Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Hihetetlen, hogy Iphone-ra havonta kijön a frissítés, én meg itt várok már nem tudom mióta az új Androidra... 2.3 sose fog kijönni... 😞

bardocz
Runkeeper pro ma nagyon szépen mûködött, egyetlen hiba a telefonba van, hogy 500m bicózás után kapcsolódott a gps, de szépen mért végig minden adatot, térképen kirajzolta merre jártam, nagyon jó.
fery02
😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
jolkivagy 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Solten
<#banplz> Klassz wallpaper... <#hehe>

Saor Alba

néma mifolyik itt

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

kifli
valami se xperia bemutató 😄
FZoleee
lehet valahogy az üzeneteket/névjegyzéket lekódolni? csak a feloldózárat találtam meg, de az nem kell, elég csak erre a 2-re valami kód 😄
Wow!
Petka
Pulsenál, ha kiveszem az akksit, de be van dugva töltõre vagy USB-re, akkor ki se kapcsol a telefon.

Én se igazán... 😊 A kérdés továbbra is az, hogy ha usb-n a pc-re kötöm(de normál 220-as töltést is beleérthetem), akkor a telefon közvetve árammal megy ergo aksi pihen, vagy ilyenkor is aksiról megy a telefon és ezáltal egyfolytában tölti is egyben...? <#nemtudom>
Ezt nem értem.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Vadnokedli
ez mi a rák?

Vadnokedli
a töltõ nem juttat áramot a csatlakozóig.

kifli

Humoros aranyosból 😄
Ezt nem nagyon értem. Miben más a "áramos" töltés, és az "usb" töltés... ?
Vadnokedli
Kiesen most jött a cucc hogy 2.2.1 es frissítés már van. Szóval frissítem. 😄

Vadnokedli
ÉN is így teszek mindennap; és szerintem károsítja; kivéve ha töltõn van a teló(szerintem😄)

Match
CM7 van rá, én azt próbálnám ki.
A gyári 2.2 nekem se volt túl jó a legenden, a CM7-el remekül elvagyok.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Ha a telómat(samsung galaxy) ráteszem usb-n a gépemre, akkor ugye tölt, de miután feltöltötte az usb-bõl nyert árammal megy tovább, vagy az aksiról? Károsítja az aksít, ha hazaérvén minden nap ráteszem a gépre, bekapcsolom a wifi-t? Hmm, ezt tudja valaki? Nem igazán találtam errõl semmi lényegi információt. <#nezze>
Vadnokedli
Odint nem vágom; a kies pedig még nem ajánlotta fel. 😄

Balfaszvagyok; még ha az odin könnyû is ezért félek bele kezdeni. 😄D

MikX
Mért nem raksz fel gingerbreadet? Elv van rá, nem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vadnokedli
ja nekem eddig; volt E51 em; Nokia N97mini-t akartam. De aztán a Proci; és a kijelzõ miatt Galaxy S lett; nem bántam meg; csak azt hogy 2.2 re frissítettem; és most bugozódik, meg fagy. mert szar amit a trémobil csinált rá 😄DDxd

MikX
Vannak ilyenek... Ismerösöm N8 asát nézegettem, mondtam neki hogy ennyi pénzért telefont is vehetett volna. Aztmondja jó ez, tud egy csomó mindent. Jah, régebbi symbianhoz képest igen , csak közben mindenki más tovább fejlödött.
Én is nokiás voltam, n73, n95 fasza telok voltak a maguk idejében, csak Meg is maradtak ugyanott.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vadnokedli
De szerintem ezzel; hogy ezt mondják rá... hogy Okos.... Ezzel csak becsapják az embereket. :| xddd

theone91
Õ volt az okostelefon hullám epicentruma évekkel ezelõtt, gondom ezért asszociálnak sokan a Nokiára (többnyire azok akik ötévente vesznek egy telót és abszolút nem tartanak igényt egy telefon másodlagos funkcióira, vagy szimplán a Nokiafagek)...

zoliii
Van LG GT540 Optimusra Android 2.2, csak az oroszok csinálták! 😄
Magyar nyelv tuti, hogy nincs benne 😞
frissítés!
Csak így a garinak annyi 😞

kemszi2
rtl mostot ne is várd szerintem egyhamar,az májkroszoft felség terület 😄
Vadnokedli
LG Optimusa van 😄D Ha jól tudom;

Én attól nem várnék sokat... fõleg hogy 2.2 nem fog ki jönni rá; az valószínû.

