Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redmonk

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Vadnokedli
Nincs X10em. ezért nem keresek rá. De ha X10em lenne fel csillant volna a szemem 😄

2.2 / 2.2.1 elõzetes nélkül egybõl jön rá a 2.3.4? vagy 2.3.3?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

redmonk
sztem meg nézz körül a neten és megtudod mért az van kiírva...

Vadnokedli
Hallod; komoly az aláírásod. 😄

"Sony Ericsson Xperia [email protected] - waiting for Gingerbread 2.3"

nem akarok ilyen lenni; de szerintem errõl letehetsz. :/ 😄

Picasahoz meg nekem is jöhetne valami jó app.

redmonk
Picasahoz nincs valami zsír app?

bardocz
Biztosan nem sim kártyával van gond, mert régi telefonomról tudok beszélni. És a 845 is mûködött még tegnap este.
Vadnokedli
ne jáccááá mágnessel! nem tudom. amúgy

bardocz
Mitõl lehet, hogy nem tudok telefonálni, meg engem sem tudnak hívni? Hugomnak mûködik, pedig ugyan ilyen telója van(845), és ugyan azon az elõfizetésen belül vagyunk.
Vadnokedli
Nem Call Blocker; 'Juice Defender (ilyen task manager féle vírusirtóval azt hiszem; gyakorlatilag hasznavehetetlen: Van Free és fizetõs változata is.)

Narxis
A pajzs call blocker, fizetõs app.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

5c0rp330n
gingerbread-en amugy ugyanott van ahol a sima battery infok az elozokben is: settings/about phone/battery use/(felul raboksz a grafikonra)

5c0rp330n
gingerbread beepitett cucca, erosen ketlem hogy kulon fel lehetne rakni. tenyleg baromi jo, pl multkor lattam rajta hogy az ejjel hogy szivodott le az aksim magatol ami miatt nem ebresztett es lekestem egy eleg fontos dolgot, valoszinuleg a hatterben valami rendszerfolyamat beragadt es vegig porgethette a procit, ez mondjuk betudhato annak hogy meg betasnak mondhato a rom amit hasznalok (elvileg mar nem sokaig..)

kifli
ez milyen progi, vagy ha rendszerprogram, akkor hol tudom megnézni?

(a pajzs is érdekel a bal felsõ sarokban 😊)
RAZOR27
androidra is van chrush the castle, legalábbis egy rész biztos, mert még annó leszedtem, faszán optimalizált szinte bármin elfut, csak szerintem valamivel nehezebb mint gépen.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Jim Morrison
pont most toltam ipad2-n 😛

Akkor már egy kis vélemény a iPad2-rõl, miben jobb és rosszabb, mint a Galaxy Tab

Hát... ez nem androidos 😄 baromi gyors, de tényleg amire rányomok az egybpl be is jön... Galaxy Tab is jó, de ott kis akadázokat érzek, talán majd ipad2 nél is egy idõ után. Amire nem nagyon jó a tab, arra jó a pad: tv elõtt, a kanapén olvasni a hiireket, nem sokáig, mert kicsit nehézre sikerült, hamar elfárad az ember keze. Tab elfér az én kezemben (meg zsebemben 😄), de a pad már nem. pad nek szerintem szebb a képe.
Sok mindent még nemtok mondjuk iirni, mert még nem nyúztam eleget, de egyenlõre nekem bejön 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
jaeznemsemmi...

Saor Alba

MikX
Én egyszer úgy hazavágtam, h be sem lehetett kapcsolni, mégis újra tudtam rakni.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Szerintem stereo headsetre gondolt, nem a normálra😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ezzel a progival 1 dolgot már probaltam.. hogy nem radiot hallgattam hanem bt headseten hallgattam telefonban lévõ mp3-kat.. viszont elkepesztoen szar a a minoseg, mivel nekem csak bt handsfreem van .. es szar a minosege annak.. telefon beszelgetesekre jo..de ne várjunk 128 bites mp3 as hangzást tõle 😄 .. azt meg hogy fm antennakent mukszik-e.. azt kiprobalom neked a miai nap folyamán, aztan irom hogy megy-e 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Teppik Amon
BT headset hiányában sajna nem megy.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

qetuol
próbáld ki te, ha nem tetszik, refund

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Teppik Amon
Volna egy érdekes kérdésem.
Lehetséges-e az androidos telefon FM rádióját blútót-os (bluetooth-os 😊 ) headset-en hallgatni? Mert ugye a sima heccet mûködik antennaként.
Vagyis amit szeretnék: heccet bedug hogy legyen antenna, ÉS bluetoot-os fülesen hallgatni a rádiót.
rákerestem, létezik ilyen program ami ezt csinálja: Super bt mono nevû, de valóban mûködik-e így ahogy elképzeltem?! Ezt ki tudná valaki próbálni?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

kemszi2
dos emu nincs még droidra ?😄
Match
A crush the castle is casual, mégis elfér benne a fizika (nem, az angry birds-be ilyen nincs 😊), a változatosság, és meg tudják mondani hogy mire kapok 3 csillagot 😊

