36194
  • Mike
    miért?
  • skinnyman
    Ez frankón fel is váltja a Market-et ha jól látom? :O
    Persze csak a neve lesz más csak többet fog tudni, de akkor is durva...
  • skinnyman
    Galaxy Pocket - 2,8"-os kijelzővel, annyira nem passzol a minden új droid egy tepsi sztereotípiába :)
  • kifli
    az antik telefonomon ugyanúgy főzött rom a wp7 is, radásul sokkal frisebb, kevesebbet dolgoztak rajta, android, már régóta van rá, 1x nem záródottbe semmi wp7-en.

Így összehasonlítható a dolog szerintem....

Ezzel szemben tesóm alapból androidos telóját nézve, nál pl lefagyott, ha nem kapcsolta ki a wifit, és kiment a wifi hatósugarából, frissítés helyrehozta...

skinnyman:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

aki copy-paste módszerrel írja be, mi az ami nemtetszik neki egy rendszerben, azzal nem éri meg vitatkozni, hisz fogalma sincs miről beszél.
    Több homescrenn mikoris kell? Ja ha elfogy a hely azon az egyen amin van. wp7-en nem fog elfogyni. Csak itt nem oldalra görgetsz, hanem lefele...

skype miértnem voip?
    sőt stabilitási gondról sem halottam

flash supportot mint írtam baszhatod, mert azt adobe torpedózta meg, androidra sem lesz.
    1-2év és a jelenlegi már a legtöbb weboldal nem fogja támogatni. Mennyire lenne jövőbemutató akkor, ha már ez volt a gondod, ha olyan valamit építenek, egy új op rendszerbe, ami később nem is lesz támogatva?

Egyébként eddig fogalmam sem volt arról, milyen felbontásokat támogat a wp7, nem is érdekelt. Szerintem ha visszakeresel a topikba, találsz még tőlem olyan hsz-t amikor egy telefon kapcsán ugyanez volt a véleményem, a 720p-ről, de bőven nem használtam még wp7-et. Mango update után lett használható, így azóta használom.
  • skinnyman
    And here we go again, a régi bullshit újra és újra... Egyszer csak megunod...
    Hát persze hogy parasztvakítás a 720p... Illetve minden más felbontás parasztvakítás, mint amit a buta szar platform tud amit védesz, tudjuk... Csak egy tipp: mentsd le ezeket a kommenjeidet, aztán olvasd vissza 5 év múlva, és röhögd ki saját magad.

És igen, 13 dolgot soroltál fel, amiből az utolsó 7 csont nélkül a "minek, felesleges, parasztvakítás" érvelési kategóriába tartozik, ez pedig bizony több, mint a fele, számolni már csak tudni kell... Emellett több felsorolt érv pedig egészen egyszerűen hazugság, pl. screenshot-ot csinálni gyárilag nem lehet a rendszerrel csak külső programokkal és gányolással, stabil Skype nincs még rá hivatalosan, ha lenne azzal se lenne letudva a VoIP kérdés, és hasonlók, de ezekbe igazából kár is belemenni, részletkérdések...
  • [HUN]FaTaL
    Visszakapod a 600 forintot.
  • Mike
    pedig ez az Osmos egész jópofa, most nézegetem PC-n
  • Mike
    bankkártyát meg nem adom, 200-600 forintokért
  • FZoleee
    Google Play
  • acsati
    hát ezt én is hiányolom
  • Mike
    ezen a nyomorult android marketen miért nem lehet paypallal fizetni? :(
  • [HUN]FaTaL
    Nekem még sosem állt le egyik sem. A böngészőben pl. a flash okozhat ilyet. Ja hogy az nincs is Windowson? :D

Egy kérdés: programoztál már?
  • Solten
    Jöhetnek a 4 gigabájtos Android appok
  • Solten
    Nekem a fosch index / iwiw app force close-odik rendszeresen mert sz@rul vannak megirva. Mas nem. Viszont neked az antik Windows Mobile 6.5-os telefonodra van ramokolva valami fozott rom, ez alapjan alkotsz velemenyt...

