36194
  • skinnyman
    Szerintem a hiba biztosan router oldalon lesz... Elsö körben rátennék egy DDWRT-t vagy Tomato-t ha támogatja a router...
  • tototto
    Létezik olyan program ami a PCn lévő fájlokat listázza és wifin keresztül átlehet tölteni PCre, tehát nem neten (1Mbites feltöltéssel) hanem routeren mint belső hálózaton
    gondolom ha létezik is ilyen akkor kell hozzá PCn egy server program telóra meg kliens
    illetve másik kérdés van e arra megoldás, hogy a telefonon lejátszott zenék, hangok wifin vagy bluetoothon átmenjenek PCre és az ottani hangfalon játsza le őket?
  • Mike
    de legalább nem pusztába kiáltott szó volt
    köszi, hogy válaszoltál
  • [HUN]FaTaL
    Tudom mikor volt az akció, kb 2 hónapig használtam. A Fancy Pro pontosabb az MSN szolgáltató miatt. Accuweather sokszor hülyeséget ír.

Mondjuk a Fancyt angolul használom, mert a magyarítás egy szar. :D
  • TomBond
    Hasonló gondom van egy d-link routerrel.
    Bár tudom ez neked nem segítség.
  • Chris Lowe
    Akkor olyan sokáig nem használhattad, mert karácsonykor volt az akció. :)
    Egyébként most kapott magyar nyelvet.
  • papi08
    Én is ott szereztem meg, azóta nem volt kikapcsolva :D
  • [HUN]FaTaL
    Fancy jobb :D

Mondjuk BW-t használtam sokáig, azt még 23 ft-ért vettem :D
  • [HUN]FaTaL
    Pár telefon április elején kapja, a többi április vége-május eleje.
  • Narxis
    Az jó, annyit bőven megér.
  • davidka003
    Beautiful Widgets 290 Ft most bizonyos ideig. (50% kedvezmény)
  • Mike
    ja igen a telefon SE ray, android 2.3.4
  • Mike
    itt kérdezem meg, mert amióta a telefon megvan azóta csinálja csak a wifi routerem:

adott egy TP-Link 7004-as router
    helyi kábeles hálózat + wifi
    eddig nem volt vele gond, amig a wifit csak a notebookkal hazsnáltam, működött rendesen
    de amióta a telefon megvan azóta a wifi-n a letöltési sebesség rendszeresen meghal (lemegy 0,1 - 0,3 mbitre), a feltöltési sebesség normális, a kábeles rész működik normálisan továbbra is
    ha újraindítom a routert egy időre megoldódik a probléma, de amióta megvan a router szinte soha nem kellett újraindítanom, simán 1 évig is ment rendesen

mi lehet a megoldás, be kell e vmit állítanom, a routeren a telefonon?
    vmi ötlet?
  • qetuol
    na jó az egy dolog, de attól függtelenül hihetelen, hogy decemberben leállították a nexus s frissítését (igen, az összeset...)
  • Pares
    Köszi :-)
    De ez érdekes. a kiesen keresztül egyáltalán nem sikerült upgradelni, de sikerült frissítenem a lassú wifin keresztül, bár meglepődtem, hogy csak a 2.3.5-ösre frissítette. Remélem hamarosan letölthető lesz az ICS is.
  • Mike
    A sony azt írta április
    Persze csúszhatnak
  • Chris Lowe
    Áhh, bazze...fél év után rájöttem, hogy a beautiful widget- ben a beállításokban a widget beállításoknál oldalra kell tolni ha azt akarom, hogy oldalt/háttérben mutassa az időjárást. :-D
  • [HUN]FaTaL
    Ja értem. Jobbulást. :)

A kiest nem tudom, nem volt Samsungom, de hallottam / olvastam, hogy egy bughalmaz. :( Ismerősöm is OTAn frissített.
  • rastaman
    én sms-ben nem írok ékezeteket. úgy is simán ki lehet venni, mit írok :)
  • Firerock
    Valaki próbálta már az új Go Power Mastert?
    Nekem kb 2x annyira meríti a telefont mintha nem lenne fent. Másnak is ilyen?
  • Pares
    Van, csak most elég komplikált a helyzetem. Kórházban fekszem, és csak körülményes hozzáférésem van a nethez. Van ingyenes wifi, de az lassú, meg USB-s T-Mobile internet, ami gyorsabb, de pénzért van. De nem is ez a baj, egyszerűen nem csinál semmit a program. A frissítést rendesen letölti, de mintha nem akarná telepíteni, mintha szétkapcsolódna, vagy mi. 30+ percig vártam, és semmi.
  • [HUN]FaTaL
    "az elérhető ingyenes wifi meg iszonyat lassú"

