36194
  • simon7108
    valaki tudja,hogy miért nem találom Galaxy Tab 10.1-re a marketen az OnLive-ot?
    tudtommal már van táblagépekre,de nem találom...
  • Narxis
    ROM Toolbox-al tudod azokat egyszerűen cserélni. Biztos van más módja is vagy más app, de nekem ez tetszett a legjobban, egyszerű és nagyszerű.
  • zoliii
    LG GT540-em van Android 2.3.7, CM 7.2 rommal. Miért nem lehet az asztalra kitenni az aksi widgetjét, hogy %-ban mutassa hány %-on van? 2.3.5-nél még működött! Végre sikerült felraknom a gyári LG billentyűzetet! :D
    A másik kérdésem, hogy lehet kicserélni a boot képet, és animációt?
  • TomBond
    De igen kaptunk, de az is óriási (bár nem agybadugós) és kiesik a füléből.
  • joshua
    Nem kaptatok hozzá gyári fülest?
  • TomBond
    Igen jó, de én azért írtam hogy mikrofonos kéne.
  • Jim Morrison
    Szerintem bármilyen normál (3,5mm?) jack csatlakozós fejhallgató jó.
  • TomBond
    Nem kifejezetten ide tartozik de hátha...
    Párom kapott egy HTC wildfrie s készüléket, és szeretne rajta rádiót hallgatni. A gond az, hogy az agybadugós headset-ek kiesnek a füléből (mert "kicsi a füle"). Tudna valaki olyan mikrofonos headset-et ajánlani a telefonjához, ami nem agybadugós? (hanem mondjuk fülre akasztós)
  • ldavid
    mevolt, hogy jön mobilra a Max Payne is?
  • kifli
    zene, video stb....
  • qetuol
    mit jelent akkumulátornál az h "Médiaszerver"? nekem nagyon az eszi az akksit
  • LoSA
    Akkor mivel? :)
  • skinnyman
    Nyilván úgy csinálják meg hogy ne oda kelljen fókuszálnod hanem távolra, mintha egy 50 méteres kijelzőt néznél.
  • ldavid
    rendesen fájna, ha ilyen közelre kéne néznem
  • Robi546
    Értem,köszi a válaszokat! :)
  • GregSB
    Sergey Brin a szemüveg prototípusával.

Nagy felbontásban
  • Falkon
    Nekem eddig 2 nap volt a maximum, de azt úgy, hogy nem találtam a telót! :DDD
  • skinnyman
    Ha rendesen használja is az ember, akkor annyi :)
  • Falkon
    1 nap! :D Minden tapis telefon annyit bír! :D
  • skinnyman
    Gondolom hasonlóan bírhatja mint a sima S ami olyan hogy ha nem nyúlsz hozzá, 1-2 hétig elmegy, folyamatos nyomkodással mondjuk 5 óráig. Átlagos használattal (napi 1-2 óra használat) olyan 2-3 nap a tipikus.
  • Robi546
    valaki meg tudja mondani hogy egy feltöltéssel a Samsung Galaxy S Plus mennyit bír ki ? :) Előre is kösz.
  • Jim Morrison
  • skinnyman
    Hát nem is abból a szempontból lesz időtállóbb :) Inkább a hivatalos támogatottságra gondoltam pl. Valszeg S2-nek sem lesz sok panasza arra, de ha pár hónapon belül kidobják az S3-at, már nem biztos hogy olyan lelkesen fogni jönni a hivatalos frissítések. Persze főzött ROM-okkal mindenképp sokáig jó az ember egy olyannal is.
    Szóval főleg tényleg azt kéne eldöntened szerintem, hogy ezekből melyik a fontosabb. Plusz kipróbálnám őket élőben a helyedben, mert fizikailag is azért komoly különbségek vannak köztük, alapból a telefon ill. kijelző mérete is szerintem önmagában eldöntheti a kérdést, hogy melyik áll közelebb a preferenciádhoz.
  • pxxl
    és mire nem elég neked 16 giga a telóban? :D hd filmeket akarsz nézni vagy mi? :DD
  • Vadnokedli
    De nem biztos hogy időt állóbb lesz 16GB-vel :D

