36194
-
#33710 Annyira nem értek még az LG-hez, úgy hogy várok még egy kicsit.
Ha 1 hónap múlva se jelenik meg OTA-n, akkor lehet belevágok. -
#33709 Én már Lengyel 6.0-át használok pár hete Tmobil függő-n. LGUP al egyszerű feltenni. Jó cucc. -
#33708 Okok. Bár, nekem tuti soká fog még megjelenni, hisz vodás... mindegy, ráérek:) -
#33707 nem tudni pontosan, leglaábbis nem olvsatam még, mobilarena fórumán nézz szét ott van friss info mindig -
#33706 Hát, nekem még csak pár órája van meg, de nagyon tetszik eddig. Ám hallom van official 6.0 a lengyeleknél. Van infó, hogy mikor jön hozzánk? -
#33705 messze a legjobb telefonom eddig, hatalmasat csalódtam pozitívan az LG-ben, a szoftveres trükkjei miatt (is), mostmár el sem tudnék képzelni más telefont. egyetlen egy baja van, hogy nagyon gyorsan merül -
RYO21 #33704 Ennyire rossz lenne a G3? -
#33703 és a harmadik meg még egy picit emel a lécen :) még csak az első kettő chapterrel végeztem, de majd folytatom. Összetettebb, jobb lett -
#33702 Ha, a rendszer úgy érzékeli, hogy kell, aktiválja majd. Alap esetben nem fut mind a 8.
Egyébként én ma cseréltem le egy G3-ra. Hááát, nem mondok semmit a különbségekről:)
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.01.16. 15:23:01 -
#33701 Huawei P8 Lite teloban, hogy lehet bekapcsolni a masik 4 magot? -
#33700 +1, kozel-tavol az arahoz nem kapni jobb tabletet
Mas:
LG Sends Invites To MWC 2016 Press Conference With Mysterious "Play Begins" Teaser, Most Likely For The G5
Pixel C Review: A Great Tablet With The Wrong Operating System -
#33699 gyűjtögess még, egy használt N7 (2013) árára -
masoma #33698 Sziasztok,
25.000 forint környékén tudtok ajánlani tabletet? 16 gb tárhely bőven elég, legyen gördülékeny, szóval ne gondolkozzon 10-15 mp-ig egy munkafolyamat beindításán. Leginkább tanuláshoz kellene.
(eleinte e-book olvasóra gondoltam, de sajnos nem lehet olyan rugalmasan kezelni rajta a fájlokat, mint szeretném)
Előre köszönöm a segítséget! -
#33697 Uhh, pont olyan telefont vettél?
Én másodszor küldtem már vissza a szervízbe. Részemről hatalmas hiba volt, hogy ilyen telefont vettem. Az első két hónapban pedig imádtam. Aztán jöttek a gondok. Remélem neked több sikered lesz vele, de a pro hardver fórumon jó páran küszködnek, és csak reménykedve várják a frissítést, ami talán javít a problémán. -
#33696 Biztos OTG képes a készülék? -
#33695 Sziasztok! Vettem egy Huawei P8 Lite telot. Az OTG kabelen keresztul, miert nem latja a pendrivot? Fajlrendszer lenne a gond? Zoli -
#33694 Kicsit drága. Majd jó lesz ez 2 dollárért is. :D -
#33693 Hat, kellett par evet varni ra. De nem nagyok az elvarasok, mind2 korabbi resz csupan kb a legjobb puzzle game mobilra :) -
#33692 The Room 3
Pont 1-2 hete játszottam a kettővel, jó hogy már itt is az új rész, sajnos a többi hasonló játék... nem igazán jött be :/ -
#33691 De a ios-re migráló appot is ők csinálták nem? Nem a google-nek lenne érdeke és feladata egy move to android app? -
#33690 Sziasztok
Van egy 8gb- telóm aból 3,2gb eszik a rendszer a maradékra game települt de sajnos 3-4 játéknál többet nem enged felrakni mert nincs hely.Van a telefonba microsd kártya ami 16gb-os na arra nem lehet ráteni a játék adatait úgy hogy rá mennyen az összes?
A készülék egy: Samsung Grand Príme
Utoljára szerkesztette: Scany01, 2016.01.11. 09:58:20 -
#33689 Mostanaban tuti nem valtok, meg csak 1 eves a telefonom. 1-2 ev mulva meg ki tudja mi lesz. Majd meglátjuk ;) -
#33688 így már nyugodtan tudsz váltani, amúgy is ez volt a legnagyobb bajod, hogy belaktad az iost és nem akarsz megválni a dolgaidtól :P -
#33687 azért az nem semmi, movetoios már 2 felett van :c -
#33686 Úgy látszik az EU rákoppintott az Apple orrára, és rá fogja kényszeríteni hogy hozzon létre egy appot ami megkönnyíti a migrálast iOS-ről Androidra. (Fordított esetben már van ilyen ugyebár)
http://9to5mac.com/2016/01/10/report-apple-making-tool-to-let-iphone-users-easily-transfer-data-to-android-following-eu-telecom-operator-pressure/
Helyes!
