Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
mennyivelgyorsabb?
Nekem 8gb class 10-es kingston kártyám van 😊
MikX
Hát pont lehet... bár gyári rommal nemtudom. Nekem froyon frankón megy. Söt, van data2sd, ami az oprendszert is sdröl tölti. Persze ez csak akkor ér vapamit, ha class10 es kártya van benne, mert az gyorsabb mint a beépitett.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Narxis
Im a 21yr old girl :<😉 i tie my galaxy around my wrist and i masturbate.. I love this.. The sound of orgy n orgasm is great.. it makes me wet :<D

LOOOLz

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FZoleee
kifli
For U.S. Customers Only
theone91
Mármint kérdés volt 😊

theone91
Igen, és elérhetõ lesz az USA-n kívül (lásd: Amazon Appstore)...

GregSB
De, szifon topicban mindenkinek átállt a telefonja 😊

Más: Elindult az Amazon Cloud Player

Ingyen adnak 5GB tárhelyet, ide fel tudod tölteni a zenéidet, utánna bárhova tudod streamelni õket (Gépekre és Androidos telefonokra).

Ha megveszel egy albumot, akkor felupgradelõdik a tárhely 20GB-ra.

Szép lépés Amazontól, Azt pletykálják a Gúgli és Apple is pont erre, vagy hasonlóra készül. Õk meglépték elõbb 😊

fery02
Bizony. Csak annyi bajom van vele, hogy egy idõ után elfelejti az inaktivált ébresztõimet, aztán, ha legközelebb kellene, újra állíthatom be õket kézzel.
Na meg a pre-alarm hangerejével is kísérletezgetek azóta is, mert most pl 10% hangerõn van, de múltkor pl arra is felébredten. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kifli
fõzött rom
Narxis
Gentle Alarm, az jó kis cucc. Azóta nem ébredek úgy mintha egy vonat ment volna el a fejem mellett. 😄

fery02
Pont most mondják, hogy lehet év közepén jön ki rá újabb android és abba lehet majd választani, hogy hova akarsz telepíteni.

fery02
X8-am is átállt és errõl meg is tudtam bizonyosodni elõzõ nap, mikor is ébresztõt (Gentle Alarm) beállítva kijelezte, hogy hány óra múlva fog megszólalni és 1 órával kevesebb idõt írt, mint szokott. 😊

DeerHunter01
hát 1 gigára nem tudok sokat pakolni...

\"Erről van szó!\"

Vadnokedli
pont sehogy; sõt a jövõben se sehogy. App2SD applikésünnel. talán.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DeerHunter01
X10-en azt hogy tudom átállítani hogy ne a telefon belsõ memóriája telepítsem az appokat hanem a memkártyára ?

\"Erről van szó!\"

zoliii
Sziasztok! Kinek sikerült már LG GT540 Optimust megcsinálni, úgy, hogy mem. kártyára lehet telepíteni? én ezt próbáltam de nem sikerült. Kéne 1 kis help!

Nekem SE X8 átállt és ébresztett is,bár már fent voltam.<#taps>

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Jim Morrison
am szerintem azok nem allnak at 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nincsen sifonom... slinky tevedett... csak 2 hetig volt nalam 😄 de egyszer sem mondtam neki, hogy enyem 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MikX
Fura dolgok ezek... Irták, h x10 nem ébresztett, nekem igen, meg munkatársam galaxy s-e is átállt, ébresztett. Nekem CM6 froyo van x10-en, mtársamnak gyári froyo gala-n.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vadnokedli
Galaxy S átállt;.. hogy ne állt volna át?XD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Narxis
Szifonod is átállt Jimmy? :p

Jim Morrison
nálunk csak a sütõ meg a mikró nem állt át...

LoSA
Galaxy S nem átállt... 😉

Narxis
lol, azért ez meglepõ 😄

Bexter
Galaxy nem ált át 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

desigo
Blade is átállt és ébresztett is...
bardocz
Átállt, ébresztõ is megszólalt. Szinte meg is lepõdtem.
DeerHunter01
nekem is átállt (X10) de az ébresztõóra elfelejtett megszólalni, így nézhettem felvételrõl az f1-et 😄

\"Erről van szó!\"

Narxis
Minden androidos teló sikerrel vette az akadályt, android powa! 😊

Rage47
Galaxy 3 is átállt egybõl
redmonk
X10-em 2.1-el sikeresen át állt.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

FZoleee
hát átállt a mobilom automatán, most már ezt is tudjuk 😄
bardocz
Biztonság kedvéért felveszem az F1-et, max 1 óra késésben nézem majd.
FZoleee
én is éppen most kerestem rá a neten, de nem találok sok hasznos infót 😄
Petka
Látom nem csak nálam vannak ilyen problémák 😄

MikX
Énis ezen agyaltam, hát,ha nem, rákenek mindent a droidra. 😄

bardocz
Megnéztem a dátum beállításnál, és olyat találtam, hogy hálózattól kapott adatok használata. Ebben bízhatok, hogy reggelre átáll, és nem fogok 1 órával késõbb kelni, mert nem áll át magától, vagy olyan megbízható, mint néha az ébresztõ?
MikX
Úgynézki, at az utat választják, hogy életben tartják egy darabíg még, mivel nem ellenfele házon belül az Arc-nak, play-nek Neo-nak.
Nem mellesleg inkább a már meglévö tulajokat akarja gondolom a márkánál tartani.
Kérdés mennyire lesz az Q2 vége ténylegesen. Habár a nagy lemaradás, töketlenkedés 1.6 al után pontosak voltak a mulitouch-al pl.

Narxis
LOOL

MikX
Jah. Amin meglepödtem, tegnap hivatalosan bejelentette az SE, hogy 2.3.3 at kap ax X10 év közepén...

Solten

Saor Alba

Jim Morrison
alkalmazasok/fejlesztes ha jol emlkeszem

desigo
Üdv. Azt hol tudom beállítani 2.1-nél, hogyha töltöre kerül a teló akkor a képernyõ kikapcsoljon? mert amúgy kikapcsol, 1 percre van állítva, de ha USB-n van vagy hálózatin akkor nem kapcsol ki....

Köszi!

LoSA
Reméljük! Nincsen már sok idejük a fiúknak! 😊

Narxis
Legyél optimista, jön és kész! 😄

LoSA
Elvileg Galaxy Sre jön a 2.3 ebben a hónapban még, de ebben már nem hiszek! 😊

Narxis
Én még a 2.2-re várok, köcsög motorola. 😄