36194
-
#10435 melyik a legjobb böngésző androidra? lehetőleg minél kevesebb ramot zabáljon, mert az nincs sok (galaxy 3) :D -
#10434 sikerült megoldanom
ES File Explorer a lan-on lévő megosztások eléréséhez
a mindent lejátszó videóprogi meg az MX video player + ARM7 codec (procidtól függő) -
#10433 Xperiák
Tab 2 7.0 hendsz on Tab 2 10.1 hendsz on Note 10.1 hendsz on -
#10432 Meg tudod nézni mi használja az aksit, ha tényleg a program, nyugodtan lődd ki, uninstalláld... -
#10431 még egy kérdésem lenne, és előre is köszönöm a segítséget
adott egy wifis hálózat, pc-k megoszott file-okkal
van e rá mód (egész biztos vagyok benne) hogy egy ilyen megosztás alatt lévő filmet a telefonom meg tudjam nézni?
(lehetne ez akár egy mediabox vagy nas is végeredményben, tehát biztos hogy van rá megoldás)
-
#10430 üdv
it, mtm, mod, s3m és hasonló nyalánkságok lejátszására pc-n winampot használtam. itt milyen?
mkv, flv, mp4, mov, stb file-ok lejátszáshoz meg melyiket? van egy pár... ebből pl. a mobo így elő ránézésre szzimpatikus, igaz még csak a leírásokat és a képeket néztem meg
köszi a segítséget! -
#10429 #10423
Csak azért zavar és nyafizom ezek miatt, mert amikor odafigyelek és kilövöm két napig megy a telo, ha nem akkor fél :D -
#10428 Az elég gáz lenne, mert nem lehet kikapcsolni a turbot. -
#10427 Ezek tényleg szoktak futni, a Maps sok vizet szerintem nem zavar, a facebook viszont engem is idegesített így inkább letöröltem... Amúgy azon kívül, hogy RAM-ot eszik, valszeg az sem csinál rosszat, gondolom ahhoz kell, hogy pl. bejelentkezve nmaradj mindig a chat-jén, csak ez nekem baromira nem kellett... Lehet hogy az is megoldás, ha mindig kijelentkezel, Skype-nál úgy szoktam... -
Inquisitor #10426 "Jó lenne ha kitolnának egy Nextet a mobileból is a GPU gyorsított felülettel."
A Next oldalán nem az van írva, hogy ez a régi két böngésző egybegyúrt folytatása? -
#10425 Akkor használd a mobilet.
Mobilon elsősorban nem a design, hanem a használhatóság a fő szempont. És kis kijelzőn a mobilos oldalak sokkal használhatóbbak és nem utolsósorban nincsenek telebaszva reklámmal. -
#10424 igen,mert ez így használhatatlan,undorítóak ezek a mobilos felületek -
#10423 Nem futnak a háttérben, csak a memóriában vannak. Nem értem miért zavar ez mindenkit. Így működik az android memóriakezelése. Ha nem tetszik, rootold a telót és fagyaszd le őket. A bezárogatással csak az akkuidőt csökkented (mivel a háttérben nem eszik cpu időt, de mikor bezárod egy idő után a rendszer újra elindítja és ilyenkor aksit zabál). -
#10422 Ha a beállításokban nincs user agent a haladó részben, akkor sehogy. Az opera szerverei renderelik az oldalt amúgy is, a Mini mobilnethez van.
