36194
  • Chris Lowe
    Uhh ez eszembe sem jutott! Pedig tök logikus. :) Köszi!
  • Jim Morrison
    persze, ez így szokott lenni. Olcsó indie játékokat is veszik mint a cukrot, bár ez rossz példa :D

más: mikor eclipsben rányomok az install new softwarere hogy telepítsem az android plugint ezt írja ki. Pedig nem egyszer telepítettem már és nem volt gond. SDK is a legújabb meg minden.

Cannot complete the install because one or more required items could not be found.
    Software being installed: Android Traceview 16.0.1.v201112150204-238534 (com.android.ide.eclipse.traceview.feature.group 16.0.1.v201112150204-238534)
    Missing requirement: Android Traceview 16.0.1.v201112150204-238534 (com.android.ide.eclipse.traceview.feature.group 16.0.1.v201112150204-238534) requires 'org.eclipse.ui 3.6.2' but it could not be found
  • Narxis
    ejnye :D
  • [HUN]FaTaL
    Ha olcsóbban adná szerintem sokkal többen megvennék. Nem egy, a 10 centers akcióban résztvevő app készítőinél olvastam, hogy sokkal nagyobb volt a bevétel, mint, amennyi egyébként lett volna.
  • Jim Morrison
    durva :o mondjuk szerintem amilyen munka van benne én sem adnám olcsóbban :D ki is próbálom ha van már...khm. trial:)
  • Rage47
    azt írta, hogy ki kell kapcsolni a régiben az értesitést
  • Chris Lowe
    Helló
    Ezt (Business calendar) senki nem vette meg?
    Kicsit zavar, hogy kétszer szól.
  • Narxis
    OMFG
  • davidka003
    TuneIn Radio

Kipróbáltam, nagyon jó. Nem is hittem volna. Simán megéri az árát.
  • [HUN]FaTaL
    hahaha 4 ezer forint, ez egy vicc
  • Rage47
    OMG ez brutális :D
  • skinnyman
    Durva launcher: Link.
  • skinnyman
    Amúgy frissült a Chrome akit érdekel, bár elvileg főleg bugfixek csak...
  • skinnyman
    Röhögsz, de mindenképpen ez a jövő útja a kijelzőt illetően :)
    Más kérdés, hogy az iOS hasonló kötöttségei miatt igazából rá voltak kényszerülve hogy 4-szerezzék a felbontást (ahogy az M$ kénytelen lesz elcseszett 1600 * 960 felbontású telefont csinálni a WP7-8-9 korlátoltsága miatt ha növelni akarja majd a már most elavult WVGA felbontást - na az majd mi lesz ha nem parasztvakítás? :D) és igazából már korábban is jelentettek be több 1080p tabletet, csak persze azokon nincs alma logó ezért nem volt ekkora hype körülöttük...
    Itt egy összehasonlító táblázat a kategória népszerűbb tabletjeiről, az Infinity 700 összességében jobb tablet szerintem, még akkor is ha csak a vast nézed: vékonyabb, könnyebb, 4 magos CPU, microSD, HDMI, elől 2 megapixeles kamera, billentyűzetes dokkoló lehetősége...
  • kifli
    skinnyman!!!!

Megtaláltam mi kell neked!
    Vegyél ipad 3-at 2048 x 1536-as felbontás!!

Ez már nem jövőbemutató, hanem maga a jövő.
    (most mond hogy nem bullshit...)
  • Mike
    ok, ez is igaz
  • [HUN]FaTaL
    Teljes áron playerprot vettem, smart keyboard pro, pure calendar widget (agenda), pure news widget (scrollable), playerpro, root uninstaller pro (olcsóbb, mint a tb és csak eltávolíáshoz / jegeléshez használom, de ez is tud backupot is, bár nem olyan széleskörű). De ki mit szeret, nekem ezek megérték az árukat, aztán van aki mást tart szem előtt pl. zenelejátszó terén.

Szóval inkább keresd ki neked mi a legmegfelelőbb egy adott feladatra.
  • davidka003
    Mik azok amiket érdemes volt megvenni?
    Vásárolgatós kedvemben vagyok aztán lehet vennék valamit ha jó. :D
  • [HUN]FaTaL
    Én bevásároltam akkor is, szerencsére. :) De vettem nem egy appot teljes áron is.
  • davidka003
    Sajnos. :(
    Megerőltethették volna magukat jobban.

