36194
  • [HUN]FaTaL
    Jobb, mint a pc-d? P4-ed van?:D

Ez nem x86 és még órajelben sincs a közelében sem.
  • Rage47
    de amúgy mire kell 4 mag egy okostelefonban? :D jobb, mint a PC-m.
    sztem 2 maggal is bőven megoldható, hogy folyamatos legyen minden app.
  • skinnyman
    Vagy lehet, hogy a 2 magos modellre vonatkozik ez amit írtak (abból is lesz asszem új), úgy majdnem még reális is lehet...
  • [HUN]FaTaL
    Up to 50%, vagyis akár 50%. Tudjuk mit jelent ez a marketing bullshit :D

Kb ugyanannyi ideig fogja bírni szerintem.
  • skinnyman
    Ja rosszul olvastam, 50%-al lesz jobb a készenléti ideje, vagyis másfélszer bírja csak tovább...
  • skinnyman
    Ez szerint fele annyit fog fogyasztani :D
    "According to the company, the new CPUs deliver a 26 percent boost in performance and up to a 50 percent increase in battery life."

A 32 nm miatt valamennyi fogyasztáscsökkenés ténylegesen lesz, de annyi biztos nem, hogy a 4 magos változat teljes terhelésen kevesebbet zabáljon, mint a mostani 2 magosok... Talán azzal is trükköznek még, hogy hatékonyabban gazdálkodik az energiával, kikapcsolja a nem használt magokat, ilyesmi, fene tudja...
  • Rage47
    ez nem fog sokat fogyasztani? bírja majd 1 napig? :D
  • skinnyman
    S3-ban esélyes, hogy ilyen CPU lesz: Link
    4 magos Exynos 1,5 GHz/en, 32 nm
  • skinnyman
    [URL=http://www.gsmarena.com/motorola_unveils_droid_razr_maxx_red_carpet_special_edition-news-3869.php]Droid RAZR Maxx "Red Carpet" edition[/URL]
  • [HUN]FaTaL
    Béta ICS érkezett egyes xperia modellekre

Neo V, Ray, Arc S
  • [HUN]FaTaL
    Az van, csak semmire nem lesz jó olyan lassú lesz.
  • Panzeradler #10264
    Hivatalosan nincs rá flash, xda-n van rá megoldás.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem az SE Xperia Mini, 40k a t-nél dominoban. Legalábbis az újak közül. Használtan lehet, hogy van olcsóbb armv7es telefon.
  • SirAlo
    Es amugy meik a legolcsobb olyan telefon aminek eleg eros a hardvere a flashhez ?
  • SirAlo
    hat akkor ugyanott lennek vele mint a bada-val...:D
  • [HUN]FaTaL
    Frissíteni nem fogsz tudni, mert nem lesz mire és a gyenge hardver miatt flash sincs.
  • Rage47
    Nem hiszem, hogy a Samsung csinálna rá Android 4.0-át, szóval nem kell frissítened.
  • SirAlo
    Hi, mit szoltok a Samsung S5360 Galaxy Y-hoz? nezegettem es ez a telefon nagyon jo arba van ahoz kepest hogy 800+ mhz-es , az lenne a kerdesem hogy az Androidot barmikor frissithetem rajta ha egy uj oprendszer kijon? Flash fut rajta? kb ennyi kerdesem lenne, meg nem volt androidos telefonom csak egy Bada-s de ott a flash se fut es az oprendszert se lehet frissitni
  • skinnyman
  • skinnyman
    Attól önmagában nem lesz független, a függetlenítés része nem függ az aktuális ROM-tól elvileg...
    Vannak persze módszerek függetlenítésre is...
  • Morphin
    Hejhó!
    Srácok...adott egy SGS és rajta CM7.1...bár ez utóbbi nem annyira lényeges.A kérdésem az, hogy ha gyárilag telenor függő a telefon (gyári szofttal) főzött ROM-mal független lesz? Másik kártya hiányában nem tudom kipróbálni...
    Üdv
  • kenyeresdaniel
    -hali
    ZTE Bladembe sd kártya bővítést tervezek.
    Elvileg 32 gigás a legnagyobb ami belemegy.
    De mielőtt megrendelném szeretnék kicsit informálódni.
    Van esetleg valakinek tapasztalata e téren ?
    A kérdésem konkrétan az hogy tényleg kezeli-e a cucc a 32 gigát ?
    nincs-e valakinek negatív tapasztalata? stb..
    köszi
  • tKool
    Próbáltam már mindenféleképpen, még wifi-vel is próbálkoztam, hogy hátha talál valahogy képet, de semmi, még mindig csak az alap sima cd-t mutatja. Mi a gond akkor?
  • rastaman
    nem mondom, sőt! én sem azt vallom, hogy a telefon fényképezésre való, de mivel nem rohangálhatok külön egy fényképezőgéppel is a táskámban, van, hogy a telefont kell használnom ilyen célra; és igen adódnak olyan pillanatok, amikor kell a vaku - pl. amikor este elmentek egy baráti társasággal, na akkor hova rakod a fényképezőt? telefon meg meglapul simán a zsebedben... remélem érted hova akarok kilyukadni :)
  • [HUN]FaTaL
    A legtöbb zenelejátszó le tudja tölteni, vagy ha nem, akkor tegyél mellé egy folder.jpg-t albumborítónak a mappába. Vagy PC-n valamilyen ID Tag Editorral add hozzá a borítót az albumban lévő minden mp3hoz.
  • tKool
    Hali!

Valaki tudja, hogyan lehet képet hozzárendelni az mp3 formátumú zenékhez androidos zenelejátszóhoz? Eléggé zavar, hogy amiket felraktam zenéknek nem mutatja az albumborítóját, és nem tudom, hogy hogyan lehetne képet hozzájuk rendelni.
  • Inquisitor
    Nos, ha abban az irányban fejlesztenek, hogy ugyanakkora területre több pixelfelbontású érzékelőt tesznek, ami egyenlő egyre rosszabb képminőséggel, valamint normális saját optikai rész nincs benne, akkor ez soha nem jön el. Bár vannak erre irányuló nem túl meggyőző próbálkozások.
  • ldavid
    a jövőben ez nem biztos hogy így is marad
  • Inquisitor
    Miért csináljon saját magának konkurenciát a Pana? Egyébként klassz cucc árára lennék kíváncsi. Elég sok embert ismerek, magamat is beleértve, akit az sem érdekelne ha nem lenne benne kamera. Ez egy telefon, nem fényképező. Azt nem is képes kiváltani egyik sem.
  • skinnyman
    20 millió S II
  • rastaman
    hát azért vaku nélkül piacra dobni 2012-ben ... merész (?) lépés. én biztos nem venném meg.
  • skinnyman
    De komoly :)
  • ldavid
    jóféle bizony, csak az aksi mérete meg a vaku hiánya a negatív (meg gondolom majd az ára...)
  • fery02
    Határozottan!
  • Narxis
  • kifli
    nem néztem vona ki belőle hogy jó telefon lenne, de aztán elolvastam a cikket, és jónak tűnik :)
  • fery02
    Hm, Panasonic.
  • skinnyman
    LOL, ez azért fail gyanús... Nem véletlen nem telepít fel akármit az ember, ahogy windows-on sem kattintasz csak úgy rá egy akárhonnan szedett exe-re...
  • desigo
    "2 olyan progit tettem fel ami eddig is fent volt csak az ingyenes verzió.. csak most a full verziókat tettem fel."

ennyi...
  • SzirmosSzisza
    Gondolom nem warezolt a csávó :c