Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
Galaxy S2 : 2 mag 1,2 GHZ , MALI-400 GPU , 1 GB LP-DDR2 RAM , 2GB Rom , 12 GB belsõ tárhely. sztem azért aláz.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
Ace mert android . de a wave erõsebb hardverben

Rage47
sztem Wave 2
RETROB0Y
És a 2 telo közül melyiket hmm?

kifli
tesómnak elvileg kedden jön az ace 😊
Rage47
a nyelvtankönyvet
RETROB0Y
Üdv

Melyik telot valasszam?

Samsung Wave II vagy Galaxy Ace?

Kb 5000FT a külömbség

kifli
na várom hd2-re 😄
GregSB
Közben van már 2.3.4 is, egyelõre csak Nexus S-re... Videó- és hanghívás funkciót kapott benne a Gtalk.

5c0rp330n
hat az szopacs.. en a helyedben odinnal reg feltoltam volna egy 2.2.1-et legalabb, de ha annyira felsz az ilyenektol, felhivhatnad legalabb a szervizt h ok tudnak-e legalabb froyora frissiteni..

Hát az mikor jött ki? Mikor utoljára néztem a VLC fórumát, akkor sírtak a fejlesztõ készlet miatt, hogy egyenlõre nem lesz portolva ...

Látatlanban van VLC rá, az biztos tudja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Máté94
Ma gazdája lettem egy Androidos készüléknek, LG Optimus 2X személyében.
Kellene nekem egy olyan videó lejátszó ami megbirkózik a softsubos videókkal.
És hogyan lehet letörölni programokat? 😊
Értem

LoSA
Az jó, mert nekem nem enged semmit se feltenni rá. 2.1-m van jelenleg, és hiába dugom-húzom ki százszor a telefont, akkor sem engedi, hogy frissítsem a telót. Frankó!! <#falbav>

5c0rp330n
product code fuggo, van ahol 2.3 (JVB vagy JVA), a legtobb helyen 2.2.1, de sok helyen meg ennel is regebbi is lehet..

bardocz
Ha csinálok egy factory resetet a telefonomon, akkor utána ha újra azt a gmail fiókomat adom meg neki, mint eredetileg, a fizetõs appokat is letölthetem a marketrõl, amik eddig meg voltak? Konkrétan a runkeeper pro érdekel, mert az januárban ingyenesen letölthetõ volt, de már nem az.
Azt mondják, hogy felesleges, mert 5 perc múlva úgyis megint elindul, aztán megint megöli.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Akkor nekem 2.2 van 😊
Viszont volt olyan aksi igénybevételét néztem és google mapsra adott 5%-ot de nyomtam egy killet és kilépet belõle!

Vadnokedli
2.2 - 2.2.1 töl nem kell ilyen.

Amúgy ezekkel vigyázz, mert ha be van állítva az ébresztõ akkor lehet 'kill és akkor nem ébreszt. 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Az alkalmazások mûködését el tudnátok magyarázni? Van Advenced Task Killer-em (2 fajtát is kipróbáltam) de ha nem is csinálok semmit a telefonon akkor is olyan app-okat "öl" amik nem is futnak. Pl.: múltkor nyomtam egy killt - 0 app killed - beléptem telefonkönyvbe kiléptem aztán megint kill - 5 app killed - na ezzel nem vagyok tisztába hogy van.
App killernek Advenced task-ot használok
App törlõnek meg App Monstert.
Esetleg ti mit ajánlatok?

Saccard
És még egy kérdés, hogy az sd kártyán van még 1.3gb szabad hely mégis, ha le akarok vmit tölteni (mondjuk 24mb-ot) azt írja h nincs elég hely. Mi lehet a gond? A játékokat elvileg sd kártyára telepítem:S elõre is köszi!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
Sziasztok valaki próbálta esetleg HTC DESIRE-en a Heroes 2-t? Nekem ha megpróbálom elindítani akkor azt írja, h nem találja a fájlokat és h meg kéne vmit változtatni valamit a downloadsban. Esetleg tud vki segíteni h mi a gonnd?

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Panzeradler
Valaki akinek x8-a van és müködik a bluetooth-a feltudná nekem tölteni a bluetooth.apk-t a system mappából? Elöre is köszi
LoSA
Samsung Galaxy S függetlenes melyik verziót tudja feltenni KIES-rõl?

