36194
-
#10155 Tudtok valami olyan appot mondani amivel lehet magyar TV csatornákat nézni a telóról? -
#10154 inkább mondd meg neki, hogy elhagyod :DDDDDD -
#10153 Hosszan nyomsz rajta aztán kiválasztod az Eltávolítás a kedvencekből opciót. -
mikiking #10152 sziasztok. Ha belemegyek a hivásokba,van ott olyan,hogy tarcsazo,hivasok, kedvenc kontaktok,vagy valami ilyesmi,es ha rámegyek a kedvencekre,van ott lejjebb olyan,hogy gyakran hivott. Hiába kitörlöm a hivás listát ,azt a gyakran hivott neveket akkor is elmenti. Hogy lehet azt eltüntetni onnan ? nagyon fontos lenne. Köszi -
#10151 Srácok! A telefon naptárt hogyan lehet felosztani a google-be? mert nekem sehogy se sikerül? frissitenem kéne? csak mert nem találom marketen.
köszi elöre is -
#10150 Érdekes open source projekt, lehet hogy benne lesz CM9-ben... -
#10149 Szerintem LG ezért nem biztos. :D -
#10148 Ezen már Crysis-ozni is lehet majd. :D -
#10147 Valentin napi akciók Market-en -
#10146 Új Tegra 3-as LG teló, 4 maggal 1,5 GHz-en: Link -
#10145 Ha neked is galaxy 3-ad van androidunderground.info-n van hozzá egy leírás -
#10144 a where's my water nálam kb. el se indult, nem hiszem, hogy rom okozza, gyári rom van rajta:D -
#10143 oké köszi majd rálesek :D -
#10142 Én is a gyári ROM okat preferáltam mindig is, amikor Galaxy S em volt, de ilyenkor hogy lehet főzött ROM után visszapakolni gyárit? -
#10141 akkor gondolod a custom romok miatt lehet ez a pár bug? :S -
#10140 én azért nem áradoznék a főzött romokról, mert nekem először destiny volt, amivel egy idő után iszonyat lassú lett a teló.
Most 9.5-ös kyrillos van és már 2x eljátszotta, hogy behal és utána csak a gyári appokat látja, és valamiért semmilyen launcher-t nem lehet rátenni az alapból fent lévőkön kívül, pedig direkt OC nélkülit raktam fel.
A másik meg, hogy egy csomó marketes játékban glitch hegyek vannak g3-on. A where's my water okádék villogós, ma pedig vmi zombi survival-ös játékban voltak a zombik meg az irányítható karakter helyén fehér négyzetek =( -
#10139 kipróbáltam már az összes romot, a G3-ból nem lehet többet kihozni, egy f*s ez a telefon.
kyrillos 9.5-öt használok hozzá, ez vált be a legjobban - de így eldobja néha a wifit <- nem tudok rá csatlakozni, ilyenkor kell egy reboot vagy telefon ki/be kapcs.
a gps alapból rossz, de a főzött romokkal javítottak rajta
tegnap megint nem ment a wifi, rebootoltam, eltűntek az appok és egyfolyátban force close-olt. ki/be kapcsoltam, akkor megjavult. csak unom már minden nap rebootolni vagy ki/be kapcsolni.
Itt a link a kyrilloshoz és a többi romhoz:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=868 -
#10138 Vásároltam ajándékba egy Galaxy 3-at, de nem gyári rom van rajta hanem
Firmware 2.2
Kernel : 2.6.32.9 sebastien@fugumod-i5800
Build száma: Destiny
Alapsáv i5800XXJP4
Mivel ajándékba lenne, ezért előszőr gatyába szeretném rázni, mert így elég lassúcska. Milyen ROMot tudok erre rápakolni, amit csak simán ODIN-al ráhúzok? Vagy esetleg hogy térjek vissza gyári 2.2 -re.
Előre is köszönöm a válaszokat - olvasgattam FAQ-at, de mind megäuploados linkre dobott :(RIP -
#10137 én most Cartoon Wars-ot nyomom, nem lövös, de fejlesztős, támados, afféle TD játék :D csak elég hosszú, nehézkes a fejlesztés. -
#10136 google 5mp keresés után
link -
#10135 Sziasztok!!
Szakdolgozatomhoz kellenének nekem statisztikák az andorid eladásokról, aktiválásokról, market statisztikákról, esetleg korosztály ország stb. alapján történő rendszerezésekről. Ebben kérnék tőletek segítséget. Tudtok olyan oldalakat ahol ilyenekkel foglalkoznak? Előre is köszönöm. -
#10134 Nálam teljesen jól működik az alap Talk, videótelefon is simán megy vele... -
#10133 Valaki tudna nekem ehhez hasonló játéko(ka)t mutatni? Ingyenes kéne, és ugye ilyen minél messzebbre ütős, fejlesztgetős. Köszi! -
#10132 én most a nimbuzzot használom ilyenre (több account) -
#10131 Tudtok egy olyan appot, amivel a google talk-kal tudok chatelni? Az alap app nem frissíti a partnerlistát és ez idegsít.. Az Im+ Pro-t hadználom, az magyon jó, csak úgy zabálja az akksit, mint az állat. Többet eszik meg belőle, mint maga a kijelző. :S -
masoma #10130 -
#10129 Jól tudod és mégsem. :)
Ez nem azt jelenti, hogy kiválaszthatod a Holo UI-t, csak azt, hogy a háttérben rajta kell lennie a telefonon az appok kompatibilitása miatt. Aztán, hogy mi lesz valójában, majd kiderül májusban. :) -
#10128 Na igen, mondjuk az S2-nek is a kiszivárgott 4.0-ás ROMjait látva a gyomrom fordult fel, hogy miért kellett így elcseszniük a gyári kinézetet...
