Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
http://www.intomobile.com/2011/03/26/samsung-galaxy-3-gets-froyo-update-spain-sweden/
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
#3667: kiraly... A Nokia sikeresen elbalf@szkodta a Syimbiant, a MeeGo is a sorsara fog jutni... Mondjuk arrol szolnak a hirek hogy az Intel erdeklodik felole.
Saor Alba
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Nyomorgassák már rájuk a WP7-nt, mert már rossz nézni, ahogy célirányosan gyártja a deficitet a Nokia.
Errõl jut eszembe, hogy a droid-fagek és az iOS-fagek meg sem közelítik balfasz-faktorban a symbian-fageket. Múltkor egy haverom akarta a Nokiáját okosabb Nokiára cserélni és kikérte a véleményem. Mondtam neki, hogy vegyen inkább Androidot, vagy egy korábbi iPhone-t, erre elkezdte ecsetelni, hogy õ aztán nem áll sorba a lófaszért, õ csakis a Nokia elkötelezett ribanca...
Most meg már sír Nokia-ondós szája, hogy mennyire alulmaradott a készüléke az Androidhoz képest (ergo szerintem azelõtt még nem taperolt soha Androidot vagy iPhone-t)... 😄😄
"Havonta több mint tízmillió Android alapú készülék talál gazdára, mely mellett a letöltések száma is dinamikusan bõvül."
Saor Alba
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
De attól függetlenül sem tetszik, valahogy semmilyen, mindt mondtam is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Video fasza, hogy 1080-at tud, de kb szinte soha nem veszek fel videot, fényképezõje meg semmivel nem jobb mint az enyémnek, bár mobiltól ennél többet nem is lehet nagyon várni, ekkora szenzormérettõl.
A vas viszont elég erõs alatta, de várjuk ki a végét.
A bajom az SII-vel, hogy nem valami szép, sõt olyan semmilyen, a hátulján meg a fémlap, vagymi különösképp nem tetszik, nem odavaló.
Samsungnak ez a baja nálam, hogy designban valahogy olyan szürke semmilyennek tartom, semmi egyedi nincs benne. Ez vonatkozik hatványozottan pl az optimus 2X-re is.
Tombond: Hát nemtudom, nemrossz telefon az ARC, de most elõugrani egy sima egymagos snapdragonnal, és persze ezt rakni ki csúcsmodellnek lehet nem egy díjnyertes dolog ma már.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A rendes képeken ilyen viszont nincs 😊

<#eljen>#eljen> ennyi.
Saor Alba
Szvsz a képminõségen sokkal többet dob a magas kontraszt és a mély fekete, mint egy olyan felbontás, amit ilyen méretben már nem is lehet észlelni. A super amoled esetében már nincs is értelme összehasonlításnak, egyértelmû a választás😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Tudna nekem valaki ajánlani olyan ingyenes android alkalmazást amivel wifin keresztül tudom az xp t irányítani, filmet , zenét lejátszani.
Jelenleg a gmote -ot használom ami nem rossz, de jó volna egy olyan ami képes playlistet kezelni, esetleg seekbart tudnáma teloval irányítani.
szerintem szánalmas és nevetséges ez a cég, de ez csak az én véleményem...
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Galaxy S II benchmarked, makes other phones cry in shame
Saor Alba
a videok, kepek minosegen nagyot neztem, nem nagyon lattam meg ilyet mobiltol..
van olyan program, vagy böngészõ androidon, ahol megoldható a következõ?: nem akarom a képek betöltését teljesen letiltani, hanem töltsön be csak valami X-et vagy valamit a helyére, majd ha rákattintok akkor meg tudjam nézni, hogy mi az. Ezt valahogy nagyon hiányolom mindenhonnan.