36194
  • davidka003
    Tőlem nem kapsz lájkot, androidos!
  • qetuol
    megjött a 4.0.4 es OTA :D
  • theone91
    Fél centire fókuszálgasson az emberi szem...
  • aate
    Nem olyan távoli jövő mert már butább változat létezik. itt is egy >> meg ez is az.
  • desigo
    komolyság
  • Lipi1980
    Hmmm. Erre csak a legjobb barátomat tudnám idézni:

"Aztakurv@f@szba! Így egybe!"

Kíváncsi lennék, hogy mikorra teszik ennek az elterjedését???
  • Narxis
    OMG, need!
  • skinnyman
    Off:
    Holy Shit

• skinnyman
    Nem facebook/twitter megosztásról beszéltem, hanem általánosan bármilyen megosztásról. Ha Androidon fent van egy ilyen program, akkor meg tudsz oda osztani bármit, bárhonnan, amit az az oldal támogat, és mivel fent van a program maga, azt elindítva (vagy widgetből, bárhonnan) megjelenik a program stream-je vagy akármi más amit a program támogat. Tehát ez a közösségi része a dolognak funkcionálisan abszolút semmit nem tud amit ne tudna bármelyik közösségi oldal programja megcsinálni. Plusz ha hozzáveszel egy ócska fotóeffektező programot amiből egy rakás volt eddig is (pl. pixlr-o-matic, ezt pl. sokan jobbnak mondják az instagramnál), 100%-ig ki van váltva az instagram, és képnézegetésnél akár még zoomolhatsz is jó esetben :)
  • aate
    Most látom kicsit jobb lett a fényképezőgép is,élesebbek a képek :)
  • Narxis
    Szeméééét... Nekem is kéne már.
  • aate
    Kicsit gyorsabbnak tűnik vagy inkább kevésbé laggol...meg belekerült egy kereső a tárcsázóba. Egyenlőre más változást nem vettem észre.
  • aate
    Ma 20 óra 00'-kor megérkezett az ICS 4.0.4 OTA frissítés a telefonomra
  • [HUN]FaTaL
    Kit nézek le? Szerintem semmit nem írtam, aminek egyáltalán köze lenne a témához. Szerintem semmit nem írtam sem az iPhone userekről, sem az iOSről úgy általában. Csak reagáltam arra, amit írtál.
  • GregSB
    Most vettem észre, hogy két különböző dologról beszéltünk, elbeszéltünk egymás mellett. Te a facebookra vagy twitterre megosztásról beszéltél, én pedig arról, hogy ha beregisztrálsz az Instagramra, akkor ott külön tudsz barátokat bejelölni, és az ismerősök fotóiból készül egy stream, ami olyasmi mint a fácsének a streamje, csak itt az ismerősök fotói fognak megjelenni idősorrendben. És ezen van a fókusz.

A G+ban is ki tudod listázni a fotókat, tehát funkcionalitását tekintve tudja azt amit az Instagram, de amikor az Instagram megjelent, akkor még nem volt olyan mobil app, amiben ennyire letisztultan csak a fotók elkészítésére és streamszerű megosztására koncentráltak volna. (Flickr már létezett, de annak az appja sokkal gagyibb) Tehát valamilyen szinten újítottakújítotzak, piaci rést törtek be, ezért lett ennyire felkapott.

És hiszitek vagy sem, nem csak a Starbucksban méregdrága szar kávét szürcsölő hipsterek használták eddig.

De nincs kedvem tovább offolni erről, vissza az Androidra! :)
  • desigo
    Ha már izzik a hangulat:

Kedves iOS userek! Mi a gyomorrákos hétszentségre vagytok annyira büszkék?? vezérel benneteket arra a nem túl jó szívű tettre, hogy bizonyos programokat sajnáljatok/irigyeljetek más készülékek használóitól?
  • GregSB
    Igen, lehet nem veszitek észre, de azzal hogy egy másik csoportot lenéztek és magatokat okosabbnak, józanabbnak tartjátok, azzal gyakorlatilag a sznobizmusnak egy válfaját gyakoroljátok.