Most kukáznom kéne ezek szerint a 32GB-s Class 10 es mSD-met >_<
  • skinnyman
    Kb pont ez a kérds, hogy neked melyik a fontosabb. Plusz ugye a 9250 kijelzője is azért más liga, hiába pentile, az a 720p kijelző 320 dpi-n eléggé odaver :)
    Én talán inkább 9250-et venném, mert időtállób lesz valszeg.
  • Vadnokedli
    S2 vagy I9250? I9250 ben az zavar hogy nem tudom bővíteni. S2-n meg nincs ICS(de hát rá rakom bármikor.)
  • pxxl
    ja az nekem is szenved -.- nem is nagyon nézem azzal
  • oneal1
    LOL
  • LoSA
    Srácok, Facebook-ra hogyan lehet most képet feltölteni? Mert nekem az Androidra írt Facebook programmal már egy jó ideje nem megy. Köszi a segítséget!
  • skinnyman
    Olyan már van, szemüvegnek hívják :)
  • zoliii
    Ironman :D Most már csak olyan kéne, ha pl. valaki rövid látó, akkor a lencse úgy áll be, hogy úgy lássak, mint a sas, röntgen látás :D
  • ba32107
    Nem gyári rom, custom, írtam is. Azóta utánaolvastam, valóban az van, amit te is mondtál. Eléggé idegesítő :C
  • aate
    Instagram : Mi az ami miért nem jó !
    - nincs az ICS-hez igazítva a dizájn
    - nem lehet swipe-al lapozni a képek között
    - 1:1 képarány. Hello, 2012 van. Back to the future helyett to the past?
    - nem lehet a külső SD kártyát megadni, csak a belső tárhelyre képes menteni a képeket
    -nem lehet letölteni a fotókat
  • davidka003
    Instagram HU facebook

"szomorú vagyok :( androidos vackokkal tele lesz most már, nem a jó minőségű iphone fotók ...."
  • Jim Morrison
    ...
    Egyik iphone-os ismerősöm (1-2hónapja már), amikor kiderült hogy jön androidra is, fintorgott, mert eddig azt szerette benne hogy csak ios... :D azóta kevesebbet is fényképez vele D:
  • skinnyman
    Új CM mascot baba :) Link
  • skinnyman
    Asszem ennél a telónál némelyik alap samsungos 2.3 ROM-nak volt olyan hibája, hogy ha egyszer feltöltődött és utána még nyomogattad, nem kezdte el újra tölteni ha már kezdett merülni így kvázi le lehetett meríteni amíg töltőn volt. Mondjuk azért ki kéne ilyenkor is jeleznie szerintem hogy fogy közben az aksi, szóval érdekes.
    De az is lehet hogy csak pontatlan a kijelzés, gyári samsung-os ROM-okon ez szintén egy ismert jelenség, csak általában kisebb mértékben szokott csak megtörténni, nálam max 96-97%-ig ugrott le annó.
    Amióta nem gyári samsung rom-ot használok azóta ilyesmivel nem találkoztam amúgy :)
    Battery calibration egyébként asszem semmire nem jó.
  • Robi546
    Üdv!

Azt akarom kérdezni hogy a samsung Galaxy S Plus mennyi napot bír ki 100 százalékos töltéssel ? Válaszokat előre is köszi.
  • ba32107
    Hi! Szerintetek az mitől lehet, hogy néha amikor lehúzom a telefont a töltőről, a 100%-os töltöttség egyből leugrik jópár százalékot? Nem mindig, van amikor jó, de most pl. 100-ról leugrott 86-ra azonnal... ilyenkor általában újra felteszem töltőre.

Samsung Galaxy S, custom DarkyROM-al (rootolt). Battery calibrationt többször is megcsináltam.