36194
-
#11035 úgy tűnik rájöttem mikor esik le a router wifi hálózatának letöltési sebessége: ha a telefonon youtube-ot nézek
a 2-3. videónál az egész belassul, ás úgy is marad amíg a routert újra nem indítom
vmi megoldási ötlet? -
#11034 Hát ennyit megért. Iszonyú jó, gyors, sokat tud, gyönyörű, jobb mint a DocumentsToGo. Engem nagyon meggyőzött. Főleg olvasásra használom amúgy, nem szoktam szerkeszteni. Puskázáshoz jó lesz. :D -
#11033 Nekem például a LeeDroid-dal két nap alatt egyszer nem akadt be a rendszer. Se netezés közben, sem a menüt megnyitva, vagy a programok közt ugrálva..:D -
#11032 Hát jah... Ugyanakkor bizonyos részeit már hallottam máshol is ami szerintem még igaz, hogy iOS-en realtime szálon fut az UI, így a scrollozás mindig smooth, de közben a rendszer sokszor kb semmi mást nem tud csinálni. Ezt ki is próbáltam, egy iPhone-on egy oldalbetöltés felénél elkezdtem scrollozgatni, a scroll smooth volt, de amíg scrollozgattam, meg sem mozdult a töltési csík, gyakorlatilag soha nem töltődött volna be az oldal ha nem hagyom abba a scrollozást... Most mindenki eldöntheti maga, hogy ez jó vagy nem jó, szerintem az semmiképpen nem szerencsés hogy ilyesmi egyáltalán megtörténhet egy modern OS-en, de igazából a másik álláspont is érthető, nagyon sok embernek tényleg csak az számít hogy smooth legyen a scroll, ami mondjuk szerintem szintén szomorú...
Ugyanakkor a cikk szerintem tele van blődségekkel is amiknek semmi valóságalapja nincs, kezdve az erőforrás szintekkel, a kis történelem részig bezárólag amiből szerintem egyetlen szó sem igaz... Összességében szerintem a cikk nagy része bullshit, ami semmi másra nem jó, mint flame keltésre... -
#11031 régi -
#11030 Google docs lol :D keveset tud nagyon.
Mondjuk azt sem tartom normálisnak, aki táblázatokat meg word doksikat telefonon szerkeszt. :D Amúgy a Kingsoft Office ingyenes és tud szerkesztést is. -
#11029 office dokumentumok lol... ott van az ingyenes google doc.. -
#11028 Mert szerintem nem igaz. Rengeteg dologtól függ, hogy akadozik-e az android(gyengébb hardver, widgetekkel telepakolt képernyő, gyártó saját módosításai stb.). Meg amúgy is Androidot összehasonlítani iOS-el annyira értelmetlen mint PC-t a konzollal. Mikor kapsz egy iPhone-t 40ezer Ft-ért? Soha. Szóval szerintem hülyeség ez a cikk. -
#11027 miért lol? -
#11026 [URL=http://logout.hu/cikk/miert_smooth_abb_az_ios_mint_az_and/alapveto_problema.html]Miért "smooth"-abb az iOS?[/URL]
lol.. -
#11025 ja, átállította az órát -
#11024 "Sokan olvasnak, szerkesztenek Office dokumentumokat telefonon, láttam itt a fórumban.
Ezekből a jó alkalmazások elég borsós áron vannak, azonban a Smart Office 2 a mostani akciójuk keretén belül kerek 242.- Ft-ért megvásárolható.
A standard ára 15$, az Amazonon is 10 $."
Market link -
#11023 Köszi!
