Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
Valakinek van 16GB-s minumum Class 4 es használt mikró ezsdéje?(Meg veszem! 😄)

Tudom nem itt kéne néznem hanem vaterán nondjuk.. 😄 de hátha,akad valaki aki 32Gb-re cserélt 16 rl.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

LoSA
Nagyon szépen köszönöm!! <#eljen>

Vadnokedli
Applications > Manage Applications > All > Market > Clear data

LoSA
Nagyon örülök, hogy az Android végre nyitott az Európaiak felé, illetve, hogy elérhetõek lettek a fizetõs app-ok. (mondjuk én nekem még nem frissült). Bízom benne, hogy most már "nívós" programok lesznek fent a market-n.

bardocz
Van egy kurvajó NHL-es app, az egyetlen gond vele, hogy élõben a meccset csak amerikából lehet nézni. És hiába van program, ami fake címet adna meg, nem mûködik.
kifli
az f1 live timing pl drága cucc
bardocz
Van 75$-ért is, és itthon nem használható.
MikX
Noy, probaképp vettem is appot 😄 csak egy gyors bankkártya reg kell. De az milyenmár, hogy találtam majdnem 2e ért is appot, az kicsit soknak tünik... de azért nagyátlagban 99 centesek.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vadnokedli
Amugy még nem teljes a market, par alkalmazas meg hianyzik..

Gerygrey
Laza
Feltettem a Watchdog Lite-ot, és a szabad memória 4/428 MB volt ... újraindítottam a masinát, elõször 168 szabad volt, de aztán leugrott 74-re. Most stabilan ennyi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e olyan program, amivel bekapcsolható hívás közben a bluetooth egyszerûen? (most is be tudom, de eltart egy ideig, ameddig visszajutok a fõmenübe és jó lenne egy közvetlen gomb a hívás menüben).

Esetleg olyan, ami automatikusan bekapcsolja hívás közben?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Vadnokedli
Nekem semmi, Remélem holnap okés. 😄

Laza
Nekem már forintban irkál ki árakat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Vadnokedli
Csekkolom. Örülnék ha így lenne.

FZoleee
semmit
market -> clear data után elvileg már megy 😊
Vadnokedli
Mit szívtál? Vagy szívtunk?

FZoleee
jön a fizetõs market Magyarországra 😄
Laza
Még rögzült PDA-s szokásom, hogy minden szart kilövök, mert a Pocket Windowsnál azért vitte az aksit ha mindenféle futkorászott a háttérben. Meg úgy egyszerûbb is volt bezárni a taskokat 😊

Letörlöm akkor, aztán meglátjuk mi lesz.

kifli
network meter, de em tilt ha túl léped, vagy lehet tud olyat is, nem néztem 😄
Vadnokedli
a Tré mobil? Negatív; Bár nincs túlforgalmazási díj. De azért jó lenne tudni mennyit fogyasztok.

qetuol
sztem a mobliszolgáltatód is ad infót

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Vadnokedli
Valaki tud programot ami az adatforgalmamat figyeli? És tilt/figyelmeztet vagy valami amikor elértem a limitemet? Watchdog ot ismerem, de elég akksi zabáló úgy hiszem.

Vadnokedli
Szerintem meg 2.1 en nem volt 2.2 ben volt. 2.2.1 ben meg még több memória is lett 😄

MikX
Nekem ilyen memóriafogyás 2.1-en volt, 2.2-n ilyet nem tapasztaltam, tök felesleges a task killer már, 2.3-ban meg még jobb lett a process management.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

én nem ajánlom a Task Killert, legalábbis rendszeres használatra nem. Sokan azt hiszik, hogy a háttérprogramok merítik az akksit, pedig nem, azzal viszont sokkal többet ártasz, hogy rendszeresen bezárod õket, mert akkor újra el kell induljanak, ami sokkal több erõforrást igényel (saját tapasztalat és sok helyen lehet róla olvasni is).

legfeljebb akkor lehet hasznos a Task killer, ha elfogy a belsõ memória és emiatt belassul az op. rendszer, de ez nálam kb hetente egyszer fordul elõ, szóval nincs értelme állandóan bezárni õket. Egyébként legjobb, ha Sd kártyára telepíted a programokat (amelyik engedi), mert akkor nem foglalják le a belsõ memóriát.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

qetuol
mapsot nem tudod kilõni, mert újraindul. azért futkorászik, hogy adatokat gyûjtsön a helyzetedrõl. ha nem használod, uninstall. az advanced task killert is nyugodtan uninstall, felesleges. ami programok nincsenek használadban, záródnak, amik meg nem záródnak, ATK sem fogja bezárni õket. am te is manuálisan force closehatsz.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Laza
Hali!
Cégnél a telókat most cserélték újra, így meglett az elsõ androidos ketyerém (ilyesmire eddig sajnáltam saját zsebbõl) 😊
LG Optimus One P500 a kicsike.