Amúgy nem rossz játék, de az ingyennél szerintem (!) nem is ér többet.
Mindenesetre az amazonos poénjukra reagálva feltettem egy adfree-t, csak a rovio kedvéért 😊

(Volt egy másik app, a QCustomShortcut, ami olyan szemét módon tette ki a reklámot, hogy cask akkor tudták a create shortcutra kattintani, ha elõbb a reklámra kattintottál...de még ezt is elviseltem 😊 Ha leszedtem az angry birds-t, leszedetm az adfree-t, is, a rovio meg bekaphatja 😊)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Narxis
Az angry birds egy tipikus casual játék. Nem vagy elég casual. :p

Am. szerintem baromi jó és ingyen van. 😄

Match
Vagy jobban optimalizált a rio, vagy érezni hogy fentebb húztam a procit az elõzõ részek óta, de sokkal simábban megy.

A játékmenet is valamivel jobb lett, de nem sokkal.
Szvsz még mindig béna gagyi játék, sosem fogom megérteni mit esznek rajta annyira az emberek.

Igazán portolhatnák a crush the castle sorozatot, ha jól emlékszem iphone-ra van.

fery02
Gondolom akiknek az alap játék bizonyos pályákon már eléggé szaggat, azok ezt se próbálják ki. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vadnokedli
menõ.

RAZOR27
fingom sincs mikor jelent meg, annyira nemtud érdekelni, sztem koka játék, csak emlékeztem hogy láttam hozzá unlockert nemrég

#3454 androidra láttam csak eddig (pontosabban droidappz-on van fent)

Az jó lenne a pc-s verzióhoz is? Engem érdekelne!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Match
Még jó hogy csak 2 hete jelent meg.

RAZOR27
márvagy 3hete van pályaunlocker hozzá

zoliii
Már megcsináltam, szoftverfrissítéssel! 😄

Vadnokedli
ablakon ki dobod; meg nézed utána újra telepítõdött e.

zoliii
Hogy telepítsem újra, ha nem találja a pc a telót? 😄

MikX
Próbáld meg újratelepiteni, de passz, igy látatlanban. Vagy vidd szervizbe.
de sztem ujratelepitéssel jonak kéne lenni.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Solten
zoliii
Kéne egy kis help! Meghalt az LG Gt540-em 😞 Olyan szinten, hogy usb kábelt ha rádugom a telóra, akkor csak tölti az aksit, de nem látja sz sd kártyát! Kártyaolvasóval látja az sd-t! Rootolással próbálkoztam, tegnap még látta a mem. kártyát a telefon! Nem értem, hogy mi baja lett!
Most ilyenkor mi van?

kifli
egész jó ez az android firefox 😊
lehet nem ez a leggyorsabb, de a sync cucc tetszik benne
köszi szépen!!!

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Narxis
Ehhez van app is androidra asszem.

Torrenten is találni 1-2 gyûjteményt.

e-book-okat honnan tudnék leszedni?

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

fery02
ipon.hu

16GB-osokat nem nézegettem.

Narxis
Honnan vetted annyiért? 16GB-ost akkor tudsz venni 10ezerért?

kifli
én 4500-ért vettem régebben 😊
fery02
Class 10-es 8 GB-os 5000-é meg még szebb. 😊

Narxis
Ja igen, az lemaradt, hogy 10 ezerért vettem. xD

Narxis
Én 1 hete vettem class 6-os 16GB-ost 10 év garival. 😄

Árgépen láttam class 10-es 16GB-ost 20ezerért. Nekem annyit nem ér, meg inkább a hely számít, nagyrészt a zenéimnek kell meg pár tucat e-booknak.

Vadnokedli
nekem valami szar class4 es ami a teszt szerint épp hogy class 2 es XDD 32/16 GB-s class 6-8 asok mennyi körül vannak?