• kifli
    valószínűleg annak köszönhető, hogy nekem nem záródott még be semmiféle program, hogy zártabb a rendszer, natív kódot csak pár fejlesztőnek engedélyeztek, a keretrendszer meg jól kzeli a dolgokat ezek szerint.

Nekem váratlanul állt már le a beépített böngésző androidon, vagy a market. Hasonlót itt nem tapasztaltam. De akkor hiszek neked, hogy szarul vannak megírva ezek a programok :D
  • kifli
    így jártál...

spoilerbe írom a maradék véleményem, így talán nem lesz annyira zavaró

összesen 3 dologra mondtam hogy felesleges, plusz a 720p, de az os függetlenül parasztvakítás (wifi theteringet ki is feljetettem, hogy az is van beépített, és usb-n is megoldható a netmegosztás), hát ez tényleg több mint a fele. Számolni is tudsz látom. Amúgy ne égesd magad tovább szerintem. Ha elkezdesz vitatkozni, akkor azt úgy tedd legközelebb hogy tudod miről beszélsz. Amikbe belekötöttél azok sem a saját indokaid voltak, hanem másoltad valahonnan, ennyit rólad, és a releváns véleményedről...

• [HUN]FaTaL
    "Nem mondom, hogy a rendszer tökéletes, de legalább itt még nem találkoztam olyannak, hogy egy app váratlanul bezáródott volna"

lol, ha nem kezel le a fejlesztő egy exceptiont akkor az wp7en is FCzni fog.
  • skinnyman
    Cool story, bro... De nem fogom többet szennyezni a topicot ezzel szeméttel, mert a kutyát sem érdekli... De az azért sokat elmond, hogy a magyarázataid több mint fele kimerül a "minek az bele, felesleges, parasztvakítás" kategóriánál, amit inkább nem is kommentálnék...

Ha szarul írsz meg egy appot, az mindenhol be fog váratlanul fejeződni, ez alól nincs kivétel, legfeljebb ha az OS egy kvarcóra bonyolultságú... Hülyének pedig szerintem nem neveztem senkit, még akkor sem, ha én biztosan soha nem használnám semmilyen formában a WP7-et, amikor ott az ICS opcióként...
  • desigo
    T-nél is hamarosan érkezik a Sony Xperia S
    népszerű telefon lesz...
  • plu604
    Valaki ismer olyasmi játékot ami a kamerát használja?
    Gondolok itt olyasmire mint régebben a symbianos telókon volt ilyen vírusvadászós pl., forogtál a telefonnal mint valami idióta, imádtam. Androidra nincs ilyesmi? Elég ha egy nevet löktök. Előre is köszi :)
  • kifli
    hát ha a rubik még mindig beta, akkor a fejlesztők elég sokat szöszmötölnek vele :D
  • Solten
    Nem béna csak beta.
  • kifli
    de ez nem írja az időjárást, vagy nem mutogassa a fészbúk ismerőseim arcát, ez béna :D

Meg amúgyis, nem is kopckák vannak wp7-en, csak négyzetek :S
  • Solten
    Nekem is van:

• kifli
    nekem vannak több színű kockájaim, ezt vedd bele XD
  • Solten
    Mi gondja lenne egy WP7 usernek, idejetmult tokugyanolyan driveren fut a par vacak egyszinu kockabol allo OP...

• kifli
    én már nem akartam ide írni ezzel kapcsolatban, és ő is kijelentett, hogy nem fog, aztán mégis írt...

Ide is csak az ír akinek gondja van, vagy flame, ott nincs gondja a wp7-el senkinek
  • Solten
    Nem folytatnatok ezt a WP7 topikban? Ja, vagy oda fel evente ir valaki?
  • kifli
    mint írtad nem akarsz már ide írni többet így lezártam a dolgot (és fölöslegesnek is tartottam a választ, mivel látom nem igen vagy tisztában a dolgokkal, aktuálisan mi hogy is áll) de akkor, csak a tekedvedért, hogy lásd mennyire elvagy tájolva, és mégis osztod az észt:

-csináljak screenshotot, vagy elhiszed hogy lehet?
    -skype van, így az pipa, ezzel a voip is kilőve (köv frissítésel integrálva lesz a rendszerbe, telefonkönyvbe vagy hasonló módon)
    -nekem a video megosztás facebookra megy, meg youtube-ra is, mást nem próbáltam
    -flash support nincs, de nem is lesz már androidra se ha jóltudom, adobe nem fejleszti tovább mobil eszközökre
    -új htc-ken már láttam front kamerát is, illetve lumia 800-on is van, mi a kérdés?
    -navigon van offline működik, illetve van még egy a neve nem jut eszembe
    -landspace support???? Láttad te hogy néz ki a kezelő felület? Ahhoz minek? Használhatatlan lenne kb úgy
    -connection software???? integrálva van a live messenger, lapozok egyet oldalra, ahol az sms-eim vannak, és már mutatja ki online épp msn-en. Egyébként asszem manapság a facebook, a legnagyobb kapcsolati rendszer, de az is integrálva van. De olyan szinten, hogy csak be állítod a fiókodat, fel se kell tenni a facebook appot, és mindent elérsz...
    -homescreen wp. Azokon a 3 mm-es réseken nem sok látszana a wp-ből, értelmetlen
    -tilt customization, ez a kezelőfelület sajátossága, hogy egyforma kis blokkokra van osztva az egész képernyő. Hogy colours image alatt mit értesz nemtudom, vagy a hide alatt. Bármeik csempe eltűntethető 1 sec alatt.
    -multiple homescreen, szintén a kezelőfelület miatt nincs értelme a dolognak, nem oldalra kell görgetned, hanem lefele, és nem fogy el a hely soha.
    -better marketplace?????? Ok hogy konkurensekhez képest kevesebb az app, de amúgy nemtudom mi a gond vele.
    -smart dialt életembe nem használtam, gondolom kurvahasznos lehet :D

Felbontást tényleg nem értem minek a 720p, én ezen se látom a pixeleket, nem szoktam fél centiről nézni (akkoris fölösnek tartottam a 720p-t mikor még android volt rajta). Parasztvakításnak teszik be a csúcskategóriás készülékekbe, merthogy ráírhatják, hogy 720p, és elkérnek érte +5-10e ft-t

böngészőnek vannak hiányosságai, ám ezek olyan kevés idő alatt amíg te használtad nem jönnek elő. btw nemértem miért szidod az ie-t, oké hogy asztali gépen nem olyan kurvajó, de mobilhoz annak nem sok köze van. Illetve ha megnézed az új ie-t gépen az se rosz sebességben, max abban szar, hogy bővíményeket nem nagyon találsz hozzá, sebességben kezd javulni a dolog (de én sem használom, mert azért még mindig le van maradva a többiek mögött, de ennek a mobilhoz semmi köze)

Nem mondom, hogy a rendszer tökéletes, de legalább itt még nem találkoztam olyannak, hogy egy app váratlanul bezáródott volna, és hasonlók.
    Amikre nem írtam semmit, az valóban nincs, vagy nem néztem van-e rű megoldás

Most akkor már lezártnak tekinthetjük???