Jó lenne ha kitolnának egy Nextet a mobileból is a GPU gyorsított felülettel. -
#10421 pl facebook meg google maps kezd el amgátol futni háttérben, törölni nem akarom mert hazsnálom, és bezárásuk után életre kellnek :/ -
#10420 ebben hogy lehet beállítani hogy ne mobilként kezelje az oldalakat? -
#10419 ez brutálgyors lett:D eddig is a legjobb böngésző volt, de most o.O nem gondoltam, hogy ezen még lehet gyorsítani -
#10418 Szerintem nagyon büntet. :D
X8-on nálam gyorsabb, jobb mint a régi opera mini. -
#10417 valaki próbálta az Opera Nextet? érdemes felrakni, vagy béta eléggé még? -
#10416 köszi szépen! -
Inquisitor #10415 Még a január végi hírekben voltak képek az ezüstről, a videót csak azért linkeltem, mert friss, tegnap kezdődött a nagy konferencia, ahol a telefonról minden adat kiderül. remélem az ára is. Nyilván drágább lesz mint a Defy, Defy+ és talán még az Xperia Activ-nál is, de hát a vas is erősebb. Szerintem rákeresel Google-val direkt fotókra, akkor megleled jobb felbontásokban is. -
#10414 Blogger droid (Ad-Free)
Hopp, ez a fizetős, itt az ingyenes:
Blogger droid -
#10413 ja igen, és közvetlenül a telefonról ugye, nem úgy hogy megosztom facebookon, aztán felteszem a blogra kézzel -
#10412 nem is olyan korábban egy K800-asom volt (ős darab, de a szívemhez nőtt és mindent tudott wifin kívül ami nekem kellett) no ez tudott olyat, hogy a fotóimat fel tudtam tölteni a blogspot-os blogomba. Most ilyen a telefonon (SE Ray) alapból nincs (vagy csak szimplán nem találtam meg) szal tudtok vmit ajánlani, hogyan tudnám továbbra is ebbe a blogba feltölteni a fotóimat?
köszi a segítséget! -
ldavid #10411 de hol látsz ezüstöt?
btw nagy gyökérség az engadget videóját így ellopni és megvagdosni -
Inquisitor #10410 Panasonic_Eluga_Power
Mondjuk szerintem az ezüst színű sokkal jobban néz ki, mint ez a fekete ... az árára leszek nagyon kíváncsi. -
ktomi22 #10409 -
ktomi22 #10408 Deadt Rally Free .. marketen nem engedi.. de free.. akk ez még csak törvenyszegés se... :D -
#10407 Biztosan futnak, nem csak a memóriában maradnak (későbbi gyorsabb indítás céljából)? Általában ha valami fut a háttérben, annak oka van, és direkt úgy írták meg, hogy így viselkedjen a program, ha ez nem tetszik, uninstall szerintem... -
#10406 Acer CloudMobile
APK letöltő extension Market-ből Chrome-hoz -
#10405 Ha nincs még telepítve a gépedre a PC Companion nevű SE program, akkor azt még kipróbálhatod, mert elvileg telepít vele együtt szükséges driver-eket is. -
#10404 Olyan problémám van hogy van egy csomo program ami nem kell és mégis elkezdenek futni a háttérben. Azokat hogy lehet ugy kilöni hogy ne induljanak ujra? Vagy van valami app erre? -
#10403 Probald ki a Go Launchert meg a kiegeszitojet: link. -
#10402 nekem hAASONLó kéne, ha egy bizonyos szív, (pl számcsportok, stb), akkor az a csengőhang ne csak annyi ideig csörögjön amik az illető csörget, hanem monjdk játsza végig azt a csengőhangot, amig ki nem nyomom...
jön a pizzás futár és épp hogy megcsörget, van hgyel se kezdi lejátszani a csengőhangot, igy meg biztosan tudnám hogy itt van. -
firefly22 #10401 Srácok, tudnátok egy olyan programot ajánlani, aminek a segítségével beállíthatnám, hogy az értesítések hangjelzése megismétlődjön x alkalommal, míg meg nem nézem, hogy mi az? Átnéztem pár Audio managert, de úgy láttam, hogy ezeknél a hangerő a lényeg. Nálam viszont az a gáz, hogy egyszer jelez, ha jön egy sms, vagy e-mail, aztán ennyi. Pedig néha hasznos lenne, ha megismételné. -
#10400 Legfeljebb sima LCD-vel lenne megoldható, ami nem is jön szóba egy Galaxy S szériás telefonnál... -
#10399 need -
#10398 Nem hiszem, hogy értelmes áron lehetne gyártani. -
#10397 ...áron müködik... :D -
#10396 Meg szerintem a gyártási technológia is igen magas.