A kérdésem az lenne, hogy net kapcsolat nélkül is állandóan elindulgatnak a háttérben mindenféle programok. Ezt onnan látom, hogy fent van az Advanced Task Killer, és óránként ki kell lõnöm vele a cuccokat. Leginkább a Maps nevû progi az, ami mindig bekerül, de sokszor van, hogy mindenféle vacak fut.

Lehet tudni, hogy miért futkorásznak ezek a háttérben maguktól? Nem lehet ezt valahogy letiltani?

Narxis
Szemét mázlista!! 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

volt egy lg arénám és a szervizbe nem tudták megcsinálni és fel ajánlottak egy cserét kb 60 ezer forintig...hát jol jártam mázlista vagyok ez van 😄
Vadnokedli
Off: Tudtok picit segíteni? 0 Forint a túlforgalmazási díj a T-mobilenál.. azt írja. De azt hallottam hogy 3 hónapig csak. Ez igaz? Vagy mindig 0 Ft? Köszi a tapasztalatokat vagy ha valaki tud segíteni 😄

Attila8805
Hogy hogy ingyen?
Kedvezmény vmi szolgáltatónál?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

minden esetre ma egy boldog tulajdonosa lettem egy galaxy ace-nek...a léyneg h kb 60 ezerig választhattam telot tök inygen...és erre esett választás..szerintem jobban megérte mint egy zte blade vagy egy xperia x8...igaz ezek is meg vehettem volna..de 60 ezerig tök mind1 mit veszek pénzt nem kaptam volna vissza 😊 msot csak megérte ez az ace nem?...jobb mint a feljebb emlitett másik két telefon
Vadnokedli
Nekem ha havonta 1 szer ha belassul :o Leszámítva amikor közbe jön egy hívás 😄

Jó, lehet kicsit túloztam, de eléggé belassul mikor sok tárgy van. Pár pályát azért sem tudtam megcsinálni.
Relatív, nem játékgép. Minden más tökéletesen megy(nem játékok).
LoSA
Megy közben a Wifi, nem? Mert nekem van amikor teljesen belassul a reklámok miatt. Lejövök Wifirõl, utána már jó. (Galaxy Sem van)

akkor annak a vétele nem nagyon éri meg :S
Nekem Ace van, de mondjuk az Angry Birds néhány pályája gyakorlatilag játszhatatlanul lassú.
Vaxi
elméletileg vodafone-nál már kint van.
nekem nem sikerült frissíteni, gondolom azért, mert hiába vagyok vodás, a készüléket nem náluk vettem :|

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

cs
ZTE Blade-n vagy Samsung Galaxy Ace-en jobb az android?..gondolom az acen jobban viszi a hd játékokat mert kisebb a kijelzöje és gyorsabb a procija.
mert jelenleg ezek közül vacilálok melyiket vegyem +
GregSB
Ne felejtsétek, holnap magyar idõ szerint 18:00-kor Googlw I/O Keynote.
http://www.google.com/events/io/2011/

(eddig élõben lehetett nézni, szerintem most is lesz közvetítés)

FZoleee
valaki? 😄
Solten
Furcsamod nalam mukodik. Nyilvan teged kikerulnek az adathullamok vagy ilyesmi... <#alien>

Saor Alba

LoSA
Mindegyiket kipróbáltam már! 😉 Nekem ez sem mûködik, sokszor nem küldi el az eredményt! 😉 Tudom használni a keresõt, köszi!

MikX
Ha nem felel meg neked arra, amire használni akarod, akkor te döntöttél rosszul, ezért nem az androidot kell hibáztatni, hanem add el, vagy verd földhöz.
Furamód én mindenre találtam megoldást, amire valaha is használni akartam, és semmi bajom vele, nem nyavajgok a nyílt rendszerbõl fakadó hátrányok miatt, hanem kihasználom az elõnyeit.
Pl totálisan személyre szabtam az egész UI-t, ami nekem fontos, hogy ne legyen ugyanolyan, mint az összes ájfón, ja nemis, lehet háttérképet cserélni már! 😄
Lehet jobb játékok vannak rá, de nincs kedvem tapicskolóképernyõn mindenféle érzés nélkül nyomkodva kitakarni a fél képernyõt, szóval ezt kihagyom...
appokból meg hiddel nincs kisebb választék, ugyanazokat megtalálni, csak keresni még mindíg tudni kell.
Egyedüli hátrány itthon a fizetõs market hiánya, ámbár ezt is meg lehet oldani.

Szerintem már nincs sok különbség. Az elején én is hiányoltam néhány programot, vagy azokhoz hasonlót, de kiderült, hogy szinte minden van már androidra is, csak meg kell találni õket (ami esetenként tényleg nem olyan egyszerû😊

Solten
"Én pl nem találok egy olyan normálisan mûködõ programot, ami a sportesemények eredményeit LIVEban, notifikációban küldené, ha történik valami"

Igaz, a kereso hasznalatanak az elsajatitasat nem tanitjak, nem a te hibad...: link.

Saor Alba