36194
  • [HUN]FaTaL
    Attól, hogy a google wallettnek konkurencia a Paypal, ha tetszik, ha nem.

Vegyél akkor 6000ft-os appokat, meg navit 18k-ért.

Nem rendelget össze-vissza a kártyaadataiddal mert ki lehet törölni a checkout.google.com-on. Amúgy meg, ha idegen gépen / telefonon belépve maradsz, akkor megérdemled. Nem tud össze-vissza rendelgetni, mert a te google accountodhoz rendelődik hozzá, gondolom neked meg nem fog össze-vissza mindenféle appot megvenni.
  • davidka003
    Istenem ez már lassan beteges.
    Tényleg valakinek biztos az az első, hogy a te market account-odat nézegesse és rendelgessen.
  • Mike
    aha, és amikor elfelejtek kilépnek, akkor vki ideül, és a kártyaadataimmal összevissza rendelget

a google-nek mitől konkurense a paypal?

az amazonon nem 50 forintért veszem a cuccokat
  • SzirmosSzisza
    PayPal konkurens szolgáltatás... Ahogy Amazonon se lehet PayPallal.
  • davidka003
    Már nem azért nem egyesével kell. Google elmenti a kártya adatokat. Aztán már csak rákattintasz az alkalmazásra és buy, kb 3 mp alatt lerendezi.
    Aztán megint másik alkalmazás és buy. Nem kell minden egyes alkalmazásnál beírni a kártyaadatokat.
  • Mike
    vagy tudomisén, előfizetésen van, fizesse a voda, aztán számlázza ki
    arról nem beszélve, hogy lehetne egy kosár is, most egyesével fogok 100 forintos tételeket fizetgetni kártyával? nonszensz
  • Mike
    vagy 1-et
    ismerem a metódust

ellenben nem fizetek bankkártyával aprópénzt, nagyon sajnálom a google-t
    arra ott a paypal
  • davidka003
    Google launching '20p Play of the Day'?

Free apps are nice, but 20p quality apps are where it's at. Or so Google thinks, based on what we just spotted in the new Google Play site.

Either way, today's 'Play of the Day' is 'Where's my Water', which is great fun. :)

Lesznek 55 Ft körüli áron még alkalmazások.
  • skinnyman
    A legtöbb 100 forint körül van, amúgy én is ezt tippelem...
  • davidka003
    Szerintem ez arra utal, hogy minden nap lesz most 55 Ft-os alkalmazás.
  • LoSA
    Sikerült felfrissítenem a telefonomat. Azonban szomorúan látom, hogy megváltoztatták a lock screen-t. Nem lehet azt valahogyan visszaállítani? Főleg a feloldó hang nem tetszik. Lehet ezt változtatni, orvosolni valahogyan?! :)
  • skinnyman
    Hm, úgy tűnik nem egy napos akció lesz, most vettem egy cuccot és már Play-es számlát küldtek mailre, amiben ezt is írták:
    "Discover new, premium content every day at incredible prices. Offer ends March 13th. Play now›"
  • skinnyman
    Nem hirtelen ugrottak rá, rég óta részt vesznek a HTML5 fejlesztésében, ugyanakkor tudtommal szó sincs arról, hogy a flash-t meg akarnák szüntetni, rengeteg területen előnyösebb még a HTML5-nél, a kettő párhuzamosan fog létezni egy jó ideig biztosan...
  • theone91
    Rebranding ezerrel.
  • Narxis
    Akkor megvárjuk amíg kiadják aztán meglátjuk. :D
  • kifli
    nemrégről meg van egy twitter bejegyzés, hogy jön az összes jelenlegi készülékre az apollo.
    Egyébként, a telefon frissítése az ms szoftverével megy, nem a gyártókéval. És biztos vagyok benne, hogy belepofázik, hogy frissíteni kell-e :D
    M$ azt akarja, hogy az összes wp7 telefonon, ugyanaz legyen a felhasználói élmény. Ugyanezt csinálják xbox-al is. Csak akkor adható ki egy játék boxra, ha az elfut a legeső generációs, hdd nélküli x360-on is. (legalábbis ez nemrég még ígyvolt)
    Mindenesetre majd meglátjuk milesz, én nem aggódom, mert valószínűleg ígyis-úgyis lesz wp8-am :D
    Forrás
  • Inquisitor
    Az Adobe saját reakcióiból, ahogy hirtelen ráugrottak a HTML5 fejlesztői eszközök készítésére és ahogyan arról nyilatkoztak a HTML5 a jövő. Minek ölnének feles energiát egy 12-es flashbe?
  • davidka003
    Where's My Water? 55 Ft elvileg csak ma. - beszerezve
    CameraZoom Fx 108 Ft-ért beszerezve.
    SwiftKeyX 108 Ft-ért beszerezve

#10588: én simán megadtam a bankkártyámat, nem aggódok ilyen dolgok miatt.
  • Narxis
    "A vezető kitérő válaszai alapján sokan arra tippelnek, hogy a Windows Phone telefonok - legalábbis hivatalos és támogatott módon - szintén nem lesznek majd frissíthetők a rendszer vélhetően ősszel megjelenő újabb kiadására, a Windows 8-ra."

