36194
  • ldavid
    Ultra-thin Samsung Galaxy S III mock-up shows up on Reddit
    el tudnám képzelni, hogy tényleg ilyen lesz - viszont nem igazán tetszik
  • [HUN]FaTaL
    thx. Csak ROOT kell neki? Vagy kernelt is kéne cserélni? Mert utóbbi esetben hagyom.
  • kifli
    memóriakezelésen javít
  • Jim Morrison
    röviden:

What's it do?
    It makes your phone FAST... super snappy with better multitasking!
    It rearranges and fixes the OOM Groupings and Priorites and lowmemorykiller values.
    ...
    blablabla
    ...

én is csak annyit tudok amit leírt, de nekem sokkal gyorsabb lett a telóm. Nővérem xperia mini projára is gyorsan feltettem:D
  • [HUN]FaTaL
    Ez mi ez?:)
  • Jim Morrison
    Pár napja feltettem a Superchargert, sokáig vaciláltam rajta de megtört a jég. Gyerekek! Akinek rootolva van a telója ne kérdezze miért, de azon nyomban tegye fel ! :D
  • Beyond silence
    .......az említett error hard reset+back up restore után is visszajön... elvileg csak jó programokat tettem vissza. A hard reset letöröl mindent? Honnan jön még vissza annak az appnak a módosítása? Még mindig megváltoztatja a némítás csúszkáját..!! LÉGYSZÍ nagyon megköszönöm ha valaki tudna segíteni
  • Narxis
    5%
  • Mike
    75%
  • [HUN]FaTaL
    "pl egy adreno 200 annak számít?"

Igen.
  • kifli
    dedicated gpu alat mit kell érteni? pl egy adreno 200 annak számít?

egyébként ahhoz képest, hogy az én telefonom a táblázat szerint szint 100% hogy nem kap cm9-et, már van rá rom, amiben bennevan a cm9 előzetes wip verziója

Még sokat nem tud:

CM9 WIP - available features are as follows:

Enhanced Power Menu w/ Reboot and Screenshot options, etc.
    Power Notification Widget
    Trebuchet Launcher
    T9 Dialer
    Keep app back button in Developer options
  • skinnyman
    Ki kap CM9-et state chart:

• rastaman
    nekem gyorsabb, és stabilabb a hd2-n az ics, mint a 2.2. pedig abból sem egy szar romot használtam...
  • asysoft
    ICS rengeteg mélyreható változást hoz, mint pl HW gyorsított 2D (kicsit ironikus, hogy nálad pont lassabb lett - talán idővel TW-t is optimalizálják), és WiFi Direct fejlesztők számára elérhetővé tétele (GS2-é gyártói megoldás volt eddig, API sem nagyon létezett hozzá). Lehet, hogy ezek inkább fejlesztők számára lehetnek hasznosak, de közvetve te is érezni fogod a hatását.
  • SzirmosSzisza
    Jajj, van/volt egy bug benne :D
  • Beyond silence
    Légyszí segítsetek mert nagy gáz van! Feltettem az értékelések szerint tuti Mute. appot, ami lenémítja a telefont. Nos hiába töröltem még mindig

"Állapotsor alkalmazás com.android.systemui folyamat váratlanul leállt"

errort kapok és eltűnik a felső menü és alig akar újra indulni a telefon. Biztos ez a program csinálta mert újraindításkor is átváltozik az elnémító fül olyanra amilyenre a program alakította. Az állapotsorban is változtatta az ikonokat az lehet a baj... pl. más mobilhálózatba ha telefonálok egyből kidobja ezt a hiba üzenetet... mit lehet csinálni azon kívül hogy törlök mindent a telefonról?? :( köszi!!!
  • slime001
    Mindig csinálok full wipe-ot még ha nem is kötelező.
  • Narxis
    Frissítés után szoktak ajánlani factory resetet ha gondok vannak, nem?
  • Mike
    ES file expolere + mx video player

