Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No; de azért ne legyél emós; majd eladom neked olcsón a Galaxy S-t ha meg lett az S2 vagy Atrix.. 😄DD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ZTE Bladehez letöltöttem már sokféle kamera alkalmazást, de nemnagyon sikerül javítanom az eredményen . Nem is a minõséggel van bajom hanem azzal hogy nagyon sötét képet csinál.
Ha van ilyen tudnátok ajánlani valami progit ahozzá ami esetleg valamit javítani a dolgon?
Köszi
Popzu (#3759): Kár hogy angol különben jó lenne!
"A tesztek alapján a felbontáshoz viszont lassú a proci."
Ezt nem tamasztom ala, a mindennapi hasznalathoz boven jo, nincs akadozas, es a 2.2-vel mar eleg furge.
Saor Alba
Blade meg jó nagy kijelzõs, jó felbontással. A tesztek alapján a felbontáshoz viszont lassú a proci. A proci húzásról meg olvastam, hogy 690-710 fölött már nem stabil a dolog. Megjegyzem néztem videókat róla ahol nem tûnt nekem olyan lassúnak. Viszont ott meg nem hivatalos 2.3.2 volt az OS.
Olvastam a masik topikban hogy evelodsz, szvsz egy Blade-t szerezz be, vagy Galaxy Ace-t (link). A Samsung igen ad a minosegre mar a beugro keszulekeknel is (amugy masodik telokent egy G600-at hurcibalok magammal mar tobb mint 2 eve nap mint nap, es egyszeruen elpusztithatatlan).
Saor Alba
Kies nem jelez semmit
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A ZTE Skate meg nem tûnik nagy számnak, olyan mint egy enyhén overclockolt Blade. Ugyan az az elavult proci ketyeg benne 800Mhz-en, az a kevés amivel többet tud, meg parasztvakítás. Megapixel hegyek a fényképezõkben, miközben olcsó és gagyi érzékelõnél a több képponttal egyre rosszabb képminõséget produkálnak, akkor minek?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\