36194
-
#33750 LG GPAD 10.1
http://www.edigital.hu/WiFi-tablet/LG-G-PAD-10.1-16GB-tablet-Black-(Android)-p419656.html -
molnar0921 #33749 Sziasztok! Van egy Cat b15q mobilom. Kevés belső tárhely problémával küszködöm. Valaki rootolt már ilyen készüléket? Soha nem csináltam még ilyet valaki le tudná írni hogy mi ennek a folyamata? Előre is köszönöm a válaszokat. -
#33748 Szépnapot! Tabletet szeretnék venni,androidost. Teljesen fogalmatlan vagyok a tabletek piacán,nincs semmi kiinduló alapom,márkákat se vágom,szóval tőletek kérnék itt segítséget. 65 ezer forint a plafon.
Amit szeretnék:
-10 inches,szép éles kijelző
-Stabil,gyors működés,ne fagyjon,ne akadjon.
-Erős Wifi,ez nagyon fontos
Amire használnám az elég sok netezés,messenger,és játékok. Kamera minősége nem fontos,tárhely elég szerintem a 16 GB,ha bővithetőset vennék. Köszi a helpet!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.01.24. 11:13:42 -
geo91 #33747 na igen, userbar-ban még a nokia előtti telóm van, RIP, jó kis telefon volt a maga idejében :D -
geo91 #33746 nekem is az volt, én most lenovo k3 note-ra váltottam. de azok közül amiket te írtál, én az asus-t választanám. -
#33745 sajnos most szart be a lumia 520-am, így most lett aktuális, bár már fél éve állandóan kikapcsolta magát.... fostaligát fogtam ki. -
#33744 igen, meg abban gorilla üveg van, azt nem tudjátok esetleg h asus telefonnal a mik a tapasztalatok? akinek a családban eddig sony-ja van az elég megbízhatóan működik minden téren. meg nem értem h az asus zenfone 2 laser-nél a fehér szíű kivitel miért olcsóbb majd' 20 ezer forinttal mint a többi? o.O -
#33743 jol emlekeztem akkor, hogy valami s6 od van, csak a fejlecedbe az s4 megzavart -
#33742 Amúgy be lett küldve a szervizbe és 1.5 hét után hozott 1 postás egy vadiúj S6-ot, szal jól megjavították :D -
#33741 elég szomorú, mobiltárca képes a készülékem, de csak otp t fogad el -
#33740 Hivatalosan jelenleg USA/Del Korea-ban van, szoval annyira az meg nem everywhere, max USA-n belul :) -
#33739 samsung pay is here. And pretty much everywhere else.
Akkor nálam miért nem dobja ki a play store ?: ( -
#33738 Pont, hogy mindenhol elfogadjak, mivel MST-t hasznal, amit kvazi minden bankkartyas terminal elfogad. De csak samsung-on megy az igaz.
A PayPass NFC-t hasznal (mint az Android Pay (Google Wallet), Apple Pay), amit bar sok helyen elfogadnak, nem fogadnak el mindenhol. -
#33737 Egyértelműen az ASUS-t válaszd. A Sony-ba a belső tárhely 8 giga... semmire se elég. -
#33736 Srácok.
Balhé van.
Már nem csak az én telefonom, hanem rokonomé is furán viselkedik.
Aksi ügyben összevissza jelez. Ma reggel feltöltöttem és 4%-on áll.
Mindennek lassan 3 órája!
Tapasztalt ilyet valak? -
#33735 Hát nem tudom, ennél egy kicsit többért vehettél volna decemberben akciósan egy Z5 Compactot is.... -
#33734 mert csak samsungal működik és kevesebb helyen fogadják el :D -
#33733 Ez mlért jobb, mint a PayPass? -
Burn. :)
De azert az NFC-s terminaloke a jovo sztem, szoval terjedjenek csak azert. -
#33731 sziasztok szerintetek, melyik lenne jobb? Szeretném minél több féle dologra használni :)
ASUS zenfone 2 laser
Sony Xperia M4 aqua
Sajnos képtelen vagyok dönteni, jó lenne hallani, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak esetleg asus telefonokkal :)
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2016.01.21. 21:19:17 -
#33730 Amiket találtam azt tudtam én is de sajnos csak a negyed méretet teszi át az sdre így is a többi foglaja -
simonl #33729 Sziasztok, tavaly ősszel vásároltam egy Samsung A5 -t.
Mostanában hallottam, hogy jár hozzá 50GB tárhely a Dropbox alkalmazásban.
Ezt hogyan tudom aktiválni?
A telefonon használom a Dropbox -ot, de mégsem kaptam erről értesítést.
Köszönöm a hozzáértő válaszokat. -
masoma #33728 Remélem nem veszed magadra:) -
#33727 Sziasztok
Valaki segítene?Hogy kell alkalmazást átrakni sd kártyára hogy ne foglajon helyet? -
#33726 Google Is Rolling Out The Ability To Install Apps Directly From Search Results
Hands-On With The New Developer-Generated Play Store Promo Codes -
#33725 Nekem azzal is csinálta, viszont a kamera tökéletesen működik :D -
#33724 Nekem is volt ilyen a nexus 5-el, aztán kijött a 6.0.1 és azóta nem csinálja. Azóta a kamera alkalmazás szarakodik :D -
#33723 Köszi a válaszokat!
Szoftverhibára gyanakszom én is, de azért megnéztem a szenzort és még nagyítóval se látom hogy lenne rajta valami kosz.
A szoftverhibára gondolom az egyetlen megoldás a várakozás lesz, hogy egyszer majd javítják :( -
masoma #33722 igen, szoftverhiba! -
Borg #33721 Nekem ilyet akkor csinált a Padfone2, mikor por ment a proxmity szenzorba. -
#33720 En meg nem lattam ilyet, bar nem telefonalok rajta olyan sokat.. -
#33719 Hali!
Nexus 5-ön más is tapasztalt már olyat, hogy hívás után a kijelző csak akkor "éled" újra ha megnyomja a power gombot kétszer?
Official 6.0-val is csinálta, meg most CM13-al is csinálja. -
#33718 jópofa, de a magyar nyelv borzalmas.. angolul már értem is hogy mi-micsoda.. :DD -
#33717 Ide is beszúrom:
Traffic Rider <-- ez a game nagyon ott van! Próbáljátok ki.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.01.19. 08:13:26 -
#33716 hacked
réteg játék, de jófajta -
#33715 Komoly értékelése van...:) I'll try it. -
#33714 reddit hozott neki egy kis forgalmat
De tényleg jó =) -
#33713 Amúgy nem tudom hogy v30b (6.0) hibája e- de olykor nem kezeli le a vezetéknélküli töltést, csak második "feltétre". -
#33712 Na... akkor asszem megvárom az OTA frissítést..:D Igazából csak a doze miatt várnám.
Egyébként hol lehet olvasni LG telefonos híreket? Annó mikor Sony-m volt, az xperiablog.net-en tájékozódtam.
Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2016.01.17. 08:44:33 -
#33711 Sikerült már tégláznom.. :D JTAG-olni kellett(hardveresen mókolni)..