Azért a biztonság kedvéért beállítom a tv-t, hogy felvegye...:D -
#11022 meg -
#11021 Ez egy jó kérdés! :D De mivel a hálózatra van állítva, ezért automatán állítja! -
#11020 Óraátállítást megcsinálja magától a telefon, és nem fogom emiatt lekésni az F1-et, ugye? -
BIZ0906 #11019 Tudtok olyan appot amivel a fülhallgatót vonalbemenetként használja és wav-ba hangot vesz fel? -
#11018 Sajnos semmi, ezt az egy leírást találtam, de ezzel se akar müködni, a végén lévö lépéseket meg annyira nem értem. -
Inquisitor #11017 És ott sincs semmi infó ahonnan a főzött romokat először leszedted? -
#11016 Ha rádugok, egeret akkor működik, ami csak fél megoldás, semmi használható leírást nem találok.:/ -
Inquisitor #11015 Tablet ügyben, pláne így típusra, nem vagyok otthon, de rémlik régebbi főzött romoknál telefonoknál is volt olyan, hogy patch kellet, különben ugyan ez történt. Ettől még lehet, hogy az érintőfólia kihalt, de az elég ritka ha nem sérült meg. -
#11014 Sziasztok! Mivel nem találtam Tabletes topikot remélem nem baj ha itt kérdezek, tehát van egy mid v7-es tablet, és bármelyik romot teszem fel rá, touch screen nem érzékel semmit, vissza raktam ami rajta volt eddig és már azzal se, tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond? -
#11013 Köszönöm a választ, de az első dolgom a Google apps fel telepítése volt :P :D
Az a kérdés már tárgytalan, viszont van másik :D
Ha a jelenlegi android revolution hd mellé felrakom a no-sense scriptet, majd később esetleg ezt törölném, (újra rakom az arhd-t) akkor ugye minden programom el veszik, igaz?
Köszönöm :) -
#11012 A legjobbakkal is megesik, amúgy annyira nem volt hülye ötlet, sok esetben tényleg ez a hiba :)
Más:
Ez se hülyeség: TF keyboard mappings CM9-ben -
Inquisitor #11011 Jogos, avagy miért ne akarj értelmes választ adni késő éjszaka :D
Nem sikerült értelmeznem azt a fél mondatot sem. -
#11010 Ha azt nem rakta volna fel, szerintem alapból Market sem lenne így el sem jutna a problémáig... :) -
#11009 ha valakinek nem indul el az angry birds space: (nem én vagyok az első, akinek így már működik :D)
uninstall, reboot, install, és már megy is... -
Inquisitor #11008 "Srácok, az mitől lehet hogy a 7.1-es CM-mel semmit nem tudok telepíteni a marketből? :"
Tipp, mert nincs benne az a csomag, amiben a Google szolgáltatások vannak, így a market is? Elég sok romhoz külön kell letölteni. Utána elvileg már lesz, már persze ha megcsináltad előtte a profilodat. -
#11007 Nem hiszem. Nem tudom, szűrve van. Próbáld ki. :) Nem app úgyhogy szerintem nincs benne, az értesítősávba csak egy két balfasz program rak reklámot, azok az emberek nagytöbbségénél rögvest a kukában végzik. :D -
#11006 és nyomat reklámokat? -
#11005 Közben felraktam az Android Revolution HD-t, az anno stabilabb volt mint az összes többi :D
-
mikusmate #11004 Akkor esetleg felhívom :) Azért köszi :P -
#11003 esetleg hívd fel :D
esetleg -
mikusmate #11002 Sziasztok!
Nem tudom hogy elfér-e itt ez a kérdés, de remélem nem zavar senkit nagyon :) T-Mobile Netshopban rendeltem telefont (Galaxy SGS+), és számhordozást is kértem mellé. A számhordozás papírjait elintéztem személyesen, és az üzletben adtak nekem egy papírt, amire a kiszállítás időpontjához márc. 24-e van írva. Közben ugye lehet követni a rendelés állapotát a T-Mobile honlapján is, és ott az van kiírva, hogy a szállítás várható időpontja márc. 28 (bár magában a netshopban még mindig az van kiírva a rendelés állapotánál, hogy "Nyilatkozatra vár", azt meg már ugye leadtam.). Na most ez azért vicces, mert a simkártya átállása márc. 27-én fog megtörténni. Kérdésem az lenne, hogy most melyik kiszállítási időpont tekinthető valósnak? Az ami a papíron van, vagy a netes (esetleg inkább hívjam fel az ügyfélszolgálatot?)? Előre is köszönöm a segítséget. -
#11001 én most ezt kicsiben :) -
#11000 +1 én is ezt használom :)
#10999: Nem nézegetem, de szerintem elhanyagolható. -
#10999 és ez mennyi memóriát eszik futás közben? -
#10998 SD-re telepites a 2.2-tol ficsor. Egyeb opcio: root. -
#10997 Én ezt használom mióta megvan a telefon:) -
#10996 még egy kérdésem lenne:
ki milyen akku szint jelzőt használ?
feltettem az akku-t, szép, de eszik 3,2 mb ramot, amit sokallok
főleg, hogy csak a % érdekel
ismer valaki vmi egészen kicsit?