36194
-
#10915 Tessék -
#10914 A scriptet még mindig nem vágom, hogy a viharba kéne letölteni :S
A link amit adtál ua., amit az oldalon is megtaláltam, de chrome alatt azt írja, hogy pdf unavaiable, explorer alatt file does not begin with %pdf-et ír, a teló meg simát azt írja, hogy nem támogatja ezért nem is tölti le. -
#10913 Sziasztok!
Ugye anno sokat küzdöttem azzal, hogy ha rootoltam a telefonom, és feltettem egy főzött ROM-ot, akkor folyton kikapcsolt a telefon.
Ma kijött a Cyogen Mod 7.2 az én készülékemre is, és gondolkodtam hogy feltegyem-e, de rögtön elment a kedvem, mikor bevillant hogy lehet ismét előjön a kikapcsolós hiba.
Azóta jött ki egy frissítés a Desire HD-hoz. Ez vajon hozhatott olyan újítást, vagy valamit változtatott hogy egy új főzött ROM-nál ne kapcsoljon ki a telefon?
Potyára nem szeretném formázni a készüléket, ezért gondoltam megkérdezem először itt a hozzáértő fórumtársakat :)
Köszi szépen :) -
ldavid #10912 itt több sikerrel járhatsz -
#10911 van valakinek esetleg tapasztalata samsung galaxy nexus-al kapcsolatban?
megéri e az árát? akksi? sebesség ilyenek érdekelnének:) -
#10910 Gyári rom van rajta. -
#10909 Sajnos azon csak egy factory reset segíthet ha gyári ROM. Ha nem gyári akkor meg wipe cache/wipe dalvik recovery-ben. De úgy emlékszem ilyen hibáról csak gyári ROM esetében írtak. Arra vigyázz, hogy a factory reset mindent töröl a telóról, mentsd ami kell, utána érdemes SD kártyát is formázni szvsz. -
#10908 Te, azon a Defy-n melyik android fut? -
#10907 Sajnos nem csak az ea játékokkal van baj. Marketről sem tudok telepíteni semmit. Se már megvett, se ingyenes programot, játékot. Ez azt írja ki hogy nem tudta telepíteni az Sd kártyára. Már többször ujraindítottam -
#10906 Srácok az miért van hogy egyetlen EA játékot sem bírok telepíteni? rámegyek az apk-ra hogy telepítés,majd kiírja hogy "Application not installed"
A fifa régebbi verziója egy hónapja még feltelepült,most ugyenezt írja... -
#10905 Sanos tudtommal csak rootolt készüléken fogsz tudni ilyen mentést csinálni.
Telefonon a Titanium Backup, PC-n a QtADB a barátod. -
#10904 Thx! -
#10903 A programok adatait azért nem mentik, mert ahhoz ROOT kell. -
#10902 Igen ez jo lenne, de nincs rootolva a telefonom. Igazából 1-2 programot kéne megmenteni, hogy ne a nulláról kelljen mindent újrakezdeni. Azzal gondolom,hogy áthelyezem a telefonról a belső telefon sd-re, ugyanúgy törölni fogja a Rom felrakásakor? Néztem más backup programot, de azok csak az alap apk.t mentik, a program a adatait nem... -
#10901 CM7.2 RC1 kint -
#10900 Titanium Backup-al mentsd le ami kell... -
#10899 Sziasztok! Egy kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy nekem most a Galaxy SII-n még 2.3.5 van, ami Odinnal volt telepítve.. Most is felraknám a legújabb softwaret, de úgy szeretném,hogy mivel van néhány játék, program amit megtartanék úgy,hogy az elért szintek megmaradjanak pl a játéknál stb.. ezt lehet valahogy kivitelezni, vagy minden törlődik a telefonról az Odinnal való telepítés során?
Köszi! -
#10898 Holnap okoskodok valamit majd. :) -
#10897 akkor mashol lesz a hiba:) ott csak a run as script és run as root kell. -
#10896 Amikor megnyitom a scriptet a managerben, akkor a Run alatt benyomom a Root jelet. És utána Run. Vagy nem így kellett volna? :D -
#10895 run as root ot bekapcsoltad? -
#10894 Most nem nagyon akarja az igazságot. Feltettem a BusyBox-ot, azt írja installed. Viszont amikor a Script managerben megnyitom a scrpitet, akkor azt írja, hogy a Box nincs felrakva. Már 2.-jára próbáltam, de akkor sem jó. Érdekes! Majd holnap átnyálazom! -
#10893 nincs mit :) azert meg kicsit olvass mit ir rola, hatha kell meg neked valamit beallitani. nalad is eleg sokqt gyorsult a telo?:) xy lag nullofiert feltetted? -
#10892 Ez nekem is jól jött! Köszi! :) -
#10891 1. Download a script
2. Install BusyBox
3. Install Script Manager (Browse as Root in Config)
4. Load script into Script Manager (Run As Root)
5. Follow instructions/user prompts & select what you wantb
Script Manager: https://market.android.com/details?id=os.tools.scriptmanager - letoltod, felteszed
Busybox: https://market.android.com/details?id=com.jrummy.busybox.installer - letoltod, felteszed, elindiutod, majd ott megnyomod az install gombot
majd letoltod a scriptet: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=792186&d=1322022964
script managerben kivalasztod a scriptet - run as root, és scriptként vegye figyelembe és elindiitod. ekkor mar csak figyelned kell miket ir ki.
