Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
mekkora para, hogy az én telefonom winmo 6.5-el jelent meg, és már 2.3.3 fut rajta 😄

Más:

Akinek 2.3.3 van, az root explorerel system/app mappából törölje a music.apk-t, majd tegye fel a honeycomb-ost helyette EZT

És az accounts and sync résznél, máris nyomhatja fel a zenéit a cloudba 😊
Vadnokedli
Az a baj ha legközelebb gépet vennék minimum 6 mag.. 150 a minimum.(és akkor ezek után mondjuk nem invesztálnék bele 3 évig semmitse max évente 1 videókártyát.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

FZoleee
igen, ennyiért elég jó gépet lehet venni, legalábbis a telefonhoz képest biztos 😄
Renjike
akkor vegyél gépet 100K ért. ne telefont 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Vadnokedli
<#buck><#fogmosas>

Solten
<#vigyor>

Saor Alba

Büdös Bohóc
videóvágás telefonon úristen :-| most komolyan ...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Vadnokedli
Nekem így is folyton betelik.. Elég sok dolgot csinálok telefonon amikor itthon vagyok; MSN - Torrent - Videóvágás - enyhe Fotosoppolás - Játék(pl DF:FW) 😄D<#vigyor4>

szerintem 768 minimum kövire. 😄

szerk): btw.. ne tartsatok hülyének; az itthoni számítógép nem elég gyors ezekhez.. mivel egy 2003 as csoda... 😄

Büdös Bohóc
512-nél több mire kéne? 312 szokott általában a free ram lenni a telefonomon és 200 alá soha nem ment

Renjike
mikor is jelent meg? és minek is kéne több ram? 😄 mit akarsz futattni rajta? Starcraft 2-t?

Solten
"512 nem elég"

? Miert nem?

Saor Alba

Vadnokedli
Gyorsabb processzor; több Ram. 😄(sajnos.😄) 512 nem elég.

Renjike
Galaxy 3 kielégíti az igényeimet 😄 még jobb is mint amit vártam egyedül 2 dolgot hiányolok belõle 😄 (fénképezõ gomb , kicsit nagyobb felbontás, mint pl az X8 meg az Ace nek .) ennyi 😄 a többi nekem tökéletesen megfelel 😄 és mért nem vagy megelégedve az S el? mikéne még bele?

Vadnokedli
Mivel 75-60 alatt ritka az igényeket kielégítõ telefon. 😄

Én meg mondom õszintén nem vagyok megelégedve a Galaxy S el.. 😄

Renjike
felsõ kategória max már kiöregedett de attól még felsõ ketegória 😊 és 100 forint nem drága egy telefonért?

Vadnokedli
Én inkább Közép-Felsõ kategóriának nevezném; Galaxy S-t (mivel szerintem nem drága- se olcsó- és hárverileg se Max.(Csak kijelzõben.)

A kétmagos mobilokkal még várnék én, legalábbis szerintem idõ kell még mire kiforr rendesen illetve mire a szoftverek is igénylik majd a két magot. Aztán lehet elszámolom magam. 😊

Renjike
én legjobban egy HTC Flyer-t vennék de az tablet 😄
mivel az új S2 (mostmár az 512 ram miatt bukta) szóval ha telefon akkor nekem most Motorola Atrix (Tmobile nál még nem kapható 2 magosból csak az LG aszem )

Renjike
512 ram van az S2 ben? az nagy bukta pedig jó teló lenne ...

Renjike
igen de neked csúcskategóriás telefon nekünk meg közép mert nemvagyunk gazdagok hogy 100K menjen telefonra 😄

Solten
Gyakorlatilag semmi, a HD-nak nagyobb a kijelzoje. Ennek ellenere az S-ben nagyobb akku van.

Saor Alba

Vadnokedli
Mekkora para; én a 2.3 ra várok. ti meg a 2.2-re :| 😄

Vadnokedli
Várjál még; nem soká elérhetõek lesznek a 2 magos csodák... de Galaxy S2 öt még mindig nem szabad venni az 512 ram miatt. 😄

Büdös Bohóc
HTC csak jó választás lehet

btw a Desire S és a Desire HD közt mi a különbség tudásban? Ahogy gyorsan ránéztem most a featurelistre nem láttam semmi érdemit.

Üdv!
Már két éve nyúzok egy Samsung i900 Omniát, és úgy érzem eljött az ideje a készülékváltásnak.
Két dologban vagyok biztos: egyrészt Androidos készüléket szeretnék venni, másrészt a T-mobil kínálatából fogok választani.
Jelen pillanatban a HTC Desire S-el szemezek, de még bizonytalan vagyok, így szeretnék megerõsítést/ellenvetést kérni tõletek, illetve esetleg tippeket, hogy mely telefon lenne szerencsésebb választás ebben a kategóriában.

