36194
  • Narxis
    Osmos HD
    Edge Extended
    Anomaly Warzone
    World of Goo
    UNO,
    Reversi
    Reckless Racing 2
    Router
    Gem Miner 2
  • Firerock
    Reckless Racing 2???
  • [HUN]FaTaL
    Reckless Racing 2
    Angry Birds
    Fruit Slice
    Sonic
    aTilt 3D Labyrinth
    R-Type
    Traffic Panic 3D
    Spirit HD
  • Aquir
    raging thunder kicsi de jó reflexjáték
    Cut the rope és Where's my water minőségiek
    Flick golf
  • bardocz
    SpeedX3D
  • Rage47
    Cut the Rope
    Drag Racing
    Doodle Jump
  • skinnyman
    Galaxy Tab 7.7 review
    Super AMOLED Plus, 12 órás aksi (ezzel a legtovább bírja az összes jelenlegi tablet közül)
  • mikiking
    Milyen játékokat ajánlotok ?? A legjobb,legérdekesebb játékok érdekelnek engem,nem baj az sem,ha fizetős,vagy ha ingyenes. Minél több annál jobb. Köszi előre is
  • akyyy
    nekem onlive kéne. amit anno feltttem nem akar igazán jól muködni frissiteni meg nem lehet mert csan angliába elérhető:S
  • Narxis
    Jah, meg néha kiadnak úgy appokat, általában egy frissítés után rögtön amikor nem változik a verziószám. :D Ilyenkor is jelzi a frissítést, biztos valami apróságot javítanak benne vagy ilyesmi. :D
  • xxxpaulxxx
    Hát azért én ennek a módszernek is nagyon örülök, hogy végre találtam egy ilyet, mert eddig egyesével kellett nézegetnem marketen az általam kedvelt alkalmazásokat, hogy van-e valami újdonság:D
  • Narxis
    Ja, de kár, hogy saját alkalmazásoknál nem listázza. :D
  • xxxpaulxxx
    Egy kis érdekesség, ha valaki esetleg nem tudná, én is most jöttem rá:
    A nem éppen marketről "vásárolt" alkalmazásainkhoz is meg lehet nézni, hogy jött-e hozzá frissítés: Go launchernél (vagy bármelyik másik GO alkalmazásnál) a GO store-ban lehet frissíteni mindent... persze a warezt nem, de kiírja, hogy jött hozzá frissítés marketen:)
  • gurubefree
    Sky Go launch on Android ( Samsung and HTC )
  • Narxis
    Reméljük.
  • GregSB
    Március 22.-én Samsung bejelentés.

Galaxy S III?
  • Teppik Amon
    thx!
  • Mighty
    Használja valaki a Tasker nevű appot?

Azt hiszem ebben lehet beállítani olyan taskot, hogy egy bizonyos számról érkező SMS szövegében található szövegrészlet alapján lejátszik egy adott mp3-at.

Még sajnos nem tudtam működésre bírni, kéne egy kis segítség.
  • acsati
    valaki nem tudja hogyan kell, vagy hol kell beállítani hogy ha wifin netezek akkor proxy beállítási lehetőség hol van? dolphin böngészőt használok de sehol sem találok.
  • hzsolt
    most nem igazán értem mit akarsz, kiszedni, vagy betenni?

Ha előbbi, akkor hozz létre a szemét hangokat tartalmazó mappába egy .nomedia nevű fájlt (KELL A PONT A FÁJLNÉV ELEJÉRE!)
  • benkoszabi
    Üdv! Korábban állítottam be csengőhangokat/notifikációs hangokat az SD-kártyámról. Viszont a Beállítások/Hang menüből nem tudom őket kiszedni. Van erre vmi módszer? "Televan szemetelve az egész"
  • kifli
    ja, mostnézem, hogy nem ingyenes, csakn ingyen használtam :D
  • Narxis
    Az ingyenes?:o
  • kifli
    player pro
  • skinnyman
    pl:

