Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Azért, mert decemberbe vettem meg sajna a Galaxy S-emet... De most biztosan nem Androidot vennék, mert ami itt megy, az vicc. <#falbav>

Solten
Nem ertem miert nyavajogsz folyton es miert nem valtasz ajfonra ha az neked jobban megfelel... <#rolleyes>

Saor Alba

qetuol
fejlõdik, de mivel android újabb, ezért még nem tart ott.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

LoSA
Haveromnak iPhone-ja van.... Szoktam nézegetni az ottani programokat, játékokat... Hát sajnos Android eléggé el van maradva.

Én pl nem találok egy olyan normálisan mûködõ programot, ami a sportesemények eredményeit LIVEban, notifikációban küldené, ha történik valami. Kis dolog, de ilyet se találok normálisat. LiveScore-t használom (azt hiszem, hogy Yahoo program), de eléggé ratyi. Foci eredményeket nekem nem is küldi, csak a kosárét. Havernak olyan programja van, hogy ahogy van egy gól, AZONNAL kapj a jelzést. Magyar csapatok is benne van, stb... Kis dolog, de akkor is.

A játékok is sajnos 100szor normálisabbak, értelmesebbek, mint Androidon. Nem értem, hogy ilyen szempontból miért nem "fejlõdik"?!?!

hzsolt
nyugi, ugyanez van az Apple marketében is... 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Renjike
galaxy 3 ra 2.2 rõl valami infó? :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DONGUBA
sziasztok van egy ilyenem EPAD Tablet 450 notebook 256 MB RAM, 2 GB HDD
http://www.cserebere.hu/termek/epad-tablet-450-notebook-256-mb-ram-2-gb-hdd-6
szeretnek ratenni magyar rendszert....hogy kell es milyet?
Es jatekot is szeretnek ratenni...hjogy kell?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Vadnokedli
VLC-hez van remote control marketen.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

RAZOR27
ja juteszembe, nemtudjátok meik az a pc vezérlõ app amirõl nemrég volt itt szó (vagy lehet nem itt), alapból kezelhetõ vele a bill meg az egér, meg még egy tonna program felvolt sorolva (zenelejátszók stb) amiket direkt módon kezel o.O

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
droidappz.org meg applanet a nyerõ

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

kifli
applanet.net

mobilism.org
theone91
Valaki spoiler tagek közé be tudná tenni, hogy honnan szed .apk-kat huncutmód? 😄

Szóval nem lehet átrootolni sehogy?
Solten
Nagyobb resze a kinalatnak ott is a fingo app. Raadasul kevesebb az ingyenes.

Saor Alba

Narxis
Azzal nincs semmi baj ha sok van, nagyobb eséllyel találod meg azt amire szükséged van, ráadásul kb. 80%-ban ingyenesek az appok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rage47
sztem ugyanolyan jók vannak itt is
persze több van, ezért több a szar is
így van sg-vel is, sok a user, több a hülye...
a különbség, hogy applenél minden fizetõs szinte
Elusive
ok, rendben...

LoSA
Nem a mennyiséggel van a gond, hanem a minõséggel!

Elusive
van androidra is épp elég (és csak több lesz)

theone91
Rohejesek ezek a hirek.

LoSA
Dehogynem... Almásoknál 100szor jobb progik vannak!

Elusive
sajnos, ez nem igaz

Jim Morrison
sajnos ez igaz

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoSA
Lehet, hogy sok alkalmazás van Androidon, de egyik szarabb, mint a másik... (Android felhasználó vagyok)

Solten
Solten
<#alien> Nem tortek fel semmit, az nem az o hibajuk hogy par heterozigota az alapveto titkositast se hasznalja.

Saor Alba

Egy furcsa dolgot tapasztaltam egy ideje: néhány hónapja vettem egy Htc legendet, 2.2-es gyárilag angol menüvel, de úgy rémlik, hogy akkor még volt rajta magyar szövegbevitel és elég sok szót ismert is.
Egyszer ez megváltozott és azóta csak angolul képes kiegészíteni a szavakat, aminek nem sok hasznát veszem.

Nem tudom mi változtatta meg, de lehet, hogy köze van hozzá, hogy egyszer feltettem rá a Morelocal 2-t, csak nem tetszett a magyar menü ezért leszedtem a programot.

