36194
-
ktomi22 #9955 htc desire -re mi a legjobb navigacios szoftver? -
#9954 Köszi, remek app, működik rendesen. Meg is lepődtem, hogy tényleg jó! Wifi-n és mobilneten is megy. Ráadásul másik androidra is rá tudunk menni és azt irányítani. Azt nem próbáltam, de van olyan opció, szóval biztos. -
simon7108 #9953 Nincs olyan program amivel meg lehet nezni,hogy hanyan es kik csatlakoznak ra a wifi hot-spotomra? -
#9952 Van egy magyar fejlesztésű projekt, szerintem ez a legjobb (bár a kinézete kicsit fapados):
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748914 -
#9951 ROOT + droid VNC server beta -
#9950 Valaki ismer olyan programot és appot, amivel a számítógépről elérem a telefonom kijelzőjét? így -
#9949 http://www.humblebundle.com/
Android humble bundle :) -
#9948 RAZR Maxx
3300 mAh akksival, 16,5 óráig játszott le videót mire lemerült :O -
#9947 Mi van? Másfél hónapja kint van a hivatalos ICS Nexus S-re... -
#9946 az még egyelőre csak a 4G-s modellre vonatkozik -
#9945 Itt a hivatalos sajtóközlemény. Csak a '11-es Xperia Line-up kap ICS-t. -
TomBond #9944 Samsung Galaxy S Advance -
#9943 Arra nem. 2011-es modellekre jön. -
#9942 Mini prora(az 1GHz-s) elvileg jön, legalábbis azt olvastam, a többit nem néztem. -
#9941 gondolom X10-re nem várható :S -
#9940 Valahol azt olvastam, hogy a 4.0 az jön az xperia készülékekre is. -
#9939 XDA Developers Forums értesülése szerint érkezik a Nexus S készülékre az Ice Cream Sandwich Frissítés - Firmware IMM26 Ice Cream Sandwich 4.0.4 -
xxxpaulxxx #9938 Sziasztok! Még mindig nincs valami olyan alkalmazás (Appbrainhez hasonló pl), ami megmutatja, hogy néhány (nem éppen legális) alkalmazásnak vannak-e már frissítései a marketen?:D -
#9937 kis OFF:
Van Pc-re valami olyan program ami automatikusan rendel hozzá egy filehoz ID3 tag-et?(audio file-hoz) -
Zozo76 #9936 Koszi! -
#9935 annak mi a neve? hátha jó lesz -
ldavid #9934 aham, a legtöbbnél már így van -
Zozo76 #9933 A Samsung Galaxy S 2-hoz mikro USB kell, tehat akkor barmilyen autos tolto jo hozza aminel mikro USB csatlakozas van ugye? Tehat szabvany, nem kell direkt SGS2-hoz kaphato tolto? -
#9932 Nem hiszem. :D Angolul nem jó? :D le betűzve? -
#9931 androidra ugye van olyan program ami bemondja a hívó nevét csörgés előtt/közben és "tud" magyarul -
#9930 thx nem tudtam hogy van neki saját topic :D -
#9929 Itt sokaknak! -
#9928 motorola defy+ van itt valakinek? -
#9927 3,5"-on is vígan elvan az ember! :) -
#9926 De így még egyszerűbb. Azért nem mindenki mászkál nagyképernyős Galaxy S 2-vel vagy Note-tal. -
#9925 Sziasztok
Akinak miui-ja van a telefonján találkozott-e már olyannal, hogy folyamatosan dobálja a hibaüzeneteket, hogy google szolgáltatás leállt, és társai. Jóformán szinte minden leáll amihez net szükséges. Wifit kikapcsolom egyből dobja, hogy google szolgáltatások keretrendszer leáll, és utána visszakapcsolja a wifit. Szinkronizációnál pedig a háttéradatok szinkronizálását egyáltalán nem lehet kikapcsolni.
Nem szeretném újrahúzni a rendszert, szóval ha van valakinek valami megoldása ne tartsa magában :) -
#9924 Androidon is van webböngésző, nem kell ahhoz laptop... -
#9923 ha nem akarsz weben, akkor androidon is tudsz boltolni. pl. ha utazol de nagy akció van és nincs nálad laptop.
nekem valaki csak Steamen van fent mindig, így csak ott tudom elérni, mert nem fb-ozik, nem msnezik, nem google chatel, viszont Steam egész nap megy. -
#9922 Boltolni weben keresztül is lehet, chat-elni meg nem steam-en fogok, legfeljebb ha épp játszok... -
#9921 pl. lehet chatelni és boltolni -
#9920 Ennek amúgy van bármi értelme? Játszani gondolom nem lehet benne, így a lényeg hiányzik... -
#9919 sztím -
#9918 Találkozott már valaki piros-kék 3D-s témával?? Legjobb lenne GO Launcheresben. Meg egy ilyen szemüveggel király lenne. -
#9917 elvileg van, vagyis úgyvolt hogy lesz. Volt egy media lejátszó, amit valami tabból loptak ki (sima android gyári lejátszó), az felszinkronizálta pl a zenéket valahova. Azóta nemtudom mi a téma... -
#9916 hivatalos nincs, de találsz egy párat a neten, pl. dropbox, box.net, stb.