és minden videót a pc-n tárolva is meg tudsz nézni
  • kifli
    amúgy a telefonos szarság (már hogy kinek milyen van), hová tünt a hsz fejlécből?
  • skinnyman
    A hiba nem az ICS-ben, keresendő, hanem a Samsung-ban, aki szokásához híven elcsúfította, funkcionálisan degradálta és teleszemetelte a gyári szoftvert amivel egyébként nem sok gondod lenne...
    Egyébként szerintem valami szar nálad, mert a legtöbben azt mondják, hogy bár tényleg alig változott valami, rosszabb sem lett.
    Nálam még S1-en is gyorsabb az ICS, mint bármelyik korábbi szoftver ami volt rajta 2.1-től 2.3-ig...
  • slime001
    Én rakom vissza a jó öreg GB-t. Most egy Holos témás ROM van fent, de az ICS skin-es gingerbread szebb és gyorsabb is. Pedig úgy vártam az ICS-t, mint a messiást. Remélem lesznek jó custom rom-ok belőle.
  • aate
    Én láttam a Samsung ICS-t, a Nexus-hoz képest ég-és föld,Az TW elrontja és lelassítja. Nem értem a samut miért kell elrontani ami jó !
  • SzirmosSzisza
    T-mobilra is ?
  • jazzy
    NE vedd meg a papír nélküli telefont.
  • slime001
    Nálam már fent van, de hatalmas csalódás ez az egész ICS. Csak én érzem úgy, hogy lényegi változást nem hozott? Mivel a Samsungosok nem kapják meg a Holo témát, ezért ugyanaz a ronda TouhcWiz felület virít rajta, mint GB-n. Pici változás van a beállítások elrendezésében, az app drawerbe bekerültek a widgetek ami abszolut felesleges. Érzésre a telefon lassabb lett, néha beakad lapozásnál és a benchmark tesztek is ezt igazolják. Tudom, hogy kőkemény panaszkodásnak hangzik az egész, de úgy annyira fel volt hypeolva ez az ICS közbe nem hozott semmi lényegi változást és úgy érzem mint ha csak muszájból félkészen adták volna ki.
  • Mighty
    Eddig csak független S2-re...
  • [HUN]FaTaL
    Ha előfizetéses és nem fizetik a számlát, akkor le (t-mobile gyakran alkalmazza is).
  • [HUN]FaTaL
    Megjelent már.
  • SzirmosSzisza
    s2 ICS-vel mi van ?
  • Rimax
    Az érdekelne h vennék egy androidos telefont(xperia neo), ami nemtudom h előfizetéses e mivel nincs papírja és ha belerakom a saját kártyámat akkor magát a telefont letilthatják e? Sok köszönet a válaszért....
  • Chris Lowe
    Ja pontosabb, a BW-nél a hóesés valamilyen okból kifolyólag "széllökések" volt. :) Vagyis ez inkább accuweather hiba lehet. Google időjárást nem próbáltam.

Más: Megvettem a mostani akcióban a Drop7 - et, alig bírok leszakadni róla.
  • [HUN]FaTaL
    Ja boti gar, annak mindegy :D Enyém gyártói, nem nyitok, amíg le nem telik a gar. No meg nincs gondom a gyári rommal sem :)
  • davidka003
    Egyébként fancy nekem is jobban tetszik. :D
  • Jim Morrison
    szürke import :) meg hamarosan le is telne :o Remélem nem csesződik el addigra. Bár lehet a fószer akitől vettem csődeljárásba keveredett vagy mittomén :D

most ezzel kicsit vissza is vettél a hangulatomból :[
  • [HUN]FaTaL
    És pápá garancia. :)
  • Jim Morrison
    mi a szösz :o Most tudtam unlockolni a bootloaderemet :o Most csak arra várok hogy végre bebootoljon... hopp és csak mondani kellett. Végre tehetek fel másik romot és kernelt. oh yeah
  • tototto
    köszönöm, a gond az volt hogy astrot használtam és az valamiért nem csatlakozott, most kipróbáltam ezt az ES explorert és ez kapcsolódott azonnal
    a második kérdésre van valami megoldás?
  • Mighty
    A PC-men (win 7) meg van osztva pár könyvtár, wifin keresztül pedig ES file explorerrel csatlakozok a PC-re, és látom a megosztásokat. Innen már azt másolok a telefonra, amit csak akarok.
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell semmilyen szerver, normál windows (illetve a túloldalon samba) hálózaton meg lehet oldani, a legtöbb fájlkezelőnek van pluginja androidon.

Pl. total commander, de ha jól tudom az astro és az es file explorer is tudja ezt.