WinAmp
    DoubleTwist
    Google Music 4.0
  • zvaragabor
    Hi, melyik a legjobb ingyenes mp3 lejátszó androidra? A beépített lejátszónak elég ratyi minősége van, a zene hangereje mintha ugrálna.
  • Rage47
  • Aquir
    Összekapcsolhatod a google+-t más accountokkal (facebook, yahoo, etc.), így könnyebb lehet a keresés (Google settings - connected accounts)

"Connecting your accounts puts you in control:
    - When you search, you can see relevant content your friends share on the web.
    - You make it easier for them to find the stuff you share on the web.
    - You can choose which accounts to show on your public Google Profile."
  • Rage47
    A Google+ a Google-é, nincs köze a Facebookhoz. Felvehetsz Facebookos ismerősöket mondjuk email alapján.
  • benkoszabi
    Üdv! A Google+ nem áll semmilyen kapcsolatban a Facebook-al? Tehát nincs "crossplatform"? Google+ba nem vehetek fel facebookos ismerősöket, és fordítva sem?
  • Aquir
    én nem láttam ilyet. Még a karácsonyi akcióban vettem 20 ft-ért és addig nem is frissítem amíg végigjátszom
  • xxxpaulxxx
    Jaja tényleg nagyon kellemes játék a Where's my water, de nálatok is csinál olyat, hogy egy idő után nem menti el a kacsákat?:D
    Először felraktam egy warez verzát, nyomom-nyomom, aztán azt látom nincsenek meg a kacsák.
    Utána megvettem, mert mondom 200 pénz nem összeg érte,tovább jutottam, mint az előzőben, de aztán megint csak elfelejtette menteni.
    Most még egyszer újraraktam és most még tovább jutottam... nagyon remélem most már nem lesz ilyen gond:D
  • Aquir
    Böngészőnek opera mini és Opera mobile (ott többfajta (mobil / desktop) megjelenítést is lehet váltani). A youtube appban van url másolása gomb, én azzal szoktam.
  • repvez
    Arra tud valaki megoldáast, hogy melyik böngészöt kéne használni vagy mit kéne beállitani, hogy a facebook jól jelenjen meg ? Jelenleg opera minit használok .
    Az androidban beépitett facebook app jól müködik ,de igy nem tudok szöveget vagy linkeket beillezteni ,mert operában kijelölöm,de ahhoz hogy elinditsanm a FB appot ahhoz ki kell lépnem belöle és oda már nem viszi át a kijelölést.

A másik, hogy ha kimásolok egy youtube linket az nem jelenik meg a beillesztés után mivel mobil verzios linket másol be, ezen hogy lehet változtatni?

Defy 2,2,2
  • qetuol
    nekem sincs :D
  • Aquir
    a colornote jó, asztalra teheted, erőltetett kilépéskor is automatikusan ment, etc.
  • Teppik Amon
    Botor módon frissítésre került a televonom (egy kiválóan működő voda845). Azért volt botor mert gondoltam "úgyis megtalálom a használt appokat a marketen.
    A jól bevált jegyzettömböm azonban nincs meg :\
    Pofon egyszerű volt, widget-ként volt kint, teljes asztalt elfoglalta, lehetett bele írni, szerkeszteni, meg lapozni. A widget-en 2 gomb volt, új oldalt hozzáadni, meg törölni az aktuális oldalt. Ennyit tudott, semmi többet. Nem is kell több.
    Ráismer valaki? Esetleg ki milyen jegyzettömböt használ? Widget-es kéne, hozzászoktam.
    Persze, nézegettem a marketen őket de vagy fizetős, kicsi, bonyolult (a régihez képest minden az :D), vagy túlságosan sokat tud.
  • papi08
    Valaki? :/
  • Narxis
    Jaja, nagyon jó játék!
  • skinnyman
    Én is szoktam, jó játék!