Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A gyári 2.2 nekem se volt túl jó a legenden, a CM7-el remekül elvagyok.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Balfaszvagyok; még ha az odin könnyû is ezért félek bele kezdeni. 😄D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én is nokiás voltam, n73, n95 fasza telok voltak a maguk idejében, csak Meg is maradtak ugyanott.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Magyar nyelv tuti, hogy nincs benne 😞
frissítés!
Csak így a garinak annyi 😞
Én attól nem várnék sokat... fõleg hogy 2.2 nem fog ki jönni rá; az valószínû.
Amúgy én azt nem komálom hogy Okostelefon - Nokia... Mi a?... a nokiának az oprendszere halott.
Baromi okosak ezek a telók, még egy nyomorult videót sem tudnak lejátszani pl. az rtlmost.hu oldalon, inndavideókat sem visz! 😄
Nem tudok sd kártyára telepíteni! 😄 Bezzeg ilyen facebook marhaságokat rátesznek gyárilag 😄
Azt nem tudjátok, hogy hogyan lehet megoldani, hogy ha valaki hív, akkor ne olyan pici kép jelenjen meg, hanem nagyobb kép? Vagy ez a késõbbi Androidba már javítva van? Mert én még a 2.1t használom.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
rákeresek valamire, megtalálja, rányomok, és onnantól kurvalassú :S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
És most hogy mondod, ha jól emlékszem 2.1 -n nekem se szinkronizált gyakorlatilag semmit se FB-rl naptárba.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
amúgy én Technical-t hallgatok 😄D
http://www.tenke.hu