36194
  • papi08
    Közben eszembe jutott hogy a roothoz alapból elveszik minden a downgrade miatt..:D
  • zoliii
    főzött rom telepítése előtt csináltál egy wipe data/factory reset-et?
    Recovery menüben van. Nekem már nemrég sikerült kiakasztanom a mobilomat :D Bejött az androidos logo, és nem tudta betölteni az asztalt :(
    se fastboot, se downloader mód nem jött be a mobilon :(
    Elvittem a vodkához, és mondtam hogy meghülyült a mobilom, és előző nap semmi baja sem volt, és megcsinálták :D
  • papi08
    A nandroid MINDEN dolgot lement? Gondolok itt akár a telefonszámokra, sms-ekre, akár a játékok mentéseire..:)
  • skinnyman
    Itt próbáld szerintem inkább, de ha ráérsz, a legegyszerűbb ha lemented a mostani ROM-odat nandroid-dal és kipróbálod...
  • papi08
    Valaki esetleg a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=10913]#10913[/URL]-as, és a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=10918]#10918[/URL]-as hozzászólásomhoz? :/
  • zoliii
    nekem simán müködik mellette a youtube is :D
    indavideo videók is mennek most már telón :D nekem csak 1 picit akad :(
    videa oldal is megy :D videó lejátszásakor kiírta, hogy nincs az oldal a mobilomhoz optimalizálva, de simán megy a videó :D
  • FZoleee
    ha ezt a flash playert felrakom, akkor az nem cseszi el a beépített youtube klienst?
  • zoliii
    nincs androidra olyan alkalmazás, ami valamilyen videoformátumban rögzíti a telefon menüjét? Magyarul ha nyomkodom a telot, azt nem lehet egy alkalmazás által felvenni? pl. avi, mp4, 3gp
  • skinnyman
    Silverlight-ot nyugodtan elfelejtheted, csak winfos-ra lesz, ráadásul halott platform, a kutya sem használja...
  • zoliii
    Flash Player 11
    Most próbáltam ki, és tényleg működik! :D Nekem mondjuk főzött rom van a mobilomon, és a CPU-nál állítottam: min cpu frek 825, max cpu 852, így már nem szaggatnak a flash videók, játékok! :D Flash játékot mondjuk nem tudtam kipróbálni, mert a billentyűzet ilyenkor nem jelenik meg :(
    Most már csak egy Silverlight player kéne androidra, és akkor visszatudnám nézni pl. az rtlmost.hu oldalon a videókat! :D Én csak a player-t telepítettem a telómra, azt a másik böngészőt kihagytam!
  • Solten
    Passziansz + aknakereso? :DD Oh, wait, ezek vannak Androidra is...
  • Mike
    naja, mivel az is :)
  • Mike
    mindenre van ami neked kell

nekem annyi bajom van az androidos táblákkal, hogy le kell mondanod a windowsos játékokról
  • Mike
    ugyanmár, a friss fejlesztések mindig bugosak
    fél év múlva már jó lesz
  • [HUN]FaTaL
    Van.
  • fook
    Sziasztok ! Egyre jobban hajlok afelé , hogy a pcmet lecserélem egy tabletre.. Netezésre kellene , arra tökéletes az is. Illetve néha néha leszedek egy filmet , torrentel. Androidos táblagépen megoldható lenne ez ?Van erre alkalmazás ?
  • Solten
    Nem kell fozott romokat se feltennie, ha venne egy S2-t. Ezt a telefont csak bekapcsolni kell es hasznalni... :) Tokeletes. Nem ertem miert szidjak a TW-t (konnyen hasznalhato, gyors es egyszeru), nekem tetszik, hogy is van a reklamszoveg? "Qrvajoooo felhasznaloi elmenyt biztosit..!!" :DDD
  • kifli
    ahha, ezt a galaxy nexus cuccot nemtudtam pontosan hogyvan. Azthittem, hogy a samsung csak kiadott egy ilyen néven egy telefont, nem nagyon néztem neki utána.
  • kifli
    Megkapja, az alapot. de az még nem fog úgy működni. Mert majdnem minden telefonhoz, más-más drivereket kell készíteni. Mindennek. Érintőképernyő, mikrofonhangszóró szenzorok, gombok stb stb....