Egyáltalán lehetséges, hogy az elején magyar volt a szövegbevitel, vagy csak rosszul emlékszem?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

theone91
Vigyázz, hogy ne törjék fel a Wifihálózatod menet közben, hogy infókat lopjanak, ahogy amcsiban történt... Áramtalaníts! 😄😄

Mégsem... pár másodpercig megy, tehát arra elég hogy a google feljöjjön, de arra már nem hogy rákereshessek valamire. Speciel a wifi beállításokat már el sem érem, FC-zni kell a settings-et is. Meg lefagy az egész.
update: feltetem a wifi fixer-t, most úgy tûnik megy, remélem nem csak pár napig. Visszanézek ha mégse lenne jó.
Hi there...
Elõszöris kezdjük azzal hogy fél éve vettem egy androidos tabletet. Gyors volt, ment is, aztán meg sohasem lehetett feltölteni, visszaküldtem, kicserélték. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most kaptam vissza a cserekészüléket, és az a bajom, hogy a wifije nem mûködik. Nem szeretném azonnal visszaküldeni, hátha lehet valamit tenni. 2 routerrel is kipróbáltam az alábbikat:
Rányomtam a keresésre, wifit megtalálta, kapcsolódás, jelszó beír, megint kapcsolódás, ki is írta hogy "kapcsolódás...", utána meg kiírja, hogy not in range. Utána hiába kattintok rá, nem kapcsolódik. Keresésre sem csinál semmit. Csináltam egy factory resetet, ugyanaz. Feltettem a WiFi Manager-t, megtalálta a wifi-t, megint beírom a jelszót, kapcsolódik, de semmi. Van valami szoftveres bütykölés esetleg ami ezt megoldaná? Kipróbálom amit tudok, és ha nem megy, majd visszaküldöm.
penge96
Tárgytalan, megoldottam.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

SGS2 súlya van 😄
kifli
megjött tesóm galaxy ace-je. Nemrosz kis telefon, bár kicsit mûanyag az egész, meg súlya se nagyon van 😄
penge96
Csak akkor telepûl, ha rávan kötre a gépre a teló.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Üdv!
Nem rég vettem egy Samsung Galaxy Mini telefont, és Androidon marketen wifin keresztül már le is szedtem pár alkalmazást és felis települt, viszont mostmár akármit töltök le, mindig sikertelen a telepítése... hely az van... ötletek?

Saccard
Üdv ismét kérdésem lenne. Van egy olyan gondom, hogy mióta letöltöttem a apn On/Off widgetet 1-1 alkalom be tudtam kapcsolni vele a mobilnetet, de már egy ideje nem kapcsolódik mobilnetre és most letöröltem. ha settings-->wireless and networks-ben be akarnám kapcsolni, csak annyit indít be, hogy wifi elérhetetlenség esetén nyomja be a mobilnetet és egyszerûen nem tudom beállítani, hogy a mobilnetre kapcsolódjon rá. Elég fontos lenne, mert googlemapset rendszeresen használom. Kérdés 2. navigáció sose tölt be tud vki ebben esetleg tanácsot adni? Elõre is köszönöm a válaszokat!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

bardocz
Ha ingyenesse teszij akkor letoltheto itthonrol is
Vadnokedli
Akkor se, Én is láttam 2 hónapja ingyenessé tettek egy játékot, nem látom azóta se marketen 😄

bardocz
Még akkor sem, hogy ha januárban ingyenessé tették a programot, és én akkor szedtem le, teljesen legálisan?
Vadnokedli
Negatív, csak ha külföldön élsz.

bardocz
Ha csinálok egy factory resetet, akkor le tudok tölteni újra minden programot a marketbõl, ami fizetõs, és már rajta volt a telefonomon, ugye?
Vaxi
:ASD:ASD😄:AS😄😄:😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Narxis
Képet! XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
majd kept ! 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Solten
Az kellett volna hogy Adam kosztumben rohanok a kocsi mellett a sg tablaval... <#alien>

Amugy nem volt ido, meglatta a b.nom hogy a kornyeken cirkal (pont ugyanilyen Astra) egy Google feliratu auto valami periszkoppal a tetejen (<#idiota>), aztan 5 perc mulva elhuzott a haz elott... Az ablakbol feszitettem nekik mint Arnold... <#hehe>

Saor Alba

kemszi2
nem mer sg.hu táblával az utcában végig szaladni vele hogy mindenhol ott legyen 😄
kifli
nemmersz egy sg.hu feliratú plakáttal kiállni elé 😄