Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Esélyes mert a Galaxy 3 nak meg elég kicsi. (de amúgy igen; X8 hVGA (320x480) Galaxy 3 WhVGA (240x400)

No; de azért ne legyél emós; majd eladom neked olcsón a Galaxy S-t ha meg lett az S2 vagy Atrix.. 😄DD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Renjike
annak a szar X8 nak most tényleg nagyobb a felbontása mint a Galaxy 3 nak vagy jogosan vágtam az ereimet

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Vadnokedli
Camera 360? HDR beállítása?

Hi.
ZTE Bladehez letöltöttem már sokféle kamera alkalmazást, de nemnagyon sikerül javítanom az eredményen . Nem is a minõséggel van bajom hanem azzal hogy nagyon sötét képet csinál.
Ha van ilyen tudnátok ajánlani valami progit ahozzá ami esetleg valamit javítani a dolgon?
Köszi
Kösz!

Popzu (#3759): Kár hogy angol különben jó lenne!

Renjike
ha szeretnétek játékokat amik a szerencsétlen X8 on futnak (ha ezen akk már mindenen 😄) akkor adok 1 linket . (játékok pl Dungeon HUnter , 3D Assassin's Creed , Hawx stb.)

bardocz
Mobilism.org

Bár ez inkább egy warezfórum. De mondjuk navigációt csak így lehet beszerezni😊
És melyik oldalról lehet így letölteni mert market-en én nem találtam ilyen lehetõséget?

Büdös Bohóc
de

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

bardocz
De az újabb bladek már ugyan azzal a kijelzõvel vannak nem?
bardocz
Igen, lehet így is telepíteni.
Ha nincs Wi-Fi-m (folyamatban a router beépítése) meglehet valahogy csinálni hogy letöltöm netrõl az alkalmazást gépre, USB-n át a telefonra és úgy telepítem?

Azért a Blade és a San Francisco között van kis különbség ugye a kijelzõben ... és ennélfogva árban is. Még ha a szoftver és a bélés ugyan az is. Használt Blade 30K, SF meg inkább 45K, +/-1-2K difivel.

Renjike
látom nem csak nekem tölt sokat az angry birds . meg néha lahol is. amikor már olyan pálya van hogy a malacos részen minden tele van elemekkel . de az a vicc hogy HTC Desiren is akadt oO"

Solten
Pont 710-en probaltam eloszor, valoban nem volt stabil, 690-el okes (gondolni kell az akkura is 😊 ).

"A tesztek alapján a felbontáshoz viszont lassú a proci."

Ezt nem tamasztom ala, a mindennapi hasznalathoz boven jo, nincs akadozas, es a 2.2-vel mar eleg furge.

Saor Alba

Galaxy Ace nem került szóba. Egész konkrétan használt telefonok merültek fel. HTC Tatoo, HTC Hero, Samsung Galaxy Spica és Mini, no meg ZTE Blade. Jó nyomott áron. A Minivel, meg a fel nem sorolt HTC Wildfire-el az a baj, hogy a kis felbontás nagy kijelzõ párosnál kiveri az ember szemét a sok pixel. 😊
Blade meg jó nagy kijelzõs, jó felbontással. A tesztek alapján a felbontáshoz viszont lassú a proci. A proci húzásról meg olvastam, hogy 690-710 fölött már nem stabil a dolog. Megjegyzem néztem videókat róla ahol nem tûnt nekem olyan lassúnak. Viszont ott meg nem hivatalos 2.3.2 volt az OS.

Solten
A Blade-nek alapbol 800 MHz-es a CPU-ja csak underclockoltak 600-ra. Termeszetesen van hozza overclock app. A ZTE Skate a 4.3-as kijelzoje miatt erdekes szerintem. A kamerat el lehet felejteni ezeknel kinai csodaknal (marmint a minoseget), ubersz@rok.

Olvastam a masik topikban hogy evelodsz, szvsz egy Blade-t szerezz be, vagy Galaxy Ace-t (link). A Samsung igen ad a minosegre mar a beugro keszulekeknel is (amugy masodik telokent egy G600-at hurcibalok magammal mar tobb mint 2 eve nap mint nap, es egyszeruen elpusztithatatlan).