Olyan az alap android, mint egy linux rendszer, beépített driverek nélkül. Nem működőképes.
  • skinnyman
    Az összes Nexus telefon szoftverét a Google csinálja, a gyártó csak a vasat adja alá...
  • ldavid
    dehát akkor nem lenne különb a többitől...
    ezért kellene a Google-nek lépnie az ügyben, de erre talán sosem kerül sor :/

#10932 galaxy nexus is stock androiddal megy
  • skinnyman
    Az Android-nak továbbra sincs az ég világon semmi köze, hiába próbálod belemagyarázni... Az én telefonomon gyakorlatilag tökéletes az ICS, pedig hivatalosan nem is adták ki rá, és nem is fogják soha.
    A Samsung pedig soha nem volt híres se a gyors, se a jó frissítésekről. Tudtommal nem ígértek be semmit, hogy valaha is lesz-e egyáltalán frissítés, így ha a hivatalos frissítésre vagy utalva, örülhetsz, hogy egyáltalán valaha kiadták...
    Ha gyorsan akarsz jó frissítést, vagy Nexus telefont veszel, vagy a közösség által jól támogatottat és felteszel rá jó kis főzőtt ROM-okat. Ha egyikre sem voltál képes, csak magadat okolhatod, ha nem kapsz frissítést... Szerintem amúgy senkinek nem hiányzik itt az agyatlan rinyálásod.
  • aate
    De a Samsung is ugyanazt a szoftvert kapja alapból, nem kellene a szar TW-t rá erőltetni.
  • kifli
    galaxy nexus vagy nexus s? Mert szerintem nexus s-nél csak a telefont gyártja a samsung. Se touch wizz, se samsung baromságok. A szoftvert a google szabja meg, vagy az is lehet ők csinálják, nem a samsung.

Én samsungal kapcsolatban azt érzem, hogy a hw belső részét valami prémium kategórisá beszállító hozza, a külső burkolatot, és a szoftvert, meg rábízzás egy huawei szintű cégre.
  • aate
    De a nexus is Samsung, mégis jó !
  • Solten
    Te nem tudtad!? Megjelent, csak atneveztek 4S-re...
  • LoSA
    Azt várom már, hogy az 5-s megjelenjen, aztán elfejeltem ezt a szenvedést. :)
  • Solten
    Te meg nem vetted meg a gagyi almafonodat?
  • kifli
    most ne mondj már ilyeneket, hát openszorsz a királyság :D

#10925: Samsung, ahol tudja elrontja a dolgok softveres részét. Ez szerintem nekik amolyan küldetés :D

Ahol eddig sikerült rontaniuk:

hdd fw (volt valami hdd ami nemtudom melyik oprendszerrel vagy processzoral nem volt hajlandó működni rendesen, amíg nem frissítettél rajta fw-t)

monitor szoftver (magich birth, mai napig nem működik hd4850 óta)

telefon rom (most az ics-es cucc, tesóm galaxy ace is művelt érdekes dolgokat, wifi miatt fagyás stb, az említett omnia7-es dolog stb...)

Legalábbis ezekről tudok :D
  • aate
    Nexuson miért jó az ICS ? Nem szabadott volna engedni, hogy a gyártók belenyúljanak a rendszerbe akkor nem lenne ennyi gond !
  • LoSA
    Én nekem ebből lett elegem... Engem ne szívasson tovább a Samsung! Nagyon szemetek... Abszolút NEM foglalkoznak a vásárlókkal, mocskok!
  • kifli
    emlékeim szerint a kurvaegységes wp7 nodo firissítést is samsungnak sikerült anno elcsesznie :D

olyan hírek is voltak, hogy egyes omnia 7-es telefonokat csak szervízbe lehet majd frissítettni. (természetesen megfelelő programmal, már otthon rég lehetett frissíteni)
  • LoSA
    Akkor... a szokásos Android + Samsung! :) Hivatalos, Mo-n is elérhető (KIES) frissítés is kb 1 évet csúszott! :)
  • skinnyman
    Mi köze ennek az Androidhoz? Legfeljebb a Samsung-hoz van köze...
  • LoSA
    Szokásos Android... Ezért unom már ezt az egészet!
  • oneal1
    köszi!
  • Lipi1980
    Máris???
  • papi08
    Az a gond hogy nem csak a CM-mel kapcsolt ki folyton. Bármelyik custom ROM-mal.. Volt Virtuos Affinity, Unity, Revolution HD...LeeDroid is volt, minden :( :D
  • skinnyman
    A CM oldalán van minden telefonnak fóruma, én inkább ott kérdezném, de az szerintem semmiképp nem normális ha random kikapcsolt...
  • benőmenő
    Köszönöm!