Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nekem pl jatelaim.hu nomeg youtube, vimeo ilyenek. Dolphin HDt használok, és be lehet állitani, hogy csak akkor tölti be a flasht, ha rákattintok, igy nem lassit feleslegesen.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A-GPS = Assisted GPS, annyit takar, hogy egyéb vezetéknélküli hálózatokkal besegít a gps-nek meghatározni hogy hol vagy.
Ebbõl kiindulva az hogy "csak a-gps van benne" eléggé hülyén hangzik, mert mindegyikben az van.
az IGO meg megy mindennel, max a felbontások miatt nehézkes beüzemelni.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
esetleg ZTE Blade?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Melyik Androidos telo vétele éri meg a legjoban jelenleg? max 40 ezer forintig??..néztem az sonye x8 ast ami ügye csak 2.1 ig frissithetö és kimaradnak belöle a 2.2 uj tulajdonságai? néztem még a Lg optimus one-t ami már 2.2 de az nem tetszik annyira sok dologba nem feltétlenü jobb mint az x8..mit tudtok ajánlani??maradjak az x8 nál?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Chaos Anno Domini
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De ez mind egyéni vélemény, ami jellegéböl adodoan mindenkinél más
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Chaos Anno Domini
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ettöl még tuti jo lehet annak akinek kitölt valami ürt telo és laptop között.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Saor Alba
Saor Alba