Vagyis pontosabban a könnyebb utat választjátok. Nagyon könnyű megbélyegezni embereket, teljes csoportokat egy kis minta alpján. Ezzel csak az a probléma, hogy a világ nem ennyire fekete és fehér. Biztos vagyok benne, hogy van olyan gyökér iPhone felhasználó, aki komolyan sír most, de abban is biztos vagyok, hogy van több millió, aki meg konkrétan szarik rá.

Ti viszont ez alapján a pár gyökér nyafogása akapján (akik közül rengeteg csak trollkodik), képesek vagytok levonni azt a következtetést, hogy az iPhone userek nagy része ilyen lehet, és tuti ilyen gyökerek miatt sikeres ez a program is, aminek nem érthető elsőre a sikeressége.

Ezek a következtetések vezetnek a parttalan ovis vitákhoz az emberek között, pedig mindannyian hasonló készülékeket használunk, csak kicsit más preferenciákkal

• Solten
    "Vicc hogy mindent megpróbáltok visszavezetni arra, hogy az Android userek felsőbbrendűek"

Te, itt kevered a szezont a fazonnal, nyilvan Apple fanboyokat akartal irni...
  • skinnyman
    Nem értem miről beszélsz, azt mondtad nem tudja gyárilag, és kijavítottalak, ami alapvetően tényleg az OS funkcionalitás beli felsőbbrendűségének köszönhető, ami nem is igazán vita tárgya.
    A userekről nem beszéltem sem Android sem Instagram tekintetében, mindenesetre azok alapján amiket linkeltem, hiába szeretné azt gondolni az ember, hogy ezek a sztereotípiák nem igazak és ilyen emberek nincsenek, vagy csak viccelnek, amikor ilyen tömegesen lát hasonló kommenteket az ember, azon azért el lehet gondolkozni.
  • [HUN]FaTaL
    Mi próbálunk felsőbbrendűnek tűnni?:D Igen vicces tekintve a #11209-et :D
  • GregSB
    Olyan ez mint a Facebook vs G+. Sok tekintetem a G+ sokkal jobb mint a fácse, az viszont sokkal régebbi, sokkal felkapottabb és sokkal többen használják.

Az hogy csinálsz egy picit jobb szolgáltatást még nem jelenti azt, hogy az emberek tömegesével át is fognak rá állni gyorsan.
  • GregSB
    :D

Vicc hogy mindent megpróbáltok visszavezetni arra, hogy az Android userek felsőbbrendűek. Ha nem értetek egy alkalmazás mögötti koncepciót, akkor az biztos csak azért lehet sikeres, mert a buta sznobok felkapták. És ezt a teóriát nyilván alátámasztja néhány gyökér nyafogása, amelyeknek alapból a nagy része csak trollkodás, amivel kitűnően lehet látogatotságit növelni blogokon.

Skinnyman: igen a G+ ki tudja váltani az instagramot, csak ez utóbbi kicsit régebb óta létezik, ezért van nagyobb hypeja is.
  • davidka003
    Attól lesz művészi.
  • FZoleee
    felőlem megtarthatnák a szarjukat, ugyan nem használtam az instagramot, de a képeket már láttam, amiket készítettek vele, szar, életlen, rossz minőségű
  • Narxis
    "Man, android users getting instagram is like the losers in high school taking over the cool table in the cafeteria."

:DD elképesztő
  • Narxis
    Ez most komoly?

"ew android users can have instagram, I don't feel special anymore"

W-T-F?

Én eddig nem értettem egyet azzal, hogy az apple termékeit nagyrészt hülye, sznobok veszik, de ezek az írások megdöbbentőek és rám cáfolnak. :D
  • skinnyman
    Egyébként tényleg nem lehet képnézegetésnél benne zoomolni vagy csak én vagyok ennyire balfasz? :) Valahogy feltételenzém, hogy egy ennyire felhájpolt fotós programban amit telefonokra írtak lehet zoomolni, és nem biztos, hogy az a néhány száz pixel széles kép elég részletes mindenkinek, de az istenért sem jövök rá hogyan kéne. Tényleg erre nem gondoltak? :D