Még annyit, hogy akkor én gondolom full hülye vagyok, jónéhány emberkével karöltve, akik ezt teszik fel a hd2-re, nem a 4.0-ás androidot, (gb már lejárt lemez :D). xda-n nem éppen mondanám kihaltnak a wp7 témát htc hd2 vonatkozásában, bár nyílván, mivel nem lehet annyira belenyúlni, így nincs olyan sok különböző rom. (ha jólnéztem, van 8 rom...)
  • skinnyman
    Copy-paste-eltem az egészet 2 oldalról fél perc googlizás után.. Egyébként szerintem ez a kettő pont teljesen jogosan van különválasztva, egy Skype kliens egészen más, mint egy általános VoIP kliens... Inkább a SIP-be lehetne belekötni a VoIP mellett, de annak a helyére is másik 10 hiányosságot be lehetne írni 1 perc alatt, ha akarná az ember... Az meg nagyon szép gondolat, hogy mi mindent bele akarnak majd tenni... De a szomorú valóság az, hogy jelen pillanatban ezek közül semmi nincsen benne, egy teljesen félkész, funkcionálisan hiányos rendszer, ami több dolgot nem tud, mint amit tud, ráadásul teljesen kétséges, hogy mikor kerülnek ezek a hiányosságok javításra, ha egyáltalán valaha ez megtörténik... Szóval lehet, hogy vannak szép ígéretek, de jelen pillanatban a seggem nem törölném ki a WP7-el, és ez aligha fog különösen változni a jövőben...
  • Inquisitor
    Létezik valódi ipari és/vagy katonai szabvány szerinti telefon (tablet, notebook, akármi), még olyan is van, aminek kisebb robbanást is túl kell élnie. Nagyjából olyan árdifi van, mint egy konyhai felszerelés meg egy NASA kütyü között. :D
    Sima eldobhatós telefon tudásával rendelkező, még nem mindent kibíró katonai mobiltelefont már 40-80.000 között kapni, okos telefon árát még nem láttam, de pl. notebook vonalon 5-10x-es árdifik vannak.
  • Inquisitor
    OFF: Azért a VoIP és Skype különválasztása nem túl értelmes a felsorolásban, és mind tudjuk, hogy az MS vette meg a Skypot. Nyilván ezerrel dolgoznak rajta, hogy a WP telefonokon menjen. Lehet megpróbálják egybeolvasztani az MSN Messengerrel. A hiányosságok egy része meg szinte biztosan ki lesz küszöbölve, feltéve ha nem akarnak bukni ezzel a rendszerrel IS.
  • Mike
    hm... vagy nem arra a katyvaszra gondoltál, most már mindegy, leírtam. nekem elsőre fura volt ez a rengeteg program, de simán meg tudtam találni ami nekem kellett
  • Mike
    ez egy érdekes dolog
    nézd meg pc-re mennyi program van
    ez most katyvasz vagy a pc erőssége?

elsőre nekem is katyvasznak tűnt az android market, de most hogy 1 hete használom, már nem az

2. nap megoldottam, hogy mindent le tudjon játszani normálisan
    hogy, pc-ről, nas-ról is játsszon filmet, zenét
  • Rage47
    ICS Camera app nem csak ICS-re
  • skinnyman
    Na, végre kibújt a szög a zsákból... Mondjuk kicsit előbb is kibújhatott volna, simán azt hittem értelmesen akarsz vitatkozni, de mondjuk már önmagában az is gyanús lehetett volna hogy mi mellett kardoskodsz...
    Semelyik valós megoldhatatlan problémára nem reagálsz, csak azt mondod hogy a nagy része meg van oldva (LOL), és az egyetlen konkrét dolognál amire reagálsz, ugyanazt a bullshitet húzod elő, amivel az előbb már lejárattad magad (minek is tudna bármit amit alapból nem tud, igazából tökéletes, és amit nem tud, az vagy felesleges, vagy parasztvakítás)... Még csak kicsit sem agymosott duma :D

Szóval a tanúlság akkor legyen az, hogy legközelebb ne csinálj úgy, mintha értelmesen akarnál vitatkozni, amikor csak ennyire telik...
  • aate
    Strapabíró telefon vagy ütésálló telefon? Tesztelt az élet!
  • kifli
    kösz hogy végre válaszoltál konkrétan, ha ezt már akkor leírod, mikor először kértem, nem ment volna az off. Így hogy leírtad, mostmár tudom, hogy lófasz közöd nincs az egészhez, amiket hátránynak írtál, nagyrésze megoldott már, jópár pedig baromság (tiletek mögé minek háttér, azon a 3mm-en lószar nem látszódna belőle)

De ha gondolod add meg a skype címed, felveszlek telefonon, és elregélem miaz ami még hülyeség

Továbbiakban tényleg hagyuk itt abba a dolgokat, mert tényleg nincs értelme veled ezt folytatni, így hogy fogalmad nincs az egészről.
  • skinnyman
    Egészen komoly összegeket mernék tenni rá, hogy ez nem így lesz... Szerintem még a verziószám sem stimmel, valószínűbb a 4.1, 4.2 számozás...
  • desigo
    Android 4.0 - Ice Cream Sandwich
    Android 5.0 - Jelly Bean (zselés cukorka)
    Android 6.0 - Key Lime Pie (citromos torta)