36194
-
#10475 Bezony, rend a lelke mindennek. -
ldavid #10474 megnyitod pc-n, rákeresel a főmappában mindenre (vagy mp3-ra), aztán kilistáz a kereső minden fájlt, amiket egy egyszerű kivágással oda pakolsz ahova akarsz -
#10473 Ezért kell rendben tartani a cuccaid a PC-n és onnan lehet másolni. :) -
#10472 csak ha átakarom másolni valahova máshova(pendrájv) akkor elég kemény munka a mappákból kiszedni -
#10471 ejnye, ilyet nem illik :D -
ktomi22 #10470 mér kapcsolod ki neki? gonosz gonosz :D -
spy803 #10469 Az kedves tőle. Főleg,hogy estére minden netet kikapcsolok, azért próbálkozik. :D -
#10468 Szinkronizálja a Google accod, gmail-t stb.-t -
#10467 szinkronizál valamit. -
spy803 #10466 Ma reggel ez a visszamutató nyíl jelent meg a telefonon a térerő mellett. Sosem láttam eddig, nem is találtam rá megoldást, mostanra eltűnt. Mi volt ez? -
#10465 Ciki. (mindkét rendszerben levő hiba) -
#10464 erre valaki? -
#10463 Minek? Minden értelmes lejátszó tud előadó szerint lejátszani. -
#10462 minek helyezkedni, csinálj lejátszási listát -
#10461 Uhh.. ez fajt.. Felelmetesen innovativ ez a troll-vallalat... :) -
#10460 tudtok valami fejlesztős játékot ajánlani? amihez nem kell sok angol tudás:D
cartoon wars nem volt rossz, de ráuntam hogy nem akar vége lenni.
valami hasonló "lövegtornyos" nem lenne rossz, vagy vannak az olyan játékok mikor pl egy pingvint kell megtanitani repüélni és folyamatosan fejleszteni, de legyen is vége a játéknak:D -
#10459 A segítségetekre lenne szükségem!
Van egy csomó zeném,de mint előadó szerint külön mappában. Meg lehet valami egyszerű módon,programmal oldani hogy ezeket helyezze be egy adott mappába vegyítve? -
#10458 Talán nyomjál rá egy napra és akkor látszani fog rendesen. Aztán görgethetsz közöttük. Mondjuk én Pure Calendar Widgetet használok a gyári naptárral és kész. :) -
#10457 Android MWC 2012 -
#10456 A szabadalom troll (Apple) újra lecsap
Most a Motorola-t szívatják, a fotó megjelenítőjük a scrollozásnál visszapattanós animációt tartalmaz, ami sérti az Apple egy nagyon fontos szabadalmát... -
#10455 ICS-en kicsit máshogy néz ki, de lényegében igen... Amúgy ha a konkrét eseményeket is akarod látni, a heti nézet a jó, a havi arra jó csak, hogy lásd mikor van egyáltalán valami, arra viszont jó... -
#10454 köszi! -
#10453 Erről beszélünk ugye!?
-
#10452 A gyári naptár eszméletlenül jó ICS-en, mindent tud és szép is... De az előző verziókkal sem volt gondom, egyedül a widget-je nem tetszett, arra leszedtem a Simple Calendar Widget-et, de ICS-en már az is überfasza... -
#10451 Jorte -
#10450 És van valami normális naptár Marketen mert ez a gyári ez valami borzalom,alig látszik hogy melyik napon van valami esemény:/ -
#10449 Köszönöm szépen! -
#10448 calendar.google.com -> belépsz -> felül csavarkulcs -> naptár beállításai -> naptárak fül -> naptár importálása és betallózod az iCal-t. -
#10447 hogyan tudok innen letöltött naptárat google naptáramba importálni? -
#10446 romcserénél az volt, teljes formázás. -
#10445 Formázd a kártyát, ne gyorsformázással. -
#10444 elképzelhető az, hogy egy sd kártya egyszerűen elkezd meghibásodni? 4-5 éves már szerintem. ma reggel készítettem egy kis videót és szaggatva játsza le, illetve van, hogy a youtube videókat is szaggatva játsza le. romot közben már 2x újra raktam, gyorsítótárat töröltem, nem segített :( -
#10443 Galaxy S Advance sok értemét nem látom, esetleg azoknak lehet jó akiknek túl nagy az S II, de igazán lehetne rajta ICS legalább...
Android Booth - MWC -
#10442 htc incredible s
meghülyül néha a telefon, wifi mellett nem megy a market, ahogy kikapcsolom a wifit, újból megy rendesen.
aztán gondol egyet és utána megy 2 hétig rendesen, utána megint nem jó.
plusszban még a galériában néha mikor fotóznak vele nem menti el a képet illetve csak egy x jelenik meg helyettük vagy megnyitáskor csak fekete a kép, közben kicsiben látszik rendesen.
ötelet?
köszönöm! -
#10441 -
ldavid #10440 ahhoz ICS kell -
#10439 hhmmm... hát ez tényleg gyors a gyári böngészőhöz képest, köszi :) -
#10438 Csak én nem éreztem semmi pluszt eddig a gyári böngészőhöz képest? Már kezd gyanússá válni :D -
#10437 Összességében a Chrome a legjobb szerintem, de az nem biztos hogy azon elfut :) -
#10436 https://market.android.com/details?id=com.opera.mini.next.android&feature=trending-apps#?t=W251bGwsMSwyLDEwNSwiY29tLm9wZXJhLm1pbmkubmV4dC5hbmRyb2lkIl0.