36194
-
#10755 hahh végre androidos telóm is van :) eddig csak a tablet volt :) szal +fav :D -
#10754 Ja csak közben újrahúztam a telót és fizetős lett. :D -
Chris Lowe #10753 Én meg ingyen :)
Még asszem pont te szóltál karácsonykor, hogy ingyen adja a market. -
#10752 na kipróbáltam a CC4-et
hát ingyen le lehet tölteni, aztán kb 3 perc után, úgy a tutorial közepén megkérdezi, hogy meg akarom-e venni 630 forintért, emeltidíjas sms-ben
ha nem, isten velem
-
#10751 Ó fuck, 108-ért vettem :D -
#10750 az a baj, hogy van pár kis kép, de nem tudom megnézni
ellenben a youtube-n majd keresek videót, jót ötlet, köszi -
#10749 Mai 55 Ft-os appunk:
Camera ZOOM FX
Már megvan. :(
Hátha az utolsó napra kitalálnak valami jobbat. -
Inquisitor #10748 Nyilván, az SE-nek már okostelefonos divathullám előtt volt marketje, most meg ugye gyúrtak rá zeneileg és játékok miatt, lásd Xperia Play. Milyenségéről meg passz, képek videó nincs belőle? -
#10747 találtam olyat a telefonomom, hogy playnow (SE)
van Command and Conquer ingyér
milyen lehet ez, vki próbálta már?
marketen nincs fent, ez mi lehet SE exclusiv? -
ldavid #10746 tényleg érdekes, dollárban is csak 1.47 -
#10745 HUF29,269 Buy
:D -
#10744 nálam 1 euró az ára -
#10743 Létezik olyan telefonkönyv alkalmazás, ami a névjegyek megjelenítésénél be lehet állítani, hogy mit mutasson?
Gondolok itt arra, hogy, ha egy névjegyhez tartozik becenév, akkor azt mutassa, egyébként meg a teljes nevet. -
#10742 Reklámos változata meg ingyenes :) -
Inquisitor #10741 Ez nem átlag felhasználónak készült program, ez egy 600 telefont támogató mindenre kiterjedő teszter progi. Ahhoz képest még nem is drága, tudnád egy gyári program hány nullával több. -
#10740 Smart Tools megéri az árát, egész jópofa.
Viszont találtam ezt: Z-DeviceTest (Ad Free)
Most ez tényleg 29350 Ft????? wtf, picit drága -
#10739 A chrome kiegészítős dolog bejött. :)
#10738: nem is tudtam, hogy ilyen oldal is van, ez is jó köszi. :D
Mai napi 55 Ft-os akció:
Smart Tools
Írok véleményt majd róla ha lejött. -
Inquisitor #10738 Ez nem jó? -
Inquisitor #10737 Offline papír verzió? eBook, Tablet, okostelefon szóba se jöhet? -
#10736 Pár hete linkeltem egy APK lementő cuccot Market-ről (talán Chrome kiegészítőként), azzal meg tudod csinálni szerintem... -
gregtom6 #10735 A könyv fele inkább csak elmélet lesz szerintem...igen, hallgatnám, nem tudok mást csinálni, ha csak akkor olvasok amikor gép előtt vagyok, nem lesz rá időm, h végigolvassam...még így se biztos. -
#10734 És hallgatnád, hogy MOV AX, BX? o.O -
gregtom6 #10733 Hy all!
Létezik olyan progi, ami egy magyar könyvet fel tudna olvasni?
450 oldalas a könyv, szerzőjét nem tudom, ki (csak sejtem, hogy Keresztes Péter), Assembly programozás a címe, és rengeteg időt megspórolna, ha vonaton, vagy a napi 1 órás sétám alatt is tudnék vele haladni.
Kösz előre is. -
#10732 Az eheti TBBT azt hiszem megtette a hatását. Amúgy kétlem, hogy pont ez az app volt az epizódban, hogy őszinte legyek... :D -
#10731 Black Whip
Valaki ezt nem bírná megszerezni nekem? Az APK fájl kéne. Gondolom telepítés után a system app mappából kimenthető. -
#10730 Tegnap óta ilyen de kár, hogy nincs mondjuk olcsón a Shazam, APNdroid, DocumentsToGo, FriendCaster for Facebook. Ezeket tuti beszerezném. -
#10729 + Paper Camera 55 ft: Link. -
#10728 Frissült a 108 forintos lista van néhány új cucc, mint Cut the Rope, Modern Combat 3 -
#10727 -
#10726 Tudom, hogy lehet build propot szerkeszteni, de pl. az asphalt 6 gyorsan ki fogja írni a felbontás miatt, hogy not compatible, request a refund. A warez azért működik, mert többnyire valaki ráhackeli más felbontásra is. Pl. az NFSHPból nem is találtam rendes verziót, mert általában vagy torz volt, vagy kilógott a széle.
Ár szerint tudtommal nem tudsz rendezni, próbáld meg az appbraint, bár szerintem ott sem lehet. -
#10725 How To Install Incompatible Apps From Android Market For Unsupported Devices
Ár szerint amúgy nem lehet rendezni marketben? Vagy nincs más oldal ahol marketes programokat lehet ár szerint rendezni? -
#10724 Nem fogod tudni megvenni böngészőből sem. -
#10723 sziasztok, ha böngészőből veszem meg pl asphalt 6-ot akkor letudom majd tölteni telefonra (xperia mini)? mert telón a google play azt mondja nem kompatibilis (meg se engedi venni), de a "próba verzió" tökéletesen megy ennek ellenére
vagy ne vegyem meg, mert legálisan úgyse fogja engedni letölteni?
NFS HP-t is megvenném, de természetesen az sem támogatott, pedig real racing 2 is teljesen jól játszható
persze az fps gameket megengedi, pedig azt hinném azoknak nagyobb gépigényük van.. -
#10722 Pedig mindkét gépemen ezt csinálta (desktop, laptop) szóval nem hiszem, hogy egyedi gond. Lehet Linuxon jól működik, ezt passzolom. -
#10721 A sebessége :D -
Chris Lowe #10720 Frissítve a marketen, toltak még 100 forintos áron is! -
#10719 Hát fura, én még nem találkoztam ilyesmivel...
Az emulátorral a sebességén kívül mi a probléma? :) -
#10718 Ja az lesz majd, de annyira nem érdekes, mert az ics sdkja frissült, amit egyáltalán nem használok egyelőre. Ettől függetlenül gáznak találom, hogy nem működik rendesen a belső updater.
Meg szvsz az emulátor is egy raklap fos :D -
#10717 Akkor töltsd le a frisset külön developers oldaláról és úgy installáld hogy ne fusson közben a manager... :) -
#10716 :D