Igen, valami ilyesmi hírt én is olvastam én is, de aztán mélyebben utánaolvasva valami olyasmi derült ki, hogy valójában az egyedi skineknek (mint amilyen a Sense, TW) semmi akadálya nem lesz továbbra sem, így több, mint valószínű, hogy megmaradnak továbbra is a különböző kinézetű ROM-ok a más gyártóknál... Ami változik, hogy a Holo lesz az alapértelmezett témája az alkalmazásoknak (de lehet olyan programot is írni továbbra is, ami a telefon specifikus témát használja), hogy egységesen nézzenek ki a programok az összes ICS-es telefonon, és ne nézzenek ki máshogy az egyes változatokon a programok dizájn elemei. Viszont azzal, hogy ezt megkövetelik, a Holo témát igazából tartalmazni kell az összes 4.0-ás készüléknek, így ha gyárilag a launcher-nek nem is lesz valahol Holo kinézete, valószínűleg egyszerűen orvosolni lehet a dolgot egy gyári Holo launcher telepítésével...
Szóval összegezve: várhatóan a Home screen és App drawer maradnak gyártótól függő egyedi kinézetűek (ezek valószínűleg egy egyszerű launcher cserével gyári Holo kinézetűre lesznek cserélhetők), az alkalmazásoknak pedig egységes kinézete lesz.
Ha pedig valami miatt még sem lehetne majd kiírtani majd a gyártó specifikus témát, mindig ott az opció valami jó kis AOSP alapú ROM telepítésére (CM9), amit én úgyis megtettem, mert enélkül hivatalosan nem is kapnék 4.0-t soha valószínűleg... -
ldavid #10127 ilyesmi rémlik nekem is -
#10126 Alig várom, hogy jöjjön az Xperia garnitúrára.
Állítólag a Google januárban odataposott és csak akkor engedi rá a telefonokra a Google szolgáltatásokat, ha a megbuzerálatlan Holo theme megtalálható a telefon (nem zárja ki a gyártó egyedi UI-jait, mivel opcionálisan maradhat). Akkor ezt most jól tudom, avagy sem? :D
Keveset olvastam a témában, de remélem valóban így lesz (mondjátok, hogy igen, könyörgöm :D), szívesebben használnám a stock 4.0-ás felületet, mint a gyárilag átvarrt UI-t... :) -
#10125 Néhány napja már használom, és azt kell mondjam, elképesztően jó ez a 4.0 (ICS), nagyon jól sikerült, aki teheti, próbálja ki... Szerintem ezzel az Android már nem csak funkcionalitásban a legjobb mobil OS, hanem UI-ban is azzá vált... -
#10124 Akik évek óta fizetik ugyanazt a csomagot azoknak megéri.
Aki pedig tanácsot kér gyakran nincs tisztában a témával teljesen. Ha nem mondod neki, hogy létezik használt piac lehet azt hiszi, hogy a használt az tényleg agyonhasznált vacak, de ez az okostelefonok piacán közel sincs így. Én nem vennék újat sose, 2 hét nézelődéssel fogtam már ki újonnan 70ks Samsung Omnia 7-et 40ért, 1 hónaposat csak fejlesztésre használtat, ergo kb dobozból se nagyon volt elővéve, full független garanciásat, mert a srác gyorsan el akarta adni. -
#10123 A használtat szokás külön jelezni, nem az újat. 2 éves előfizetéssel venni telefont meg a legnagyobb baromság, alig adnak kedvezményt a rabláncért. Sőt sokszor a kedvezményes ár (a kártyáshoz képest) is nagyobb, mint az új, független készülék ára. -
#10122 Amúgy is új telefont venni ha kis pénzű vagy gyakorlatilag marhaság, esetleg 2 éves előfizetéssel.
Nem túl hosszas keresgélés után mindig lehet találni eladó jó állapotú garanciális független alig használt készüléket töredékáron, mert apuci kedvence megvette, 2 hónap múlva kijött a jobb és megvette azt is, ezt meg el akarja passzolni szupergyorsan. -
#10121 Nem látom a kommentjében az "új" szót. -
#10120 Szemét :DDD nem azé, nem is tudtam, hogy vannak ilyen appok és még érdeklődnek is iránta :DD :P -
#10119 miért is nem a my virtual girlfriendet raktad be? :D -
#10118 ASD -
#10117 Köszi. -
#10116 Accuweather.