36194
  • kifli
    go weather ingyenes, és tud elég szépen ilyet. Van sima meg hd is :)
  • skinnyman
    Frissült a Minecraft, van benne Survivor mód!
  • [HUN]FaTaL
    De az nyáron volt. Most meg 70-80k. Ami máris a duplája a 40-nek. De még a 60 is a másfélszerese.
  • skinnyman
    40k-ért mondjuk nem találsz, de pl nyáron 60k-ért adták újonnan függetlenül a Nexus S-t, ami azért 1-2 nagyságrenddel jobb telefon egy Xperia mininél :)
  • [HUN]FaTaL
    Launcher beállításaiban (ha tud ilyet).
  • Mighty
    Az auto forgatást hogy lehet úgy letiltani, hogy az csak a home screenre vonatkozzon?
  • aate
    Live Weather Wallpaper ?

• Solten
    Dehogy szolok! :P :D
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván a megadott árkategóriáról volt szó.. De ha találsz 40k-ért új független vagy prepaid telefont, nagy kijelzővel és erős hardverrel, akkor feltétlenül szólj. :)
  • Solten
    "Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a nagyobb kijelző, vagy az erősebb hardver a szempont inkább."

Mondjuk nekem mindketto...
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk használat függő is, netezéshez szerintem elég a 3", persze nagyobb képernyőn biztos kényelmesebb, de nekem a qwerty fontosabb volt, fórumozáshoz e-mailezéshez mindenképpen nagyon hasznos. :) Filmet én speciel telefonon nem nézek, így az a része nem érdekel.

És gyors. :) Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a nagyobb kijelző, vagy az erősebb hardver a szempont inkább. :)
  • Balumann
    Nekem ZTE Blade-m van és szerintem nagyon jó teló, a romokkal baszakodás sajnos igaz... legalábbis igaz volt (sokat szoptam vele), viszont a friss Ice Armor II Reborn rom tökéletesen jól működik, azóta nincs vele semmi problémám :D Launcher Pro -val az ablakváltás és a menü is folyamatos, apróbb röccenések persze vannak, de nem akad mint a gyári.
    Netezéshez, olvasgatáshoz, tanuláshoz (egyetemi tananyagok), videózáshoz (nem hd-hez persze, de avikat azt tökéletesen viszi) meg azért nem árt egyáltalán a nagyobb kijelző. Teliraktam mindennel amit találtam (belső memórián 221MB foglalt, 16 gigás SD kártyán 3,5 giga szabad... jó ebből kb. 4 giga a rom mentések kb. és még sok alkalmazások telepítői), és nem lassú, indulás sem lett lassabb!
    Úgyhogy én tudom ajánlani, persze attól is függ ki mennyit szán rá, nekem 35e -ért függetlenül ez azthiszem bőven megérte.
  • rastaman
    köszi a tippet
  • berczely
    Kösz brada, de ez elég fapados! Realisztikusabb ábrázolásúra gondoltam ez elég gagyesz rajzos cucc.
  • bardocz
    v630i-m még mindig működik, ha olyan helyre megyek, akkor ezt viszem, hiába esik le, nem lesz semmi baja. A Mini pro 3"-os kijelzője meg tökéletes, mert hozzá képest nagy a felbontása, így gyönyörű képe van.
  • aate
    Beautiful Widgets Live Wallpaper
  • Rage47
    én sem szeretnék tepsit, a Galaxy 3 mérete pont jó nekem, csak kezdem unni a lassulást, fagyogatást stb.
  • [HUN]FaTaL
    Milyen két éves élettartamról beszélsz?:) Több sony telefonom volt, némelyik még ma is működik, van, amelyiknek beszart az aksija, mert nem volt használva. Szóval tényleg érdekelne miről beszélsz. :)

Elég a 3-3,2", nem mindenki szereti a tepsiket. Nem ezen kell végigvinni a Crysist. :)

Inkább legyen kicsi, de Smooth, mint, hogy azt kelljen nézni, hogy szaggat az egész. Nagyképernyőnek ott a PC.
  • berczely
    Van olyan időjárás+idő app ami egy teljes főoldalt kitesz?
    Úgy értem, hogy a háttér esetleg az adott időhöz igazodik vagy minimális animáció van ködösödik, esik a hó, eső stb?
  • Rage47
    ez nagyon frankónak tünik, thx
  • desigo
    50-55-ért van hardverapron Samsung Galaxy W