Nem a frissítéshez kapcsolódik, de szerintem vegyél egy wifi routert, erősen ajánlott egy androidos teló mellé.
  • Pares
    Sajnos erre most nincs lehetőségem. Letörlöm majd újra feltelepítem, hátha az segít...
  • ldavid
    esetleg ha tudod, próbáld meg egy másik pc-ről is, a kies néha elég... "érdekes"
  • Pares
    Sziasztok! Megkaptam a Samsung Galaxy S2-esemet. Na most letöltöttem a Samsung Kies szoftvert, frissítettem sikeresen, aztán ugye kiírta, hogy a mobilnak is van frissebb firmware-je. Mondom rendben, updételd azt is. Kiugrott egy kisebb ablak, elkezdte letölteni a frissítést, le is töltötte, majd a következő képernyőn csak annyit ír, hogy "Preparing firmware upgrade components...". Ennyi. Majd fél óráig engedtem, de semmi. Meddig kell várni? Ez tényleg ilyen sokáig tart? Már megpróbáltam háromszor négyszer újraindítani. Mobilon keresztül frissítés kilőve, mert elfogyott a pénzem, az elérhető ingyenes wifi meg iszonyat lassú, de ezek szerint lehet azon keresztül hamarabb meglesz... Kérdésem, hogy akkor érdemes várni, vagy ez valami hiba? És gondolom a 4.0-ás androidra akarja magát frissíteni, ha már egyszer az jött ki...
  • [HUN]FaTaL
    Rá, nem azt mondtam, hogy örökké 1-2% körül lesz. Májusban a sonyk frissítése is megnyomja majd. De jelen állapotról volt szó, nem arról, hogy mi lesz x hónap múlva.
  • skinnyman
    Miröl beszélsz, már 1.6% :) Söt, a mostani S2 frissites is rá fog nyomni pár százalékot...
  • ldavid
    de majd lesz helyette JB..

egyébként szeretném csalódottságomat kifejezni holo felület ügyben, mikor lesz vajon tényleg kötelezően egységes felület?
  • Mike
    nem rossz, és mennyi memóriát eszik menet közben?

minap felraktam az akku-t simán benyámmog 3 megát
  • theone91
    Amúgy vágjuk, hogy neked ICS van a telódon és örülünk.
  • [HUN]FaTaL
    És mondjuk az 1%-ot is alig éri el a piaci részesedése. :D
  • Jim Morrison
    jó, de szerintem a topiklakók egy részének nincs ics je...
  • Falkon
    Sziasztok!

Galaxy Ace-m van, azon már tudom cserélgetni a Rom-okat. Viszont most egy Lg gt540-et kéne megcsinálni, gyári 1.5 van rajta. Újabbat kéne lerakni. Van leírás ami pontról-pontra elmagyarázza? Angol is jó lesz!

Előre is köszönöm!
  • skinnyman
    ICS mondjuk ezt alapból tudja...
  • Jim Morrison
    én meg szeretném ajánlani az ingyenes onavot, ami a mobilnetet figyeli, de ami a legjobb benne, hogy appokra is le lehet bontani, hogy melyik app mennyi netet 'zabált'
  • [HUN]FaTaL
    Írj jobbra dőlő ékezeteket. De pl. az én telómon a gyári üzenetküldőben be lehet állítani, hogy küldés előtt konvertálja az üzenetet.
  • skinnyman
    Ne irj ekezeteket :)
    Vagy sztem biztos ki lehet kapcsolni az unicode karakterek hasznalatat is...
  • kemszi2
    Gondoltam megosztom veletek,jó kis program arra, hogy körülbelül nyomon tudod követni a telefonszámlád állást vele.
    ÉN az asszonynak fogom felrakni :D (vajon miért?:D)
    mondjuk olyat nem láttam benne hogy megtudja e különböztetni az előhívókat,(nekünk nem is érdekes mert egységes minden irányba minden időszakban) viszont be lehet állítani azokat akikkel ingyen beszélsz
  • papi08
    Akkor az ellen nincs megoldás? :S
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem kell ROOT az appnak, akkor igen.