Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szóval a sim checker sem árthat 😊
Bár lehet az lookout is tudja, nemnéztem...
kell hozzá net. Belövi neked gps alapján hogy hol a telefon, lezárható távolról, vagy be lehet rakni riasztást, villog meg minden, hogyha nemtalálod 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ott éppen nem néztem XD
beállítások>általános hívásbeállítások>GSM/WCDMA hívás beállítások>további beállítások>hívófél azonsító
jól elrejtették btw 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Köszi
Bocs ha kicsit OFF a téma
Ahogy mondtad, eddig a bejegyzéseket saját felhasználóként kezelte a google fióktól elkülönítve. Viszont, ha az nincs bejelölve, akkor a google naptárba írja a bejegyzéseket és ez már a gépen is megjelenik.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én is elszórakoztam vele, mire rájöttem, hogy a telefonomon a naptárbejegyzéseket a google acc nevemmel kell szinkronizálni és nem e Saját naptárral - ezt ki is kapcsoltam. Azt is észrevettem, hogy valamikor kell egy kis idõ, míg a szinkronizáció eredménye megjelenik a sz.gépen, nem kell tehát megijedni, ha nem látod egybõl a gépen a bejegyzéseket.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Elõre is köszi😊
Saor Alba
Hálisten, hogy az nvidia betört a mobil piacra is...
van egy ilyen mappa a telómon,de nem én tettem fel,nem tudom mi az 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Találtam egy GLaDOS hanggenerátort, de nem nagyon akar csökkenni a feldolgozásra váró hangok listája, úgyhogy gyanus hogy halott az oldal.
Pedig glados hangjával lenne az igazi 😊
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Arra keresnék megoldást, hoyg legyen pár mp3 vagy wav, vagy akármi, amin egy hang ilyeneket mond, hogy new email received, new text message received, stb.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Keresgélek text to speech cuccokat is, de eddig sikertelenül.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kissé idegesítõ hogy legalább 4 féle pittyegésbõl kéne kitalálnom hogy most éppen mi történt. Tetszene ha inkább bemondaná.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
- Háttér
- Dock
- Analóg óra widget a 2. képen
- Tárcsázó, utolsó kép
Ezekrõl mesélhetnél hogy mit hogy 😊

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Le kell szedni a google apps-t egy külön zipben, és mikor felraktad a romot, rögtön utána azt is fel kell xrecoveryben, miután már bootoltál nem fog mûködni, úgyhogy aztjavaslom kezdd újra elõrõl, beleértve a full wipe-ot (batterystat, dalvik cache, etc.)
Egyébiránt egész jól állnak ezzel a rommal, ahogy olvasom csak az Fmrádió nem megy még, pedíg elõször x10-re kezdték el csinálni, ott még vannak hiányosságok, pl kamera.
Felraktam ezt a 2.3.3 -at és nincs market és fel se tudok rá tenni mert az nem indul el, mi lehet a probléma?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/