36194
  • dragon11
    Szerintetek az Android jobb a WP7-től, ugye?:D
    /lehet hülyeség volt ezt ebben a topikban megkérdezni:D/
  • Inquisitor
    Esetleg innen a keresőben FREEdi, TubeX, Tubemate, értelemszerűen a legutolsó verziót (mivel régebbiek is fent vannak) van ami még konvertálni is tud.
  • Inquisitor
    iVideo letöltése
    Csak azért linkeltem a keresőt, hogy nézd meg a többit is, de ennél nem nagyon lehet egyértelműbb, hogy Youtube downloader.
  • Inquisitor
    Miért szerinted egy android marketből mit lehet letölteni?
  • LoSA
    De én a telefonomra akarok tenni programot, ami már rögtön a telefonomra menti a videókat.
  • Inquisitor
    Én azt hiszem iVideot szedtem le, de még nem volt időm kipróbálni. Nézz szét itt: LINK
    Kb. minden második Youtube-ra kihegyezett program ezt is tudja.
  • LoSA
    Tudtok mondani olyan programit, amivel le lehet szedni (mobillal) youtube-ról videót?
  • Inquisitor
    Konkrétan mit szeretnél? Van Tablet PC, ahhoz annyit kell tenned, hogy felteszel egy erre kihegyezett Wondows-t, régen XP-ből volt külön Touch (2005-ös?), a Vista/W7 meg alapból tartalmaz mindent ehhez vagy hasonszőrű Linuxot. Persze ha nincs érintőképernyőd, akkor nem árt olyat szerezni vagy hasonló póteszközt beszerezni. (Pl. Wacom Bamboo Touch vagy Touch & Pen)

Ha Tablettet akarsz csinálni a gépből, akkor meg eddig is volt nem hivatalos X86 Android verzió, most meg már hivatalos is van. Vagy van a B verzió, hogy felteszel gépre Android emulációt (SDK) és ott tetszés szerinti eszközt (pl. felbontás) emulálsz vele.
  • jazzy
    úthenger
  • skinnyman
    A Lumia tényleg jó... Jó nagy kalap szar
  • akyyy
    nincs valami program amivel a pc-ből "táblagépet" lehet csinálni?

• Pares
    Köszönöm a tippeket!
  • Narxis
    Ja hát úgy tényleg nem kéne. Esetleg ha külföldről veszi? ZTE Orange San Francisco-t vettek jó páran PH!-n mikor még jobb kijelzőt raktak bele mint az itthon kaphatóba.
  • [HUN]FaTaL
    Pontatlanul fogalmaztam: Nem forgalmazzák nálunk csak bolti garanciával (sufnigsm gar). A gyártói garanciával gsm boltból semmi probléma nincs, én is úgy vettem a telefonom. De mivel a Sony nem forgalmazza az MK16i-t Magyarországon, ezért ilyen formában nem tudod megvenni ezért van belőle kevés.
  • Narxis
    Nem rossz dolog a sufnigsm csak arra kell figyelni, hogy gyártói garanciával adják.
  • [HUN]FaTaL
    Az MK16i azért ritka mert nálunk nem forgalmazzák hivatalosan, csak a Vodafone 1db boltban a belvárosban. Ezen kívül sufnigsmnél lehet megvenni, amit épeszű ember messziről elkerül.
  • jazzy
    Nekem személy szerint amelyik telefonok tetszenek az az előbb írt Galaxy Nexus, A Galaxy SII, illetve a Sony Ericsson Xperia Ray, ezeknél olcsóbb és kisebb tudású de qwertys amit megvennék, bár elég ritka kevés embernél látom az a Sony Ericsson Xperia Pro (Nem x8 nem x10, nem mini, hanem az MK16i).
  • ldavid
    HTC-től a Sensation XE nem rossz, csak az SLCD kijelző nem egy nagy cucc
    ha ezekből egyik sem, akkor én SGS2-t választanám a helyedben.
    olcsóbbakból: Galaxy W, HTC Rhyme, Moto Defy+, vagy SE Neo
  • joshua
    Olyat lehet, hogy nekem nem kell a sense gyűrűhúzogatós képernyőzárja, de a mintarajzolós viszont igen. Mert eddig úgy tudtam csak megcsinálni, hogy vagy egyszerre léteznek, vagy egyikük sem. Jó lenne a mintarajzolós, de így a sima lockscreen csak időhúzásnak van ott...
  • Narxis
    Jól írod.
  • Narxis
  • Pares
    A Lumia miatt (meg mert az N82-esem meghalt 5 év után) kezdtem el nézegetni ezeket az új érintőképernyőseket. Külsőre egyértelműen a Lumia 800 tetszik. Meg a W7-et is érdekesnek tartottam, amíg nem ástam magam bele jobban az egészbe. Amint írtam, végül az android mellé pártoltam át annak szabadabb mivolta miatt (legalábbis szerintem így van).
  • Pares
    Nem is tudom... Nyáron jelentik csak be, míg az itt is elérhető, lesz... Nexus, sőt már az S2-t is kicsit drágállom. Igazán nem tudom, melyiket válasszam, esetleg valamelyik HTC-t tudjátok ajánlani? Hallottam róluk jókat is meg nem jókat is.
  • kifli
    pedig lumia jó cucc :)

