Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Én pl nem találok egy olyan normálisan mûködõ programot, ami a sportesemények eredményeit LIVEban, notifikációban küldené, ha történik valami. Kis dolog, de ilyet se találok normálisat. LiveScore-t használom (azt hiszem, hogy Yahoo program), de eléggé ratyi. Foci eredményeket nekem nem is küldi, csak a kosárét. Havernak olyan programja van, hogy ahogy van egy gól, AZONNAL kapj a jelzést. Magyar csapatok is benne van, stb... Kis dolog, de akkor is.
A játékok is sajnos 100szor normálisabbak, értelmesebbek, mint Androidon. Nem értem, hogy ilyen szempontból miért nem "fejlõdik"?!?!
http://www.cserebere.hu/termek/epad-tablet-450-notebook-256-mb-ram-2-gb-hdd-6
szeretnek ratenni magyar rendszert....hogy kell es milyet?
Es jatekot is szeretnek ratenni...hjogy kell?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
persze több van, ezért több a szar is
így van sg-vel is, sok a user, több a hülye...
a különbség, hogy applenél minden fizetõs szinte
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Saor Alba
Egyszer ez megváltozott és azóta csak angolul képes kiegészíteni a szavakat, aminek nem sok hasznát veszem.
Nem tudom mi változtatta meg, de lehet, hogy köze van hozzá, hogy egyszer feltettem rá a Morelocal 2-t, csak nem tetszett a magyar menü ezért leszedtem a programot.
Egyáltalán lehetséges, hogy az elején magyar volt a szövegbevitel, vagy csak rosszul emlékszem?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Elõszöris kezdjük azzal hogy fél éve vettem egy androidos tabletet. Gyors volt, ment is, aztán meg sohasem lehetett feltölteni, visszaküldtem, kicserélték. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most kaptam vissza a cserekészüléket, és az a bajom, hogy a wifije nem mûködik. Nem szeretném azonnal visszaküldeni, hátha lehet valamit tenni. 2 routerrel is kipróbáltam az alábbikat:
Rányomtam a keresésre, wifit megtalálta, kapcsolódás, jelszó beír, megint kapcsolódás, ki is írta hogy "kapcsolódás...", utána meg kiírja, hogy not in range. Utána hiába kattintok rá, nem kapcsolódik. Keresésre sem csinál semmit. Csináltam egy factory resetet, ugyanaz. Feltettem a WiFi Manager-t, megtalálta a wifi-t, megint beírom a jelszót, kapcsolódik, de semmi. Van valami szoftveres bütykölés esetleg ami ezt megoldaná? Kipróbálom amit tudok, és ha nem megy, majd visszaküldöm.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Nem rég vettem egy Samsung Galaxy Mini telefont, és Androidon marketen wifin keresztül már le is szedtem pár alkalmazást és felis települt, viszont mostmár akármit töltök le, mindig sikertelen a telepítése... hely az van... ötletek?
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amugy nem volt ido, meglatta a b.nom hogy a kornyeken cirkal (pont ugyanilyen Astra) egy Google feliratu auto valami periszkoppal a tetejen (<#idiota>#idiota>), aztan 5 perc mulva elhuzott a haz elott... Az ablakbol feszitettem nekik mint Arnold... <#hehe>#hehe>
Saor Alba