36194
  • pxxl
    hahh végre androidos telóm is van :) eddig csak a tablet volt :) szal +fav :D
  • [HUN]FaTaL
    Ja csak közben újrahúztam a telót és fizetős lett. :D
  • Chris Lowe
    Én meg ingyen :)
    Még asszem pont te szóltál karácsonykor, hogy ingyen adja a market.
  • Mike
    na kipróbáltam a CC4-et
    hát ingyen le lehet tölteni, aztán kb 3 perc után, úgy a tutorial közepén megkérdezi, hogy meg akarom-e venni 630 forintért, emeltidíjas sms-ben
    ha nem, isten velem
  • [HUN]FaTaL
    Ó fuck, 108-ért vettem :D
  • Mike
    az a baj, hogy van pár kis kép, de nem tudom megnézni
    ellenben a youtube-n majd keresek videót, jót ötlet, köszi
  • davidka003
    Mai 55 Ft-os appunk:

Camera ZOOM FX

Már megvan. :(
    Hátha az utolsó napra kitalálnak valami jobbat.
  • Inquisitor
    Nyilván, az SE-nek már okostelefonos divathullám előtt volt marketje, most meg ugye gyúrtak rá zeneileg és játékok miatt, lásd Xperia Play. Milyenségéről meg passz, képek videó nincs belőle?
  • Mike
    találtam olyat a telefonomom, hogy playnow (SE)
    van Command and Conquer ingyér

milyen lehet ez, vki próbálta már?

marketen nincs fent, ez mi lehet SE exclusiv?
  • ldavid
    tényleg érdekes, dollárban is csak 1.47
  • [HUN]FaTaL
    HUF29,269 Buy

:D
  • qetuol
    nálam 1 euró az ára
  • Mighty
    Létezik olyan telefonkönyv alkalmazás, ami a névjegyek megjelenítésénél be lehet állítani, hogy mit mutasson?
    Gondolok itt arra, hogy, ha egy névjegyhez tartozik becenév, akkor azt mutassa, egyébként meg a teljes nevet.
  • skinnyman
    Reklámos változata meg ingyenes :)
  • Inquisitor
    Ez nem átlag felhasználónak készült program, ez egy 600 telefont támogató mindenre kiterjedő teszter progi. Ahhoz képest még nem is drága, tudnád egy gyári program hány nullával több.
  • davidka003
    Smart Tools megéri az árát, egész jópofa.

Viszont találtam ezt: Z-DeviceTest (Ad Free)
    Most ez tényleg 29350 Ft????? wtf, picit drága
  • davidka003
    A chrome kiegészítős dolog bejött. :)

#10738: nem is tudtam, hogy ilyen oldal is van, ez is jó köszi. :D

Mai napi 55 Ft-os akció:

Smart Tools

Írok véleményt majd róla ha lejött.
  • Inquisitor
    Ez nem jó?
  • Inquisitor
    Offline papír verzió? eBook, Tablet, okostelefon szóba se jöhet?
  • skinnyman
    Pár hete linkeltem egy APK lementő cuccot Market-ről (talán Chrome kiegészítőként), azzal meg tudod csinálni szerintem...
  • gregtom6
    A könyv fele inkább csak elmélet lesz szerintem...igen, hallgatnám, nem tudok mást csinálni, ha csak akkor olvasok amikor gép előtt vagyok, nem lesz rá időm, h végigolvassam...még így se biztos.
  • ivjoe
    És hallgatnád, hogy MOV AX, BX? o.O
  • gregtom6
    Hy all!

Létezik olyan progi, ami egy magyar könyvet fel tudna olvasni?
    450 oldalas a könyv, szerzőjét nem tudom, ki (csak sejtem, hogy Keresztes Péter), Assembly programozás a címe, és rengeteg időt megspórolna, ha vonaton, vagy a napi 1 órás sétám alatt is tudnék vele haladni.

Kösz előre is.
  • theone91
    Az eheti TBBT azt hiszem megtette a hatását. Amúgy kétlem, hogy pont ez az app volt az epizódban, hogy őszinte legyek... :D
  • davidka003
    Black Whip

Valaki ezt nem bírná megszerezni nekem? Az APK fájl kéne. Gondolom telepítés után a system app mappából kimenthető.
  • davidka003
    Tegnap óta ilyen de kár, hogy nincs mondjuk olcsón a Shazam, APNdroid, DocumentsToGo, FriendCaster for Facebook. Ezeket tuti beszerezném.
  • skinnyman
    + Paper Camera 55 ft: Link.
  • skinnyman
    Frissült a 108 forintos lista van néhány új cucc, mint Cut the Rope, Modern Combat 3
  • Narxis
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy lehet build propot szerkeszteni, de pl. az asphalt 6 gyorsan ki fogja írni a felbontás miatt, hogy not compatible, request a refund. A warez azért működik, mert többnyire valaki ráhackeli más felbontásra is. Pl. az NFSHPból nem is találtam rendes verziót, mert általában vagy torz volt, vagy kilógott a széle.

Ár szerint tudtommal nem tudsz rendezni, próbáld meg az appbraint, bár szerintem ott sem lehet.
  • davidka003
    How To Install Incompatible Apps From Android Market For Unsupported Devices

Ár szerint amúgy nem lehet rendezni marketben? Vagy nincs más oldal ahol marketes programokat lehet ár szerint rendezni?
  • [HUN]FaTaL
    Nem fogod tudni megvenni böngészőből sem.
  • tototto
    sziasztok, ha böngészőből veszem meg pl asphalt 6-ot akkor letudom majd tölteni telefonra (xperia mini)? mert telón a google play azt mondja nem kompatibilis (meg se engedi venni), de a "próba verzió" tökéletesen megy ennek ellenére
    vagy ne vegyem meg, mert legálisan úgyse fogja engedni letölteni?
    NFS HP-t is megvenném, de természetesen az sem támogatott, pedig real racing 2 is teljesen jól játszható
    persze az fps gameket megengedi, pedig azt hinném azoknak nagyobb gépigényük van..
  • [HUN]FaTaL
    Pedig mindkét gépemen ezt csinálta (desktop, laptop) szóval nem hiszem, hogy egyedi gond. Lehet Linuxon jól működik, ezt passzolom.
  • [HUN]FaTaL
    A sebessége :D
  • Chris Lowe
    Frissítve a marketen, toltak még 100 forintos áron is!
  • skinnyman
    Hát fura, én még nem találkoztam ilyesmivel...
    Az emulátorral a sebességén kívül mi a probléma? :)
  • [HUN]FaTaL
    Ja az lesz majd, de annyira nem érdekes, mert az ics sdkja frissült, amit egyáltalán nem használok egyelőre. Ettől függetlenül gáznak találom, hogy nem működik rendesen a belső updater.

Meg szvsz az emulátor is egy raklap fos :D
  • skinnyman
    Akkor töltsd le a frisset külön developers oldaláról és úgy installáld hogy ne fusson közben a manager... :)
  • Jim Morrison
    :D