1400 MHz CPU,GPS,rádió,3,7 colos kijelző,480 x 800 pixel,5 megapixeles vakus kamera + előlapi kamera is,1500 mAh aksi stb...
    nekem a design is bejön

• Firerock
    a másik megközelítés pedig hogy elég e egy érintőképernyős telefonnak a nokia 5230 kijelzőjének a mérete:/
    és hogy elég e neki a Sonyktól megszokott két éves élettartam
  • [HUN]FaTaL
    Armv6-os hardver akkora kijelzővel. Remek lesz :) Már a mobilaréna tesztben is akad még a menü is, és nem mindenki ér rá / van kedve egész nap ROMokkal szarakodni, hogy használható szintre hozzon egy telefont.
  • Firerock
    Akkor már inkább ZTE Skate
  • [HUN]FaTaL
    Hol kapsz függetlenül / kártyásan Galaxy S-t 50k-ért? Szerintem sehol.
  • berczely
    ZTE Blade
  • jazzy
    Galaxy S?
  • [HUN]FaTaL
    Xperia Mini, Live With Walkman, más nem igen van ennyiért, ami normális.
  • Rage47
    40-50 körül melyik androidos teló éri meg a legjobban szerintetek? csak hogy iphone 3gs vagy androidos teló érdekeljen jobban...:D
  • bardocz
    Xperia Mini pro-t frissíteném, és csak gépen lehet. amikor azt kéri, hogy váltsak MTP módra, akkor tölt, majd kiírja, hogy nem sikerült csatlakoztatni. Mi a retket csináljak vele?
  • Firerock
    Miért van az hogy 3g watchdog Pro teljesen hülye adatokat ad meg a Plan résznél? 66%-ot ír miközben a Month felirat alatt a valós adat van megadva,viszont Widgetnél meg csak ezt a 66%-ot tudom kiírni.
    Mi a különbség a Pro és a sima ingyenes verzió között?
  • FZoleee
    nekem is kéne már egy cleaner, tud valaki mondani valami megbízhatót?
  • skinnyman
    Counter Strike Portable
    xda
  • Narxis
    Tegyél fel valamilyen cache cleanert.
  • rastaman
    hát akkor én meg vagyok átkozva :( angry birds, shazam, foursquare és google+ - ezeket frissítettem és a maradék 40 mb csak úgy eltűnt...
  • skinnyman
    Ez nem így van, normál esetben felül kéne írnia a régi alkalmazást, dehogy foglal minden 3-szor helyet ha frissíted annyiszor, szép is lenne... Ha rendszerprogramot frissítesz (amit a ROM eredetileg is tartalmazott), akkor az eredeti verziót is megőrzi védett helyen, de ilyenkor is legfeljebb egy plusz verzió (a legutóbbi) foglalhat helyet a memóriában, akár hányszor is frissíted...
  • rastaman
    egy valamit nem értek:
    az oké, hogy frissít egy alkalmazást a marketről, de akkor mért van az, hogy amit letölt az ugyanúgy foglalja a helyet a telefon belső memóriájában, miért nem írja felül a régi app fájljait? mert ha egy progit 3x frissítek, akkor az 3x foglal helyet a memóriában, nem? hogyan lehet a telefon belső memóriájából törölni a már nem szükséges fájlokat, hogy egy kis helyet szabadítsak fel? ugyanis úgy jártam, hogy frissítettem 4 alkalmazást a marketről és a 40 mb szabad helyből lett 3 ... :(
  • Laza
    Samsung Apps-on van pár ingyenes cucc Valentin nap alkalmából. Mondjuk a fele hulladék.
  • skinnyman
    Névjegyek nálam alapból is szinkronizálódnak, a többi passz, volt hogy formázás után magától visszarakta a cuccaimat de olyan is volt hogy nem, talán ROM-tól is függ...
  • SzirmosSzisza
    Google fiókkal, hogy lehet szinkronizálni a névjegyeket, beállításokat (pl WiFi) illetve az alkalmazásokat ?