• jazzy
    Tuti Galaxy Nexust vennék ha nem lenne túl nagy a kezemben.
  • ldavid
    galaxy nexust érdemes megnézned, ha friss rendszert is szeretnél
    de lehet, jobban járnál, ha megvárnád a galaxy S3-at
  • skinnyman
    Nincs tapasztalatom a témában, soha nem kaptam be még vírust telefonon, de talán ezekkel érdemes próbálkozni: avast Norton Kaspersky

Pares: S2 elég jó, de 1-2 hónapon belül valószínűleg bejelentik a 3-at... Én a helyedben ránéznék még a Motorola RAZR-re és Galaxy Nexus-ra is, ezek a legjobb telefonok most szerintem...
    A második kérdésre: erősen kétlem, hogy általánosságban ilyesmit ki lehetne jelenteni, konkrét modelleken múlik a dolog, és azon ahogy használod a telefont... Egy Galaxy Nexus 4,65-os OLED-je értelem szerűen hajlamos többet fogyasztani, mint egy iPhone kis szar 3,5-ös LCD-je, de kicsit más érzés ránézni és használni... :)
  • skinnyman
    Köszi a tippet, ennyit nagyon megér!
  • Pares
    Mellesleg mennyire igaz az, hogy az android kevesebbet bír ki egy töltéssel, mint a WP7?
  • Pares
    Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek, hogy szerintetek jelenleg melyik a legjobb androidos okostelefon a 80-130 ezres árkategóriában.

Sokáig a WP7-es Lumia 800-on gondolkodtam, de aztán inkább áttértem az androidra főleg annak "szabadsága" miatt. A Samsung Galaxy S2-ről mi a véleményetek?
  • LoSA
    Kéne egy kis segítség... Valamilyen "hülye" programot (nem tudom pontosan melyik) feltelepítettem régebben (marketból), de azóta mindig előjön ez... Szóval a notification bar-ban mindig kapok egy "üzenetet", hogy Gratulálnak én nyertem meg az Ipad-t vagy mi a jóistent. Már a legtöbb progit leszedtem a telefonomról. Nincs valami ötletetek, hogy mivel lehetne ezt kitakarítani a telefonomból?
  • davidka003
    Nálatok nem szarakszik a Friendcaster for facebook?
    Nem küldi el az üzenetet.
  • Firerock
    Köszönöm!
  • ldavid
    nálam inkább fordítva, de tudjátok hogy van ez a zsenikkel...
  • [HUN]FaTaL
    Akciós a PowerAMP, ha valakit érdekel, 429 huf. Én már megvettem a PlayerPRO-t úgyhogy ez most kimarad. :)
  • [HUN]FaTaL
    Már minek kellene? Amúgy meg úgyis itt lóg a drót mellettem. :)

Ott a total commander + a lan plugin a wifihez, vagy fordított irányba a swiftp server.
  • ktomi22
    ahhoz kell a hulye "drót" pc re kapcsolashoz.. mondjuk es file explorert hasznalom adatatvitelhez wifin.
  • [HUN]FaTaL
    Pen mindig a táskámban van (meg nagyon keveset használom, gyakran inkább a telót kapom elő :D)
  • ktomi22
    az a lenyeg.. bar asztalon is jo a rend .. nem talalod az oda tett pendrivet ..az idegesito :D
  • [HUN]FaTaL
    Nekem az asztalomon mindig kupleráj van, de a PC-n meg rend. :D