36194
-
#10315 én úgy vagyok a tabletekkel, hogy faszául néznek ki (általában), jól mutatnak meg el lehet velük szórakozni/menősködni, de ha már hordozható cuccra lenne szükségem, akkor inkább veszek egy laptopot. -
#10314 Galaxy Tab 2 10.1
Érdekes, de ránézésre semmi extra... -
#10313 Eleve mi értelme az ilyen kicsi projektornak, pláne mobilban? -
#10312 Ha őszig jön rá frissítés akkor tök mindegy. Szerintem túl van misztifikálva ez a frissítés dolog GB és ICS között. Amikor gyári 2.1-ről frissítettem CM7-re a telóm ami ugye GB alap + rengeteg hasznos tweak és nincs benne felesleges szemét akkor nagyon komoly változást éreztem, főleg azért mert az SD kártyám jóvoltából lett 16GB szabad helyem és telepíthettem rá appokat, na meg iszonyat gyors lett minden, persze a gyári se volt használhatatlan.
Szóval csak azt mondom, hogy akinek azon múlik egy okostelefon használhatósága, hogy GB vagy ICS, annak szerintem ICS-vel se lesz jobb és 99%, hogy jön rá nagyon hamar az ICS is. -
#10311 2012 február végén Gingergbreades telefont bejelenteni = uncool.
(gondolom már fejlesztik egy ideje, és már nem jutott idő az ICS portra, de akkor is...) -
#10310 [MWC 2012] Samsung Announces The Galaxy Beam: A 4-Inch Gingerbread Phone With A Projector -
#10309 Valami dokkolóval működik, usb gondolom biztosan kell hozzá, és gondolom valami hdmi szerűség is... Ezen kívül egy 2 magos proci, RAM-ból talán fél,vagy 1 giga ajánlott... -
#10308 mik ennek a rendszerkövetelményei? Usb-n megy át minden dolog, vagy a kép hdmi-n? Vagy hogy működik ez? -
#10307 Ezek időleges exkluzivitást jelentettek a mobilcégeknek. Tudták, hogy ezért fizetnek és hogy nem tart örökké. Lejártak a kiváltott privilégium-kedvezmények, utána a Box azt csinál a szolgáltatásával, amit szeretne. Nyilván nem úgy megy, mint ahogy szeretné, különben nem szórná csak úgy az 50 gigákat. -
SzQk #10306 Én az Assassin's Creed Altaïr's Chronicles-szel szeretnék játszani. Arra jó a Bluestacks? -
#10305 Tudtommal sony meg lg nem kevés pénzt fizetett a +50gigáért. Akkor sok értelme nemvolt, ha most ugyis megkapták volna a felhasználóik ;-) -
#10304 Ismerem, nem. Majd az lesz fain ha a zzEPG android változata elkészül, az többet tud majd. -
#10303 Ezt az SPB TV-t ismeri valaki ? Lehet valahogy több magyar csatornát ráhúzni ? -
#10302 Miért lenne logikus? Azelőtt az LG-sek is kaptak 50 gigát, nekik akkor már 150 giga járna? Én is az SE-akció keretein belül kaptam 50 gigát, most csak kiterjesztették a promóciót. Heppiség van, ennyi. -
#10301 SEk alapból kaptak 50 gigát anno de nekem nem nőtt 100ra most pedig ez lenne logikus -
#10300 Egy hosszabb videó az Ubuntu for Android-ról akit érdekel: Link. -
#10299 thx! már meg is van, csinálok még egy accot és akkor lesz 100GB, lol -
ldavid #10298 thx! valószínűleg nem fogom használni, de hátha szükség lesz rá -
#10297 és olyan amivel az smseket és a neveket lehet szinkronizálni? esetleg mail beálitásokat? -
#10296 Frissült a Chrome, továbbra is jó gyors :) -
#10295 50 GB ingyen cloud tárhely minden Android-osnak aki március 23-ig bejelentkezik a Box-ba -
#10294 Sikerült faszán, köszi! -
#10293 mikor jön már az onlive destkop? -
#10292 PM ment. -
#10291 4.0.2.A.0.58-as build van a telómon. Azt el tudnád küldeni? Meg leírni hogy működik, ha nincs hozzá readme:) Köszi! -
#10290 Ez ezer éves módszer. Ha nem 62-es builded van akkor küldhetek egy fél megás rart, ami batch fileból rootol.
62-es buildet nem lehet utólag rootolni. -
#10289 Itt van egy link a rootoló program letöltéséhez, de nekem nem jön be. Nem tudjátok mi lehet a neve? -
#10288 itt az mobilos ap -
#10287 Ja bluestacksszal lehet összekötni. Azt hittem gugli felhő képest erre, mert akkor két eszközt könnyű lenne összekapcsolni (illetve reinstall / romcsere esetén is jól jönne). :) -
#10286 Itt bemutatja -
#10285 Nem teljesen kapcsolódik ide, de felhőbe le lehet szinkronizálni a telepített appokat és a beállításokat? Hogyan? -
#10284 Az alap játékok elég gyengék, de a telefonra is letöltve a marketröl lehet felhőbe szinkronizálni a saját játékokat és onnan elérni a számítógépről. -
#10283 Ez nem rossz. :) Mondjuk ez valóban egy emulátor, amit én adtam az teljes értékű OS, fel is lehet telepíteni. Mondjuk szerintem csak fejlesztéshez van értelme. -
#10282 Próbáld innen -
SzQk #10281 Bár a Blueestack-ot nem engedi letölteni.
-
SzQk #10280 Köszönöm őket! -
#10279 BlueeStack én kipróbáltam, működik.Egy ablakban futtatja. -
#10278 android-x86 -
SzQk #10277 Hali mindenkinek!
Van Android emulátor Pc-re, amire játékot is lehet telepíteni és játszani vele? -
ldavid #10276 [URL=http://techcrunch.com/2012/02/24/samsung-toiling-away-on-bezel-less-galaxy-b-smartphone/]"(...) the screen on the Galaxy B is reported to cover all of the device’s face"[/URL]
az ilyeneknél vajon milyen gyakori lesz a véletlen érintés?