-
#10890 vki egyszerűbben össze tudná gyűjteni mi is kell ehhez, mert számomra enyhén szólva kaotikus a leírás
A pdf-ek amiket találtam oda van írva h click for qr code, erre egy hibaüzit dob ki, hogy nem tudja megnyitni. -
#10889 most miután föltettem a superchargert es ztzal feltettem még mellé valami lag nullifiert (sc ban van), kicsit megbántam, hogy nyitottam bootloadert... előbb kellett volna ezt kipróbálnom :/ -
#10888 Diktafonnak nekem alapból volt olyan a samsungomon, hogy tape-a-talk.
Telefonbeszélgetés rögzítése viszont passz. -
#10887 Az új SEnél pl. a Flashtool nem kéri, hogy legyen bekapcsolva, csak a hangerőgombot kell nyomni mikor a gyárit flasheled vissza. Factory reset helyett is inkább ezt használtam.
Egyébként az új SE-k elég nehezen tűrik a belenyúlkálást, lehet téglázni bootloader nyitáskor simán. Persze pénzért nyitható az SE oldalán, de úgy a garancia is mindenképp elveszik. Viszont szerintem tökéletes a gyári rom is, roottal, a szemét lepucolása után. Így nem is nagyon van szükség rá, hogy belenyúlkáljak. -
TomBond #10886 Van valami program arra, hogy diktafonként használjam a telefont, esetleg telefonbeszélgetést tudjak rögzíteni root és egyéb ilyesmi nélkül? Jó lenne ha magyar lenne. -
#10885 Én már az első nap raktam fel a főzött ROM-ot, ahogy megvettem a telót. :D -
#10884 Azért annyit javítanék, hogy ha be sem kapcsol lehet, hogy igazad van és tényleg lehet rá flashelni már, nekem régen történt ilyen még az android bejövetele után nem sokkal és akkor még nem lehetett, sorry ha rosszat írtam :) -
#10883 A Motorola az egyik gyártó amelyiknek nehezen tűrik a készülékei a belenyúkálást. Egy SE-t, HTC-t, Samsungot szinte nem lehet téglázni, egy Motorolát azért jóval jóval könnyebb.
#10877 Ha be sem kapcsol a telefon értelemszerűen nem tudod unrootolni, lehet, hogy eltekintenek tőle, hogy rootolt és megcsinálják, én 2x vittem vissza telefont rootolva, egyiket szó nélkül, másiknál meg akarták vonni a garanciát (de nem tették..), úgyhogy emberfüggő épp ki kapja meg a telefont.
Ha félsz, nem értesz hozzá és még sok garancia van rá ne rootold. Ahogy régebbi lesz a telefon és lejár a garancia bátrabb leszel. -
#10882 Ha megnézed a fórumot elég sokan. Ismerőseim közül meg még csak a tesómnak van fönt, de ő majd holnaptól kezdi igazából használni a telefonját :) -
#10881 Hányan próbáltátok már ki?:)
#10880: Köszi!:) -
#10880 Nem tudom Defynél hogy van, de szerintem téglázni lehetetlen, nekem egyszer belefagyott a rootolásba a pc, a szoftvert hazakúrta, de működött a teló, factory reset után minden ok volt.
Ha be sem kapcsol akkor meg ráflashelsz PCvel valami gyári romot és újra unrooted. De a root nem jár garanciavesztéssel, legalábbis a legtöbb gyártónál. -
#10879 Köszi, majd ha lesz türelmem hozzá, akkor ránézek. :) Egyelőre megfelel a teló, ahogy van. :D -
#10878 Neee. Ez tul vekony szvsz. Az S II-mre is kellett vennem egy 2000-es akksit mert kellemetlen volt a kezemnek hogy vekony... -
#10877 Srácok!
Gondolkodom a Defy-om rootolásán.
El lehet vele rontani a telefon(téglázni)?
Ha sikeres root után pár hónappal elromlik a telefon,és vinném gariztatni akkor vissza lehet állítani unrooted-ra? Ha úgy elromlik hogy be se kapcsol. -
#10876 Csak root kell neki. Letöltöd a pdf et a telódra, meg letöltöd a script manager ad appot is(asszem ez a neve) amiben ROOTként lefuttatod a scriptet. Néha kérdez valamit de nem bonyolultat. A végén kérdezi majd hogy melyik beállítás legyen, akkor kicsit olvass vissza mit ajánl. Szerintem menni fog:)