Forrás

Ez egy az egyben ugyanaz, lehet itt jönni mindenféle magyarázattal, hogy más rendszermag stb. A gyártóknak meg MS nem parancsol, talán csak a Nokianak.
  • LoSA
    Rendben, köszönöm!
  • skinnyman
    Igen (aminél baloldalon XXJVU van), a leírás ránézésre jónak tűnik... CM9 már kicsit haladóbb dolog, ha nem vagy magabiztos a témában, azzal inkább várj még talán...
  • LoSA
    I9000OXAJVU (Open Europe)
    Ez akkor jó lesz?

CM9? Az nem tudom, hogy micsoda, sorry... Itt olyan nincs. :)

LINK
    Itt a cikkben a frissítés után íjra a rootolást is. De azt nem muszáj, ugye? :)
  • skinnyman
    Desktop-on nem hiszem, hogy bármi tervük lenne a Flash leállítására, ezt hol hallottad?
  • Inquisitor
    Release notes | End user | Adobe® Flash Player® 11.1 and AIR® 3.1
    adobe-flash-player-11-1-111-7_download
  • skinnyman
    Hivatalos ROM-okból az XXJVU-t szokták mostanában inkább javasolni, de az sem rossz, amit benyilaztál...
    Nem hivatalos ROM-ból pedig CM9 az isten, már egy hónapja használom, és kurva jó :)
  • Inquisitor
    Most jött ki Flash 11.1.111.7 2.x és 3.x valamint 111.1.115.7 a 4.x rendszerekhez. Lehet lesz még finomítás, de pl. 12-es Windowsra vagy OSX-re sem lesz már. Még talán a 11.2-t kiadják telefonra, aztán tényleg végleg leállnak. HTML5 a jövő.
  • Inquisitor
    Erre van a bankoknál virtuális kártya megoldás. Rátolsz pár ezrest és abból veszegeted a dolgokat.
  • LoSA
    Melyiket tegyem fel?
    Melyiket tegyem fel?! Csak frissíteni szeretném a telefonomat, rootolni nem. Amit benyilaztam, az jó? Vagy melyiket? Független telefonom van, most 2.3.3 van rajta.
  • skinnyman
    /data/data-ban van alapvetően minden mentés, root jogosultság kell a hozzáféréshez... Vagy: Titanium Backup-al, egy kattintásra...
  • LoSA
    Srácok, a Where is My Water játék mentéseket hol találom meg? Le lehet azt valahol menteni? Mivel újrarakom a telefonom, nem akarom, hogy elölről kelljen kezdenem az egészet. :) Köszi
  • ldavid
    mármint hogy a marketet is átnevezték
  • ldavid
    ez egy szar húzás volt szerintem
  • kifli
    Én úgytudom, hogyha jön a frissítés, azt ki kell adniuk, ha ms aztmondja. Ezért is vannak a szigorú hw megkötések.
  • Narxis
    Nekem tetszik ez a személyre szabhatóság(pl. CM7 theme manager, miui), a gyártók amúgy sem érdekeltek a frissítések kiadásában. Ez a WP-nél is megmutatkozik majd ha több készülék lesz. :)
  • kifli
    ez jogos, és akkor megisvan az android legnagyobb gondja. wp7-el szerintem ezt akarták kiküszöbölni. Van sok előnye, és sok hátránya is egy zárt rendszernek.

Ha google talána valami jó megoldást, az jólenne. Nekem igazából az nem tetszett, hogy feltettem egy programot, majd indítom, és kiírja, hogy ez nem kompatibilis a telefonommal. Hát anyád :D
  • [HUN]FaTaL
    Ja hogy az app ára 600 forint. Bocs. Azt hittem az aktiválási díjat mondod. Asszem 3$-t levon mikor beaktiválod a kártyát, de azt visszakapod.
  • Narxis
    Nekem használható volt a Motorolán de pl. a moto blur egy felesleges, akkut terhelő hülyeség volt ami bugokat is létrehozhatott. Ettől függetlenül tudtam használni rendesen a telefont, de az igazi android élményt bizony a Google telefonja nyújtja mivel ott azonnal frissítenek ha bugos is valami. Ezzel nem fikázom a többi de telót de ki tudja, hogy a gyártó amikor saját szájízre szabta az androidot akkor mit változtatott és hogy letesztelte-e rendesen. Ettől még persze teljesen jól használhatók csak a bugokat okozhatták ők is.
  • kifli
    Ja, oké, hogy jó az android, de csak a google telefonján? :D
    bár pont nexus s esetén volt valami ics-el, nem egy embernek ha jóltudom :D

Amúgy még mielőtt kiüldöznétek, nekem nincs bajom az androiddal, sőt jó kis rendszer szerintem, pl az ubuntus megoldás is kurvára tetszik. Szóval nem vagyok android héter, és akkor csak az amit én használok, más meg fujj.

Csak azt nem szeretem, ha úgy mondja azt valaki valamire, hogy szar, hogy fogalma sincs róla, mi hogy működik azon a rendszeren. Illetve megfeledkezik, arról, hogy minden rendszernek vannak hibái. (Androidnál szerintem a legnagyobb gond, hogy nagyon szét van darabolódva)
  • skinnyman
    Sok jó app jó olcsón
    Ilyenek mint World of Goo, Shadowgun, Sprinkle, NFS HP, Asphalt 6, NOVA 2, PaperCamera, SwiftKey, egy százasba kerülnek kb... :)
  • Narxis
    Azért van egy árnyalatnyi különbség a Microsoft által készített mindenben megkötött WP és a gyártók által saját telefonjukra hegesztett android között. Mindig mondom, hogy etalonnak a Google telóját tekintsük és annak használata után alkossunk véleményt az android rendszerről.