Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
2.2 / 2.2.1 elõzetes nélkül egybõl jön rá a 2.3.4? vagy 2.3.3?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
"Sony Ericsson Xperia [email protected] - waiting for Gingerbread 2.3"
nem akarok ilyen lenni; de szerintem errõl letehetsz. :/ 😄
Picasahoz meg nekem is jöhetne valami jó app.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(a pajzs is érdekel a bal felsõ sarokban 😊)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Akkor már egy kis vélemény a iPad2-rõl, miben jobb és rosszabb, mint a Galaxy Tab
Hát... ez nem androidos 😄 baromi gyors, de tényleg amire rányomok az egybpl be is jön... Galaxy Tab is jó, de ott kis akadázokat érzek, talán majd ipad2 nél is egy idõ után. Amire nem nagyon jó a tab, arra jó a pad: tv elõtt, a kanapén olvasni a hiireket, nem sokáig, mert kicsit nehézre sikerült, hamar elfárad az ember keze. Tab elfér az én kezemben (meg zsebemben 😄), de a pad már nem. pad nek szerintem szebb a képe.
Sok mindent még nemtok mondjuk iirni, mert még nem nyúztam eleget, de egyenlõre nekem bejön 😮
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Lehetséges-e az androidos telefon FM rádióját blútót-os (bluetooth-os 😊 ) headset-en hallgatni? Mert ugye a sima heccet mûködik antennaként.
Vagyis amit szeretnék: heccet bedug hogy legyen antenna, ÉS bluetoot-os fülesen hallgatni a rádiót.
rákerestem, létezik ilyen program ami ezt csinálja: Super bt mono nevû, de valóban mûködik-e így ahogy elképzeltem?! Ezt ki tudná valaki próbálni?
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Amúgy nem rossz játék, de az ingyennél szerintem (!) nem is ér többet.
Mindenesetre az amazonos poénjukra reagálva feltettem egy adfree-t, csak a rovio kedvéért 😊
(Volt egy másik app, a QCustomShortcut, ami olyan szemét módon tette ki a reklámot, hogy cask akkor tudták a create shortcutra kattintani, ha elõbb a reklámra kattintottál...de még ezt is elviseltem 😊 Ha leszedtem az angry birds-t, leszedetm az adfree-t, is, a rovio meg bekaphatja 😊)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Am. szerintem baromi jó és ingyen van. 😄
A játékmenet is valamivel jobb lett, de nem sokkal.
Szvsz még mindig béna gagyi játék, sosem fogom megérteni mit esznek rajta annyira az emberek.
Igazán portolhatnák a crush the castle sorozatot, ha jól emlékszem iphone-ra van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#3454 androidra láttam csak eddig (pontosabban droidappz-on van fent)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
de sztem ujratelepitéssel jonak kéne lenni.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Saor Alba
Most ilyenkor mi van?
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Torrenten is találni 1-2 gyûjteményt.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
16GB-osokat nem nézegettem.
Árgépen láttam class 10-es 16GB-ost 20ezerért. Nekem annyit nem ér, meg inkább a hely számít, nagyrészt a zenéimnek kell meg pár tucat e-booknak.