36194
  • theone91
    2010 októbere: Simán megoldható... Más kérdés, hogy csak a faszméregetésre lenne jó. Akksit nagyon húzza, jóval nagyobb a szem felbontóképességénél (ergo felesleges) stb... Csak hát jól hangzanak a számok.
  • [HUN]FaTaL
    4,8" full hd, persze :D

No meg semmi értelme nem lenne.
  • skinnyman
    Forrás? Erősen kamu szaga van, főleg a kijelzőt illetően, CPU is elég necces...
  • Jim Morrison
    na egy LTS s telefon. Kár hogy nálunk még csak Pesten van lefedettség hozzá :/ (tudtommal)
  • desigo
    SGS3 specs:

- 1,5 GHz quad-core Samsung Exynos processzor
    - 4,8 inch "full HD" 1080p felbontás, 16:9 képarány
    - 2 megapixel előlapi, és 8 megapixel hátlapi kamera
    - Kerámia ház
    - 4G LTE
    - Android 4.0
    Hát nem vagyok annyira képben ezzel a témával kapcsolatban a file-okat látom, a többi nem nagyon érdekel. Frissíteni, ami is frissít neten keresztül ha akar, annyira nem vagyok nagy szoftvare buher, se főzött rom, se root nincs a telón, a GO launcher is csak dísznek van fent... Szóval a lényeg, hogy most látják egymást mint a szerelmesek, ha már ezt se fogja tudni, akkor a rendszer visszaállítást belövöm.
  • ldavid
    erre a pana tepsire lehet csorgatni fogom a nyálamat..
    érdekes, hogy az oldalain sem látni gombokat
  • skinnyman
    Ez elég hülye indoklás, mivel tudomásom szerint kb semmilyen telefon nincs, amelyik a 320 ppi-t jelentősen átlépte volna... Az újak ott vannak már, de azokra kb. tökéletesen ráillik az XHDPI sűrűség. Ha pedig annyira elterjednének a jóval nagyobb dpi-t telefonok (ami nagyjából már tényleg felesleges lenne valószínűleg), akkor bevezetnének egy új dpi szintet, end of story...

A valós válasz szerintem sokkal inkább:
    -mert erre van igény
    -mert a felbontás kell és az OLED kijelzőknél a gyártástechnológia még nem tartott eddig ott, hogy olyan nagy képsűrűségben gyártsák, bár mostanában már kezd oda érni
  • GregSB
    Ezért.

"...But because Android renders text and graphics like desktop OSes (e.g. Windows, OS X) increasing resolution above 320 ppi means smaller UI elements. The display had to grow in size to compensate for shrinking UI elements..."
  • Robi546
    Köszi.
  • [HUN]FaTaL
    MSC módban felcsatolja pendriveként úgy pl. nem tudsz szoftvert frissíteni, és lecsatolja az sd-t a telefonról tehát a rajta lévő appok és csengőhangok addig nem elérhetők. De ehhez nem kell semmilyen driver. MTP módról volt szó, azon pedig csak az segít, amit írtam.
    Na nem néztem meg win 7-nél mit csinál, de elmondom mit tettem. Szóval HSMC USB IZÉBIZé, ugye sárga felkiáltó jellel van jelölve, jobb klikk illesztőprogi frissítése, teljesen haladó szinten elmész addig amig magadnak ki nem tudod választani az MTP device-t vagy a fax és fénykép megjelenítőt. Ott kiválasztod a fényképezőt, felrakod. Akkor már nem is talál hibát, viszont még nem látja a telefont a gép, de visszafele a teló látja. Telefonon a fényképező módról visszaváltasz valami MSC módba vagy mibe és Volá mindkettő látja a másikat és minden OK. Ha valakinek legközelebb ilyen problémája van, legalább tudjátok, hogy kell megOKÉZNI :) Azért kössz a segítséget.
  • [HUN]FaTaL
    A régi xpddel valszeg azért nem volt baja, mert azon már fent volt a driver. De próbáld ki egy win7-es gépen mielőtt újra húzod a telót, nekem ilyenkor azon sem működött (azt használok már rég mindenhol).

Beállítások -> adatvédelemben van egyébként a gyári beállítások visszaállítása.

#10382: Android Version History
  • Robi546
    Üdv!

Azt akarom kérdezni hogy mennyibe különbözik az Android 2.3 Gingerbread és az Android 2.2 Froyo operációs rendszer ? válaszokat előre is köszi.
    Am nekem ez azért fura, mert mint mondtam is hogy a régi xp vel nem volt baja és csak barátnőm gépén játszotta ugyanezt, mintha xp-vel lenne baja, nem is a Telóval
  • kifli
    hülyét kapnék akkora kijelzőn netezni, 4,3-on filmezni nem szoktam, mert arra kicsinek tartom. Böngészni jó, játékok 1-2 jó, kisebben már a kép felét kitakarná az ujjam, ha tapizós a játék :D
    Na és az mi? :) Megcsinálom én ha lehet
  • [HUN]FaTaL
    Nekem volt ilyen, hogy nem tudta felrakni a driverét, sajnos csak a factory reset segített a telón. Bár ez már több hónapja volt, hála istennek mostanában minden ok.
    Szevasztok, nem tudom mennyire vág a témába, de a hétvégén újraraktam a gépen az XP-t és most akartam telóról feltenni pár képet, de nekiállt idiótáskodni a mostani xp és akar valami SEMC HSUSB Device-t(MTP Device). Már barátnőméknél csinálta ezt, de nem foglalkoztam vele, mert nálam még jó volt. Keresgéltem neten, de akármilyen driverrel próbálkoztam semelyik se akart működni, meg azt láttam, hogy főleg X8-nál és 10-nél csinálja ezt valamint Win 7-en. Egy SE NEO-ról van szó, ha valakinek volt hasonló problémája vagy tudja a hiba megoldását, az ne tartsa magában!
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Én nem tudok róla, de ettől még nem kizárt.
  • papi08
    Root nélkül nincs is rá lehetőség? :O
  • [HUN]FaTaL
    ROOTolt teló, droid vnc server beta és valamilyen vnc kliens a pc-n.
  • papi08
    Tudtok olyan programot, amivel a gépen megtudom jeleníteni a telefon kijelzőjét? Wifi-vel, vagy adatkábellel összekötve :) :D