Saor Alba

Renjike
még nem már kijött pár helyen itt még nem -.-" én is azt várom 😊

FZoleee
a kiesen keresztül csak, meg elárulom, hogy nem elérhetõ 😄
Hol lehet megnézi elérhetõ-e a 2.2 a telóra ? (Galaxy 3, kártyafüggetlen)
Kies nem jelez semmit

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem tudja valaki, hogy a Huawei Ideos X3 mikor jön már ki végre? Van egy halom review róla még január/februárból, aztán azóta se kép se hang ...

A ZTE Skate meg nem tûnik nagy számnak, olyan mint egy enyhén overclockolt Blade. Ugyan az az elavult proci ketyeg benne 800Mhz-en, az a kevés amivel többet tud, meg parasztvakítás. Megapixel hegyek a fényképezõkben, miközben olcsó és gagyi érzékelõnél a több képponttal egyre rosszabb képminõséget produkálnak, akkor minek?

Vadnokedli
dehogy fizetõs; 'www.applanet.net'

popzu
majd meséld el bejött-e egyébként van 4játékos verzio is csak az fizetõs

Kösz, megnézem!

popzu
2player reactor,best!

Egyszerû játékok amelyikkel 1 telefon 2-en játszhatnak milyenek vannak, mert letöltöttem Glow hockeyt-t de az csak IPhone-on multis. Kis egyszerû játékot akarok ilyen angry birds szerût.

DeerHunter01
jó teló, havernak is ilyen van.

\"Erről van szó!\"

Solten
F@sza telo.

Saor Alba

kifli
lánynak defy? 😄

De mint írtam 60-ért, ami nem 70-75.
Vadnokedli
háááát😄 ha szán rá +10-15 öt vagy amennyivel drágább a Defy. Akkor kap egy jó kis vízben recskázós telefont. 😄

kifli
pontosabban?

60e-ért van jobb?
Narxis
Az fain teló elõször én is azt akartam, aztán Defy lett belõle.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vadnokedli
Szerintem nem olyan hú de jó :/

bardocz
Na megtaláltam, hogy év elejétõl elvileg 2.2-est árulnak már. Meg függetleníteni sem tûnik túl bonyolultnak.
Ismerõsömnek olyan van szerintem jó!

bardocz
Amit domino csomagban árulnak, az már 2.2-es? Illetve unlokcolni egy olyan hozzá nem értõ is tudja, mint én? Mert nekem vodás kártyám van.
kifli
samsung galaxy ace?

Tesómnak tetszik, jó is ez a telefon?
Solten
Az se rossz.

Saor Alba

LG P500 lett. Elsõre nagyon bejön 😉

FZoleee
nekem mindenféle boosterrel kb. 2 perc szokott lenni, de akkor ha ez is túl sok, akkor indulás elõtt kirakod az udvaron valahova és jó lesz 😄
Narxis
Gondolom úgy, hogy nem mozogsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Érdekes, Galaxy 3 10 mp alatt talál jelet GPS Boosterrel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bardocz
Múltkor elég volt neki 0,5-1 km is, és az a rész annyira nem is számított, mert ott csak lassan tudtam menni autók között. De ez a mai nagyon felcsesz, pedig kíváncsi lettem volna, hogy mennyivel mentem jobb idõt, meg átlagot...
Nekem autóval 30 is sikerült😄 Tudom, hogy mozgás közben még nehezebben találja meg a jelet, álló helyzetben is kell neki legalább 7-8 perc, ami sztem nagyon sok😞 nem is értem, hogy mire való a hálózatalapú helymeghatározás, mint kiegészítõ, gyorsító, ha így is olyan idõ kell a Gps-nek..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bardocz
Hát ha a QWGA kijelzõnél nagyobb a felbontása, már az is elõrelépés lenne... Mentem ma egy kört bicóval, és szépen fel akartam ezt venni, de a GPs-nek ~8km letekerése után sikerült kapcsolódnia...
Solten
ZTE Blade.

Saor Alba

kifli
ennél valami komolyabb is jöhetne 😊
Rage47
Galaxy 3?
bardocz
Vodafone 845-rõl mire lenne érdemes váltani? Vodafonos, vagy független telefon érdekelne. És legyen kapacitív a kijelzõje, mert ez a rezisztív valami ritkaszar.
kifli
60-é telefon lánynak? Akár használtan is... (ezalatt nem az olyan használtakat értem, ami már szarrákopott, hanem 1-féléves jóállapotú telefonok...)