Most hallottam, hogy pár hónapja volt valami 10 centes akció, megnéztem milyen programok voltak, hát sajnálom, hogy akkor még nem volt Androidos telóm. :(
  • [HUN]FaTaL
    A 108ft-osok meg úgy látom nem változnak. :(
  • LoSA
    Tudnátok segíteni abban, hogy a Galaxy S-re hogyan tudom feltenni ezt a CyanogenMod-t? Tudom, hogy rootolni kell, meg ilyenek. Ebben szeretném a segítságeteket kérni! Köszönöm!
  • davidka003
    Flick Golf Extreme
    56 Ft-ért beszerezve. Ez a mai akció.
  • skinnyman
    Igaz, de azért ennek is meg vannak a maga előnyei, az UI szép, a kamera jó, a felbontás nagy (csak persze nem OLED)... A legnagyobb gáz szerintem hogy nem ICS fut rajta, még ha be is van ígérve...
  • [HUN]FaTaL
    Hm? Nem veszik el semmi a frissítéskor, legalábbis 3 frissítés jött a telefonomra és mindig megmaradt minden.

Azt a 3 hónapot (vagy még annyit sem) ki lehet bírni ICS nélkül. Én nem vennék SGS2-t az Xperia S helyett, már csak a kisebb felbontás miatt sem.
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk úgy, hogy szerintem 15" alatt nem jó fejlesztnei, egyszerűen kényelmetlen, mert kicsi a képernyő. Persze ez lehet egyén függő, én laptopon sem találom a legkényelmesebbnek, de az már elviselhető.
  • desigo
    A Samsung Galaxy S II közel egy évvel megelőzte mégis ugyanakkora kijelzőméret mellett rövidebb,vékonyabb nem kicsit könnyebb.
    Belseje korrekt egyedül a fix tárhely érdekes.
    2012 márciusában a 2.3.7-es Android egy ilyen árú telefonon vicc.
    Megveszi valaki,jól belakja,megszokja és jöhet a szoftver csere,dejó.

Nem látom előnyét ezt megvenni,inkább SGS2-t vagy majd a 3-at.
  • Chris Lowe
    Megvettem a Business calendart, szupi, fasza, csak a régi android naptárt nem tudom kikapcsolni, bármit beirok az új naptárba az a régiben is megjelenik, és emiatt két értesítést tol, ez kicsit zavar.
    Szóval ha valakinek megvan és tudja a megoldást azt megköszönném.
  • Jim Morrison
    bárhol lehet fejleszteni:D
  • skinnyman
    Mi az hogy ekkora kijelzőn? Bármin futhat Android, Asus Transformeren is billentyűzetestül... Billentyűzet nélkül mondjuk én sem szenvednék vele... :)

Amúgy kurva jó ez az akció, van pár app ami azért megér 108 forintot :)
  • Inquisitor
    Vannak kijelző nélküli Androidos médialejátszók is.
  • [HUN]FaTaL
    :) Egészségére aki evvel szenved :D Ekkora kijelzőkön nem lehet értelmesen fejleszteni, szerintem. Bár HDMI-n a tabletek jó részét ki lehet rakni monitorra úgyhogy végülis lehet létjogosultsága, de én azért maradnék a PCnél. :D
  • skinnyman
    AIDE - Android Java IDE
    Android fejlesztőkörnyezet Android-ra :)
  • Rage47
    picit zavar, hogy még a mostani androidos telefonokon is észrevehető olykor a beakadás, nem mint egy iphone-nál
  • Rage47
    na erre gyűjtök
  • skinnyman
    Xperia S teszt
    Parasztvakító 720p kijelzővel
  • Rage47
    akkor írok a supportnak :D
  • skinnyman
    És ha a telefonod lopják el? :D
  • Rage47
    az én google accountomba csak a telefonra küldött azonosítókóddal együtt lehet belépni, ajánlom ezt mindenkinek, aki félti az adatait:)
  • skinnyman
    A Play akciója az 50p -s appokból az a lista (kb 25 darab) amit linkeltem (itt), köztük több olyan címmel ami alapból 5 dollár felett van. De ha emellett lesz egy 20p-s akció minden nap, azt sem ellenzem, de szerintem nem az a fő attrakció :)