Amúgy én azt nem komálom hogy Okostelefon - Nokia... Mi a?... a nokiának az oprendszere halott.

theone91
A Flashez kell teljesítmény rendesen, így nehéz ráoptimalizálni mobilkokra. Milyen Android-od van?

zoliii
Ezek az okos telefon reklámok! 😄
Baromi okosak ezek a telók, még egy nyomorult videót sem tudnak lejátszani pl. az rtlmost.hu oldalon, inndavideókat sem visz! 😄
Nem tudok sd kártyára telepíteni! 😄 Bezzeg ilyen facebook marhaságokat rátesznek gyárilag 😄

kemszi2
full srceen caller ID nevû program elvileg erre van
LoSA
Hali!

Azt nem tudjátok, hogy hogyan lehet megoldani, hogy ha valaki hív, akkor ne olyan pici kép jelenjen meg, hanem nagyobb kép? Vagy ez a késõbbi Androidba már javítva van? Mert én még a 2.1t használom.

Narxis
Aszonták szombaton az új verzió changelogjában, hogy tudnak róla és 1 hét kell amíg megoldják. De áprilisban úgyis jön a 3.0

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
nekem is lassú, mint állat
kifli
applanet csak nálam gyengélkedik?
rákeresek valamire, megtalálja, rányomok, és onnantól kurvalassú :S
Narxis
Tárgytalan, megvan.

Narxis
ADWLauncher EX-ben hol kell beállítani, hogy ne forduljon oldalra a menü ha a teló az oldalán van? Nem tom értelmesebben leírni sajnos 😄, szóval maradjon alaphelyzetben mindig. Én a settingsben nem találtam erre megoldást de lehet béna voltam.

fery02
Hogyne lenne már ingyenes.

Jim Morrison
ja, csak az adatforgalomert kell fizetni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bexter
Ingyenes a sima gmailes szinkronizálás?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Petka
Próbálta már valaki a vállalati gmail fiókjával szinkronizálni az androidot? Nekem a sima gmail mûködik, de vállalati nem tud csatlakozni.

Vadnokedli
Galaxy S 2.2 van nekem; nekem perfectly..

És most hogy mondod, ha jól emlékszem 2.1 -n nekem se szinkronizált gyakorlatilag semmit se FB-rl naptárba.

HiPPoNaX
Android 2.1 nekem sehogy se akart szinkronizalni a facebookkal, lehet hogy ott van a kutya elasva. Ugyanazon telefon 2.2-vel gyonyoruen szinkronizalt.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Vadnokedli
vagy ki tudja SGS2/SGS vagy Nexus One mert hogy arra is elérhetõ a 2.3

Csak azt felejtették el leírni, hogy milyen telefonnal tesztelték. 2.3-ból ítélve gondolom Nexus S, ami azért nem mindegy..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

fery02
Akkor ha nekem X8-on ilyen lassúak az oldalbetöltések, ezen grafikon alapján Iphone-on eszembe nem jutna netezni.

Vadnokedli
Meshuggah elég kezdõ; since 87

amúgy én Technical-t hallgatok 😄D

tenkenorman
nem még csak kezdõ metálos vagyok. agregátor, blind myself, black label society,

http://www.tenke.hu

bardocz
Nem telón persze, csak érzékeltetni akarom, hogy az a csupán 1sec marha sok idõ azért, ha egy oldal betöltését nézzük.