Amúgy itt van néhány link hozzászólásokról az Androidos megjelenésre iPhone-osoktól, nem is fűznék hozzá kommentárt, szerintem nagyon jól megmutatja mi (volt) a mozgatórugója ennek az egész hype-nak, és annál még többet is: Link1 Link2 Link3
  • Narxis
  • skinnyman
    Így van ahogy mondod, ez gyárilag működik ha pl előre installálva van egy G+ mint Galaxy Nexus-on. De igazából ez sem kell hozzá, fotók megosztása önmagában gyárilag működik tetszőleges helyre Android-on, bármelyik alkalmazás ráregisztrálhat, mert flexibilis ennyire a rendszer a többivel ellentétben ahol a pöcsödet sem tudod megvakarni ha az nincs benne gyárilag az OS-ben :)
    De ha már szóbahoztad: a G+ fotóböngészője nagyjából kilencezerszer jobb és hasznáhatóbb az Instagramménál, ahol odahánynak eléd egy kupac fotót amit rendezni sem lehet, és nagyítani sem tudsz. És a G+ úgy veri ebben is szarrá, hogy az egy teljes közösségi oldal aminek kb a 20-adik prioritása a fotók kezelése. Az Instagram-nak ez az egy dolga lenne és ebben is egy kalap szarnak tűnik.
  • [HUN]FaTaL
    Ingyenesből szerintem a MortPlayer a legjobb.

Fizetősből PowerAmp vagy PlayerPro + DSP Pack.
  • mikusmate
    Milyen zenelejátszót érdemes használni? Winampot feltettem, de az ingyenesben, amint látom nem lehet EQ-t állítani.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi :)
  • pxxl
  • Firerock
    Mondjuk a G+ hatalmas bukás,teljesen rossz koncepció.
  • GregSB
    Androidon gyárilag látod az ismerőseid "photo streamjét", és tudsz is rájuk kommentelni? Naugye :) Persze erre tudod használni a Facebookot, G+t és Twittert is, de ott sok más zaj is van, ez egy "social network" ami kifejezetten csak a fotókról szól. Lőssz egy fotót, máris látják a követőid, és tudtok róla beszélni is.

Használni én sem használom, mert nem vagyok az a típus aki minden sarkon "művészi fotókat" lő, de sok embernek bejön ez a koncepció. Én a Pinterestnek sem látom semmi értelmét, mégis kirobbanó siker lett, pár hónap alatt többen regisztráltak rá és többen is használják mint a G+t.
  • ldavid
    bekapcsoló gombot tartsd nyomva, ott kikapcsolhatod az adatkapcsolatot
  • ldavid
    iphone-on lett sláger, ne keresd az értelmét :)
  • mikusmate
    Új vagyok még az okostelefonok körében, ezért lenne egy (meglehetősen bugyuta) kérdésem. Mobilnetet le lehet tiltani valami beállítással? Azt szeretném elérni, hogy csak wifin keresztül lehessen netezni a telefonnal, és ne próbáljon semmit se frissíteni/letölteni a háttérben, ha nincs wi-fi kapcsolat. Az alkalmazások automatikus szinkronizálását kikapcsoltam.
  • skinnyman
    "Lőj egy képet a mobiloddal, használd a zseniális filterek, keretek, effektek egyikét és tedd közzé a weben azonnal, legyen az a Facebook, a Twitter vagy épp a Forsquare."

Hát ez csodálatos, kár hogy semmi olyan nincs benne amit ne tudnál megcsinálni gyárilag egy Android telefonnal... Kipróbáltam, igényesen meg van csinálva, de nem értem a hype-ot. Alapból nem működik bejelentkezés nélkül, még képeket sem csinálhatsz vele. Ezen kívül lőhetsz vele képeket amikre tehetsz effekteket, ezek nagy része ilyen értelmetlen régies effekt amitől a jó minőségű képedből régies szar lesz :) Aztán ezen kívül böngészheted mások képeit, de belenagyítani már nem lehet (legalábbis nem jöttem rá, pinch to zoomra semmi nem történik, duplakattra favorizálja a képet - lol?) ami azért szánalmas. És az egész dolog ennyiben ki is merül. Igazából a világon semmi értelmét nem látom, de akinek ez kell, legyen boldog vele :)
  • desigo
    Instagram Androidra – a fotók Twittere