36194
-
ZsirosKenyer #10195
Tapasztaltatok már olyat, hogy a stock android browser bizonyos weboldalak esetében - a betöltés vége előtt közvetlenül - bezáródik. (pl. mobilarena.hu) Volt már egyszer ilyen problémám, clear cache, clear cookies stb. megoldotta a problémát, de most nem.
Ötlet?
/android 2.3.4 SGSII/ -
#10194 há-há :) -
#10193 motorola kéne ebből a legjobban. -
#10192 Ezen sokat azért nem dolgoztak :) -
#10191 D: -
#10190 lol -
#10189 Ezek most a legjobbak:
Galaxy Nexus
Motorola RAZR
Galaxy S II
#10177: DroidWall mintha tudna ilyet... -
ldavid #10188 erre gondoltam én is
#10186 thx, ez még jól jöhet -
#10187 Cserélj jelszót, az a legegyszerűbb. -
#10186 Mindent meglehet kerülni, attól függ mennyire hozzáértő ugye, akihez kerül a teló. :)
Az általam is használt Smart App Protector-t (SAP) be lehet úgy állítani, hogy levédessünk vele minden olyan alkalmazást, amin keresztül el bírnak érni bizalmas adatokat (pl Market, Gmail alkalmazás, Csomagtelepítő...).
Ha használunk Task Killer-t, az se bírja leállítani, ha telepítjük a SAP Helper alkalmazását.
Ha pedig nem futtatod állandóan a SAP-t és esetleg úgy veszik el a teló, hogy előtte nem kapcsoltad be, egy másik telóról, SMS segítségével be tudod kapcsoltatni. -
#10185 :DDD -
#10184 Hogy tudom kikapcsolni a screen capture-t? Zsebemben van tokban a teló, és a farmer mivel szűk, mindig benyomódik a középső gomb, és fényképez egyet, de a rezgés miatt kurva idegesítő, no meg a galériában a 270 screen capture kép is :D -
ldavid #10183 nem tudjátok, a patter lockot meglehet valahogy kerülni?
lopott telón hozzáférhetnek így a google accounthoz? -
#10182 Uh, must have. : S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Btw, vlkinek van Galaxy R készüléke, mondjuk cserére? :D -
#10181 Nem tudom miért ide irányítottak, ez egy (gyanítom MTK-platformos) feature-phone. Ez meg egy Android topik.
Különben szinte bitos, hogy a telefonra nem lehet rárakni a Java-t, rendszerszinten kell ismernie egy ilyen készüléknek, ha ez kimarad, akkor bukta... -
#10180 nekem még havi 100 mb-os adatcsomaggal sem volt gondom (nem léptem át) amikor nem videóztam, pedig ez a legkisebb csomag nálunk. Android telefon maga méri az adatforgalmat, az nézhető. Juicedefender "battery" meg az "ultimate" esetén kezelhető melyik programnál aktiválja csak a mobilnetet -
#10179 Mindenkinek más az igénye de
Top 10 Android Phones
The Best Android Phone in 2011
nekem a Galaxy Nexus a fav meg az SGS2 -
#10178 Van vmi toplista, h melyika legjobb androidos telefon?
Köszi -
belcure #10177 Sziasztok! Tapasztalt Androidosokhoz lenne egy kérdésem! Használto/tatok olyan programot amivel korlátozni lehet a mobilinternet adatforgalmát? Tehát ha csak simán bekapcsolom az adatforgalmat akkor rögtön szivja az egyenlegem és olyan program kéne ami ugyan ha MMS-jön azt letölti a készülék de nem akar folyton bejelntkezni mindenhova és csak az megy "netre" amit én engedek? -
Eftörsokk #10176 ide irányítottak egy másik topicból, mondjuk ide se témába vágó a kérdésem, de hátha tudtok segíteni
szal öcsémnek van egy zte-g r222 telója, amin nincs java, tudok rá valahogy rakni ?
ilyen teló -
ldavid #10175 háháháá :) -
#10174 Hát igen... Meg azért ahhoz is elég sok demagógia és bőr a pofán kell legyen, hogy kijelentse valaki, hogy az egész másik rendszer egy lopás, aztán a saját következő OS-ükben olyan dolgokat vezetnek be újdonságként (noti bar), ami a "lopásban" ott figyel a legelső verziótól kezdve... -
#10173 szánalmasak. ifag-ek most biztos erre fap-fap olnak... -
#10172 Steve Jobs elszánt hadjárata volt az Android platform teljes porrá zúzása. Esküszöm, szerintem az ilyen túlzó, felfoghatatlan, balfasz lépésekkel már csak Jobs előtt szalutálhat az Apple... :D -
#10171 loál, mekkora cigóóó e az epül ,remélem szopnak majd a végén.... -
#10170 Mikor unják már meg... Hihetetlen... -
#10169 Google files patent app for unlocking devices, says we don't need no stinking slide-to-unlock
Egyre erdekesebb a dolog... -
#10168 Trololo :) -
#10167 Kitiltották Németországból az androidos Motorolákat
-
#10166 -
ldavid #10165 sampon reklámban már biztos hallották -
#10164 Nekem már megérte kipróbálni mert eszembe jutott, hogy szortírozni akartam az appokat mivel csak 300MB szabad helyem maradt. :D -
#10163 Szent qrva élet... Ez a sok barom vajon tisztában van a töredezettség fogalmával? Nem valószínű... -
#10162 cw2 naogyon jo, mellete amiket én nagyra tartok: reckless racing 2, cut the rope, where's my water, paladog, plants vs zombies, guns'n'glory uniwar, battleheart
ezek nagyon ütösek...
nem ingyenes, de... privi ha kell vmi ;) -
#10161 Fix Your Slow Android Smartphone
lol -
#10160 vagy ringtone maker progival -
#10159 Ugyan úgy mint a Gingerben, vagy csinálsz egy ringtones könyvtárat, vagy valamelyik zenelejátszó beállításai között. -
amdopteron #10158 Halli vki megmondana hogy ics en hogy lehet egyedi csengot beallitani!?? -
#10157 SPB TV vagy mi. Ingyenes. -
#10156 hát a samsung tv remotettal tudod a samsung tv-d en futó csatornát streamelni a samsung telódra, de talán valami spb tv vagy valami hasonló app amivel wifin keresztül tudsz nézni bármilyen csatornát.