Vadnokedli
Ne higgyél a Samsung szervizeseknek azt mondták anno Galaxy S 2.2 jön 2 hét múlva ok.. 3 hét múlva vissza megyek; 'õõ bocs valószínû hogy nem lesz rá frissítés.. vagy csak 2-3 hónap múlva' ok anyád. másnap T-mobile ott volt 2.2 érdekes(igaz ratyi.) Aztán most kiesrõl 2.2.1

FZoleee
"ma voltam bent a samu szerviznél, és azt mondták, hogy a hivatalos froyo elvileg jövõ héten jön ki, mert ami most fent van az nem jó, nem tökéletes, mert vannak benne hibák. A kies ezért nem ajánlja fel a frissítést. azt nem tudom, hogy voda milyen szoftverrel árulja készüléket."

Csak óvatosan a vodafone-os G3 frissítéssel 😊
Vadnokedli
Application neve is elég csak mondjad 😄

DeerHunter01
nekem a sony ericsson companion írta hogy szedjem le ezt a programot a telefonnal valamelyik weboldalról és ezzel meg tudom menteni a programokat úgy hogy mikor felrakom a rendszert leszedi õket marketrõl.
az oldalra már nem emlékszem sajnos.

\"Erről van szó!\"

popzu
milyen programmal csináltad ezt a biztonsági mentést?

5c0rp330n
ha ezt komolyan sztiv irta akkor ilyen melyen talan meg soha nem jart a szanalom bugyraiban..

5c0rp330n
en meg 2.3-at hasznaltam egy honapig de most visszaterek 2.2.1-re mert valami bug miatt random leszivta az aksimat a gecibe amit nem tudtam mar tovabb elviselni.. amugy alapvetoen fasza a 2.3..

Rage47
csak elõkészületeket végzek
DeerHunter01
nekem X10-re van biztonsági mentés és visszaállítási cucc, azzal egybõl visszarakja a telefonkönyvet, marketrõl leszedi az összes app-ot ami rajta volt,stb.

\"Erről van szó!\"

Renjike
már kijött? 😮

Vadnokedli
Progikat meg a beállításokat igen; viszont 2.2 -> 2.2.1 nél semmi; a Képek- zenék meg maradnak.

btw: 2.2.1 re való frissítésnél néhány SMS ki esett egykét beszélgetésembõl, eltûntek.

Amúgy keresd meg interneten hogy tudsz Screenshot ot csinálni a telefonoddal pl (Galaxy S Screenshot) és fényképezd le a menüt meg a beállításokat(hogy ne felejtsed el ugyan azokat visszatelepíteni 😄)

de az alkalmazásra ott az AppBrain

Rage47
Froyora való váltás törli az adatokat - telefonkönyv, progik, stb. ?
Solten

Saor Alba

Rage47
Kies frissít vagy nem
Máté94
Te nem vagy normális. 😄
Remélem FullHD videót vágsz telefonnal. 😄D
6 mag... teatyaúristen... Minek? Melyik program használja ki, mondj egyet. 😄
Renjike
hol lehet megnézni h kijött e? 😄

Renjike
helyes akkor olyan vagy mint én 😄

Rage47
helyes😊

vki szóljon légyszi, ha kijött T-re is a Galaxy3 2.2 :p
Vadnokedli
én gazdag? örülnék.. 😄 Csak nem vagyok semmi káros szenvedély függõje; tudok félre tenni amennyi kell.. 😄

Rage47
te hülye vagy
vagy inkább gazdag😄
no offense
Renjike
de most 150 bõl jó gépet tudnék összecsapadni az biztos 😊

Renjike
2.5 éves gépem van 2 magos és mindent elvisz játékból akadás nélkül stb csak jól kell összeállítani és nem lesz vele bajod 😊 én megtettem és jó és minimum 1 évig minden fog menni maxon akadás nélkül rajta . ezt garantálom 😄

Büdös Bohóc
nem inkább 8? 6 magos azért nem annyira gyakori, max AMD szokott ilyenekkel bulizni

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Vadnokedli
Ha nem szeretnék utána invesztálni semmit se a gépbe. akkor szerintem 6 mag.

FZoleee
6 mag, jézusom 😄