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.01.10. 21:28:56 -
#33685 Erdekes koncepcio: link -
#33684 Igen, én pont ezen vagyok kiakadva...a telefon egy hardver, az android pedig az oprendszer. Miért ne tehetném fel egy boltban 2 éve vásárolt telefonra a legújabb android operációs rendszert? vegyél újabb hardvert hogy kapjál oprendszer frissítést...ez lehúzás. Lényegtelen. Kezdek rájönni, hogy a root, lassan alapfeltétel. Eddig a garancia miatt nem akartam, de rájöttem, hogy muszáj. Ki fogom ganézni a telefon agyát, az összes felesleges háttérben futó szart le fogom tiltani, és csinálok egy olyan romot, hogy arról fog koldulni. -
#33683 Az viszonylag altalanos hardveres dolog (os-tol es konkret hw-tol fuggetlenul), hogy egy flash alapu tarolonak a ~20%-at mindig szabadon kell hagyni, es nem csak a sebesseg megorzese, hanem az elettartam miatt is, szoval ezt mindig erdemes egyebkent is tartani. 50% azert nem szokott kelleni sehol, de el tudom kepzelni, hogy egy konkret telonal ha mondjuk keves a tarhely, annyit is szabadon kell hagyni..
Az alapjan amit irsz, lehet, hogy meg a TRIM-mel is lehettek gondok nalad, az 4.3-as androidtol van alapbol (az is JB meg).
Frissiteseknel meg semmit nem szamit, hogy mikori a telo, sok telora soha egy frissitest sem adnak ki. Az szamit, hogy a gyarto, akitol veszed, mennyi frissitest iger + varhatoan milyen kozossegi tamogatasa lesz a telonak. Nexus-okat 2-3 evig garantaltan frissitik. Kozossegi tamogatas miatt meg egy 4-5 eves nexus-ra, vagy pl egy lassan 6 eves galaxy s1-re is elerheto 6.0. -
#33682 Közben megoldódott. Jelly Bean van még rajta, persze nem engedi följebb upgradelni... a Jelly Bean oprendszeren még szar a memóriakezelés, ezért 3-4 hónapos használat után szépen lassan 1-2 perces lagokat csinál a telefon ami szépen be is fagy ha le van zárva a képernyő. Találtam egy appot ami fixeli + factory reset + fele tárhelynek MINDIG szabadon kell lennie...kurva jó, hogy közel azonos hardwarre nem rakhatom ugyan azt a szoftvert...miért nem rakhatok egy 2 éves telefonra kitkatot vagy nyalókát...hagyjuk. Köszi azért! -
#33681 Nem ismerem a telot, de ott valami nagyon nincs rendben sztem. Valami full ujraflash-elest javasolnek, vagy minimum egy factory reset-et. -
#33680 Sziasztok!
LG Optimus F6 tip. telefonom szopat mostanában. Nem tudok már szoftvert frissíteni, és olyan alkalmazás sincs fent ami szemét lenne. Már mindent ledaráltam.
Tegnap elkéstem a munkából, mert őnagysága úgy gondolta, hogy nem ébreszt fel időben. 5kor szoktam kelni, és sikerült 7:20kor ránéznem a telómra, megnyomtam a billzár gombot és csak feketén bambult, majd pillanatra bevillant a zárolási képernyő, 0 óra 20 percet mutatva, majd 5 perc után helyreállt a telefon. Ma reggel szintén nem ébresztett. Mit lehet ezzel tenni?? Azért ez nem olyan vicces, az alapfunciók legleg legalapabbika szerintem. Más tapasztalt már ehhez hasonlót? -
#33679 Inkább legyen kevesebb megapixel és több fény. Nyilván ez a céljuk, nem csak az, hogy eltűnjön a dudor hátulról. Az új Nexusok ékes példái annak, milyen jól lehet szürkületben, városi fényben fotózni ha a kelleténél nagyobbak a pixelek a szenzoron, és még OIS sincs bennük. Ha a Samsung megtartja az OIS-t (a videó miatt szerintem mindenképp így tesz) és még tágabb lesz a rekesz (a hír szerint így lesz), akkor valószínűleg ismételten a legjobb kamerát tudják majd felvonultatni. -
#33678 VentureBeat: Galaxy S7 And S7 Edge To Bring Back MicroSD Card Slot And Water Resistance, Drop Down To A 12MP Camera -
#33677 Olyasmi mitől lehet, hogy telefon nem kapcsol be + töltőre rakva nem tölt (ki szokott rajzolni ilyen akksi + százalékot ha ki van kapcsolva legalább), DE hangerő le + power gombbal bekapcsol (Galaxy S6). -
KaBuTo666 #33676 -
#33675 -
#33674 -
#33673 -
#33672 Ha kabel nelkul probalom bekapcsolni recovery vagy download modba nem tortenik semmi :/ -
#33671 Recovery-ig sem jut el? Ugy se ha mondjuk kabel nelkul probalsz bejutni?
LocalPatriot: ebben a formaban kicsit nagy sztem, lehetne vagni az aljabol/tetejebol, amugy sztem mehet vegulis..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.01.02. 16:15:20