a mobilnetet. Nem tudom hogy ez szamít e valamit, de a telefon angliai o2-es simkártyával üzemel..
Köszi előre is! -
ldavid #9899 thx! akkor megyek panaszkodni -
#9898 Nálam is ilyen (Opera Mobile). -
ldavid #9897 nálatok is így néz ki a hardverfórum? vagy csak nálam van elcsesződve -
#9896 Jönnek fel az Android táblák -
#9895 Megnézem majd mennyire nehéz megcsinálni, de az a bajom, hogy a függőleges elrendezés miatt nem lesz túl jó szerintem, majd kiderül. :) Függőlegesen tartva nem olyan jó döntögetni a telefont. :D -
#9894 Accelerot! -
#9893 Ezeket a játékokat mindig szerettem. -
#9892 A DX Ball is egy arkanoid klón meg ez is az lesz egyszer.
Mit értesz mozgolódás érzékenység alatt?:D Nincs még accelerometer. Nincs még semmi, pályák se, csak összehánytam valamit gyorsan teszthez. Se felvehető extrák, se semmi.
Még össze kell hánnyak PC-n egy pályaszerkesztőt is, mert nem fogok mindent kódból :D -
#9891 Miez DX Ball? :D
Mozgolódás érzékeny? Ha az akkor jöhet! -
Jó lesz, told fel majd valahova a béta verziót és leteszteljük. :D -
#9889 -
#9888 Rengeteg van, 1-1 számnak én a lejátszóval szoktam (AIMPot használok, de winamp és foobar is tudja). -
#9887 pc-n melyik a legjobb program erre? -
#9886 Még csak próbálkozom, szóval mondhatjuk, hogy semmit. :D
Egyszer, ha több időm lesz, akkor egy középszar arkanoidot talán összehozok. :D -
#9885 Mit fejlesztesz? :O -
#9884 Köszi, lista nem kell csak fejlesztés miatt kérdeztem, hogy érdemes e foglalkozni avval, hogy lekérdezzem, hogy van e benne, vagy úgyis van mindegyikben. :) -
#9883 szerintem az nem kötelező, de szerintem szinte mindegyikben van. giroszkóposokról lista -
#9882 Nem tudja valaki, hogy minden androidos telóban van e Accelerometer, vagy az nem kötelező tartozék? -
#9881 Keress egy ID3 Tag Editort a marketen és szerkeszd bele, vagy PC-n is megteheted. -
#9880 youtube-ról letöltött számoknak hogy tudnám megadni normálisan az előadóját,album nélkül? Ha a Music folderen belül csinálok egy olyan nevű albumot mint az előadó akkor Unknown artistnak írja be és az album címe lesz az amit beírtam a mappa nevének!
Van valami egyszerű megoldás? PlayerPro! -
#9879 Most vannak 11 milliárd letöltésnél, még 9 és lehet megint lesz :D -
#9878 Kéne megint ilyen 23 Ft-os app akció :P -
cleric #9877 Az Android levelezőprogramjában (nem a gmail kliensben) hogy lehetne azt megoldani, hogyha jön egy email, akkor csak egyszer csipogjon? Most minden alkalommal csipog, amikor megnézi a szervert, és ugyanazt az egy olvasatlan levelet jelzi minden alkalommal. Így nem tudom, hogy új jött vagy csak a régi miatt szól. Az is jó, ha másik levelezőklienst használok, de tudjon saját smtp-ről küldeni, mert céges fiók. -
#9876 nálam ezt írja: Max file size: 100 MB