Köszönöm! :)
  • tonyr #10372
    én is jol elvagyok a ray 3,3" -al, filmre is jo, de inkább game, ill a böngészés is remek...
  • [HUN]FaTaL
    Akkor neked van választék. Nekem max 3.7", kis kezem van. Bár mostanában nem tervezek telefont venni, elvagyok a 3"-al is, mindenre alkalmas, filmet meg nem ezen kell nézni. :)
  • skinnyman
    Na akkor ezt csúnyán benéztem... :)

Ez a PadFone amúgy elég durva, van egy telefonod, amit dokkolhatsz egy tablet-ben (és minden ugyanonnan folytatódik ahol abbahagytad, csak 10"-os tablet felületen), azt pedig dokkolhatod egy billentyűzethez, és lényegében van egy netbookod is. :) Ez az új Ubuntu on Android lehetőség is elég hasonló ötlet, csak ott ugyebár Ubuntu fut asztali gépként rajta ha dokkolod, ami egy külön rendszer, persze jól integrálták és elérheted onnan is a telefon kb. minden funkcióját igazából...
  • Solten
    Qualcomm MSM8255T van a W-ben. Ja meg a Galaxy S Plus-ban szintugy, egy magos.
  • skinnyman
    Jó, azért nem egészen, de 2 magos, stb, szóval ott sem gyenge a vas...
  • Solten
    Szamomra 4 - 4.3 az ertelmes meret ami kenyelmesen hasznalhato meg olvashato a bongeszeshez. Meg meg kenyelmes a zsebben.
  • [HUN]FaTaL
    Nulla supporttal. Nem lesz még ICS sem rá. Akkor már inkább SE Neo, az legalább kap támogatást. Mondjuk a Sonynak vannak normális hardverrel ellátott, nem tepsi telefonjai szerencsére. Most is fog jönni egy 3,5"-n két maggal. (Xperia P? vagy U? Nem tudom megjegyezni ezeket a betűket :D)
  • Solten
    "közel S II tudással"

Nem tudom itt mire gondolsz, ha teljesitmenyre akkor eg es fold a ketto... :) A W inkabb S tudassal rendelkezik, kisebb meretu, benabb kijelzovel.
  • skinnyman
    Eléggé megszaporodtak, de van is igény rájuk... És azért normális méretekben (4" körül) is bőven találni...
    Ott van a Galaxy W 3,7"-os kijelzővel és közel S II tudással, aztán mégsem veszik nagyon, S II-t meg viszik, mint a cukrot a 4,3"-al...
  • skinnyman
    Itt van plusz infó az új Transformer-ekről... Hát, sokkal nem olcsóbbak, 400 usd-ért lesznek... Inkább várok arra a Memo-ra 250 usd-ért, vagy ha már ennyiért vennék, inkább Prime-ot vennék...
  • [HUN]FaTaL
    Miért csak ilyen kibaszott tepsik készülnek...

Lassan akkora egy telefon mint egy tablet, vicc.
  • skinnyman
    Panasonic Eluga Power 5-inch 720p display, 9.6mm thin, S4 processor
    ZTE Era Tegra 3, 4.3" qHD, 7.8mm
    Fujitsu Tegra 3, 13.1 MP camera
    PadFone 4.3-inch Super AMOLED display, Snapdragon S4 CPU, ICS, HSPA+ Hands on
    Transformer Pad 300 "olcsó Prime", Tegra 3 chip, 8MP / 2MP cameras, HDMI and a 10.1-inch, 1280 x 800 IPS display 16 GB storage
  • tonyr #10360
    köszi, értem akkor root kéne save-khoz...
    igen azt tudom hogy már nincs save, csak azért kérdeztem hogy legközelebb ne járjak igy :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha uninstalláltál akkor már nincsenek meg a mentéseid. De azoknak a kimentéséhez amúgy is ROOT kell.

Egyébként a /data/data/ mappában vannak.
  • tonyr #10358
    azt szeretném megkérdezni hogy a mentéseket hova teszi a telefon ?
    xperia ray-em van de gondolom a legtöbb telefon azonos helyre ment
    pl a where's my water játék érdekelne, ujabb verziot nem engedte telepiteni, uninstallnál pedig a mentéseim elvesztek...
    elöre is köszönöm
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, nem foglalkoztam vele, mert a qwerty kiosztás ezen a pici billentyűzeten nekem kényelmesebb.
  • Nivea
    FATAL! Nincs olyan script vagy vmi ami a z-t és az y-t megcseréli?