36194
  • Aquir
    igen. kiadós kezdés után, most amikor esetleg mást nem tudok csinálni néha továbbmegyek. azért van olyan pálya ami elütve nehezebb az átlagnál
  • berczely
    Én piszkálom néha...
  • akyyy
    nekem ott nincs magyar nyelv.
  • xxxpaulxxx
    Nah hát igen:))

BTW valaki játszik a Where's my water c. játékkal?
  • Nivea
    Az lenne a jó ha a steam accomon az osmos szinkronban lenne a teloval :)
  • xxxpaulxxx
    6 dollárért megkapod a World of goo-t is... ha mondjuk csak 1-et fizetsz, akkor "csak" a többit:) (az edge kapásból 2 játék)
    Plussz regisztrálhatod őket steamen is, már, ha használod:D
  • qetuol
    lent az oldal alján vannak a nyelvek, ott
  • akyyy
    a telefonon a marketbe a hozzászólások vélemények többnyire magyarok (gondolom az angolul irt magyar felhasználóktól írt véleményezések jelennek meg angolul)
    de ha pc-n nézem a marketet, csak az angol véleményeket mutatja. hol lehet beállítani hogy a magyar véleményeket jelenítse meg?
  • mikiking
    Mért nemtudok felmenni marketra ?? Jelentkeznék be,helytelen jelszó... Próbáltam új felhasználót nyitni,elfogadom a feltételeket is minden,és azt irja,hogy a Google serverrel való kommunikációkor hiba történt. Próbálja újra később
  • kifli
    annyiba kerül amennyit fizetsz érte, ha akarod 0.1$

A 6$ az az átlag
  • Nivea
    de lenni 6 dolá
  • kifli
  • papi08
    Reméljük a mai másik pert is megnyerik :D

Kérdés:
    Van ugyebáár a Volume Ace nevű program. Hogy lehet beállítani, hogyha az egyik időzített profil kikapcsol (pl. 14:30-kor), akkor álljon vissza a program egy alapértelmezett profilra? Tehát ha 14:30-kor a némítás feloldódik, akkor mindenre adja vissza a hangot..

Köszönöm! :)
  • jazzy
    Németországban 3 év múlva nem lesznek telefonok, füstjelekkel fognak kommunikálni.
  • desigo
    visszanyalt a fagyi
    Most németeknél nincs is a polcokon apple termék ?
  • Firerock
    ez miez?:D
  • xxxpaulxxx
    The Humble Bundle for Android

Ha esetleg valaki még nem tudna erről:)
  • Solten
    Dobbenet: nem az Apple talalta fel a felho-szolgaltatast.
  • Mighty
    Sziasztok!

Egy olyan alkalmazást keresek, ami képes a következőre:

A kapott SMS-ben lévő megadott szövegrészlet alapján játszik le különböző figyelmeztető hangot.
  • SzirmosSzisza
    iGO nincs hivatalosan Androidra, azért olyan amilyen, de teljesen használható így is. Esetleg próbáld még ki Google navigációt, ha van mobil neted, elvileg keveset eszik. De amúgy ja, Sygic (bár ez fapadosabb picit iGO-nal), meg Navigon van még.
  • rastaman
    sziasztok
    ics-t kellenr újratennem a hd2-n. egy olyan kérdésem lenne, remélem valaki tudja, hogy az sd kártya formázása után milyen arányban particionáljak, hogy maradjon elég belső memória az androidnak. a rom-nál min 200mb-ot ajánlanak...
  • Narxis
    Navigon, Sygic mindkettő fizetős.
  • Lipi1980
    Még egy kérdés:

Offline navigációra lenne szükségem Galaxy S2-re!
    Korábbi telefonom egy Omnia 2 volt, ahol az IGO 8 nagyon tetszett, bár voltak problémák a használattal, de kinézetre nagyon szép volt.
    Az S2-en viszont az IGO egy hulladék, hogy hogy néz ki! Igaz offline, de azért egy ilyen készüléken nézzen már ki szépen a navigáció!

Az sem baj, ha nem ingyenes, de jobb lenne az ingyenes.
    A marketen keresgéltem, de offline-t nem találtam :(
  • hzsolt
    Igen, jól érted.
  • Lipi1980
    Ahh! Szóval PC-n csak kijelölöm, hogy melyiket akarom telepíteni, és majd ha - internet előfizu nem lévén - wifivel fent járok a marketen, akkor lehúzza az egészet!

Ha jól értem...

Köszönöm a segítséged :)
  • hzsolt
    nem lehet usb-n keresztül telepíteni.
    Ha a pc-s marketen telepítésre jelölsz valamit, az azt jelenti, hogy ha a telefonoddal csatlakozol majd a webre, akkor észre fogja venni, hogy a marketen van egy app, amit telepítenie kell.
  • Lipi1980
    Android Marketből miért nem tudok úgy apps-eket letölteni, hogy PC-n keresztül USB kábellel át a telefonra?

Azt írja ki, hogy rövidesen le lesz töltve a készülékedre az adott apps

Wifin keresztül minden akadály nélkül sikerült!

Én vagyok a béna, vagy mi van?
  • Von Dutch
    Első nap működött rendesen, bartnőmnél is. De ma nem tudok rácsatlakozni, nem fogadja el a tegnap regisztrált nicknevemet. Mi lehet a gond?
  • Nivea
    titanium backuppal le tudom menteni az egész telefont, kapcsolatokkal, üzenetekkel és mindennel eggyüt?
  • [HUN]FaTaL
    Ha fejlesztesz akkor kell.
  • benőmenő
    Nem hiszem. Nekem meg Yugioh power of chaos szerű játék kéne androidra, mert most rám jött a nosztalgiázhatnék :D
  • Doog
    Sziasztok!
    Androidra lehet találni Red Alert vagy Age of Empire játékot?
    Napok óta keresem.
  • aate
    Meg néhány program a pc adatátvitelhez kéri.
  • skinnyman
    Ha Android fejlesztő vagy, akkor van, egyébként jellemzően nincs, csak néhány speciális esetben például némelyik root-olási módszer azt használja...
  • benkoszabi
    Üdv! USB debugging-nak van vmi haszna? (Telóm nem rootolt!)
  • aate
    3G Protolt verzió már elérhető, ugyan az csak ,,javítva" változás nem észrevehető.
  • aate
    Mivel a sok felmerült ,,hiba" miatt leállították az OTA frissítést, ez a javított 4.0.4 verzió . A leállítás miatt a Nexus S tulajok fele nem kapta még meg az ICS-t.
  • skinnyman
    Ja tényleg azt benéztem... Mondjuk a verziószámból ítélve gondolom sok újítás azért nincs benne...
  • qetuol
    de nem a 4.0.4es
  • hzsolt
    én 3G-n keresztül is használtam, csak kicsit költséges, ha nem korlátlan neted van...