36194
-
#10715 Én az SDK-t nem tudom frissíteni, mert nem tud törölni egy olyan fájlt (mappát? nem emlékszem) amit a frissítő hoz létre és ő használja :D -
#10714 FUUUU csak a legújabb eclipse kellett. FUU -
-
#10712 300 ppi-s tábla tavaly májusból -
#10711 EU-n kívülire van VAT, EU-n belülire nincs. -
#10710 Válaszolok magamnak:
Canceling
Cancel an Android Market download by navigating to the application's Android Market page, via tapping the download's progress bar in the notification window or the Android Market's "My Apps" section. Press the "x" located next to the progress bar to stop it. If there are multiple downloads that you want to cancel, press the "Stop" tab in the upper-right portion of the "My Apps" section to stop all current downloads.
Stuck Downloads
If you encounter an issue where a download does not stop after attempting to cancel it, you may need to clear the Android Market application's cache. Press the "Menu" key at the home screen, select "Settings," tap "Applications" and select "Manage Applications" to view the Android device's apps. Tap "All," and select "Clear Cache" and "Clear Data" for the Android Market and Download Manager applications. This process should end all current Market downloads.
Stuck Downloads
If you encounter an issue where a download does not stop after attempting to cancel it, you may need to clear the Android Market application's cache. Press the "Menu" key at the home screen, select "Settings," tap "Applications" and select "Manage Applications" to view the Android device's apps. Tap "All," and select "Clear Cache" and "Clear Data" for the Android Market and Download Manager applications. This process should end all current Market downloads.
-
#10709 Tudna nekem ajánlani valaki egy olyan forgalomfigyelő stuffot, amiben egyenként lehet beállítani hogy mely alkalmazásokat figyelje és melyeket nem? Most az Onavo-t használom de az sajnos csak egyben tudja számolni az egészet, illetve egy-egy alkalmazást át tudja irányítani csak WiFi-re, de ez nekem nem jó megoldás... -
xxxpaulxxx #10708 Senkinek semmi ötlet?:/ -
#10707 Németország, Berlin. :D
Ja még egy kérdés. Ha rányom az ember a marketben, hogy install akkor elkezdi tölteni a telóra de olyat lehet, hogy megszakítani, hogy ne töltse le? -
#10706 valami olyasmi van hogy ha EU-n kívüli fejlesztőtől van akkor van TAX ha nem akkor nincs. -
#10705 Mostmár jó. :D
De nem is 110 Ft volt az app hanem 0,49$+0,09$ VAT.
Miért van, hogy itt volt ilyen adó rá, másik appnál meg nem? -
#10704 várj egy picit,egy két óra is beletelhel mire minden működik,nekem is volt ilyen többször -
#10703 nem nyertél :D -
#10702 Olyankor mivan, hogyha megvettem a Business Calendar-t, levonta a pénzt, jött az email is de mégis azt jelzi a marketben, hogy nem vettem meg? -
#10701 YAY! -
#10700 youtube? -
KuNgZi #10699 Samsung Galaxy S2 frissítés érkezik! -
KuNgZi #10698 -
KuNgZi #10697 Samsung Galaxy S2 ICS frissítés érkezik!
-
#10696 most nem azért de ugye Steve szerint az Android maga a Sátán, akkor ez azért nem kicsit off -
#10695 ez a tsf shell tényleg jónak tűnik, szerintem pár nap erejéig majd tesztelgetem is. -
#10694 ez jóféle reklám :D -
ldavid #10693 váháháhá :DDDD -
#10692 Hello!
Keresek egy olyan widget-et ami kiírja a cellainformációkat. Létezik ilyen? -
Chris Lowe #10691 Ez egy nagyon jó játék! Anno Amigán volt egy ehhez hasonló, azt is nagyon szerettem, üres perceimben most ezt fogom pörgetni. -
#10690 hogyan tudok simkártyárol törölni egyszámot ha akarok? elöre is köszi -
#10689 forrás? -
-
#10687 Accounthoz. -
#10686 Kérlek :P :DD -
#10685 bannoljam? -
#10684 -
#10683 Eldupláztad a hozzászólásomat :D -
#10682 szerintem acc hoz. -
#10681 accounthoz rendeli -
#10680 Felmerült bennem egy érdekes kérdés. A market a telefonhoz vagy az accounthoz rendeli a megvásárolt dolgokat?
Veszek új telót akkor is letudom majd tölteni a mostani appokat? -
#10679 Sony Xperia S Engadget teszt
nyussz
-
#10678 Quell Reflect 56 Ft-os akció ma -
#10677 Marketből még mindig sehogy nem lehet törölni azokat az alkalmazásokat amik már rég nincsenek a telefonomon? -
xxxpaulxxx #10676 Nekem egy olyan gondom van, hogy nemrég véletlenül Titanium backuppal összelinkeltem az összes appomat (warezt is:S) a markettel...
Most meg akarnám venni a Business calendar-t, de nem tudom, mert úgy érzékeli, hogy már megvettem, ha meg le akarom tölteni hibaüzenetet ír ki...
Próbáltam már letörölni, leszedni a linket, töröltem a market adatokat és leszedtem az összes alkalmazás market linkjét, majd a csak megvásárolt/ingyeneseket linkeltem össze, de még mindig úgy érzékeli a market, mintha az összes programom meg lenne véve...
tudtok erre valami megoldást?:/