Renjike
isten vagy 😄 akkor T re is jön minnyá biztos 😊 juhhé szeretlek rage 😄 (pillanatnyi örömkitörés 😄 )

Rage47
jaj de remélem, hogy jön most már T-re is!! yeahh
bardocz
Amúgy a vodafone is elrohadhat úgy istenigazából, tmobilnál már rég 2.2 van a blade-en, õk meg szenvednek a 2.1-el.
FZoleee
hopsz, most nézem, kijött a Galaxy 3 frissítés KIES-en keresztül, csak vodafone telókra... az én telenorosomra nem, rohadjanak meg 😄
bardocz
Mások még egy frissítésre sem képesek.
Egy frissítés, ennyi telik a HTC-tõl, legalábbis a Legendre...
Annyira azért nem nevezném jónak a supportot, sztem egyetlen kivétel a Desire.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

redmonk
ha jól értem akkor sokszor csak úgy elõkapod a telcsit és képeket csinálsz...amik szerintem inkább emlék képek mint sem pályázatra beküldendõek...szóval szerintem ne igen legyen szempont a kamera...emlék képekre meg ideális...

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

bardocz
Voda845-el A4-es papírt fotózva simán olvasható a szöveg😊
RAZOR27
nekem is azvan, még amikor kijött akkor 37ért zsebre lehetett vágni, most nemtom mennyi, de ha annyira fényképezni akarsz a telódon ennyi pénzbõl akkor sok sikert, de biztos nem kapsz mellé ekkora felbontást, ramot, procit meg még talán androidot se 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Renjike
kell a halálnak sztem galaxy 3 nak is jó xd ezért vettem olyat mert jó áron van és jó telefon.

Renjike
nemhiszem el a buzi Galaxy 551 re vagy mire kihozták a 2.2-t pedig = a galaxy 3 al csak qwerty-s -.-" istenem.

Rage47
vegyél SE K800i-t
annak jó a fényképezõje
Renjike
hátazé nem de m1 😄 részben igaz. de akinek nincs plussz pénze az is kaphat 1 jó kamerájú telefont 40-50 ért nemtom mennyi a blade hirtelen aszem 45 alatt van.

RAZOR27
Ahogy máté kolega írta, nem arra kell használni azt kész. Ha fényképezni akarsz vegyél fényképezõgépet.

Protip: az ócska 10k-s gépekkel jobb képet csinálsz mint az ûber-hájend telefonokkal amire élvez a jónép 😉

Renjike
akkor miért van benne kamera nem az hogy arra való de azért jó ha nem 1 szart látsz majd belõle ha pillanatképet akarsz csinálni 😄

Máté94
Mobil nem fényképezésre való.
Renjike
kamerában nem teccik nagyon. jóformán semmi re sem jó a kamerája 😄
Samsungnak is jöhetne már 2.2

RAZOR27
nemtudom mi többet vársz még a zte-tõl, ennél jobb telefont ennyiért nemfog eléd rakni egyik gyártó se, azt elhiheted 😉

Máté94
Nem akarom elkiabálni de lehet veszek a héten egy 2X-et.
Arra elvileg jön a 2.3, de ha LG megcsinálja rá majd a 2.4 akkor respect nekik.
Vadnokedli
Samsungnak is gyakorlatilag nulla a Supportja; bááár most most valami éledezik.

HTC az 100% ban support- gyakorlatilag minden telefonjukhoz elérhetõ már a 2.2 és a 2.3 is. (vagy a 2.3 nem. 😄)

(Sajnálom hogy nem HTC-t vettem.)

Renjike
akkor mi a jó 😄 mert akkor lehet az is kilõve? jó a Samsung meg HTC? vagy What? ZTE nagyon nem jön be (a bladere célzok) ronda , kamera (N) csak a nagy felbontás ami jó benne.... meg az 512 ram 😄 . aztán lehet h a továbbiak jók lesznek csak tartsák ezt a kategóriát 😄 , Samsung nagyon jó de drága .... HTC túl van árazva...

Máté94
Motorola-nak egy fos a support-ja. Helyesbítek, nincs.
Renjike
az Atrix az nagyon bejön 😄 jók lettek a motorolák nagyon az Andoid óta 😊 a sony vérzik aminek megy még az a Samsung meg a HTC szerintem LG sem nagy cucc csak a 2 magossal durrantottak.

Vadnokedli
Motorola Atrix? pl? vagy Mi alapból 2 magos? 😄

Renjike
ilyen drága telefonod van 😄 dik amm nembaj az X8 1retek ésnõnek való sztem 😄 annak áll jól XD , nem kell nekem úgy csúcstelefon 2 év mulva lesz kövi telóm és akkor veszek valami dúrvát most is vennék . amm Motorolát néztem h mostanában nagyon megy nekik van abból is 2 magos? mert szivesen megnézném D: